Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 16:15   #541
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail muszę zobaczyć do Lidla, ale pewnie już nic nie będzie znając moje szczęście. Zamierzam biegać na wiosnę i skakać na skakance a w ogóle jeszcze jakiś stanik sportowy by mi się przydał, bo jak w zeszłym roku skakałam na skakance to mnie cycki bolały
Może jeszcze coś będzie Ja mam 2 staniki sportowe, ale musze chyba nowy kupić jakiś lekko usztywniany, bo w tych to siara na aerobik chodzić nie dość że mam małe cycki to w nich wyglądam jakby nie miała w ogóle
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:48   #542
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Meeedzik Takie zwykłe z zabawkowego Nie zrozumiał mnie o jakim mówiłam, trudno, liczy się gest. Kręci się okropnie bo jest za lekkie. No nic...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 17:00   #543
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Meeedzik Takie zwykłe z zabawkowego Nie zrozumiał mnie o jakim mówiłam, trudno, liczy się gest. Kręci się okropnie bo jest za lekkie. No nic...

radze otworzyc hula-hop i nasypac do srodka kaszy albo ryzu suchego oczywiscie hehe i zakleic mocno tasma zrobilam identycznie i swietnie idzie odczuc dzialanie na boczki
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 17:29   #544
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail no ja w takim sportowym to pewnie tez nigdzie bym się nie pokazała chcę tylko, żebym swobodnie mogła skakać na skakance na podwórku no i może jak zacznę biegać to się przyda
Zoska napełnij sobie to hula hop ryżem, albo grochem i szczelnie zaklej, zobaczysz, że dużo lepiej będzie się kręcić wiem, że dziewczyny z wątku o hula hup tak robiły i były zadowolone wtedy jest cięższe i lepiej się kręci

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Dziś w InterMarche widziałam nowe odżywki do włosów z Joanny z olejkiem arganowym i teraz mnie kusi odżywka i serum na końcówki O takie:
https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...anna-Argan-Oil
Stary 2013-03-09, 18:28   #545
aniolek199007
Zadomowienie

meeedzik : strasznie chudy masz brzuch co robilas ze tak wyglada?brzuszki?bieganie ? czy co ? ciekawi mnie to bo moj brzuch to moja zmora zawsze mi tam tluszczyk sie zbiera i zwalczyc jest go ciezko pozdro
Stary 2013-03-09, 18:37   #546
meeedzik
Zakorzenienie

aniołek brzuszki i hula hop ale talię to ja genetycznie chyba mam taką wąską
Stary 2013-03-09, 18:43   #547
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
aniołek brzuszki i hula hop ale talię to ja genetycznie chyba mam taką wąską

dlugo cwiczylas zanim go wyrobilas do takiego stopnia?
bo widze ze mialas 60-pare kg do zrzucenia, dlugo Ci to zajelo?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 18:49   #548
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

-65 min (25,2 km)
-The Bikini Abs Workout (Tiffany na boczki)
-Get Your Sexy Back (Tiffany- ćwiczenia całego ciała)
-Sexy, Sensational Shoulders (Tiffany- ćwiczenia na ramiona)
-200 podskoków na skakance
-200 brzuszków
-120 pajacyków
-50 nożyc poziomych
-50 nożyc pionowych
-40 uniesień bioder
-20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej
-20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej
-40 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej
-150 wspięć na palce

heroine
widzisz jak zmotywowałaś wszystkie dziewczyny do ćwiczeń to jest sukces ...
fajnie, że domek odwiedzasz, zmiana klimatu zawsze dobrze robi
udanego weekendu

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
No ba Szkoda, że przeoczyłam, to od początku bym zaczęła z Wami, a tak jestem opóźniona o jeden dzień
To widzę, że zakupy udane
Hehe, szybko poczułaś zakwasy, ja dopiero dzisiaj jak wstałam ahhh, dobrze czuć zakwasy!
makaron ja to ćwiczę w nocy ok 22-23 to chyba zakwasy po 14 to norma ale mam nadzieje, że za kilka dni już nie będzie takiego efektu bo cały miesiąc nie wytrzymam
Zazdroszczęwszystkim, który potrafią rano wstać i ćwiczyć

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość

Poćwiczyłam Tiffoczki, 40 przysiadów, 60 brzuszków
Ale mam zakwasy na nogach
klask i:

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja poćwiczyłam trening z Nike, jakieś Abs, i tiffoczki czyli 3/30
Coctail

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

Dodałam zdjęcia. Popatrz na mnie i się pociesz!!

