|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Meeedzik Takie zwykłe z zabawkowego
![]()
#543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
radze otworzyc hula-hop i nasypac do srodka kaszy albo ryzu suchego oczywiscie hehe i zakleic mocno tasma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Cocktail no ja w takim sportowym to pewnie tez nigdzie bym się nie pokazała
![]() ![]() Zoska napełnij sobie to hula hop ryżem, albo grochem i szczelnie zaklej, zobaczysz, że dużo lepiej będzie się kręcić ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Dziś w InterMarche widziałam nowe odżywki do włosów z Joanny z olejkiem arganowym i teraz mnie kusi odżywka i serum na końcówki ![]() https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...anna-Argan-Oil
#545 |
Zadomowienie
|
meeedzik : strasznie chudy masz brzuch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
aniołek brzuszki i hula hop
![]() ![]()
#547 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widzisz jak zmotywowałaś wszystkie dziewczyny do ćwiczeń ![]() fajnie, że domek odwiedzasz, zmiana klimatu zawsze dobrze robi ![]() udanego weekendu ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczęwszystkim, który potrafią rano wstać i ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do fotki to wiesz, wg mnie te spodnie są troche za małe a jakby były dobre to by nie było żadnych boczków ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A końcówki to się też naturalnie "ze starości" zawsze rozdwajają też troche - bez paniki ![]() ![]() meeedzik jak mi się coś podoba to mówie ![]() ![]() Uważam, że w pewnych fragmentach (jedynie fragmentach ![]() ![]() ![]() ![]() Sama dziś siebie podziwiam bo poszłam do biedronki po słodkie(napadło mnie ![]() ![]() ![]() A u fryzjerki tylko końce podciełam i serio nie widać żadnej różnicy na zdjęciach ale końce są milusie ![]() Dziś nadal zakwasy czuje ![]() ![]()
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
aniołek no trochę to trwało, nie powiem. Nie schudłam na raz tyle kg, wszystko było rozłożone w czasie i były to 3 podejścia, nie od razu udało mi się dojść do takiej wagi. Ogółem to ze 2 lata mi zeszło jak nie więcej
![]() Ja cały czas ćwiczę ( raz więcej raz mniej ![]() Margot i właśnie za to Ci dziękuję ![]() ![]() ![]() Nie masz szanse tylko na pewno będziesz miała super figurkę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Margot ![]() ![]() ![]() ![]() Mimo wszystko pokaż swoje śliczne włoski ![]()
#550 |
Wtajemniczenie
|
meeedzik dzięki za wiarę we w mnie
![]() ![]() A fotkę włosów dodam za miesiąc lub dwa żeby sprawdzić rezultaty olejowania ![]()
#551 | ||
Zadomowienie
|
Zgadnijcie kto wrócił?
![]() ![]() ![]() Juz bede z Waaami znów ![]() ![]() Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam ![]() I od razu mam pytanie, bo jak trwoga, to do Boga ![]() Co ja mam zrobić na zatrzymywanie tej cholernej wody ? ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Ja tez intensywnie olejuję ostatnio, jakiegos olejku używasz? ![]() ![]() W ogole zauwazylam, ze im wczesniej pocwicze w ciągu dnia, tym wcześniej się zbieram za inne rzeczy, mam więcej energi.. a jak czekalam do 22, to masakra byla, żeby się w ogole zebrac. I doszłam chyba do tego momentu, w którym lubie, jak bolą mnie mięśnie od wysiłku, a jak nie bolą, to cisnę mocniej, to już jakas masakra jak na mnie, kanapowego lenia ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Tyyy, baciki za kinder bueno, nie kuś mnieeee! ![]() I ja widzialam Twoje włosy, jak mialam przerwe w pisaniu, kochana RE-WE-LA-CJA!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie jakimi olejami olejujesz? ja z kokosowego na migdalowy sie przezucilam, jakos wydaje mi sie ze lepiej nawilza wlosy, blysk jak sloneczko pada jest swietny az razi w oczy ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- [QUOTE=pipson;39675849]Zgadnijcie kto wrócił? ![]() ![]() ![]() Juz bede z Waaami znów ![]() ![]() Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam ![]() I od razu mam pytanie, bo jak trwoga, to do Boga ![]() Co ja mam zrobić na zatrzymywanie tej cholernej wody ? ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- po pierwsze, pamietam jak mialam diete kapusciana, zero soli, i na tej diecie schudlam 3kg, jezeli spozywasz sol w nadmiarze to ogranicz, moze akurat pomoze... a co do hormonow to one tak juz maja, ja juz przywyklam, ale znalazlam cos takiego ''Nasza rada: Objawy zatrzymania wody ustępują zwykle w pierwszych dniach miesiączki. Waga dość szybko powraca do normy. Jednak, aby nieco złagodzić dolegliwości, racz się do syta moczopędnymi owocami, które ułatwią usuwanie nadmiaru płynów z tkanek. Takie właściwości mają, np. truskawki, arbuzy, melony, czereśnie. Uwaga! Jeśli czujesz się napuchnięta zażywając pigułki anykoncepcyjne, skontaktuj się z ginekologiem i poproś o zmianę preparatu'' moze cos to pomoze? spozywanie moczopednych owocow? warto sprubowac ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Boziu jaki byk wybaczcie...SPRÓBOWAĆ ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- tak mi sie przypomnialo teraz, ze pierwsze tabletki ktore bralam yaz tez powodowaly zatrzymanie wody- bolace lydki,zwlaszcza lewa albo prawa to byla ,niepamietam, w kazdym badz razie gdy tylko dowiedzialam sie, ze moga robic sie zakrzepy, objawiajac sie wlasnie w taki sposob, zmienilam szybko na inne i problemy ustaly...tyle ze teraz mam inny zupelnie problem strasznie przesuszona cera i wysyp na calej twarzy przy drugim tydodniu brania tabli;( rece zalamuje juz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wagi to chyba spada, bo zmiescilam sie w nowa sukienke rozm 36 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() Postanowilam, ze zosataje. Jak bede wracac to juz na zawsze bo i tak lepiej przeciez nie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#554 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki za rady ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
brawooo kochana! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Margot, odpiszę Ci słonko później. Dziękuję za miłe słowa
![]() Poznałam świetnego chłopaka... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
Masakra jakas na drodze.... znowu
![]() Cindy daj sobie spokoj z kilogramami i w ogole :P Wazne jak się czujesz! Ja w przymierzalni zawsze się załamuje, a moja mama dodatkowo dzis "ze wszystko co kupilam to jakies za małe" ;/ trudno- ja lubie blizej ciała, a ona luzno. Dekold jest, wiec i tak nikt na nic wiecej uwagi nie będzie zwracał ![]() Spytalam sie kolegi jak wyglądam i koszulke w dół pociągnłęm "ładnie" ![]() Zostało ci juz tak mało. Wytrzymaj tyle ile mozesz ![]() A co do fot to nie wiem o co ci chodzi- ot normalna dziewczyna ![]() I ten chłopak :P no widzisz- wszystko będzie git! Heroine na pewno ci sie skora ujędrnia, a i mięsnie miejsca zajmują ![]() Moja kolezanka zrobila A6W- całe- i mowi, ze jak ktos ma płaski brzuch to git, bo fajnie miesnie mozna wyrobic, ale jak ktos ma tłuszcz to po prostu mu sterczy. Medzik ile wy pijecie ![]() Ja wczoraj nałozylam olejek na głowe i dzis ją umyłam- coraz lepiej mi to idzie, choc mam problem z samym nakładaniem, ale czuje po włosach, ze są w lepszej kondycji. W ogole rozszyfrowalam dlaczego mi tak wypadaja- to przez hormony. Odstawylam tabsy i mam tego skutki ![]() Losing piłam wczoraj :P dzis robilam za kierowce ![]() ![]() ![]() Slodycze schowaj i nie ruszaj! Ja dostalam raffaelo, ale nie otwieram :P ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ja stracilam motywacje do liczenia kalorii i w ogole. Nie mam na to siły. Jem ok., ale jak wychodze to tez sobie nie odmawiam, bo po prostu po co tyle przyjemnosci tracic. Nie waze sie, nie mierze i żyje :P Jutro chce pojsc na długi spacer, żeby cos spalic a w poniedziałek zumba! We wtorek siłownia/basen. Sroda zumba. Czwartek-liczę, ze się zmobilizuje i pocwicze w domu. Piątek siłownia/basen. Licze, ze w tym tygodniu będe zdrowa i będe mogla się ruszać ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Dobra musze się poprawic- zaraz po wysłaniu posta zrobilam sobie duzego drinka z tequila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Heroine Udanego wyjazdu,a gdzie mieszkają Twoi rodzice? ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Tak w ogóle to w końcu dostaliśmy ta kasę z odszkodowania ![]() ![]() ![]() Nerwy już opadły,więc myślę że,wszystko się poukłada
Zooska Co tam u Ciebie?Lepiej z TŻ-tem i co tam u babci?
