|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: srebrne fantazje by lookrecya
Listki- to wiadomo, są najfajniejsze
Pierwsze malutkie kolce to po prostu sama słodycz, a <te> bardzo mi się podobają za równiutkie owinięcia, za piękną, zwiewną formę i za ciekawe mocowanie kropelek
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
to że w zreczywistości wyglądają lepiej to nie wątpie. zauroczyłam się tymi Twoimi zawijaskami i tym co robisz z drutem szczególnie 1 i 2. może biżu na uchu wygląda lepiej ale zdjęcie na ekspzytorze nie przemawia do mnie bo kolczyków na nim widać wcale.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
ogromne dzieki za tyle milych slow
chyba ostatnio przedawkowalam robienie bizutkow - odnosze wrazenie, ze prace sa wtorne i malo odkrywacze, a ja po prostu strasznie sie nudze robiac cos ciagle w jednej technice lub stylu... na razie wrzucam ostatnie prace, a z braku weny moze w koncu popracuje nad zdjeciami
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Uważam, że te wzory kolczyków są bardzo piękne, zwłaszcza czarne róże bardzo mi się podobają, szkoda tylko że nie widać ich dokładniej. Jeśli to nazywasz brakiem weny, to z niecierpliwością czekam na to, co można będzie zobaczyć w Twoim wątku, jak wena wróci
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Mi z kolei podobają się pierwsze kolczyki
.Róże jakoś mnie nie chwyciły za serce-nie w moim stylu .Za to ten kluczyk... łaaał!
|
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Wrappki cudne. Róże pierwsza klasa
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Te czerwone są bardzo fajne. Mają ładny kształt.
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Róża jest niesamowita
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Musze przyznać,że uwielbiam odwiedzac Twój wątek. Styl Twoich prac przywodzi mi na myśl tajemnicze, nieco mroczne i niesamowicie magiczne baśnie. Cuda nad cudeńkami...TAK TRZYMAJ
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Wirella - dzieki, nie wiem kiedy wroci wena, ale znow cos mi zspod paluchow wylazlo -- to chyba nalog
![]() ayumi88 - ciesze sie, ze sie podoba przegladalam ostatnio jakies mistrzoowskie prace i chcialam sprobowac swoich sil w tym motywie ![]() dagus_gd, hanka2501, ggagatka, monka1123 - dziekuje za odwiedziny i komentarze Aillil - "tajemnicze, nieco mroczne i niesamowicie magiczne baśnie" kolejne słowa, które nie dość, że łechcą moją próżnosc to jeszcze dodaja skrzydel i energii aby kontynuowac wybrana droge ;0 dziekuje no coz, ja niedotrzymalam slowa co do pracy nad zdjeciami, a aura w krakowie taka, ze nic tylko siedziec przy piecu i... tak jakos wyszlo - to juz sie naprawde kwalifikuje jako nalog -chciec zrobic przerwe i nie moc przestac
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Różyczki z poprzedniego wrzutu śliczne, ale mnie bardziej te z koralem porwały. Z ostatniego zaś obie - każda para ma zupełnie inny klimat i dobrze
|
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Obie prace świetne, w każdej widać Twój styl ...mi osobiście bardzo podobają się czarne ( jeden z ukochanych kolorów), chociaż brązowe tez bym sobie np jesienią do rudego sweterka założyła....eh jak tylko stanę na nogi finansowo to się obkupię, że ho ho
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Te czarne są po prostu magiczne ...
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Ostatni wrzucik nie złapał mnie za serce, ale przedostatnie wszytskie trzy pary sa prześliczne
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
dawno mnie tu nie bylo, ale to wcale nie znaczy, ze proznuje
dzisiaj tylko komplety, bo jakos mnie na nie naszlo ostatnio i chyba najlepiej wyszly - w pierwszym wisior dorobiony do wczesniej pokazanych kolczykowno i wrocilam do starej stylistyki zdjec - sztuczne swiatlo i biale tlo sa do bani
Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2010-01-09 o 19:53 |
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepiękny czarny komplecik! A może jednak ostatni ładniejszy? Nie, chyba drugi... Ech, oczopląsu można dostać
![]() Aż dziw, że jeszcze nikt nie skomentował Twoich prac! Edytowane przez kulkam Czas edycji: 2010-01-12 o 08:42 |
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
pelen zawrot glowy - pieknosci wszystkie
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
pierwszy komplecik naj
bardzo ładny wrzucik ale pierwszy komplecik .... |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
kulkam - dziekuje za pochwaly i odswierzenie watku
troche tak przykro jak nikt nie odwiedza, nie komentuje ![]() Rhogata, kasia_kati - dziekuje serdecznie i tym rzem wrzucam nieduzo, po trochu zeby zawrotow nie bylo ![]() a tak naprawde to wczoraj powstaly tylko malenkie kolczyki z kwarcem dymnym, ale efekt mile mnie zaskoczyl i chcialam sie pochwalic ![]() drugie to moja pierwsza oroba polaczenia czarnej oksydy ze zlotem - motyw roslinny w tym typie juz w toku
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Lookrecya jak ja przegapiłam ten wątek to nie wiem
![]() Z poprzedniego wrzutu pierwszy komplet jest powalający!!!! no cudny poprostu ![]() W ostatnim wrzucie pierwsze kolce są najlepsze ![]() chociaż po zastanowieniu drugie też są śliczne i oba mi się podobają, oba NAJ
Edytowane przez Nestkaa Czas edycji: 2010-01-12 o 19:37 |
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudowności
. A z ostatnich kolczyków, te ze złotem są fantastyczne. Niesamowity efekt uzyskałaś .
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tutaj też dawno nie zaglądałam a kilka ciekawych rzeczy wrzuciłaś. Powiem szczerze, ze nie wszystko mi się podoba, bo jakoś nie trafia w mój gust i tylko z tego powodu. Ale za to spodobały mi się bardzo te kolczyki i sądzę, że na uchu wyglądają rewelacyjnie. I z ostatniego wrzutu wdzięcznie wyglądają te, fajnie oprawiłaś tą łezkę.
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwarcowe rzeczywiście bardzo ładne. A pomysł na połączenie ze złotem jak dla mnie to cel w dziesiątkę
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Jeja, nie wiem, jak to się stało, że przegapiłam aż trzy ostatnie wrzuty
Dziewucho, ty mkniesz jak burza!! Gratuluję takich szybkich postępów i głowy pełnej pomysłów!!
Edytowane przez Rossali Czas edycji: 2010-01-13 o 09:21 Powód: zjadłam literkę :) |
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Ja się zakochałam w kompleciku z karneolem, niesamowity i maleńkie kolczyki z kwarcem są cudne
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
drugie kolczyki jakos do mnie nie mowia, ale za to pierwsze- pyszota
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Jest czym się pochwalić - naprawdę kolczyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1263320636 są rewelacyjne. A cały poprzedni wrzut bardzo piękny.
Edytowane przez Wirella Czas edycji: 2010-01-13 o 17:11 Powód: odwołanie do fotki kolczyków |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Pierwsze malutkie kolce to po prostu sama słodycz, a

chyba ostatnio przedawkowalam robienie bizutkow - odnosze wrazenie, ze prace sa wtorne i malo odkrywacze, a ja po prostu strasznie sie nudze robiac cos ciagle w jednej technice lub stylu... na razie wrzucam ostatnie prace, a z braku weny moze w koncu popracuje nad zdjeciami