Ekhm ... nie zdążyłam wam odpisać bo zostałam zaproszona na randkę. No to lecę się usocjalniać.

Chciałam tylko napisać, że wczoraj babsztyl znów dał mi popalić, ale aż tak że się popłakałam. Potem poszłam na zakupy. A potem do Maka i z tego stresu się rozchorowałam w Maku- kłucie w sercu, zalanie potem, drgawki, słabo mi się zrobiło... i... No i poszłam do domu o 22. Chciałam jak najszybciej wrócić do domu, do polski. Chciałam na tydz przyjechać odpocząć, ale czy to warto? Teraz tak myślę, że przecież jak wrócę to nic się nie zmieni. Wszystko będzie tak samo, a jak wrócę i będzie tak samo to będę chciała wrócić na stałe. I czy jest sens tak jeździć w te i z powrotem? Chyba nie Chyba wytrzymam tyle ile się da i jak już nie będę umiała to wrócę do domu i tyle.
Cindy randka mówisz? to super a babola zlej i rób swoje - 3 miesiące to przecież nie jest długo a kasa Ci się przyda a to co przeżyłaś czegoś Cię nowego o Tobie samej nauczy, jesteś uczuciowa ale też twarda baba i nie poddawaj się sama zajadam nerwowe sytuacje i jedyny mój sposób na to wyeliminować takie sytuacje wiem, że to trudne, szczególnie, że jeżeli tak jak stresujesz się "wszystkim" ale próbowac można i rzeczy z listy "nienajważniejsze na świecie i dla mojej przyszłości bez znaczenia" traktować bardziej na luzie, że tak powiem.

A co do fotki to wiesz, wg mnie te spodnie są troche za małe a jakby były dobre to by nie było żadnych boczków to wiesz ja tam powodu do depresji nie widzę jedynie powód do ogrniczenia "pizzy i spółki" i wsio i czekać cierpliwie a nie panikować

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
A ja wczoraj dostałam piękny bukiet kwiatów od mojego Skarba Nie spodziewałam się zupełnie a już na pewno nie takiego ogromnego Oprócz tego jeszcze jedną różyczkę i dwa tulipany od taty i wujków, dwa razy merci i czekoladę Kusi oj kusi... Ale na razie nie jem

Wczoraj skoczyłam jednak 800 razy na skakance, bo 600 mi mało było Dzisiaj przerwa i jutro pewnie 1000 skoczę jak się uda

Teraz sobie siedzę z hippem na włoskach. Ja sobie tak lubię przód włosków przejechać prostownicą no i wczoraj znalazłam kilka rozdwojonych końcówek Już nie bedę prostować!
Losing zazdroszczę bukietu, milusi Twój Tż a za skakankę i za silną wole w stosunku do merci

A końcówki to się też naturalnie "ze starości" zawsze rozdwajają też troche - bez paniki ale oczywiście z prostowanicą lepiej nie przesadzać

meeedzik jak mi się coś podoba to mówie a jak nie to nic nie gadam
Uważam, że w pewnych fragmentach (jedynie fragmentach) mam szanse mieć podobne kształty za x kg w dół a o innych częściach ciała mogę tylko pomarzyć ale wolę oglądać Twoje fotki czy moni i się motywować bo jesteście żywe, prawdziwe i pieknie odchudzone niż się "jarać" fotami modelek z fotoszopa nad zdjęciami , których pracował sztab stylistów itd. To jest sztuka wyglądac dobrze bez tej "otoczki"

Sama dziś siebie podziwiam bo poszłam do biedronki po słodkie(napadło mnie) a wróciłam z lakierem do paznokci w domu zjadłam 3 migdały i uznałam, że szkoda mi zaprzepaścić to co już osiagnełam na jakieś sztuczne słodkie g...
A u fryzjerki tylko końce podciełam i serio nie widać żadnej różnicy na zdjęciach ale końce są milusie
Dziś nadal zakwasy czuje a dzis dzień sklapela i tiffany i mel b
Stary 2013-03-09, 19:08   #549
meeedzik
Zakorzenienie

aniołek no trochę to trwało, nie powiem. Nie schudłam na raz tyle kg, wszystko było rozłożone w czasie i były to 3 podejścia, nie od razu udało mi się dojść do takiej wagi. Ogółem to ze 2 lata mi zeszło jak nie więcej
Ja cały czas ćwiczę ( raz więcej raz mniej )
Margot i właśnie za to Ci dziękuję nawet nie wiesz ile dla mnie znaczą takie słowa i jakie są budujące
Nie masz szanse tylko na pewno będziesz miała super figurkę ! Z resztą już teraz uważam, że masz fajne kobiece kształty i wszystkie kg są równomiernie rozłożone i to samo będzie z ich gubieniem

