![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]() agas moja sistra cioteczna też ma bardzo wysokiego męża, ona sama ma 160 cm a on 200 cm... Wyglądali normalnie (chyba kwestia przyzwyczajenia), tylko ja miałam problem ze zrobieniem zdjęć, bo albo ucinałam jego głowę, albo jej w ogóle nie było widać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja do najlepszych "fotografów" nie należę, więc pewnie te sytuacje to przez moje umiejętności, a raczej ich brak ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jeśli macie namaiary na fajny, stray samochód z woj.mazowieckiego proszę piszcie. I jeszcze jedno.Jestem tu z wami od kilku dni... i wiecie co? Czuję sie super, wreszcie mam z kim powymieniać poglądy. Dziękuje wam że jesteście. Buzka dla wsztskich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
jeszczepanna dzięki za buziaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Wtajemniczenie
|
i nikt nie marudzi, że ciągle gada się tylko o ślubie
![]() ![]() ![]() bardzo się cieszę, że przez przypadek trafiłam na wizaż, no i na Was Panny Młode 2008 ![]()
![]() |
#967 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kolo tego slicznego kosciolka znajduje sie przynajmniej raz w tygodniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale przynajmniej nie marudzi ze mu caly czas truje o slubie bo pewnie go to troche stesuje w koncu zostalo /128/ dni ![]()
![]() |
#968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak centralnie po weselichu to raczej nici z nocy poslubnej,bynajmniej w moim przypadku,ob od razu zasnę...zreszta jak wesele kończy sie nad ranem,bo chyba raczej moznaby to nazwać dniem poślubnym,a nie nocą ![]() Ja to na noc poślubną może zbiorę się dopiero po tygodniu,ale wtedy to juz nie wiem czym to sie zakończy... ![]()
![]() |
#969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mi się podobają krótkie i długie bukiety, ale idę zgodnie za radą "niska-wydłużony bukiet" ![]() mi też zostało 128 dni ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Kurcze mi niedlugo stuknie 100 dniowka (02.08.08) zaczynam sie chyba denerwowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze czemu wy tak dużo piszecie?!
![]() Z przygotowaniami ruszyliśmy do przodu: obrączki wybrane, zaliczka wpłacona, biżuteria ślubna też jest ![]() W wielkim skrócie: Panieński ja organizuje i płace, nie spotkałam się żeby to Pannie Młodej był organizowany ten dzień... Strojenie kościoła minimalne, salę mamy ozdobioną przez restauracje. Ostatnio musiałam przesunąć okres i tak się złożyło że gdybym tego teraz nie zrobiła to i tak musiałabym przed ślubem bo oczywiście wtedy by wypadł! |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Wtajemniczenie
|
U mnie z kolei wyszło tak, że w dniu ślubu będę tak koło 3 - 4 dnia okresu, czyli już na końcówce. Ale teraz miałam dostać jakieś 2 dni temu we wtorek, bo ostatnio miałam regularnie co 31 dni, a tu już czwartek i nic
![]() ( a szkoda, bo bym już chciałam mieć dzidzię) , bo byłam kilka dni temu u ginekologa i cisza. Więc może być tak, że okres dostanę po ślubie i to by mnie bardzo ucieszyło ![]() A jeżeli chodzi o wzrost to co ja mam powiedzieć ?! Mam tylko 152 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie to właśnie przyjaciółki wszystko organizują- ode mnie chciały tylko liste zaproszonych dziewczyn z numerami telefonów...
Ja biorę je jeszcze przed tym na kolacje bo przegrałam zakład- mając 17 lat w 6 założyłyśmy się ze która pierwsza wyjdzie za mąż, ta stawia ekstra kolację. Gdzież ja wtedy myślałam że to na mnie padnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Rozkręciłyście się ![]() ![]() Mam do Was pytanko, pokazywałam Wam już swoją kieckę ale miałam tylko zdjęcie katalogowe. Teraz udało mi się zgrać zdjęcia z tel z przymiarki. Sukienka jest za mała tutaj ale coś tam widać. Powiedzcie jakie dodatki do niej by pasowały? Buty już mam, proste jasne ecru obcasik 5cm idealne znalazłam w CCC skórzane. Welon i jaki? Biżuteria jaka? Dodaje od razu obrączki jakie wybraliśmy, łączone białe złoto z żółtym
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co dziewczyny, czasami jestem jak taka stereotypowa blondynka
![]() ![]() ![]() jak u nas są wieczory panieńskie to dziewczyny kupuja prezent i przynoszą alkohol, a Panna Młoda robi jedzonko. niuniuniau ja proponuje coś delikatnego, błyszczącego, okrągłego i blisko szyjki
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Dzięki za kciuki
![]() NIe zapomnę ![]() ![]() Co do cen za slub to u mnie jest 300 zł (w tym zapowiedzi, ksiądz, kościelny i przystrojenie kościoła) ogólnie to mam doła bo w sobote ma być zimno i ma padać cały czas ![]() ![]()
#977 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeśli macie namaiary na fajny, stray samochód z woj.mazowieckiego proszę piszcie.
