|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11491 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cześć dziewczynki
![]() Witaj Kasiu ![]() Ise, bardzo dobrze, że idziesz na zwolnienie, po co się męczyć ![]() A cycuszki pierwsza klasa, moje mimo takiego samego implantu nie będą takie śliczne, bo i wyjściówka kiepska ![]() Cytat:
![]() Świniaczku, pokaż jakieś przykładowe zdjęcia przed i po, może nie taki diabeł straszny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11492 |
Rozeznanie
|
Oj Anika Twoje będą większe i bardziej naturalne a nie taka dmuchana lala jak u mnie bo masz to szczęście że masz sporo swojej piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11493 |
Zadomowienie
|
Witaj Kasiu
![]()
#11494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja górę mam drobną, dopiero od "boczków" robię się ogromna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.art-med.com.pl/galeria-15...y-okragle.html Mój biust to kształt nr 1 w rozmiarze ciut mniejszym niż nr 3 (oczywiście przed operacją ![]() Jeszcze zdjęcia 239-244 z tej galerii http://www.art-med.com.pl/galeria-14...atomiczne.html . Też nie podoba mi się efekt. Problem w tym, że tak jak pewne rzeczy da się poprawić, tak z tymi otoczkami cudów się nie spodziewam. Na pewno da się coś tam pokombinować, ale dziwne chyba będą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11495 | |
Zadomowienie
|
Ok, już wiem, o co chodzi. Ilove ma chyba podobne
![]() Wiesz, wydaje mi się, że te kobitki mają za małe implanty, dlatego otoczki nadal odstają. Tak na chłopski rozum - większy implant bardziej "rozepcha" skórę, a tym samym otoczki się spłaszczą ![]() Nie znam się na zupełnie na metodach korekcji, Mya na pewno będzie wiedziała, co z nimi zrobić ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11496 |
Raczkowanie
|
A co tutaj tak wywiało wszystkich? Po świętach cięzko albo jak?!
Ja mam w galerii nowe zdjęcia - mozna poogladac ![]()
#11497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ise napisałam Ci komentarz w albumiku. staniczek w drodze. liczę, że będzie pasował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11498 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11499 |
Raczkowanie
|
COOO
![]()
#11500 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No co ja głupia baba zrobię, że się boję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale co tam, będę po prostu ukrywać moje cudeńka pod szerokimi bluzkami ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11501 |
Raczkowanie
|
I popatrz - człowiek ma na tyle odwagi żeby sobie cycki zrobic /w sensie operacja - narkoza - ból - rekowalescencja/ a póxniej ludzie Nas przytłaczają, ich opinie - a gadac będą i w ogóle. Wiem , rozumiem Cię kochana - u mnie tez już sie niektórzy domyslaja - nawet mi test ciążowy proponują
![]()
#11502 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11504 |
Rozeznanie
|
Cześć kobitki
![]() ![]() ![]() straszne rzeczy się dzieją. zawsze mi się w pupie i nogach odkładało a teraz brzuch.. jak mi brzuch rośnie to jest źleeee, oj źleeee ![]() modliłam się zawsze, żeby szło w cycki.. teraz jak już cycki są to jedzenie chyba postanowiło iść ciut niżej i mam takie straszne 3 oponki jak siedzę. jeszcze jedna i odjadę ![]() ![]() czy po 7tyg od operacji mogę ćwiczyć brzuch? ![]() u mnie powrócił temat nowego stanika. ten mój szalony 65A pooperacyjny mam wrażenie, że się porozciągał. wydaje mi się, że powinien mi cycuszki jakoś zbierać do środka a ten to jak zakładam tak jest i cycuszki ani nie drgną, nic nie zbiera. on taki dziwny bo niby gniecie ale jest za duży. taki niedopasowany. łamię się czy do lekarza jechać tego 16.04 i spytać o lewą kieszonkę. aha i jeszcze jedno pytanie. bo śpię już od kilku nocy na boku i czasem mnie jeszcze rwie w prawym cycuszku, tak po prawej stronie jak kończy się implant a zaczynam ja ![]() ![]() całuski kochane moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11505 |
Zakorzenienie
|
Ilove to konsultracja juz za tydzien jak szybko zlecialo
![]() ![]() ![]() Świniaczku wybacz nie doczytałam że miałas zabki chirurgicznie usuwane ![]() ![]() Kasiu witamy w naszym gronie ![]()
![]() |
#11506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej kobietki ![]() Siwa 100% racji i to jest najgorsze niestety ![]() ![]()
![]() |
#11507 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
nie ma co się przejmować innymi... jak chcą, to i tak znajdą powód do gadania... jak nie za duży to za mały biust ![]() Też przeszłam ten etap.. i jak przytaknęłam, ze piersi mam zrobione, to po jakimś czasie gadanie się kończyło ![]()
#11508 |
Raczkowanie
|
Ktoras pisala kilka stron temu o bolacych non stop piersiach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ze dwa tyg o tej porze bede juz po op ![]() ![]()
#11509 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11510 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11511 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wymyslam po co do PL az na dwa tyg lece i meza z 3 corami ostawiam bo wole sluchac dziwnych tekstow po a nie jeszcze przed ![]() A najgorsze jest to ze praktycznie wszystkie moje kolezanki maja w miare czym oddychac i pewnie cieko im to bedzie zrozumiec ze ja poprostu chce byc szczesliwsza i czuc sie we wlasnym ciele dobrze ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- A my w tym samym dniu pod noz idziemy ![]()
![]() |
#11512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wtedy naprawdę łatwo jest przyznać się do pomocy chirurga plastyka ![]()
![]() |
#11513 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11514 |
Raczkowanie
|
isabel ja pisałam, mnie bolą... to może i ja mam taki organizm i mam nadzieję, że też nic złego się nie dzieje
![]() ![]() Ilove na pewno wsio jest w porzadeczku taki nasz "urok" a robilas usg piersi ? Ja robilam i wszystko jest dobrze ![]()
#11515 |
Raczkowanie
|
A my w tym samym dniu pod noz idziemy
![]() oj tak i już mam stresik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11516 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11517 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11518 |
Raczkowanie
|
Ilove no przed op. trzeba zrobic
![]() Jooasi wiem u mnie teraz jest wszystko ok nawet mialam ostatnimi czasy bez bolu piersi przed okresem wiec spoko ja tylko pisalam Ilove ze tez tak mialam ![]() A jesli chodzi o badania hormonow mialam i tez bylo ok wiec dlatego gin powiedziala ze taki moj urok i tak reaguje na bole przedmiesiaczkowe dlugo bo dlugo no ale przeszlo hehe ![]()
24/04 godz 14-30 dr. J.J Wroclaw MENTOR ANATOMKI CPG333 380cc 12cm/11,5cm/5.8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-10 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#11519 |
Rozeznanie
|
i jeszcze takie pytanie: czy blizny po drenach mogę już smarować maścią? bo niefajnie wyglądają a na siłowni w koszulce bez rękawa trochę to widać
|
![]() ![]() |
![]() |
#11520 |
Rozeznanie
|
MUNE dziękuję Ci
![]() ![]() w ogóle poszłam do swojej pani dr i ona wie że miałam miec operację i przyszłam spytała jak po operacji ja że tydzień posiedziałam w domu na urlopie ale że dziś to nie dałam rady wstać do pracy rano.. i dostałam zwolnienie nawet na przyszły tydzień (oczywiscie jak lepiej się będę czuła to pójdę) ale jestem szczęśliwa ze nie musiałam nic ściemniać i mnie tak zrozumiała ehhh ulga bo bym nie dała rady iśc do roboty.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.