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Margot za nie kupienie słodkiego ja ostatnio codziennie wpierdzielam kinder bueno wstyd mi, ale nie umiem sobie odmówić i codziennie "coś" słodkiego jem
Mimo wszystko pokaż swoje śliczne włoski
Stary 2013-03-09, 19:19   #550
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik dzięki za wiarę we w mnie idę poćwiczyć w takim razie
A fotkę włosów dodam za miesiąc lub dwa żeby sprawdzić rezultaty olejowania
Stary 2013-03-09, 19:38   #551
pipson
Zadomowienie

Zgadnijcie kto wrócił?

Juz bede z Waaami znów Na wadze 51 kg, ale jestem w trakcie okresu. Na początku marca było ~49,8

Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam

I od razu mam pytanie, bo jak trwoga, to do Boga strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie, to chyba nowe tabletki, bo mi gin zmienila na regulon, i mimo ze 5 razy w tyg cwiczę Killery Chodakowskiej, to te uda dalej są spuchnięte, przed okresem to już masakra, łydki aż mnie bola pod koniec dnia... Potrafię miec w łydkach 2 cm różnicy rano a wieczorem..
Co ja mam zrobić na zatrzymywanie tej cholernej wody ?

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Ja tez intensywnie olejuję ostatnio, jakiegos olejku używasz? cwicz cwicz, ja już po killerku
W ogole zauwazylam, ze im wczesniej pocwicze w ciągu dnia, tym wcześniej się zbieram za inne rzeczy, mam więcej energi.. a jak czekalam do 22, to masakra byla, żeby się w ogole zebrac. I doszłam chyba do tego momentu, w którym lubie, jak bolą mnie mięśnie od wysiłku, a jak nie bolą, to cisnę mocniej, to już jakas masakra jak na mnie, kanapowego lenia

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
aniołek no trochę to trwało, nie powiem. Nie schudłam na raz tyle kg, wszystko było rozłożone w czasie i były to 3 podejścia, nie od razu udało mi się dojść do takiej wagi. Ogółem to ze 2 lata mi zeszło jak nie więcej
Ja cały czas ćwiczę ( raz więcej raz mniej )
Margot i właśnie za to Ci dziękuję nawet nie wiesz ile dla mnie znaczą takie słowa i jakie są budujące
Nie masz szanse tylko na pewno będziesz miała super figurkę ! Z resztą już teraz uważam, że masz fajne kobiece kształty i wszystkie kg są równomiernie rozłożone i to samo będzie z ich gubieniem

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Margot za nie kupienie słodkiego ja ostatnio codziennie wpierdzielam kinder bueno wstyd mi, ale nie umiem sobie odmówić i codziennie "coś" słodkiego jem
Mimo wszystko pokaż swoje śliczne włoski

Tyyy, baciki za kinder bueno, nie kuś mnieeee!
I ja widzialam Twoje włosy, jak mialam przerwe w pisaniu, kochana RE-WE-LA-CJA!!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:13   #552
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:

wlasnie jakimi olejami olejujesz? ja z kokosowego na migdalowy sie przezucilam, jakos wydaje mi sie ze lepiej nawilza wlosy, blysk jak sloneczko pada jest swietny az razi w oczy mialam prawie czern to bylo widac swietnie lsniace zdrowe wloski, a teraz po sciaganiu koloru jest braz a pod spodem mleczna czekoladka, tez widac polysk, ale nie juz taki...i zastanawiam sie nad podcieciem wloskow(kazdy z osobna wezme i ciachne) strasznie rozdwojone koncowki mam, i za cholery nie moge doprowadzic do ladu ...moze jakies sposoby?procz podcinania

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

[QUOTE=pipson;39675849]Zgadnijcie kto wrócił?

Juz bede z Waaami znów Na wadze 51 kg, ale jestem w trakcie okresu. Na początku marca było ~49,8

Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam

I od razu mam pytanie, bo jak trwoga, to do Boga strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie, to chyba nowe tabletki, bo mi gin zmienila na regulon, i mimo ze 5 razy w tyg cwiczę Killery Chodakowskiej, to te uda dalej są spuchnięte, przed okresem to już masakra, łydki aż mnie bola pod koniec dnia... Potrafię miec w łydkach 2 cm różnicy rano a wieczorem..