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Poczytałam Was troszkę sobie, a zaraz lecę się kąpać ![]() ![]() ![]() ![]() Like, moi rodzice w lubelskim mieszkają ![]() super, że dostaliście kasę z odszkodowania! ![]() ![]() no i fajnie, że emocje opadły i idzie ku lepszemu ![]() Lady, wiem, że ćwiczenia powodują zastępowanie tłuszczu mięśniami, ale w ogólnym wyglądzie to powinno być na plus, a nie jest ![]() ![]() ![]() Cindy, taaaa Twoje boczkiii, pffff ![]() ![]() pipson! ![]() ![]() Margot, za silną wolę ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny i ja melduję się w nowym wątku
![]() ![]() ![]()
#561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Margot pewnie, że w Ciebie wierzę
![]() ![]() Pipson ja nie umiem zrezygnować ze słodkiego i codziennie coś mi wpada ![]() ![]() ![]() Lady niee tak dużo nie pijemy ![]() ![]() ![]() Ale za to widzę, że Ty się skusiłaś na drineczka ![]() Cindy ja nie rozumiem na co Ty narzekasz ![]() ![]() ![]() Sandera noo witamy witamy ![]() ![]() ![]() Heroine siemaa ![]() ![]() Like też mam zamiar kupić odżywkę i serum z tej nowej serii Joanny ![]() ![]() ![]()
#564 |
Rozeznanie
|
A dobrze idę dzisiaj na 14 do pracy a potem spotykam się z klasą z liceum
![]() W kościele już byłam skalpel poćwiczyłam i teraz idę się kąpać bo mokra jestem :P Wydaję mi się że skalpel II jest mniej ciekawy i że ten pierwszy lepiej działa na mięsnie ![]() Tak mam avatar teraz żeby mnie motywował i że coś się zmienia chociaż zdjęcie :P A tak poważnie mam motywację ![]()
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 Edytowane przez sanderaM Czas edycji: 2013-03-10 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry laseczki
![]() Ja wstałam po 11 dzisiaj ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-10 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pokaż włosiska ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekam na @ i mam kiepski nastrój ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#567 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze planuje rano ćwiczyć ale może z raz w życiu tak zrobiłam ![]() Za killery ![]() ![]() ![]() A co do olejowania to ja początkująca jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To bardzo miłe , że i o Twojej mamie pamiętał ![]() Wczoraj to niestety znowu dopiero po 23 zestaw ćwiczeń zrobiłam , nie umiem ćwiczyć jak jeszcze domowe obowiązki mam niezrobione i wstałam z łózka i pranie złożyłam i podłogi umyłam itd a potem dopiero za ćwiczenia i zanim maseczki, pilingi i prysznic zaliczyłam to znowu prawie 2 w nocy była ![]()
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
ja już po obiadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Ja dzisiaj troszkę lepiej się czuję, zaczęłam owijać się folią i smarować, i mam wrażenie, że lepiej brzuch wygląda ![]() U mnie dzisiaj: 2 kromki pełnoziarnistego chleba z tuńczykiem i twarożkiem Kawa z mlekiem Ziemniaki z brokułami i jajkiem sadzonym Będzie: jabłka pieczone Wieśniak z pomidorem. Nie wiem, to chyba nie za dużo, ale wczoraj połknęłam nadprogramowo mozarellę ![]() Kupiłam błonnik i choć duuuuużo wody popijam, to mam wzdęty brzuch po nim i w ogóle ![]()
![]() |
#570 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.