Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 12:52   #661
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
kochana - ja się muszę wyspać mnie tu rano jeszcze nikt nigy nie widział
haha no w sumie jak możesz to śpij, pewnie już niedługo się to zmieni

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja znowu z wieściami od Pestusi:

Nazywam sie Lena i mam 56 cm i ważę 2730
no w końcu Gratulacje Pestka

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:53   #662
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Pytałam wczoraj o Anuśkę, ale jakoś pytanie zniknęło w tłumie Odzywała się ??? Bo ona też miała skróconą szyjkę i możliwość wczesnego porodu .... a chyba jej nie było ostatnio???

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:53   #663
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
mówisz, że nie sfiksowałam do końca???
ja łaziłam non stop na balkon i patrzyłam na te małe bodziaki sasasa
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:55   #664
malamutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
a to Wy razem nie mieszkacie?? a po porodzie jakoś to zmienicie czy nadal tak będzie? sorki, że pytam, jak nie chcesz nie odpowiadaj
No ja obecnie przebywam u rodziców i dlatego dzieli nas te 400km. Choć przed wyjazdem też nie mieszkaliśmy razem, najpierw bo warunków nie było, a potem bo trochę wygodniej tak było... Ja od siebie mam do pracy 3km, on od siebie do pracy też coś koło tego, a odległość między naszymi domami 30km A potem jak ciąża... to jakoś nie mogliśmy się zdecydować czy u mnie, czy budujemy coś wspólnie i w końcu stwierdziliśmy, że póki co, to ja do rodziców by mieć dobrą opiekę, a sprawy mieszkaniowe potem No i po porodzie ja z córcią wracamy do mojego domu, a mój tż będzie się musiał przeprowadzić

Cytat:

a wiec mamy kolejną mamusie i dzieciątko , na razie nic wiecej nei wiem napisałam jej ze jak odpocznie to chce relacje co i jak

strasznei sie cieszę i gratuluje oczywiście
GRATULACJE PESTKA
I też zwróciłam uwagę, że Lenka wysoka i szczupła
malamutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:55   #665
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
haha no w sumie jak możesz to śpij, pewnie już niedługo się to zmieni
pewnie - a raczej NA PEWNO to się zmieni a póki mogę, śpię

Stary 2011-09-07, 12:56   #666
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Kotuś - wcale a wcale
ja miałam tak samo, Acelinka też no kochana - zakochane matki z nas pełną gębą <już , a co będzie później??>
No ja właśnie z jednej strony nie wierzę dalej i mnie to strasznie przeraża, a z drugiej właśnie latam do pralki
Cytat:
ja łaziłam non stop na balkon i patrzyłam na te małe bodziaki sasasa
"sasasa"
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:00   #667
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie z jednej strony nie wierzę dalej i mnie to strasznie przeraża, a z drugiej właśnie latam do pralki

"sasasa"
wczoraj wyprałam reszte tzn reczniczki bo mam 3 używane od siorki i przyjaciłki dostałam , rożka wyprałam i w sumie zostanie mi drugi rożek kocyk no i posciel jak jakas kupimy
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 13:01   #668
SONIA004
Zadomowienie

Cytat:

a wiec mamy kolejną mamusie i dzieciątko , na razie nic wiecej nei wiem napisałam jej ze jak odpocznie to chce relacje co i jak

GRATULACJE DLA KOLEJNEJ SZCZĘŚLIWEJ MAMUSI I JEJ CÓRCI!!!!!!
klask i:
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:07   #669
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:

GRATULACJE DLA MAMUSI I CORUSI
Stary 2011-09-07, 13:07   #670
KarlaM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Od 17 mam skurcze.....cholernie bolesne.....czuje je nawet w krzyzu.....ale sa nieregularne ....tak miedzy 10-15....a potem co 5 minut......kapiel nie pomogla wiec czekam az beda regularne.....
Narazie nie nastawiam sie ....bo nie wiadomo....ale cholernie mnie to boli jak mam ten skurcz......
Monia... co u Ciebie??? Miał ktoś jakieś newsy bądź SMS-y?? Niech ktoś się zlituje nad dziewczyną i jej poda oksytocynę

