|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza wizażowa wymianka styczniowa Bioderma, Rimmel, Astor, Hean Calvin Klei
żel jest wstępnie w rezerwacji, jak nie wymienię to zużyję
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- ok, czyli ode mnie nowy sampel light pink, odsypka korektora mint + parę sampli w jasnych odcieniach - piszę pw
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza wizażowa wymianka styczniowa Bioderma, Rimmel, Astor, Hean Calvin Klei
pasuje mi
![]() czekam w takim razie na PW
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Kochana, u Ciebie wybrałam:
10. ORIFLAME Optimals Oxygen Boost Mask Maseczka dotleniająco – nawilżająca 75ml, NOWA, 2. RIMMEL Renew & Lift prasowany puder rozświetlający z minerałami 9g, 200 Soft Beige, zużyte połowę tego wypukłego graweru – używałam może 5 – 8 razy, bez gąbki, kod 0152 Givenchy Play Intense for Her EDP (1ml minus 1 psik) PS.Fajny cytat,śliczny piesek. |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się:
AVON Zestaw maseczek do twarzy 12 x 5ml maseczka oriflame dotleniająca
Edytowane przez lawendowa1 Czas edycji: 2012-01-10 o 19:45 |
|
|
|
|
#98 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo się cieszę, że micelka grzecznie na mnie czeka
![]() A co do ceny atomka w rozlewni pachnideł - bez komentarza ![]() Wody im nie idą to na atomkach próbują zarobić ![]() Zatem czekam na wieści od Ciebie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Hej, chciałam zapytać jak z tymi maseczkami?
nadal w negocjacji, czy chciałabyś się wymienić?
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
WYMIENIONE:
ragutka ddd BIODERMA H2O Płyn Micelarny 250ml, NOWY, data ważności 03/2014 KWC CALVIN KLEIN Contradiction for Women EDP 100ml, jakieś 5 psiknięć testowych, kod na dnie flaszki 1200, nie posiadam kartonika braworka OK! RIMMEL Gentle eye make up remover 125ml, zostało 75%, produkt z zestawu z tuszem TESCO Scrub d/c granat & dzika róża 75ml, shower gel mango & nektarynka 100ml, scrub NOWY, żelu zostało jakieś 80 – 85%, produkty z zestawu świątecznego zakupionego w Tesco – chętnie dorzucę jako gratis RIMMEL Stay Matte Mousse Foundation Podkład matujący w musie 18ml 103 True Ivory, użyty 2 – 5 razy, kod produktu 0292 RIMMEL Stay Matte Shine Control Foundation Podkład matujący 15ml kolor 103, tester, użyty 2 razy, kod produktu 1102 Tassarinian OK! AVENE Antirougeurs Creme Riche 40ml, NOWY, bez kartonika, wyjście tubki zabezpieczone sreberkiem, data ważności 03/2014 AVENE Antirougeurs Creme Riche 5ml słonik ddd MAYBELLINE Płyn Micelarny 200ml, zostało ok. 60%, produkt z zestawu z tuszem, data produkcji 08/2011 – ważne 3 lata MARION Płyn Micelarny do skóry normalnej i wrażliwej 120ml, zostało jakieś90 - 100ml – patrz foto!, data ważności 12/2013 BIELENDA Kuracja Parafinowa, Krem na dzień do szorstkich dłoni 75ml, NOWY, BIELENDA, Awokado Subtelny peeling do ciała 200g , zużyte 5 - max 8% mucia18 OK! FARMONA Radical Mgiełka wzmacniająca do włosów zniszczonych i wypadających 200ml, psiknęłam kilka razy – zużycie widać na foto, brak zatyczki, data ważności 04/2014 KILLYS Utwardzacz do Paznokci 3w1, użyłam jakieś 2 -5 razy – zużycie widać na zdjęciu, data ważności 09/2013 BIELENDA Kuracja Parafinowa, Krem na dzień do szorstkich dłoni 75ml, NOWY, BOURJOIS Ombre Stretch Eyeshadow 2,5g 02 maxi blanc, użyty 3 razy, więc praktycznie nie widać zużycia, ważny do 08.2011 (użyty miesiąc temu nie budził zastrzeżeń) – mogę dorzucić jako gratis, HEAN Stay On Eyeshadow Base 14g, KWC, zużycie określiłabym na jakieś… 2% - baza baaaardzo wydajna, data ważności 09/2013 Tunisia ddd ORIFLAME Optimals Oxygen Boost Mask Maseczka dotleniająco – nawilżająca 75ml, NOWA, data ważności 07/2014 RIMMEL Renew & Lift prasowany puder rozświetlający z minerałami 9g, 200 Soft Beige, zużyte połowę tego wypukłego graweru – używałam może 5 – 8 razy, bez gąbki, kod 0152 Givenchy Play Intense for Her EDP (1ml minus 1 psik) Shirinn OK! INGLOT Puder rozświetlający paskowy 9g, - wersja kolorystyczna nr 83, użyty kilka razy – w zasadzie nie widzę zużycia, RIMMEL Lycra Pro 12ml kolor 287 Bahamas Flirt, NOWY ale otwierałam, kod na produkcie ASTOR Soft Sensation Liquid Care błyszczyk intensywnie nawilżający 5ml 104 Sweet Rose, NOWY ale otwierałam, tester, kod produktu 1187 DELIA Coral Prosilk 10ml kolor 05 i kolor 88, raz użyte, nr serii 11719, 11790 maffash OK! INGLOT Duraline płyn utrwalający do makijażu 9ml, użyty 5 razy, więc praktycznie cały ASTOR Mattitude Make Up 11ml, hmmm…. zmył się kod koloru, tester, użyłam 3 – 4 razy, kod produktu 0018 – chętnie podrzucę jako gratis INGLOT cień Cala ddd BIODERMA H2O Płyn Micelarny 250ml, NOWY, data ważności 03/2014 KWC layla_Ibn ddd BINGO Spa&beauty Błoto Kolagenowe 500g, NOWY, ale otwierałam, data ważności 05/2013 JOHNSON& JOHNSON Listerine Total Care 6w1 Płyn do płukania jamy ustnej 500ml, użyty 2 razy, zostało 95%, kod na produkcie 1261P Versace Vanitas EDP (1,5ml minus 1 użycie testowe) ulicznica osob [IMG]file:///C:/Users/danaa/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] BOURJOIS Woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250ml, KWC, zużycie max 50%, data ważności 03/2014 KALLOS Krem Pielęgnacyjny do włosów z wyciągiem z siemienia lnianego i marchwi 1000ml, zostało min75%, zakrętka lekko się „przekręca”, kupiona rok i 3 miesiące temu – papierowa naklejka z polską instrukcją praktycznie się zmyła, nie znalazłam daty ważności, ale konsystencja, zapach i działanie jak po zakupie vacaban WELLA Shock Waves Wosk w piance „Wymuskany nieład” 150ml, użyłam tylko raz, jest zatyczka!, data ważności 03/2014 podzielić: AVON Zestaw maseczek do twarzy 12 x 5ml (zostało: Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką 3 x 5ml, Wygładzająca maseczka do twarzy 4 x 5ml), NOWY, data produkcji 08/2011 - ważne 3 lata, rozdzielę również na pojedyncze 5ml NIVEA Visage Natural Beauty Upiększający Krem Nawilżający 50ml, zostało ok. 70 – 75%, kod produktu 02314576, brak kartonika WELLA Wellaflex Stylizacja na gorąco Krem Prostujący włosy mocno utrwalający 100ml, przypominam sobie jakieś 5 – 7 użyć (wydaje mi się, że w miarę zużycia podnosi się do góry taka część tubki widoczna od spodu – to by oznaczało, że zużyłam jakieś 30%), data ważności 09/2012 BIELENDA Lipid - Shock Skoncentrowany żel wyszczuplający 175ml, NOWY; tubka, bez kartonika - wciąż zastanawiam się nad oddaniem COTY, ADIDAS Ice Dive Shower gel 250ml i Dezodorant 150ml, NOWE, kod na produktach 117103 i 116006Y, sprzedawany w Anglii – brak polskiej instrukcji, zapach męski! COTY TONINO LAMBORGHINI Mitico After Shave 100ml, zużyte 5- 8%, butelka bez metalowego pudełka, kod na produkcie 934407, męski! ORIFLAME Wygładzający skrub do stóp 75ml, raz użyty, data ważności 04/2012! JOANNA Naturia Peeling myjący z pomarańczą 100ml, KWC, zostało ok. 55- 60%, data ważności 07/2013 L’OREAL Casting Creme Gloss Krem koloryzujący 513 Mroźne trufle, NOWY, KWC, otwarty tylko kartonik, data ważności 04/2014 – wciąż zastanawiam się nad oddaniem MISS SPORTY Et Voila! French Manicure 8ml, posiadam 2 kolory nr 1 i nr 5, każdy użyty raz, kody perłowy(1) 116633 różowy(5) 118035 COTY Pret a Porter EDT 50ml, zużycie troszkę mniej niż połowa – patrz foto, bez kartonika, kod produktu 007035 ORIFLAME Diamond Musk EDP 50ml, zostało min 90%, data ważności 04/2013 - wciąż się zastanawiam nad oddaniem ORIFLAME Amethyst Fatale EDP 50ml, psiknięte kilka razy (jest min 95%), data ważności 05/2013 Bvlgari Jasmin Noir EDP (1,5ml minu 2 psiki) ARKONA Silikonowe ramiączka do biustonosza, transparentne, NOWE, szerokość12mm DONEGAL Szablony do french manicure 32 sztuki, zostało 27szt, kształt klasyczny – jako gratis
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-01-23 o 23:47 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
oprócz maseczek w takim razie podoba mi się jeszcze serum Eveline
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się błoto Bingo i zestaw masek Avon
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc wolałam oddać wszystko, właśnie się odgracam- oddaję rzeczy, które mi nie podeszły lub mam ich za dużo
, masz może jakieś sole/kulki do kąpieli?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-01-12 o 16:01 |
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
tylko, że taka wymiana mi się cenowo nie opłaca, bo sam balsam TBS to 60 zł, perełki ok. 12, mgiełka też koło 13, a u Ciebie serum to kwestia 18 zł, a zestaw maseczek 20 zł. a zużycie tego wszystkiego nie jest tak duże u mnie, żeby je tak nisko wycenić.
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Biorąc pod uwagę zużycie:
Mało do ciała grapefruitowe, Minareal Care SPA ok. 18zł Pasta do depilacji 8zł Olejek zapachowy 6zł Płatki na wągry 22zł Mogłabym ew. przyjąć jeszcze farbę do włosów lub/i listerin. Ale też nie bardzo się w cenach orientuję
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Hej, byłabym chętna na L’OREAL Casting Creme Gloss Krem koloryzujący 513 Mroźne trufle, NOWY
Ale to raczej nie za wszystkie rzeczy które wymieniłaś ![]()
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
jasne
ja jestem otwarta na propozycje. Chętnie przyjmę pielęgnację. Proponuj co masz poza wątkiem ciekawego
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej hej może zanim się spotkamy coś byś dobrała u mnie za
DELIA Henna do brwi i rzęs 2x 15ml, NOWY, data ważności 03/2013 COTY, ADIDAS Ice Effect Anti- perspirant 150ml, NOWY, kod produktu 118815A-meski COTY, ADIDAS Ice Dive - sam dezodorant i moze ale niekoniecznie L’OREAL Casting Creme Gloss Krem koloryzujący 513 Mroźne trufle, NOWY, KWC, otwarty tylko kartonik, data ważności 04/2014
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
OK, a mogłabyś dorzucić jeszcze próbkę Versace Vanitas EDP?
Ja bym oddała 10+1gratis plastrów+masło+olejek, za Twoje błotko+listerine+próbkę?
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
KALLOS Krem Pielęgnacyjny do włosów z wyciągiem z siemienia lnianego i marchwi 1000ml, zostało min75%, zakrętka lekko się „przekręca”, kupiona rok i 3 miesiące temu – papierowa naklejka z polską instrukcją praktycznie się zmyła, nie znalazłam daty ważności, ale konsystencja, zapach i działanie jak po zakupie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ka-carota.html &next=1 DAX COSMETICS Perfecta Extra Slim Serum Koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji cellulitu 200ml, zostało ok. 40 – 50%, data ważności 03/2013 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cellulitu.html &next=1 BIELENDA Lipid - Shock Skoncentrowany żel wyszczuplający 175ml, NOWY; tubka, bez kartonika - wciąż zastanawiam się nad oddaniem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zuplajacy.html &next=1 BOURJOIS Woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250ml, KWC, zużycie max 50%, data ważności 03/2014 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ing-water.html &next=1 I Jasmin Noir? Opakowanie Kallosa jest duże?
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-01-12 o 17:43 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
obecnie mam wolne jedynie dwie paletki IsaDory z tego co Ci się podobało
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
OK, buziaki.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie u Ciebie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...op.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...op.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 i ten krem na cellulit nowy
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
a nie znalazłabyś u mnie nic innego poza kadzidełkami za ten wosk w piance? bo w sumie na nim mi by zależało najbardziej ; p
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, z cieni nie mam niestety nic, czego bym nie używała, poza kanarkowo-żółtym kobo i takim samym Inglotem.
Bobbi oddam tylko za wish. Tołpa z listy jest w trakcie wymiany. Czy wymiana miodowej Farmony na maskę Kallos + płyn micelarny Bourjois wchodziłaby w grę? Mieszkasz w Krakowie?
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie oddam tylko nie wiem czy doczytałaś ona ma ubytek
![]() a nie chciałabys drugiej paletki? bo wypatrzyłam u Ciebie jeszcze ten drugi preparat do włosów i maske carota
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
raczej coś innego, nie mam sama pomysłu
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda bo bym chętnie kallosa potestowala
![]() a czy ew widziałabyś wymiankę za: http://www.adidas.com/bodycare/en/pr...e-men-ice-dive i micel bourjois ![]() |
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Ok, dla mnie pasuje
czyli krem za wosk?
Edytowane przez vacabon Czas edycji: 2012-01-12 o 20:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.