Podkłady

MAC Studio Fix, Powder Plus Foundation Puder i podkład w kompakcie 2 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 128 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 marca 2025 o 21:01
    Puder do zadań specjalnych
    Uwielbiam używać tego pudru jako taką jakby gumkę. Rozcieram granice konturowania z bronzerem. Daje pod oko dla efektu photoshopa. Nie wyobrażam sobie pracy bez niego
    Zalety:
    • Naprawi najgorsze konturowanie
    ALM007
    16 maja 2024 o 8:06
    MAC Studio Fix – Puder, który mam zawsze w torebce
    Puder MAC Studio Fix jest moim absolutnym ulubieńcem do poprawek makijażu. Zgadzam się z opinią Magdy Pieczonki, która nazwała go „Photoshopem w kamieniu” – to idealne określenie dla tego produktu. MAC Studio Fix ma jedwabistą konsystencję, która świetnie się aplikuje zarówno pędzlem, jak i gąbeczką. Puder jest sprasowany, co sprawia, że jest niezwykle wygodny w użyciu, zwłaszcza do szybkich poprawek w ciągu dnia. Ma bogatą gamę kolorystyczną - każda dziewczyna powinna znaleźć swój odcień. Zawsze mam go w torebce, gotowego do użycia, kiedy potrzebuję odświeżyć makijaż. Puder zapewnia średnie do pełnego krycia, co czyni go idealnym do poprawek, gdy chcę ukryć drobne niedoskonałości lub zaczerwienienia. Wykończenie jest matowe i gładkie, dając efekt „Photoshopu” na skórze. To wykończenie sprawia, że skóra wygląda nieskazitelnie, jak po użyciu filtra z Instagrama. Jest trochę ciężki, tak naprawdę to fluid w kamieniu a nie typowy puder, chociaż ja właśnie w ten drugi sposób go używam. Używam go także szczególnie latem w taki sposób, że najpierw nakładam krem CC i na niego puder z MAC, fajnie to gra ze sobą. MAC Studio Fix to puder kompaktowy, który zasługuje na miano ulubieńca w mojej kosmetyczce. Jego świetne krycie, długotrwałość i efekt „Photoshopu” sprawiają, że jest idealnym produktem do poprawek makijażu w ciągu dnia. Mimo że jest dosyć ciężki i nie używam go na co dzień, zawsze mam go w torebce, gotowego do użycia, kiedy tylko potrzebuję odświeżyć swój look. Jeśli szukacie pudru, który zapewni Wam nieskazitelny wygląd skóry i doskonałe wykończenie, zdecydowanie polecam wypróbować MAC Studio Fix. To prawdziwy must-have dla każdej kobiety ceniącej sobie perfekcyjny makijaż!
    Zalety:
    • Świetne krycie: Puder doskonale kryje niedoskonałości, wyrównuje koloryt skóry i matuje. Jest idealny do poprawek makijażu w ciągu dnia.
    • Długotrwałość: Utrzymuje się na skórze przez wiele godzin, nie ścierając się i nie zbierając w załamaniach. Dzięki temu makijaż wygląda świeżo przez cały dzień.
    • Wygodne opakowanie: Kompaktowe opakowanie z lusterkiem jest praktyczne i idealne do torebki. Zawsze mam go przy sobie, gotowego do użycia w każdej sytuacji. Jest też wydajny.
    • Efekt „Photoshopu”: Zgadzam się z Magdą Pieczonką – to prawdziwy „Photoshop w kamieniu”. Skóra wygląda nieskazitelnie i idealnie gładko.
    Wady:
    • Ciężka formuła: Puder jest dosyć ciężki, więc nie używam go na co dzień. Może obciążać skórę przy codziennym stosowaniu, zwłaszcza przy cerze skłonnej do zatykania porów.
    • Cena: Jest to produkt z wyższej półki cenowej, co może być barierą dla niektórych osób.
    Kas95
    18 stycznia 2024 o 14:20
    Muszę to mieć w kosmetyczce
    Używam koloru nc15. Jest doskonały jeśli chodzi o krycie. Gdy mam mało czasu używam go samodzielnie na twarz. Kryje zaczerwienienia i wygląda naturalnie. Gdy zależy mi na mocnym kryciu nakładam go na podkład jako puder wykończeniowy.
  • 28 września 2023 o 18:58
    Bardzo lubię
    Ten puder to strzał w dziesiątkę jeśli chcemy tylko poprawić makijaż w ciągu dnia, bądź zrobi nam się "dziura"...on załata obiecuje :D Jako podkład sam na twarzy kompletnie nie dla mnie, suchość i masakra. Jest bardzo wydajny bo opakowanie mam już prawie dwa lata O.O
    Zalety:
    • Kolor
    • Doskonałe krycie
    Wady:
    • Nałożony jako podkład za suchy i cięzki
    ma48
    23 czerwca 2023 o 22:02
    Idealny na szybki makijaż i do torebki
    Zakochałam się w Mac Studio Fix Powder Plus Foundation od pierwszego użycia! Ten podkład w formie pudru jest lekki, niezatykający porów i nie obciąża skóry. Zawsze wygląda naturalnie, a ja mogę go używać do poprawek o dowolnej porze dnia, co bardzo ułatwia mi życie i oszczędza mnóstwo czasu. Odcień NW15, który dobrała do mnie pani w drogerii, idealnie pasuje do mojej twarzy. Plusy tego podkładu to przede wszystkim idealnie dopasowany odcień, który nie odcina się na skórze. Jego konsystencja jest miękka, co umożliwia piękne krycie i przyjemne nakładanie. Jest trwały i można go łatwo budować, aby uzyskać pożądane pokrycie. Szeroka gama kolorystyczna sprawia, że każdy znajdzie odpowiedni odcień dla siebie. Po chwilach stapia się z twarzą, dając naturalny efekt. Nie tylko wyrównuje koloryt skóry, ale także utrzymuje ją matową, nie powodując jej przesuszenia. Jest lekki, nie wchodzi w pory i nie podkreśla zmarszczek. Praktyczne opakowanie sprawia, że można go nosić w torebce i łatwo dokonywać poprawek. Podsumowując, Mac Studio Fix Powder Plus Foundation to mój ulubiony podkład, który jest cudowny i wszechstronny. Używam go jako podkład, puder wykończeniowy i nawet zastępuje mi korektor. Dzięki niemu moja skóra wygląda jak z fotoszopa - piękna i zdrowa. Na stałe trafił do mojej kosmetyczki i jest jednym z moich ulubionych produktów. Z pewnością go ponownie kupię.
    Zalety:
    • Piękny kolor
    • Szybka aplikacja
    • Możliwość budowania krycia
    • Wielofunkcyjność
    • Lekkość
    • Nie zatyka porów
    • Świetne opakowanie
    • Nie tworzy efektu maski