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

po pierwsze, pamietam jak mialam diete kapusciana, zero soli, i na tej diecie schudlam 3kg, jezeli spozywasz sol w nadmiarze to ogranicz, moze akurat pomoze... a co do hormonow to one tak juz maja, ja juz przywyklam, ale znalazlam cos takiego
''Nasza rada:
Objawy zatrzymania wody ustępują zwykle w pierwszych dniach miesiączki. Waga dość szybko powraca do normy. Jednak, aby nieco złagodzić dolegliwości, racz się do syta moczopędnymi owocami, które ułatwią usuwanie nadmiaru płynów z tkanek. Takie właściwości mają, np. truskawki, arbuzy, melony, czereśnie. Uwaga! Jeśli czujesz się napuchnięta zażywając pigułki anykoncepcyjne, skontaktuj się z ginekologiem i poproś o zmianę preparatu''
moze cos to pomoze? spozywanie moczopednych owocow? warto sprubowac

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Boziu jaki byk wybaczcie...SPRÓBOWAĆ

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

tak mi sie przypomnialo teraz, ze pierwsze tabletki ktore bralam yaz tez powodowaly zatrzymanie wody- bolace lydki,zwlaszcza lewa albo prawa to byla ,niepamietam, w kazdym badz razie gdy tylko dowiedzialam sie, ze moga robic sie zakrzepy, objawiajac sie wlasnie w taki sposob, zmienilam szybko na inne i problemy ustaly...tyle ze teraz mam inny zupelnie problem strasznie przesuszona cera i wysyp na calej twarzy przy drugim tydodniu brania tabli;( rece zalamuje juz
Stary 2013-03-09, 20:53   #553
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
No skoro tak mówisz sama o sobie i z takim podejściem to tak, jesteś beznadziejna!!!!!!!! Weź się w garść i koniec A nie!!!! Załamywać się będziesz
Skoro spodnie z d.py spadają to chyba jednak coś leci!!!!!!!!
Załamuje sie tym ciaglym czepianiem babki.

A co do wagi to chyba spada, bo zmiescilam sie w nowa sukienke rozm 36 dzis ide w niej na impreze!! Wreszcie w nia weszlam! Musialo mi duzo spasc w calym ciele. Bede dalej walczyc z waga

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
No co Ty Cindy przecież nie jest źle może nie wyglądasz jak dziewczyny których zdjęcia są na internecie ale w większości są to zdjęcia przerobione-tak mi się wydaje ./ Jesteś szczupła , może troszkę tu i tam masz , wiadomo jak każdy. Ale jeśli się zaprzesz to moment zrzucisz zobaczysz. Może teraz waga nie spada bo tak na siłę pragniesz zobaczyć niższy wynik , spróbuj nie zwracać na to uwagi , skup się na ograniczaniu słodkiego i ruchu a wkońcu coś ruszy , głowa do góry

A co do obecnej sytuacji to nie wiem co Ci doradzić. z jednej strony szkoda jechać na tydzień a z drugiej gdyby Ci to miało w czymś pomóc. A dużo kosztuje taka podróż w obie strony? Kochana nie możesz się tak wszystkim przejmować wiem że łatwo mówić ale szkoda nerwów
No moze nie jest zle i w ogole mieszcze sie w te spodnie, bo sie nie miescilam, ale daleko mi do mojego idealu, ale bede walczyc

Postanowilam, ze zosataje. Jak bede wracac to juz na zawsze bo i tak lepiej przeciez nie bedzie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Cindy Pffff takie boczki moich nie widziałaś raz dwa ich nie będzie
Boczyska mam jak nie wiem Ty masz na bank mniejsze ale juz rozm 36

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:58   #554
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
wlasnie jakimi olejami olejujesz? ja z kokosowego na migdalowy sie przezucilam, jakos wydaje mi sie ze lepiej nawilza wlosy, blysk jak sloneczko pada jest swietny az razi w oczy mialam prawie czern to bylo widac swietnie lsniace zdrowe wloski, a teraz po sciaganiu koloru jest braz a pod spodem mleczna czekoladka, tez widac polysk, ale nie juz taki...i zastanawiam sie nad podcieciem wloskow(kazdy z osobna wezme i ciachne) strasznie rozdwojone koncowki mam, i za cholery nie moge doprowadzic do ladu ...moze jakies sposoby?procz podcinania

