|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
o kurde ile nowych, widze nie tylko ja mam problem z lenistwem i odkłądaniem
![]() weekend minal zrobilam -- NICCC ;/ zaden postep.. co robicie zeby zrobic zaplanowane rzeczy? toć cholera jasna wiecznie wszystko przekładam, cv pisze juz kilka tyg tak samo z szukaniem pracy, praca licencjacka... NIC NIE DZIAŁA ![]() ![]() ![]() ![]()
#662 |
Zadomowienie
|
Hop hop, czy "nie odkładające życia na potem" żyją?
![]() ![]()
#663 |
Zadomowienie
|
Żyją żyją
![]() Taka samotna się czułam, jak sprawdzałam mejla a tu żadnych subskrypcji z forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą... ja też ![]()
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
CZeeeeeeeeść!
Jezu, 2 dni bez wizazu dały mi się we znaki ![]() ![]() Jak żyjecie? Ja osobiście przymarzam, niech ta zima juz spada!
#666 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Fajnie, że wizaz już jest wśród nas ![]() Coma, jeszcze przed awarią coś się pytałam Ciebie ![]() ![]()
![]() od 5.12.2oo9 razem ![]() Edytowane przez Little brown Czas edycji: 2010-12-01 o 13:48 Powód: błąd- poprawa |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie mogę znów poczytać co u Was i sama się zmobilizować
![]()
![]() |
#668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#669 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też się z tą "niezależnością" lepiej czuję, miejmy do siebie szacunek... ![]()
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Coma to cieszę się, że u Ciebie coś się zmieniło.
Ostatnio naprawdę ostro się pokłóciliśmy o to, chociaż miałam się już nie odzywać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
Mój Tż na początku dostał przydział bardzo daleko
![]() Poza tym problemem o którym pisałam na forum, między nami jest naprawdę ok. ![]() Najgorsze w związkach z wojskowymi jest to, że właśnie w różnych miejscach mogą dostać przydział. Ja byłabym bardzo niechętna wyprowadzać się z miasta w którym mieszkam, ale z drugiej strony wiem, że dla miłości zrobiłabym to. Bo chyba jednak wiele lat być rodzina na dwa domu raczej bym nie chciała.
![]() |
#673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, nic mi się nie chce... nienawidzę zimna... ![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie!
![]() Swoją drogą chyba jestem od niego uzależniona. ![]()
#675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miałam straszliwe problemy z mobilizacją w tym tygodniu. Moja współlokatorka wyprowadziła się (yes, yes, yes!) i mam pokój dla siebie, a to oznacza puszczanie cały czas muzyki, czytanie książek, oglądanie zaległych odcinków 'Miłości nad rozlewiskiem'... Wszystko, tylko nie naukę ![]() ![]() Cóż, jednak ten przebłysk pracowitości nie oznacza, że dotrę jutro na zajęcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie cierpie takiego zimna, dzis stałam na przystanku ponad 25 minut, bo nie przyjechał zaden z autobusów który byl w rozkładzie ![]() Idę zaraz na spotkanie organizacyjne nowego projektu mojego samorzadu, polega to na takiej wymiennej nauce języka. Polski student uczy języka polskiego, a zagraniczny swojego ojczystego. Brzmi fajnie, zobaczymy co z tego wyniknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Smutno mi było bez wizażu przez te kilka dni. Też jestem uzalezniona, przyznaję się bez bicia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Rozdziału magisterki wciąż nie dokończyłam, ale mam zamiar iść jutro na seminarium i się tłumaczyć ![]() ![]()
![]() |
#679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech, znów się do kompa przykleiłam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
A ja będę miała kota! Nigdy nie miałam kota! Moi rodzice nie lubią kotów! A teraz będę miała kota! I to przygarniętego z tego zimna!
Aaaaa! ![]()
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo wiem doskonale jaka to radość, sama "weszłam w posiadanie" pierwszego w życiu kota jakieś 6 tygodni temu... ![]() Mały ten kociak czy duży? Kot czy kotka? Pochwal się zdjęciem jak tylko będziesz miała... ![]() Co do wizażu - to uuufff, nareszce ![]() A jeśli chodzi o mobilizację, naukę i tak dalej - to wstyd się przyznawać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie pojechałam dziś na wykład, bo nie miałam jak i czym. Taka zawieja i zamieć i tyle śniegu. Koleżanka potem zadzwoniła, że z ponad 100 osób dotarło 15 i nawet wykładowca nie dotarł. ;p Jadę na 13.30, bo mam 4i pół godziny laboratoriów na których muszę być. Mam nadzieję, że do tego czasu jakoś lepiej będzie. Plany na dziś: - ogarnąć się i pouczyć na te laboratoria A jak wrócę po 19.00 to się zobaczy co dalej. Jutro mam duże koło z proseminariów z chemii, ale nie widzę tej nauki dziś.
08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama ![]() 2021 ![]() 2022 ![]() Edytowane przez fioleciasto Czas edycji: 2010-12-02 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#684 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jezu dziewczyny, dziś wstałam rano a wczoraj późno się kładłam i wciąż nie mogę się nadziwić tej ilości śniegu, która spadła! Samochodu dziś nie ruszam, nie ma szans, aż szkoda mi wychodzić z domu w moich butach, bo skóra na pewno namoknie i zamarznę. Ciekawe jak będzie późnym popołudniem i wieczorem, bo dopiero wtedy mam zajęcia... :/ w życiu tyle śniegu u nas nie widziałam. Dziewczyny powiedzcie mi, macie jakiś sposób na to, żeby dłonie tak strasznie nie odmarzały?? ![]() Mi marzną tragicznie w każdych rękawiczkach, praktycznie do braku czucia, czasem aż mi jest słabo z tego powodu, no nienawidze tego! ![]() Juz nie wiem co mam zrobić ![]() Wykopujcie się z zasp, raz raz !! Zima nam nie przeszkodzi w realizowaniu planu dnia! (no może troche ![]()
![]() |
#685 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Osobiście nie jestem w związku na odległość, TŻ mieszka całkiem blisko mnie, ale często zdarza nam się nie widzieć kilka dni pod rząd, ze względu na to, że się uczę, albo komuś coś wypadnie. Wtedy jakoś gorzej nam się dogadać. Chyba wiele par ma tak, że przez smsy/skype czy coś takiego łatwiej się pokłócić. Nie można drugiej osoby przytulić itd. Cytat:
![]() No i jestem zła, bo nie chodzę na basen. ![]() Widać, że będzie sroga zima, dobrze że kupiłam w tym roku buty na grubym kożuchu. ![]() Co do rąk to nie mam pojęcia co poradzić, ja na chwilę wychodzę na dwór i mi marzną. Próbowałaś nakładać dwie pary rękawiczek w tym np. jedną parę skórzanych?
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2010-12-02 o 08:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
Ja dziś mam plan dojechania na uczelnie i ciekawe co z tego wyjdzie, na pewno się spóźnię, ale najważniejsze byleby dojechać, rano wykład sobie darowałam, bo jakoś nie widział mi się ten dojazd: długie czekanie na mrozie, a potem jechanie w ścisku, mam nadzieje, że za godzinę będzie lepiej.
A drugi punkt dnia: wrócić do domu, co też może nie być takie proste ![]() A poza tym skończyć czytać książkę, może jeszcze przed zajęciami mi się uda i zapisać się do fryzjera (bo jakoś nigdy nie mam po drodze). |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle od czasów tego śniegu prawie codziennie spóźniam sie do pracy ![]()
Edytowane przez Coma_ Czas edycji: 2010-12-02 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Coma, bierz od razu drugiego, nic nie daje takiej rozrywki jak dwa koty w domu, wiem co mówię
![]() Powiedz coś więcej o kocuchu, u siebie go będziesz miała czy u rodziców? ![]() Ja to bym mogła siedzieć cały dzień w domu i patrzeć jak śnieg pada. Niestety trzeba będzie wyleźć na to zimo... W ogóle jestem strasznie wściekła na siebie. Nadal nie zadzwoniłam tam gdzie miałam zadzwonić... Już kilka razy brałam telefon do ręki, dwa razy nawet wybrałam numer - akurat nikt nie odbierał. A miałabym to za sobą... No przecież to trzeba być całkiem nienormalnym żeby się z jednym telefonem tak pieścić ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze miałam "problemy" z dzwonieniem, wolałam iść osobiście, napisać mejla, kilka rzeczy zdarzyło mi się przez to zawalić. Ale to już przechodzi wszelkie pojęcie. Kolejna ważna rzecz którą muszę u siebie zwalczyć ![]() I w ogóle ostatnio za przeproszeniem "dałam d**py", znowu wszystko odkładam na jutro... |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kotka zaproponowała nam właścicielka mieszkania, które wynajmujemy w trzy osoby (3 pokoje). Opiekuje się ona kotami na swojej działce, sterylizuje je, leczy, szczepi itp. (taka wariatka trochę) hehe ![]() ![]() ![]() Pan kotek jest młody, ale już "dorosły", wysterylizowany i garnie do ludzi. Trzeba go tylko zaszczepić, ale tym się zajmie właścicielka mieszkania ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Coma_ Czas edycji: 2010-12-02 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja miałam się ruszyć i posprzątać w mieszkaniu bo dosłownie bałagan i cała reszta mnie niedługo przysypie (razem ze śniegiem) . I tak usiadłam i siedzę ;/ Ech każcie mi wstawać!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.