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość

Anciu, ja jeszcze nie kupiłam, ale planuję (nawet wiem, że to będzie rainforest z FP) z tym, że moim skromnym zdaniem nie ma co jej wieszać zanim dziecko nie skończy ok. 3 miesięcy. Noworodek i tak jej nie zobaczy.
Położna w SR próbowała nas przekonać, że noworodki najbardziej lubią kolory biały i czarny. Aby zainteresować takiego malucha podobno najlepiej wydrukować na kartce A4 taki niby "kod kreskowy" - na zmianę paski białe i czarne. Coś w tym chyba jest - mam bardzo ciemne włosy i jasną karnację a wszystkie maluchy się zawsze na mnie tak dziwnie patrzą

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Jeśli nic nie wzbudziło jej podejrzeń, to może faktycznie usg było zbędne. Jak się będziesz jednak niepokoić, to może faktycznie lepiej iść prywatnie i zrobić. Ale na pewno wszytsko jest ok .

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Archi oczywiście ukatrupić gada, to podgatunek, mnie mój też potworniście wnerwia. Dzisiaj miał uśpić młodego, to tak go rozdrażnił, że szok. Wraca późno i dziwi się, że synek tak na niego reaguje. Masakra z tymi chłopami.
Mężczyźni... mój ostatnio non stop uczy się do egzaminu na doradcę inwestycyjnego... co zajmuje mu cały wolny czas po powrocie z pracy. Siedzę cały dzień sama, sprzątam, gotuję, piorę, prasuje (co zdaniem mojej teściowej jest moim obowiązkiem skoro jestem kobietą) a jak wraca to mam siedzieć cicho bo mu przeszkadzam... dobrze, że WY jesteście bo bym oszalała

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
I przestałam się czuć wyobcowana, jakoś ciągle się tego wszystkiego boję, jak to ogarnę gdyby się dało to brzuszek wysłałabym na urlop żeby to wszystko jeszcze przemyśleć i poukładać
Kilka razy dziennie przepraszam moje dziecko, że mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam marudząc, że chcę bobasa... jakoś tak się boję. Dostałam w SR książkę "Balsam dla duszy przyszłej matki" i jakoś tak mi jeszcze gorzej...

Cytat:

Wszystkie Lenusie to kochane córusie
Najszczersze gratulacje!!! A mała ma figurę modelki... wysoka i szczupła
KarlaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:09   #671
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:

GRATULACJE DUŻO ZDRÓWKA

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 13:11   #672
AneczkaJ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
(...)

hmm..nie wiem czy to jest mega wygodne..ale piękne moja Sara też ma na new borna i na 0-3 miesiące masę sukienek ,jeansów itd.. mi się to podoba..i zamierzam ją tak ubierać . ale to moje zdanie (...)
No mnie się też właśnie podoba niesamowicie, ale sobie tłumaczę, że bez sensu kupować jak i tak pewnie mało będę miała okazji żeby coś takiego córci założyć.
W domu to na pewno pajace albo śpiochy będzie nosić, a na spacerki to chyba już jakis jesienny, a potem zimowy kombinezonik kupię.
Jedynie do lekarza,albo do dziadków mogłabym ją wystroić

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
(...)

a do noska mam gruszke i fride z sola fizjologiczna, fajna sprawa ta frida
(...)
Też kupiłam fridę, bo polecała mi znajoma mamusia. Ale jak pierwszy raz usłyszałam, jak to się stosuje, to Już się jakoś z tym oswoiłam.
U nas na szkole rodzenia polecali polski odpowiednik fridy - Katarek. Podobno końcówka do noska jest lepsza niż ta "fridowska".
AneczkaJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:11   #673
bruma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
Rano dostałam smsa od Indygo:

"Z Agatka czujemy się coraz lepiej, ja już śmigam prawie całkiem wyprostowana Agatka ssie ładnie ale mam mało pokarmu więc jest dokarmiana, najważniejsze, że nie jest głodna Jest śliczna, słodka i taka malunia. Wielka miłość Mąż zakochany po uszy. Pozdrowienia dla Wszystkich"
My również pozdrawiamy

Cytat:
moje się już wygoiło, nic nie czuje poza szwami siadeam noramlnie, wyginam sie jak chce, nic nie boli, może jeszcze czasem brzuch jak się na nim położe, ale te szwy... wkurzają mnie pod palcami jak je sprawdzam, już chętnie bym się ich pozbyła, ale kiedy one się rozpuszczą
Ludzie to już prawie 2 tygodnie a one-szwy nawet nie drgneły
mam nadzieje ze do swoich urodzin sie wykuruje bo chce juz miec namietne urodziny

wogóle słuchajcie jaki motyw byłam chora prze porodem, ja wiem z 1,5 tygodnia, kaszlałam jak stary gruźlik, to mama mi donosiła soczki z malin własnej roboty, kilka dni temu pyta sie czy dalej mi je robić, bo ona do niego dodaje liście i gałązki co by był bardziej "wartościowy" . nie wiem czy przypadkiem matka mi nie przyśpieszyła tego porodu tymi soczkami z malin razem z liśćmi ja potrafiłam wypić dziennie skoncentrowanego soku z 200ml już jej nic nie mówiłam żeby jej nie straszyć , ale dała po całości
Jaaaa ale z Ciebie dzielna mamusia ...a ta historia z mialinami jest niezła

Cytat:

Aaaaaaaa ale extra kolejna mamusia
Pestuś moje gratulacje a córcia to faktycznie będzie długonoga

Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzisiaj dzieję od rana mnie mdli, nawet jak coś zjem, to na początku jest lepiej a po chwili jest już gorzej do tego mam okropną zgagę. Mam nadzieję, że do wieczora mi przejdzie.
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:12   #674
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tylko na chwile bo sie pakuje; ok 6 udalo mi sie zasnac ale od 10 juz nie spie, zaczely mi sie skurcze w odstepie co 20 min, heh [/B][/COLOR]

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
ja dzis też mam wizytę, na 18 chyba, musze sprawdzić a wcześniej ktg... ciekawe czy coś sie ruszyło - dzis kończymy 37 tydzien
żeby wszystko było dobrze.
za 37tc

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Wiecie co... ja głupia siedzę i czekam, czy mi wody odejdą bo nic u mnie się nie dzieje (wczoraj tak przypadkiem zerknęłam do kibelka jak zrobiłam siusiu i coś w tym kibelku było jakaś ciemniejsza beżowa galaretka ale jak się podtarłam to na papierku nic nie było... ech doszukuję się wszystkiego we wszystkim ale w sumie to za wcześnie, żebym rodziła za 9dni jak skończymy 38tyg będę mogła rodzić. Matko nie mogę się doczekać!!!
Kasiu ja tam na szopach i innych skurczach nie znam. Też sobie czekam. Na cud chyba
U mnie to by moglo już być...A Ty zaciskaj nózki jeszcze 9 dni

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Wybaczcie, ale nie mam dzisiaj siły i nastroju pisać więcej. Miłego dnia
Leoś pieknie rośnie, a reszta się unormuje Te końcówki takie kaprawe mamy chyba...

Cytat:
Indygo nie napisała mi kiedy wychodzą, ale jest MEGA zadowolona z opieki na Kraśnickich. Pisze, ze "cudowna opieka i pomoc" i mimo, że nie ma tam swojego lekarza to ani na chwile nie czuje się pozostawiona sama sobie. Nic tylko rodzić
za 32tc.
Pozdrowienia i buziaki dla Indygo..Czekamy na kolejne wieści

Cytat:
Małgoś ja też kupiłam tą fride i to się stosuje z sola fizjologiczną? W ogóle moglabyś mi napisać jak się tego używa? Bo nie chce dzieciakowi krzywdy zrobić
A magiczny soczek wymiata

Cytat:
Uwaga uwaga- wstawiłam pranie ciuszków na 22 dni przed porodem to chyba nie zła jestem co ?

