|
|
#781 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i serdeczne gratulacje - wszystkiego dobrego dla Was! ![]() Hahaha, gwara wielkopolska rządzi! Cytat:
Cytat:
Przerąbane Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2009-12-31 o 10:53 Powód: błont |
|||||
|
|
|
#782 |
|
BAN stały
|
Gryxiu czy Ty też po nocach jak ja pracujesz czy tylko taki nocny Marek z Ciebie?
|
|
|
|
#783 |
|
BAN stały
|
Jestem obibok, bałamutnik, krokiet/kokiet/kokot i nocny Marek w jednym
![]() Teraz jednak spadam zapalić i lulu, dobrej nocy ewrybady
|
|
|
|
#784 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#785 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry znad kubka zielonej herbaty
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
Nie nadrobię zaległości piszecie w tak ekspresowym tempie że musiałabym poświęcić pół dnia na doczytanie Agnysko, gratulacje Miałam dzisiaj siedzieć w domu i przespać sylwestra (bo małż idzie do pracy) ale okazało się, że idę w końcu do znajomych pobalować trochę
|
#787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Będziemy ciociami Cytat:
wolisz ssać grubsze? ![]() bry Kurcze, tak gadacie o tych ciastach, aż mnie ochota naszła... Ja kiedyś zebrałam w domu cały zeszyt przepisów na jedzenie i ciasta... i nie mam czasu ich wypróbować
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-31 o 08:37 |
|||
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Truskawo, Murszafko, Vesenko, Edyto, Gryxie, Moniaku, Maju - serdecznie dziękuję
Ten znak zodiaku jakoś do nas nie przemawia (wolelibyśmy prawdziwego Lwa, jak my oboje ). Ale jak sie dobrze naszą Pannę od maleńkości przyuczy, to będzie nam chałupę sprzątać ze śpiewem na ustach ![]() Miałam w liceum koleżankę spod Panny. Jak przychodziła na imprezę, to obojętnie jakby się nie natrąbiła - nie poszła spać póki nie pozmywała (nie u siebie, w gościach!). Żebyś się nie zdziwił Po śląsku kogut to też kokot. Śląska gwara jest odjechana w kosmos ![]() Cytat:
Ale było bardzo przyjemnie.To ja może już Wam złożę życzenia szampańskiej zabawy i poranka bez kaca
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-12-31 o 08:48 |
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnysko, Ty też jesteś lew, z którego dnia?
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z Pannami, to róznie bywa - mnie trzeba batem do sprzątania gnać, bo inaczej nie tknę ściery Za to mój pedantyzm objawia aię tym, że wszystko wokół siebie muszę mieć poukładane po swojemu i ani centymetra w bok
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
Witam miło
(dziś bez kaca)..ale wina robionego przez mauża nie dotknę przez miesiąc chyba....Agnysko.......gratuluję i trzymam kciuki....
|
#792 |
|
never say no to panda
|
eeeee... czy ktoś też dostał podwójny zestaw próbek Czech & Speake?
![]() przysłali mi jeden jakieś pół roku temu, a przed chwilą właśnie dostałam drugi *edit - i jeszcze dostałam promocję z YR - 2 Cocony w cenie 140zł (co by dawało 70zł/flachonik) - jakby jakieś 2 osoby chciały skorzystać, to proszę bardzo
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-12-31 o 09:23 |
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popijam zieloną herbatkę kolega z pracy czestował jakimś wynalazkiem o nazwie 7 Skarbów ![]() edit: jakis żartownić wsypał sól do cukiernicy i ci, co posłodzili mają teraz herbę, że ![]() Dobrze, że ja nie słodzę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-31 o 09:49 |
|
|
|
|
#794 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam Cocona,więcej nie chcę
![]() piję kawę,kicham,smarkam i jest git
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
Cbrku, skusiłabym sie na cocoon..1
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, gdybym miała wolną kasę skusiłabym się
|
|
#798 | |||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
witam!!!
