![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwiec Mac,Clarins Everlasting, Estee Lauder, Givenchy, Benefit,kosm. natural
Znajdziesz cos u mnie za:
-DermoOrganic Try Me Sampler-zestaw organicznych kosmetyków do włosów (Daily Conditioning Shampoo 50ml, Intensive Hair Repair Masque 60 m i Leave in Treatment 5ml),pudełko trochę przeszło, zestaw idealny na wyjazd i Wielki Gatsby ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Ty mi: -DermoOrganic Try Me Sampler-zestaw organicznych kosmetyków do włosów (Daily Conditioning Shampoo 50ml, Intensive Hair Repair Masque 60 m i Leave in Treatment 5ml),pudełko trochę przeszło, zestaw idealny na wyjazd i Wielki Gatsby Ja Tobie film Mefisto, opaskę na rękę do biegania z telefonem i dziwną spinkę do kucyka Napisz mi proszę czy ten zestaw Dermo organic jest jeszcze ważny? Ta spinka do kucyka jest jakaś słaba może coś sobie wybierzesz jeszcze? Może znajdziesz cos jeszcze za Poradnik pozytywnego myslenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwiec Mac,Clarins Everlasting, Estee Lauder, Givenchy, Benefit,kosm. natural
Coś u mnie za korektor MAC lub podkład Clarins?
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- No szkoda... Zastanawiam się tylko, czy ten korektor MAC nie będzie dla mnie zbyt jasny.
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze w takim razie zapraszam na PW. Proszę podaj adres do wysyłki to wyśle przed weekendem listem poleconym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymieniłabym się na CC Cream Bourjois, ale widzę, że już go nie ma. Ewentualnie podoba mi się Clarins Everlasting Foundation, ale to z kolei zbyt dużo za maskę i serum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej,
wpadl mi w oko korektor i/lub roz z MACa. Zdaje sobie sprawe, ze za maske to zbyt wiele, wiec moze szukasz czegos konkretnego, co moglabym Ci zaproponowac dodatkowo? Mam troszke kosmetycznych zapasow poza watkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
koci świat
|
bluza ombre dla Ciebie będzie ok
te baggy dla mnie przyciasne biedra Ci nie wejdą ![]() chyba że te ale one takie już bardziej lumpiarskie ale ja je lubiłam https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1399738693 lub te z szelkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
koci świat
|
kurka dałabym Ci tą koszulę bez mrugnięcia ale właśnie 5 minut temu dobiłam targu z Paulą i do nie poleci
![]() ale coś jeszcze Ci poszukam daj pomyśleć ![]() mam takie np zielona koszula mgiełka- pull and bear over w motyle rozm S - kupiony w tk maxxie koszula ombre - reserved wszystkie ubrane może ze 2 x ze spodni mam np rurki rybaczki za kolanko pepe jeans i guess ale jeśli by Cię zainteresowały to foty jutro bo muszę zlokalizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
cos za
Rouge Givenchy Rose Dressing, minatura szminki 202, 1.5g nowa,w pudełeczku -Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair Shampoo 500ml, do włosów suchych i zniszczonych, pozostało około 70% opakowania- profesjonalny szampon do włosów,ma silne regenerujące działanie -Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair Conditioner -Puszka na szampony Lush , używana, w bardzo dobrym stanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, dziękuję
![]()
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
hm interesowałyby mnie:
Benefit Powderflage- ok. 1/2 opakowania, korektor w pudrze pod oczy
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam róż MAC Conjure Up oraz mini szminkę Givenchy Rose Dressing 202. Jeśli zgodzisz się na taką wymiankę, nie szukam już dalej po wątkach i nie negocjuję z innymi. Decyzja należy do Ciebie.
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
hm . a cos poza watkiem? jakies odlewki zapachów czy coś ?
Z checia oddam paletke tylko nie chce brac za nia czegos bardziej wartosciowego ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za oba produkty Saryna? mam micel biodermy do skóry naczynkowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
micela z biodermy mam poza wątkiem tylko na specjalne okazje
![]() ![]() czy pasowałaby Ci opcja -szampon -odżywka -puder mac ZA -caudalie krem -caudalie micel -bioderma micel ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
ups, to chyba źle doczytałam bo myślałam że masz tego mac'a
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oundation.html mogłabyś mi podać linka do kwc który to dokładnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
hmmm koretor to w sumie połowa wartości podkładu o którym myślałam... no nie wiem co zrobić w tym momencie... zrezygnujesz z kremu lub płynu caudalie? albo inaczej: dołożyłabyś mi coś jeszcze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hmmm, chętnie oddałabym Ci płyn Caudalie ale nic nie widzę za niego... może miałabyś coś poza wątkiem? aktualnie chętnie przyjmę jakiś dobry nawilżacz do ciała, peelingi pod prysznic, antyperspiranty w sprayu, oleje do włosów, żel do higieny intymnej, coś "złuszczającego" stopy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
olej akurat mi nie pasuje, a ta saryna o której pisałaś widzę że jest do włosów kręconych a ja mam proste jak drut
![]() więc pozostańmy przy opcji poprzedniej ![]() korektor mac 2xsaryna ZA krem Caudalie micel bioderma zapraszam na PW ![]() Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2014-08-05 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
niestety już wszystko wymieniłaś co mnie interesowało
![]()
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Hej, widzę dla siebie tylko puszkę na szampony Lush, moja się niestety zgniotła w podróży. Czy miałabyś poza wątkiem coś z mojej wish listy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
i hialuronowe i aloesowe są bardzo kuszące, ktore bardziej polecasz do cery z ogromnymi porami, wiecznie suchej?
![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kolorowke?
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Może krem za koszulkę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dziękuję za mnogość informacji
![]() Wstępnie jestem bardzo zainteresowana - czy mogę dać odpowiedź ostateczną jutro ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Chcesz zdjęcia real szala?
Jest pognieciony, bo leżał od zeszłego roku z innymi chustkami, ale nie chcę go prasować, bo jest milutki w dotyku, a nie chcę go uszkodzić. Oczywiście nie mam już papierowej metki, materiałowa mniejsza jest przyszyta, ale materiałowa długa (z opiesem prania) jest wycięta. Czy Tobie to nie przeszkadza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.