I jeszcze jedno.Jestem tu z wami od kilku dni... i wiecie co? Czuję sie super, wreszcie mam z kim powymieniać poglądy. Dziękuje wam że jesteście. Buzka dla wsztskich ![]() Hej, my jedziemy do ślubu autkiem retro austin princess podaję stronkę - może coś Ci wpadnie w oko ![]() te rollsy też są fajne http://www.rent-a-rolls.pl/ robią wrażenie, ale jeśli masz rozłożystą sukienkę, to raczej mało miejsca z tyłu Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#979 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Suknia śliczna! Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#981 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu maluszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do auta może pojedziemy swoim, może wynajętym od znajomego, którymi takowymi handluje. Cytat:
Przypomniało mi się, że raz poszłam po koper włoski do pobliskiej apteki. Kompletnie nie wiedziałam w jakiej formie sprzedają, więc pytam przy okienku czy w ogóle coś takiego jest do sprzedaży. Facet odpowiada tak i przynosi mi pudełeczko, zaczyna kasować. Szybko zareagowałam pytając po ile jest ten produkt. Odpowiada mi, że 10 zł ![]() ![]() ![]() Ja choruje na bukiet złożony z bladoróżowych róż i białych frezji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() napiszę tylko tyle, że natsępne zaproszenia rozdane i co dziwne wszyscy na arzie potwierdzaja przybycie ![]() ![]() ![]() tyle ode mnie zmykam spać bo wyspie się dopiero po śmierci chyba!!!!!!!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kilka miesięcy temu miałam mały horrorek bo śniłam, że zostałam zbanowana na stałe i nie mogłam nic pisać na forum. Ech ![]() Ogólnie uważam, że panuje tutaj fajny klimat i można naprawdę w miło pogawędzić. Bardzo Was lubię. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
![]() Niesamowicie swojskie klimaty panują na tym wątku ![]()
#985 |
Raczkowanie
|
hehe usmialam sie z tego konia na blocie
![]() ![]() Marta bardzo fajnie skojarzylas moja suknie hihhii ![]() nie moge dzis usnac jakos...moje kochanie juz spi zmeczone takie...a ja mam takie mysli...niecne ![]() ![]() a co do limuzyny...czemu nie zawsze mozna zaszpanowac a co tam ze ludzie beda gadac oni siee nie karna limuzynka biala a na pewno by chcieli hhihihi ![]()
#986 |
Wtajemniczenie
|
ooo... a co Wy jeszcze nie śpicie??
![]() też się zgodzę z tym faktem, że fajny tu klimat panuje i nawet takie wirtualne koleżanki można polubić ![]() ![]() oj marissaa ![]() ![]()
![]() |
#987 | ||||
Zakorzenienie
|
Miło mi, że mogłam pomóc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc wszystkim! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#988 | ||
Wtajemniczenie
|
O koniu to normalne ale na indianina pierwsze słyszę. W każdym razie "dobre"
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Tę długaśną - 9m, czy biała to nie wiem, ale jedno jest pewne - nie tą co po Słupsku się wozi dzięki Bogu, ale wynajętą z Kołobrzego. Nie wiem jakie ty masz zdanie o tej Słupskiej - jednej jedynej zdezelowanej i pechowej. Mój kamerzysta był na ślubie w Słupsku i para miała wynajętą TE słupska limuzynę i jak wracali z kościoła to koło odpadło
![]() ![]() Cytat:
![]() W sumie.... podejrzewam ze większość to właśnie z tej zazdrości bedzie obgadywać, ale co tam - zapewne bede pierwszy i ostatni raz w życiu tym jeździć - wszystkiego trzeba w zyciu spróbować ![]() ![]() A co wy wszystkie teraz chyba odsypiacie te nocne pogaduchy - wstawać kluchy leniwe..... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-18 o 13:27 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Ale ruch w tym wątku
![]() Może jeszcze niektóre z Was mnie pamiętają - kiedyś częściej się udzielałam, ale teraz całkowity brak czasu, ledwo przeglądam Lubelskie panny ![]() Co do samochodu do ślubu to długo rozglądaliśmy się w tym temacie - mi marzyła się Warszawa w kolorze czerwieni, ale ceny są trochę porażające ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja 160 cm, Tż 190 ![]() Ale już się zdążyliśmy przyzwyczaić do tego ![]() Też wrzucam zdjęcie a co ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.