dziś ostatni dzień roku Piję kawkę i wyruszam na spontaniczne poszukiwanie czegoś na sylwka - najchętniej bym dorwała jakąś cekinową tunikę - oczywiście czarną. I w ogóle cieszę się, to mój chyba pierwszy sylwester poza domem od kilku lat,ale dziecię już większe więc ok. Cytat:
Cytat:
Nie doczytałam, ktoś mierzył, czy one mają faktycznie 5ml?? Cytat:
Cytat:
Kupiłam pełnowymiarowe opakowanie po rabacie 30% wyszło mi taniej niż z all. Cytat:
![]() chociaż wolałabym mojego Edwarda... Agnysko - gratulacje!!! - a to niespodzianka dla Was
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
agnes więc tak
cekinowa tunika z F&F w tesco ,są czarne ![]() a Miniaturki Theo mają ok 4,5 ml ![]() Ja wczoraj kliknęłam sobie na Truskawie coś i dostałam mnóstwo rabatów ,bo w sumie 42% może i do Was przyszedł mail ,dziś ostatni dzień....tej promocji...
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
normalnie - w robocie siedzę
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#801 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() do Tesco nie dojade już dziś ale idę do lokalnej galerii i na ryneczek coś znajdę, ewentualnie fiolet ciemny kurcze ile razy sobie postanawiam nie kupować tylko czarnych rzeczy... ale zawsze jak jest kilka kolorów z danego fasonu i jest czarny to biorę właśnie ten
|
|
#802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz już daję się przekonać do innych kolorów a prawie nie kupuję nic w czerni ze względu na remont,wystarczy się gdziekolwiek dotknąć i już czarne nie jest czarne
|
|
#803 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
27 lipca
Ty też?Cytat:
Grunt to dobry humor jest Tylko dlaczego siedzisz w okularach? ![]() Cytat:
![]() Envy, Agnes -
|
|
#805 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() a w okularach już nie siedzę,przeszkadzają w smarkaniu
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Sylwester zapowiada się fascynująco: zaraz biorę się za referat, potem ogarnę trochę chałupę, a na końcu teksty na poniedziałkowe koło. To dopiero będzie bal...
|
|
|
|
#807 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co piszę ![]() Cytat:
![]() Popijamy Teraflu i próbujemy wyelimniować ból głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam w planach risotto i parówy w cieście francuskim, ale to może trochę później Z alkoholu - Sobieski karmelowy ![]() --- Witam Was letko wczorajszy |
||
|
|
|
#809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też 2/3 szafy to sama czerń Normalnie mhrrrok rządzi i zuooo... ![]() Cytat:
dla mnie są ![]() ![]() Cytat:
to ja chyba jakas dziwna Panna jestem, bo sprzątać nienawidzę, a w szafie mam taki "porządek", że jak otworzę, to mi wszystkie bluzki na łeb spadają Za to niech ktoś mi tylko przesunie coś na biurku o 5 centymetrów... ![]() to... ![]() popieram upierdliwe strasznie, ale fajne ludziska ![]() dużo zdrówka Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-31 o 11:49 |
||||
|
|
|
#810 |
|
Nindżopesz
|
Agnysko, gratuluję!
![]() A ja swoje plany ciążowe przesuwam i przesuwam... Stanęło na marcu 2011 Ale czy to warto jak w grudniu 2012 ma być koniec świata? Agnes, najpierw spróbuję zakombinować z meteorami żeby mi się zwróciło za ten drogi z allegro (no bo kurde, 150 a 90! taka różnica piechotą nie chodzi! ) ale myślę, że nawet jeśli wszystkie gdzieś rozdysponuję to spokojnie będę mogła zamówić jeszcze jeden. Ciebie interesuje odcień Mythic?Wlazłam na wagę, po porządnym wyspaniu 54,7 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

na zdj wygląda na jakieś 65-70kg to teraz waży 130,tak? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to prowokacja mówię Wam ,On lubi zainteresowanie swoją osobą 

piszecie w tak ekspresowym tempie że musiałabym poświęcić pół dnia na doczytanie