Dziś pójdę do sklepu oblookać łóżeczko bo przeprowadziliśmy się akurat zaraz koło takiego większego sklepu z dzieciaczkowymi sprawami
Jak pomyślę ile Wy tam macie roboty "na swoim", to się nie dziwię
Ja co jakiś czas zagladam do komody i się przyglądam, - zawsze znajdzie się coś co można przełożyć
Dzieciowy sklep pod domem..oj bedzie kusić

Cytat:

GRATULUJEMY DŁUGONOGIEJ LENKI. BUZIAKI DLA MAMUSI I CÓRCI. WRACAJCIE SZYBKO DO DOMU i oczywiście czekamy na zdjęcie
Stary 2011-09-07, 13:17   #675
BordAna
Zadomowienie

Pestka - gratulacje!!
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:18   #676
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj wyprałam reszte tzn reczniczki bo mam 3 używane od siorki i przyjaciłki dostałam , rożka wyprałam i w sumie zostanie mi drugi rożek kocyk no i posciel jak jakas kupimy
Ja własnie się ścięłam, ze dobrze by było kupić jakieś ręczniczki i zrobiłam jakąs tam listę co trzeba dokupić
Cytat:
Napisane przez KarlaM Pokaż wiadomość
Mężczyźni... mój ostatnio non stop uczy się do egzaminu na doradcę inwestycyjnego... co zajmuje mu cały wolny czas po powrocie z pracy. Siedzę cały dzień sama, sprzątam, gotuję, piorę, prasuje (co zdaniem mojej teściowej jest moim obowiązkiem skoro jestem kobietą) a jak wraca to mam siedzieć cicho bo mu przeszkadzam... dobrze, że WY jesteście bo bym oszalała

Kilka razy dziennie przepraszam moje dziecko, że mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam marudząc, że chcę bobasa... jakoś tak się boję. Dostałam w SR książkę "Balsam dla duszy przyszłej matki" i jakoś tak mi jeszcze gorzej...
Ach Ci faceci- a jak mamusia Go jeszcze utwierdza w tym,ze Ty baba- to do garów i do sprzątania to nie zazdroszczę! Mój na szczęście tak nie ma.

MI też isę zdarzyło przepraszać swój brzuszek za złe myśli
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Jak pomyślę ile Wy tam macie roboty "na swoim", to się nie dziwię
Ja co jakiś czas zagladam do komody i się przyglądam, - zawsze znajdzie się coś co można przełożyć
Dzieciowy sklep pod domem..oj bedzie kusić
Nom- będzie kusić

Z tymi komodami dobre- pewnie też tak będę robiła
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:23   #677
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malamutka Pokaż wiadomość
No ja obecnie przebywam u rodziców i dlatego dzieli nas te 400km. Choć przed wyjazdem też nie mieszkaliśmy razem, najpierw bo warunków nie było, a potem bo trochę wygodniej tak było... Ja od siebie mam do pracy 3km, on od siebie do pracy też coś koło tego, a odległość między naszymi domami 30km
Strasznie to dla mnie skomplikowane

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzisiaj dzieję od rana mnie mdli, nawet jak coś zjem, to na początku jest lepiej a po chwili jest już gorzej do tego mam okropną zgagę. Mam nadzieję, że do wieczora mi przejdzie.
Ja też tak mam od kilku dni...do tego jeszcze błyskawiczna przemiana materii - zjem i biegnę do WC...
Stary 2011-09-07, 13:27   #678
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Pesteczko, bardzo serdecznie gratuluję córeczki Niech rośnie zdrowo i radośnie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Synuś waży 3200g, czyli całkiem spory z niego chłopaczek. Jeżeli nie opuści mieszkanka przed czasem, to może jeszcze nieźle podrosnąć i może być ciężki poród. Liczę na wcześniejszą akcję, zwłaszcza, że odłożyłam fenoterol i magnez.
I tego Ci właśnie życzę Skoro Leoś taki już duży to można.

Cytat:
A jak czyścisz ten nos? Zakraplasz sól (jak?) i potem odsysasz, czy jakoś inaczej? Robi się to codziennie?
A to Ci mama dobrze tym soczkiem zrobiła

Cytat:
Pytałam wczoraj o Anuśkę, ale jakoś pytanie zniknęło w tłumie Odzywała się ??? Bo ona też miała skróconą szyjkę i możliwość wczesnego porodu .... a chyba jej nie było ostatnio???
Ja zauważyłam to pytanie, ale mi umknęło, a nie bylo jej chyba dość dawno już, zaraz to sprawdzę. Edit: ostatnie logowanie 30.08. Hmm, chyba coś się dzieje.

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-09-07 o 13:30
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:28   #679
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
MI też isę zdarzyło przepraszać swój brzuszek za złe myśli

Nom- będzie kusić

Z tymi komodami dobre- pewnie też tak będę robiła
Ja też przepraszałam...
To może zacznij negocjowac już sąsiedzki rabat
Bardzo możliwe, że bedziesz zaglądać. Masz ten sam syndrom. Zaczyna się od przeglądania poraz kolejny tego co kupione/otrzymane, potem lampienie się na pralkę itd...
Da się z tym żyć

Nudno mi już. Wszystko przygotowane - czeka. A tu cisza.
Stary 2011-09-07, 13:33   #680
danika
Zakorzenienie

Cytat:

o rany PESTUŚ GRATULACJE

Archinta, Kasiuleczka nie wiem....czy was to lekko nie przeraża, że już dwie dziewczyny z terminami koło nas urodziły.....bo mnie przeraża biore się dziś po wizycie za porządne pakowanie torby

Cytat:
.... byłoby cudnie jak w bajce normalnie ale nic na to nie wskazuje. Chyba, że rach ciach i CHLUP z wodami
życzę ci tego

Cytat:
no faktycznie dawno jej nie było...

Ide na obiadek, potem musze umyć łeb. miałam ochote dzis włosy wyprostować, ale, że chyba zaraz bedzie lało to mi się nie opłaca bo i tak się loki zrobią.... no i do ginka trza się szykować

odezwe sie pewnie wieczorkiem
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:35   #681
bruma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Ja też tak mam od kilku dni...do tego jeszcze błyskawiczna przemiana materii - zjem i biegnę do WC...
Ja cie ...tak samo mam!!!! A mi się wydawało, że to ganianie do WC, to ze względu na to, że zjadłam coś niezdrowego a na to wychodzi, że to normalne
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:39   #682
agnyska81
Zakorzenienie

Napisałam do Anuski sms

Stary 2011-09-07, 13:40   #683
lausanne
Wtajemniczenie

heja znów podczytuję

Pesteczko kochana już masz to za sobą, jak się cieszę, ze wreszcie lekarze pozwolili Lence przyjsc na swiat Az bym Cię ucałowała teraz

Aga musisz się pospieszyć jak chcesz się dziś wyrobic
Lulka ale Ty w szpitalu?? czy tylko badanie? Mialas zaczekac na mnie ja dziś nie rodzę, jeszcze jeden dzien musze się wstrzymac od jutra ciocia full dyspozycyjna więc moze się rozkręcac

nie mogę odpisac na wszystkie posty jak bym chciala, ale od jutra też moze będzie mnie na forum więcej to ponadrabiam zaległości buziaki mamuśki
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:45   #684
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Ja cie ...tak samo mam!!!! A mi się wydawało, że to ganianie do WC, to ze względu na to, że zjadłam coś niezdrowego a na to wychodzi, że to normalne
Może organizm się oczyszcza...
Stary 2011-09-07, 13:49   #685
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:50   #686
malamutka
Rozeznanie

No mamuśki - w takim tempie to ten wątek też w 2 tygodnie skończymy A biorąc pod uwagę, że to nasz czas, to może i jeszcze szybciej

Ja dziś na 16.40 do lekarza Mam nadzieję, że mała nadal główką w dół i że jakieś znaki na usg powiedzą, że do porodu bliziutko Bo ja już bym chciała....
malamutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:50   #687
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malamutka Pokaż wiadomość
No ja obecnie przebywam u rodziców i dlatego dzieli nas te 400km. Choć przed wyjazdem też nie mieszkaliśmy razem, najpierw bo warunków nie było, a potem bo trochę wygodniej tak było... Ja od siebie mam do pracy 3km, on od siebie do pracy też coś koło tego, a odległość między naszymi domami 30km A potem jak ciąża... to jakoś nie mogliśmy się zdecydować czy u mnie, czy budujemy coś wspólnie i w końcu stwierdziliśmy, że póki co, to ja do rodziców by mieć dobrą opiekę, a sprawy mieszkaniowe potem No i po porodzie ja z córcią wracamy do mojego domu, a mój tż będzie się musiał przeprowadzić
aha rozumiem, to dobrze, ze po porodzie już będziecie razem
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość

Ide na obiadek, potem musze umyć łeb. miałam ochote dzis włosy wyprostować, ale, że chyba zaraz bedzie lało to mi się nie opłaca bo i tak się loki zrobią.... no i do ginka trza się szykować

odezwe sie pewnie wieczorkiem
za wizytę
Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
heja znów podczytuję

jak chcesz się dziś wyrobic
Lulka ale Ty w szpitalu?? czy tylko badanie? Mialas zaczekac na mnie ja dziś nie rodzę, jeszcze jeden dzien musze się wstrzymac od jutra ciocia full dyspozycyjna więc moze się rozkręcac

nie mogę odpisac na wszystkie posty jak bym chciala, ale od jutra też moze będzie mnie na forum więcej to ponadrabiam zaległości buziaki mamuśki
hej Lau

Asiu a jak tam ten sprzedawca od x-landera się odezwał???

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 13:53   #688
agnieszka 0605
Zakorzenienie

sms od natki:

"hej! Jak tam sytuacja na froncie porodowym? u nas coraz lepiej, zaczynamy się dogadywać z Małym, ból mija a szpitalna zupa mleczna po 2 dnich kroplówki jeszcze nigdy nie była taka pyszna"

Stary 2011-09-07, 13:53   #689
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Indygo nie napisała mi kiedy wychodzą, ale jest MEGA zadowolona z opieki na Kraśnickich. Pisze, ze "cudowna opieka i pomoc" i mimo, że nie ma tam swojego lekarza to ani na chwile nie czuje się pozostawiona sama sobie. Nic tylko rodzić

I w ogóle gratuluje wszystkim nowym mamusiom i pozdrawia "nasze wątkowe mamusie, już spełnione i czekające"

No to dobrze, że jest zadowolona
Cytat:
witam w dzień mojego teoretycznego/urojonego porodu !

Cytat:

Ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!
Ja jeszcze wczoraj z nią smsowałam wieczorem, mówi, że czeka do czwartku..... widocznie coś musiało się dziać i pewnie wywołali szybko lub cc

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Trzymaj się

____

Ufff zdrzemnęłam się 2 godzinki, ale w sumie wcale nie jest mi lepiej, jakaś zadżumiona się czuję.... Grześ jeszcze śpi, idę chyba obiadek przygotować

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:55   #690
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
sms od natki:

"hej! Jak tam sytuacja na froncie porodowym? u nas coraz lepiej, zaczynamy się dogadywać z Małym, ból mija a szpitalna zupa mleczna po 2 dnich kroplówki jeszcze nigdy nie była taka pyszna"

Ooo, super, że Natka coraz lepiej

Malamutka, chcesz się wepchnąć w kolejkę?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości