|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię, Czerwiec Miss Dior, Guerlain, YR, So Elixir, Rose Absolue, CK IN2YOU
Wpadł mi w oko CK night obsession, nic więcej u mnie nie widzisz?
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię, Czerwiec Miss Dior, Guerlain, YR, So Elixir, Rose Absolue, CK IN2YOU
Nie rozumiem Twojego oburzenia, a skąd wiesz czy ja dostałam ten krem w prezencie czy go kupiłam ? A może Ty CK też dostałaś w prezencie, a chcesz za to "nieuczciwie" nie wiadomo czego
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie, moze troche niejasno sie wyrazilam
Chodzi o to ze podoba mi sie night obsession ale zdaje sobie sprawe z tego ze za te 2 kremy go nie oddasz. I dlatego zapytalam czy czegos jeszcze bys sobie do tego nie dobrala
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
A.. przepraszam za zamieszanie, nie wiem dlaczego ale ubzdurałam sobie że tam jest ponad połowa
W takim razie wymiana moich 2 kremów za tą ilość wydaje mi sie ok, Ty jak uważasz? ![]() Krem synergen jest nowy a ubytek avene jest widoczny na zdjęciu.
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jeszcze nie dostałam na tyle atrakcyjnej propozycji na Bossa women żeby wymienić. U Ciebie bardzo spodobał mi sie So elixir i chętnie bym się na niego wymieniła, Ale musze zobaczyć który to jest. Mam na watku u siebie So elixir bo szukam innej wersji, najchętniej w złotej buteleczce, ale nie tylko. Dasz foto?
Jeszcze pare rzeczy u Ciebie mi się podoba. Coś jeszcze oprócz Bossa u mnie upatrzysz za Yves Rocher Mleczko Perfumowane So Elixir 200ml, NOWE, nieużywane. Yves Rocher KREM BB odcień Jasny, nietkniety, nowy. poj. 50ml. Loreal odżywka, nowiutka poj. 200ml Rich Repair.
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc kochana za Bossa wymienię się bardzo chętnie i jeszcze coś (nieprzesadzonego
) sobie bierz bo mi wyjątkowo zależy A za pozostałe coś znajdziesz? taka wymianka mi wyjątkowo leży. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Nie, nie mam nic zupełnie takiego. Ale mam miniaturę Chloe w kartoniku jeszcze. Tylko powiem szczerze, że oddam ją w zależności od tego co jeszcze wybierzesz. I jeśli masz problem z wybraniem czegoś u mnie to najbardziej zalezy mi na kremie BB. Więc choć za niego coś prosze znajdź. .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-06-17 o 01:12 |
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, nic nie znalazłam.
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc jeszcze raz.
Z Twojej wish nie mam niestety niczego ale napisałaś że szukasz miniatur perfum więc mogę zaoferować miniaturę Chloe (kartonik) i kupowany w aptece krem do ciała 300ml -nourishing silk proteins cream (proteiny jedwabiu) do skóry wrażliwej i suchej. Nawilżający. Produkowany przez fabrykę leków Torf corporation. Niestety wcale nie moge go namierzyć w necie. Tzn wyskakuje mi taki sam Tołpy ale to nie jest ten choć bardzo podobny. Widocznie robiony na "podobieństwo" Tołpy. Krem nowy nieotwierany sreberko nienaruszone. Data przydatności 05.2014. Plus oczywiście to co w wątkach.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-06-17 o 12:58 |
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
a za co mam szukac?
|
#71 |
|
perfumove love
|
Witaj, w kwietniu na Twoje pytanie odpowiedziałam w Twoim wątku:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=59 Jako że Rose Absolue było mi potrzebne na dzień matki sprawa trochę nieaktualna. Za sam scrub Body Shop nic dla siebie niestety nie widzę. Ale gdybyś chciała kiedyś wymienić Miss Dior za jakiś inny zapach niż z Twojej listy "wish", np. za DKNY Pure 100 ml to ja bardzo chętnie
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze że się nie możesz zdecydować. ..
![]() Więc dajmy sobie spokój z kremem BB za So Elixir oferuję; flaszke Hugo Bossa zamiast miniaturki 4 ml Chloe dam Ci So Elixir Purple 15 ml flakonik -NOWY -psik testowy i dorzucę 2/3 tubki (na oko) z YR pure system krem stop zaskórnikom, mam jeszcze kartonik. oraz rzeczony wyżej krem do ciała -NOWY
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-06-18 o 01:04 |
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
witaj, jedynie zapach guess mnie zainteresował
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazlam
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
w kosmetycznym o zestaw palmers pytalas
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
coś za :
3.Moment de Bonheur pojemność początkowa 30 ml zużycie widoczne na foto, mam opakowanie |
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wymienię, Czerwiec Miss Dior, Guerlain, YR, So Elixir, Rose Absolue, CK IN2YOU !
Podoba mi się tylko IN2YOU. Może coś sobie odbierzesz do jego wartości?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal podoba mi się Rose Absolue, tylko tak jak pisałam juz wcześniej, z tych rzeczy, które Ci się podobały u mnie, to szampon został już wymieniony
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za so elixir i/mleczko oddam dużo zależy mi
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
A na Vanille Noir byś wymieniła?
Wymyśl co za nie chcesz. Jeśli biżuterię to nie ma sprawy. Zależy mi wybitnie. Mam pod ladą jeszcze cień Givenchy srebrzysty szary, bardzo letni i świeży, nowy nawet w kartoniku. Cień w -jak to się nazywa - w..... w czymś takim jak błyszczyk tylko końcówka patyczka jest inna. Cień się dobrze trzyma na powiece cały dzień. Zimą używałam ciemnego a na lato nabyłam ten jasny, jeszcze nie śmigany, mogę oddać. Eliner Lancome brązowy mam jeszcze pod ladą. Atomowy, nie do zmycia, trzyma się ekstra. W PL nie do kupienia. Na watku mam teraz zielony.
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam delikatną elegancką rzecz z biżu. Bardzo klasyczną. Trzymałam dla DiTu i zdjęłam foto z watku ale czekam już zbyt długo na jej decyzję więc mogę Ci pokazac. Wisiorek z perłą na górze. Jeśli Ci się spodoba zrezygnuję z wymianki z DiTu choć tez ma pewrfumy (Dali) na których mi równiweż cholernie zalezy.
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję, nic nie wpadło mi w oko
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresował mnie so elixir - mogłabym oddać za niego masło, balsam i zestaw sephory
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
1. So Elixir nowy w folii, 50ml. Za coś extra!!!
2. Rose Absolue Zużycie widoczne na foto, zapach piękny ale nie mój. Tylko za coś super ;] 3.Moment de Bonheur pojemność początkowa 30 ml zużycie widoczne na foto, mam opakowanie 4. AVON BOND GIRL 007 w kartoniku, zużycie widoczne na foto. unikat 5. AVON BOND GIRL FOREVER zużycie widoczne na foto.unikat 6. Kate Moss MUSE tester oryginalny 50ml, zużycie maleńkie widać na foto. 7. CK Night Obsession początkowo 100ml, oryginalny, foto zużycie. 8. Miss Dior ORYGINALNY z PUDEŁKIEM poj. 50ml początkowa, ilość widać na foto, wymienię tylko za 100ml Miss Dior EDT , lub inne wersje miss dior Cherie sprzed reformułacji. Proszę mi nie proponować żadnych odlewek i mniejszych rzeczy za to;] coś u mnie? Miałam mega dokładki. |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
rose absolue (ile ml zostało?)
6. Kate Moss MUSE tester oryginalny 50ml, zużycie maleńkie widać na foto. 7. CK Night Obsession początkowo 100ml, oryginalny, foto zużycie za to co u mnie chcesz? ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- 3.Moment de Bonheur pojemność początkowa 30 ml zużycie widoczne na foto, mam opakowanie 4. AVON BOND GIRL 007 w kartoniku, zużycie widoczne na foto. unikat 5. AVON BOND GIRL FOREVER zużycie widoczne na foto.unikat a to zamiast rose absolue? |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć ,
Kurka ciężko znaleźć coś za Cherie. Będę zagladac, może będziesz jakieś dokładki zapachowe robiła. Usciski
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Chodzi o to ze podoba mi sie night obsession ale zdaje sobie sprawe z tego ze za te 2 kremy go nie oddasz. I dlatego zapytalam czy czegos jeszcze bys sobie do tego nie dobrala

- w..... w czymś takim jak błyszczyk tylko końcówka patyczka jest inna. Cień się dobrze trzyma na powiece cały dzień. Zimą używałam ciemnego a na lato nabyłam ten jasny, jeszcze nie śmigany, mogę oddać. Eliner Lancome brązowy mam jeszcze pod ladą. Atomowy, nie do zmycia, trzyma się ekstra. W PL nie do kupienia. Na watku mam teraz zielony.