tak mi sie przypomnialo teraz, ze pierwsze tabletki ktore bralam yaz tez powodowaly zatrzymanie wody- bolace lydki,zwlaszcza lewa albo prawa to byla ,niepamietam, w kazdym badz razie gdy tylko dowiedzialam sie, ze moga robic sie zakrzepy, objawiajac sie wlasnie w taki sposob, zmienilam szybko na inne i problemy ustaly...tyle ze teraz mam inny zupelnie problem strasznie przesuszona cera i wysyp na calej twarzy przy drugim tydodniu brania tabli;( rece zalamuje juz

dzieki za rady własnie ja piję codziennie herbatę z pokrzywy, powinna działać moczopędnie. Ale zaczynam mieć wrażenie, ze te obrzęki będą dużo trudniejsze do zwalczenia. Dziś w zasadzie okres się skończył, wejdę na wagę za pare dni, to zobaczę.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Załamuje sie tym ciaglym czepianiem babki.

A co do wagi to chyba spada, bo zmiescilam sie w nowa sukienke rozm 36 dzis ide w niej na impreze!! Wreszcie w nia weszlam! Musialo mi duzo spasc w calym ciele. Bede dalej walczyc z waga

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

No moze nie jest zle i w ogole mieszcze sie w te spodnie, bo sie nie miescilam, ale daleko mi do mojego idealu, ale bede walczyc

Postanowilam, ze zosataje. Jak bede wracac to juz na zawsze bo i tak lepiej przeciez nie bedzie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Boczyska mam jak nie wiem Ty masz na bank mniejsze ale juz rozm 36

brawooo kochana!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:00   #555
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Margot, odpiszę Ci słonko później. Dziękuję za miłe słowa

Poznałam świetnego chłopaka... Randka była świetna... on jest taki spokojny i miły i wpatrzony we mnie. Wszystko gra Jest polakiem. Idziemy po23 razem na imprezę. Jestem zadowolona czuję że tym razem trafiłam w 10, choć wszystko wyszło zupełnie przypadkiem heh.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 22:22   #556
Ladywithweapon
Zadomowienie

Masakra jakas na drodze.... znowu ! Ja mam dosc zimy i sniegu. Dobrze, ze sobie spokojnie szybciej wyjechałam, bo z godziny na godzine jest gorzej...

Cindy daj sobie spokoj z kilogramami i w ogole :P Wazne jak się czujesz! Ja w przymierzalni zawsze się załamuje, a moja mama dodatkowo dzis "ze wszystko co kupilam to jakies za małe" ;/ trudno- ja lubie blizej ciała, a ona luzno. Dekold jest, wiec i tak nikt na nic wiecej uwagi nie będzie zwracał
Spytalam sie kolegi jak wyglądam i koszulke w dół pociągnłęm "ładnie"

Zostało ci juz tak mało. Wytrzymaj tyle ile mozesz przeciez nikt tam cię nie związuje, no ja mysle :P
A co do fot to nie wiem o co ci chodzi- ot normalna dziewczyna
I ten chłopak :P no widzisz- wszystko będzie git!

Heroine na pewno ci sie skora ujędrnia, a i mięsnie miejsca zajmują Ale prawda, ze bez dietki to na nic.
Moja kolezanka zrobila A6W- całe- i mowi, ze jak ktos ma płaski brzuch to git, bo fajnie miesnie mozna wyrobic, ale jak ktos ma tłuszcz to po prostu mu sterczy.

Medzik ile wy pijecie
Ja wczoraj nałozylam olejek na głowe i dzis ją umyłam- coraz lepiej mi to idzie, choc mam problem z samym nakładaniem, ale czuje po włosach, ze są w lepszej kondycji.
W ogole rozszyfrowalam dlaczego mi tak wypadaja- to przez hormony. Odstawylam tabsy i mam tego skutki moja mama weszla do mojej łazienki i spytala sie czy ich sobie przypadkiem nie wyrywam sama. A ja juz się tak staram... zawsze odzywka, lykam witaminy, maseczki, olejek i nawet nie zwijam w ręcznik tylko tak delitkanie się z nimi obchodze. Na sucho nawet nie rozczesuje, zeby za duzo ich nie stracic....
Losing piłam wczoraj :P dzis robilam za kierowce ja tam samej tequili nie lubie. Nawet jak drina robie to musze dolac soku malinowego, zeby jakos zabic smak alko ;p A sprzedawczyni momentalnie wytrzeszczyła oczy, wiec licze, ze nie udawała Musialabym się wam pokazac w nowych spodniach
Slodycze schowaj i nie ruszaj! Ja dostalam raffaelo, ale nie otwieram :P

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Ja stracilam motywacje do liczenia kalorii i w ogole. Nie mam na to siły. Jem ok., ale jak wychodze to tez sobie nie odmawiam, bo po prostu po co tyle przyjemnosci tracic. Nie waze sie, nie mierze i żyje :P Jutro chce pojsc na długi spacer, żeby cos spalic a w poniedziałek zumba! We wtorek siłownia/basen. Sroda zumba. Czwartek-liczę, ze się zmobilizuje i pocwicze w domu. Piątek siłownia/basen.
Licze, ze w tym tygodniu będe zdrowa i będe mogla się ruszać Jakos lepiej się czuje i mam więcej enegrii- brakowało mi tego w tym tygodniu.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Dobra musze się poprawic- zaraz po wysłaniu posta zrobilam sobie duzego drinka z tequila już czuje po głowce :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 08:15   #557
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Matkooooooooooooooo ile nadrabiania!

Wariatki

Mi dzisiaj głowa peka chyba zwymiotuje zaraz taki mam bol
Tylko po czym? No zielonej herbacie na wieczor?
Zabijcie mnie, kac bym jeszcze zrozumiala

I nie moge cwiczyc bo nie moge sie z ta noga nawet rozgrzac
Zalamkaaa nie moge sie na siebie patrzec
To piąteczka,ja też uziemiona a co do tego bólu,to może to migrena?

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
[/COLOR]Dziś w InterMarche widziałam nowe odżywki do włosów z Joanny z olejkiem arganowym i teraz mnie kusi odżywka i serum na końcówki O takie:
https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...anna-Argan-Oil
też ją wypróbuje

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Heroine Udanego wyjazdu,a gdzie mieszkają Twoi rodzice?

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Tak w ogóle to w końcu dostaliśmy ta kasę z odszkodowania i jutro jadę odebrać nowe autko Kupiliśmy je w czwartek,ale było pęknięcie na szybie i cza było wymienić
Nerwy już opadły,więc myślę że,wszystko się poukłada
Zooska Co tam u Ciebie?Lepiej z TŻ-tem i co tam u babci?
Stary 2013-03-10, 08:49   #558
heroine86
Zakorzenienie

Hej

Poczytałam Was troszkę sobie, a zaraz lecę się kąpać rany, ile śniegu u mnie nie widać naszego samochodu na podwórku ja nie wiem jak my się dzisiaj dostaniemy do Kościoła w taką pogodę

Like, moi rodzice w lubelskim mieszkają
super, że dostaliście kasę z odszkodowania! postarali się?
no i fajnie, że emocje opadły i idzie ku lepszemu

Lady, wiem, że ćwiczenia powodują zastępowanie tłuszczu mięśniami, ale w ogólnym wyglądzie to powinno być na plus, a nie jest dlatego to frustruje... no i dieta... teraz u rodziców to już w ogóle jej nie ma

Cindy, taaaa Twoje boczkiii, pffff Ty moich nie widziałaś

pipson! wsio zaliczone?

Margot, za silną wolę robisz postępy kobieto
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 08:52   #559
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like, moi rodzice w lubelskim mieszkają
super, że dostaliście kasę z odszkodowania! postarali się?
no i fajnie, że emocje opadły i idzie ku lepszemu
no postarali się tego się obawiałam,bo z nimi,to nigdy nic nie wiadomo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 09:11   #560
sanderaM
Rozeznanie

hej dziewczyny i ja melduję się w nowym wątku Przepraszam za tak długą nieobecność ale laptop mi szwankował na szczęście nie było to nic poważnego i już działa Tż mi naprawił
Stary 2013-03-10, 09:34   #561
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
hej dziewczyny i ja melduję się w nowym wątku Przepraszam za tak długą nieobecność ale laptop mi szwankował na szczęście nie było to nic poważnego i już działa Tż mi naprawił
Ja też miałam problem z laptopem a tak poza tym,co słychać?
Stary 2013-03-10, 09:35   #562
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
no postarali się tego się obawiałam,bo z nimi,to nigdy nic nie wiadomo
No i git

Cytat:
Siema Piękna!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 10:17   #563
meeedzik
Zakorzenienie

Margot pewnie, że w Ciebie wierzę i brawa za ćwiczenia
Pipson ja nie umiem zrezygnować ze słodkiego i codziennie coś mi wpada a poza tym to witaj ponownie
Lady niee tak dużo nie pijemy Tż mój to rzadko pije, bo przeważnie jest kierowcą a ja jednak wczoraj tych desperadosów nie wypiłam, tylko winko na pół z Tż
Ale za to widzę, że Ty się skusiłaś na drineczka
Cindy ja nie rozumiem na co Ty narzekasz jednego dnia piszesz, że jesteś gruba, że waga w miejscu stoi i nie spada, a na drugi piszesz, że dużo spadło, bo mieścisz się w rozmiar 36 sorrryyy ale ja już nie nadążam ze Tobą jak można narzekać nosząc rozmiar 36?? :/
Sandera noo witamy witamy jaki Ty masz super avatar nie poznałam Cię
Heroine siemaa uu współczuję tego śniegu :/ u mnie już prawie nie ma i nawet pogoda dziś jest w miarę, to znaczy słońca nie ma, ale tak jakoś jasno jest i 6 stopni na plusie
Like też mam zamiar kupić odżywkę i serum z tej nowej serii Joanny najpierw chyba skuszę się na serum i zobaczę jak się sprawdza, a później dokupię odżywkę jak będzie fajna kusi mnie jeszcze ta z Garniera z 3 olejami, ale nigdzie jej nie widziałam
Stary 2013-03-10, 10:18   #564
sanderaM
Rozeznanie

A dobrze idę dzisiaj na 14 do pracy a potem spotykam się z klasą z liceum
W kościele już byłam skalpel poćwiczyłam i teraz idę się kąpać bo mokra jestem :P Wydaję mi się że skalpel II jest mniej ciekawy i że ten pierwszy lepiej działa na mięsnie
Tak mam avatar teraz żeby mnie motywował i że coś się zmienia chociaż zdjęcie :P A tak poważnie mam motywację

Edytowane przez sanderaM
Czas edycji: 2013-03-10 o 10:21
sanderaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 10:37   #565
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dzień Dobry laseczki

Ja wstałam po 11 dzisiaj Zjadłam już owsianke z bananem, ale te z lidla jakieś mega słodkie już jej nie kupie ;/ Dzisiaj nie ćwiczę jedynie tiffoczki zrobie Musze sobie dać dzień luzu, żeby mięśni nie przeciążyć bo na jutro mam znowu trening, wtorek zumba, sroda aerobik,czwartek trening, piatek aerobik i sobota trening

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-10 o 10:49
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 11:46   #566
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

Sama dziś siebie podziwiam bo poszłam do biedronki po słodkie(napadło mnie) a wróciłam z lakierem do paznokci w domu zjadłam 3 migdały i uznałam, że szkoda mi zaprzepaścić to co już osiagnełam na jakieś sztuczne słodkie g...
A u fryzjerki tylko końce podciełam i serio nie widać żadnej różnicy na zdjęciach ale końce są milusie
Dziś nadal zakwasy czuje a dzis dzień sklapela i tiffany i mel b
że potrafiłaś sobie odmówic słodkiego
Pokaż włosiska
Cytat:
Poznałam świetnego chłopaka... Randka była świetna... on jest taki spokojny i miły i wpatrzony we mnie. Wszystko gra Jest polakiem. Idziemy po23 razem na imprezę. Jestem zadowolona czuję że tym razem trafiłam w 10, choć wszystko wyszło zupełnie przypadkiem heh.
no to świetnie oby niczym nie podpadł i żebyś wkońcu zaznała szczęścia

Czekam na @ i mam kiepski nastrój do tego już brzuch mnie dość pobolewa Wczoraj byłam taka niemiła dla Tż przez to napięcie przed @ że aż mi przykro ale zrobiłam dla niego pyszne mięsko z serem i pieczarkami więc może da się przeprosić W pt też się tak na niego złościłam że się spóźnił godzinę a biedaczek czekał godzinę w kwiaciarni dostałam piekny bukiet tulipanów i jeszcze dla mamy mojej kupił
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 12:41   #567
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

Ja tez intensywnie olejuję ostatnio, jakiegos olejku używasz? cwicz cwicz, ja już po killerku
W ogole zauwazylam, ze im wczesniej pocwicze w ciągu dnia, tym wcześniej się zbieram za inne rzeczy, mam więcej energi.. a jak czekalam do 22, to masakra byla, żeby się w ogole zebrac. I doszłam chyba do tego momentu, w którym lubie, jak bolą mnie mięśnie od wysiłku, a jak nie bolą, to cisnę mocniej, to już jakas masakra jak na mnie, kanapowego lenia
pipson jesteś w końcu ja na opuchnięcia to herbatkę z kopru włoskiego polecam i aquafemin brać ale to dosyć kosztowna impreza ale jak raz miałam źle dobrane tabsy to serio pomagało, naprawdę widziałam różnice w obwodach ciała jak brałam to cudo

Zawsze planuje rano ćwiczyć ale może z raz w życiu tak zrobiłam zawsze ćwiczę jak już wszystko zrobię albo ewentualnie jak po nocy pracuje jako przerwę od kompa traktuje ćwiczenia.
Za killery się należą bo ja nadal umieram po kwadransie

A co do olejowania to ja początkująca jestem i tylko olejek migdał i papaja z alterry używam. Pasuje mi zapach i włosy są miłe to na razie nie kombinuje. aniolek też pytał to napisałam ale nic odkrywczego nie wniosłam do tematu

Cytat:
Margot, odpiszę Ci słonko później. Dziękuję za miłe słowa

Cindy

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to w końcu dostaliśmy ta kasę z odszkodowania i jutro jadę odebrać nowe autko Kupiliśmy je w czwartek,ale było pęknięcie na szybie i cza było wymienić
Nerwy już opadły,więc myślę że,wszystko się poukłada
Like super, że już macie nowe autko no i odszkodowanie, same dobre nowiny

Cytat:
Poczytałam Was troszkę sobie, a zaraz lecę się kąpać rany, ile śniegu u mnie nie widać naszego samochodu na podwórku ja nie wiem jak my się dzisiaj dostaniemy do Kościoła w taką pogodę
j nie ma
Margot, za silną wolę robisz postępy kobieto
heroine czyli lubelskie pod śniegiem a dziś i u mnie napadało
ale za to nowy nałóg kolekcjonowania lakierów do pazurków mi się zaczyna

Cytat:
A dobrze idę dzisiaj na 14 do pracy a potem spotykam się z klasą z liceum
W kościele już byłam skalpel poćwiczyłam i teraz idę się kąpać bo mokra jestem :P Wydaję mi się że skalpel II jest mniej ciekawy i że ten pierwszy lepiej działa na mięsnie
sandera a widzisz ja tylko skalpel ćwiczyłam wcześniej i mnie właśnie skalpel II wykańcza bardziej organizm nie lubi rutyny teraz ćwiczę na zmianę plus tiffoczki i mel b na pupe

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
że potrafiłaś sobie odmówic słodkiego
Czekam na @ i mam kiepski nastrój do tego już brzuch mnie dość pobolewa Wczoraj byłam taka niemiła dla Tż przez to napięcie przed @ że aż mi przykro ale zrobiłam dla niego pyszne mięsko z serem i pieczarkami więc może da się przeprosić W pt też się tak na niego złościłam że się spóźnił godzinę a biedaczek czekał godzinę w kwiaciarni dostałam piekny bukiet tulipanów i jeszcze dla mamy mojej kupił
alexis facet za mięsko i to jeszcze z serem wybaczy wszystko
To bardzo miłe , że i o Twojej mamie pamiętał

Wczoraj to niestety znowu dopiero po 23 zestaw ćwiczeń zrobiłam , nie umiem ćwiczyć jak jeszcze domowe obowiązki mam niezrobione i wstałam z łózka i pranie złożyłam i podłogi umyłam itd a potem dopiero za ćwiczenia i zanim maseczki, pilingi i prysznic zaliczyłam to znowu prawie 2 w nocy była
Stary 2013-03-10, 13:06   #568
Ka Ching
Raczkowanie

ja już po obiadku łyżka ziemniaczków z sałatką (sałata,pomidor,ogórek,pa pryka, sos ziołowo-koperkowy) mniam!
Ka Ching jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 14:05   #569
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ka Ching Pokaż wiadomość
ja już po obiadku łyżka ziemniaczków z sałatką (sałata,pomidor,ogórek,pa pryka, sos ziołowo-koperkowy) mniam!
Obiadku

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Ja dzisiaj troszkę lepiej się czuję, zaczęłam owijać się folią i smarować, i mam wrażenie, że lepiej brzuch wygląda

U mnie dzisiaj:
2 kromki pełnoziarnistego chleba z tuńczykiem i twarożkiem
Kawa z mlekiem
Ziemniaki z brokułami i jajkiem sadzonym
Będzie: jabłka pieczone
Wieśniak z pomidorem.

Nie wiem, to chyba nie za dużo, ale wczoraj połknęłam nadprogramowo mozarellę

Kupiłam błonnik i choć duuuuużo wody popijam, to mam wzdęty brzuch po nim i w ogóle
Stary 2013-03-10, 14:06   #570
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ka Ching Pokaż wiadomość
Ty to nazywasz obiadem?Weź dziewczyno nie pisz tutaj takich głupot

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:

Like super, że już macie nowe autko no i odszkodowanie, same dobre nowiny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości