![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: LIPIEC Gorvita, Kwas hialuronowy, tonik z PHA, Dermosan
WĄTEK UPORZĄDKOWANY! Zapraszam
![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-02 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Podnoszę. Zapraszam do wymianki.
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
niestety koszula juz wymieniona
![]() a nie podoba Ci się coś jeszcze? Zrobiłam małą dokładkę, przejrzyj wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
hej, może mały cetaphil za Płyn Micelarny, Eveline
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() majtki z metki mają rozmiar XXl-XL ale to typowo chińska rozmiarówka i to rozmiar M ![]() a legginsy są rajstopowate ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- 66 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ok może być, wiesz co dorzucę Ci wszystkie majtki bo mam ich po 5 par i już mi się znudził ten krój :P
to chusta, majtki, legginsy za spray masło kakaowe, płyn micelarny, przeterminowany balsam i spray brązujący oraz odsypka pudru bambusowego ![]() zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
w sumie też tak myślę, no nic trudno, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
UBRANIA NA WYMIANĘ kilka słów na początek:-wybaczcie za jakość zdjęć, ale robione w pochmurny dzień, zwykłym telefonem; -większość ciuszków jest pognieciona, gniotą się w szafie przeważnie, mogę je wyprasować przed wysłaniem, ale moim zdaniem mija się to z celem, bo w trakcie transportu i tak się pogniotą; -nie zatajam aktualnego stanu, jeżeli o czymś nie napiszę, to zapewne dlatego, że to przeoczyłam; -większość ubrań lepiej prezentuje się na żywo; -jak sobie coś przypomnę to będę na bieżąco uzupełniać; -myślę, że będą częste dokładki, bo ja jestem sklerotyk i pewnie zapomniałam o jakichś ciuszkach, które chciałam wystawić; -większość zdjęć przedstawia ubranie z przodu(pierwsze zdjęcie) oraz z tyłu(drugie zdjęcie). wish: ![]() ![]() -staniczki 70A(usztywniane, nie push up) -tregginsy na gumce -Japan Style, najlepiej oversizy, bluzy, swetry -haremki -botki na jesień rozmiar 37-38 raczej nie przyjmę: -sukienek, spódniczek, bo i tak nie będę w nich chodzić -szpilek, j.w. ZACZYNAMY! 1. eleganckie bolerko kolor taki złotawy(tak bym go nazwała, ale ja się nie znam na kolorach) rozmiar: 36 naprawdę eleganckie, nada się na wesele czy jakieś wyjścia. założone może z dwa razy, nie prane, nie widzę żadnych plam 2. bluzka w kwiaty bez rękawów niedawno kupiona, nie noszona, tylko przymierzana, metkę usunęłam luźna, długa, rozmiar chyba uniwersalny, ja noszę XS/S, myślę, że będzie dobra na osoby od S do L nawet 3. fioletowa sukienka floral z wymianki, niestety nie mam gdzie w niej chodzić na mnie za mała w biuście ![]() używana, rozmiar uniwersalny z przodu zip, z tyłu ściągacz zdjęcie zapożyczone 4. eleganckie spodnie pumpy/alladynki niedawno kupione, tylko przymierzane rozmiar uniwersalny, wg opisu z aukcji pasują na S do L na dłuższych nogach lepiej wyglądać będzie niż na moich(ja mam 162 cm) dane z aukcji: Wymiary : Szerokość w pasie - max. ok. 43 cm. Szerokość w biodrach - ok. 50 cm. Szerokość nogawki w udach - ok. 24 cm. Szerkość nogawki w kostkach - ok. 15 cm. Wysokość stanu - ok. 32 cm. Długość całkowita - ok. 100 cm. Długość nogawki od kroku - ok. 70 cm. Skład materiału : COTTON - 95 % LYCRA- 5 %
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-08 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
c.d
5. fioletowa luźna tuniczka ze ściągaczem z wymiany rozmiar raczej M ja noszę S i dla mnie trochę za szeroka w "barach" ![]() strasznie łatwo się gniecie, prasowałam ją niedawno i leżała w szafie i się pogniotła;p ale jest bardzo ładna, idealna do legginsów ![]() 6 tuniczka/sukienka w paski z H&M rozmiar XS noszona około 5 razy;p 7. tunika z h&m rozmiar z metki 38 8. bluzeczka z Garfieldem metka odcięta bluzka trochę znoszona, porozciągana co widać rozmiar raczej XS, albo nawet jakiś dziecięcy ![]() w biuście ok 37cm x2 długość: ok 50cm, ale jak widać na dole się zawija tak ok. 3 cm, więc naprawdę to ma długości ok. 47 cm 9. bluzeczka japan style z paskiem nie noszona, tylko przymierzana wykonanie typowo chińskie ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-08 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
c.d.
10. nowe legginsy imitujące jeans rozmiar M(ale myślę, że na S też będą dobre, w końcu to legginsy, dopasowują się do ciała) z tyłu kieszonki z przodu imitacja zamka oddam tylko za tregginsy na gumce zdjęcie na mnie na końcu 11. śliczna czerwona chusta na plażę z frędzlami i muszelkami, trójkątna 12. rajstopki czarne rozmiaru nie znam, ale ja przeważnie noszę "3" i na mnie pasują dostałam je od kogoś na kogo były za małe, więc tamta osoba ich nie używała ja je tylko przymierzałam, a mimo to zaczynają się pruć w kroku, widać to na zdjęciu 13. tunika/sweterek w paski h&m rozmiar 34 noszona, ale niedużo rękawek 3/4 14. staniczek żółty 70a/b push up noszony śliczny ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-08 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]() żółta bluzeczka z kołnierzykiem i bufkami rozmiar myślę, że S, M, jest rozciągliwa kremowe(ecru) sandałki na małym obcasie ze ślicznym kwiatuszkiem rozmiar 36 założone max.5 razy widać zniszczenie na zdjęciach mam chyba gdzieś zapasowe fleki, więc jak ktoś się zdecyduje to znajdę i dorzucę ![]() śliczny staniczek ecru rozmiar z metki niby 34/75, ale ja myślę, że to raczej 70AA jest, bo miseczka malutka ![]() chyba nienoszony, tylko przymierzałam, jednak miseczka za mała(nadzwyczajna sprawa u mnie!) na zdjęciach brak jednego ramiączka, gdzieś się zapodziało, ale postaram się je znaleźć. update: drugie ramiączko znalezione! ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-12 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 12.08.2011
Sukienka brązowa rozmiar prawdopodobnie S/36(bo taki wówczas nosiłam) kupiona na połowinki - założona dwukrotnie - na połowinki i wesele ma delikatne przebarwienia od potu pod pachami(takie ciemniejsze od materiału), myślę, że da się usunąć(myślę, że wystarczy przeprać) sukienka nie była czyszczona ani prana korale brązowe ze zdjęcia również mam na wymiankę, są na 1. stronie ![]() WYMIARY NA ŻYCZENIE ![]() ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-12 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
c.d. dokładki
kolejna sukienka ![]() śliczna biała z fioletowymi kwiatkami, kokardkami i kratką dodaje uroku ![]() rozmiar z metki L/M, ale ma ściągacz(cała "góra" to ściągacz), więc się dopasuje ja noszę S i jest dobra na dole taka falbaniasta jakby ![]() Mogę zmierzyć na życzenie mnie zakrywa kolana, ale ja mam 162cm ubrana max. 10 razy( nie chodzę w sukienkach)
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-12 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
i jeszcze jedna
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tę bluzeczkę? czy wymieniasz ją z tym paskiem?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1312548877 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1312548877 jaki rozmiar, coś u mnie za nią?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Nic nie widzę niestety, ale chętnie bym się tych perfum pozbyła! Nie masz może czegoś poza wymianą? Perfum jakichś, kolorówki?
EDIT: Podobałby mi się podkład MF, ale boję się, że odcień zbyt ciemny dla mnie... Jeszcze sprawdzę. Tak, przejrzałam wszystkie wątki. Nie masz jeszcze czegoś z MF ; )? Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-07 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Niestety nic. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
dokładka, zapraszam
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
coś mi się Tu spodobało, ale nie wiem za co mam szukac więc napisz co Ci wpadło w oko u mnie
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- za te rzeczy niestety nic nie znajdę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Większość ubrań lepiej wygląda "na żywo" i na kimś, te słabe zdjęcia to wina telefonu. Także nie zrażać się dziewczyny
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.