|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Marzec Dużo zapachów,trochę kolorówki i pielęgnacji
Znalazłam u ciebie:
*perfumy *tusze: tusz rimmel scandaleyes rockin'curves, l'oreal albo pierre rene *żelowa czarna kredka essence, metaliczna brązowa kredka sephora (jaki to nr?) *pędzle - ten ukośny i małe (one są do cieni, tak? nie znam się )*masło flos lek, wcierka jantar, maska Pilomax do ciemnych *masło balea kakaowe Jeśli chodzi o lakiery to: pastele we w miarę stonowanych kolorach, albo złotym/srebrnym ![]() Mam nadzieję że na coś się dogadamy Mam czarne mydło poza wątkiem, tylko użyte parę razy :/ wiem że chcesz nowe, ale może jednak. Dbałam o nie, nie wkładałam mokrych paluchów itd.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
wpadło mi w oko kilka rzeczy, ale za pierścionek szukam raczej perfum z wish |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Mam poza wątkiem kilka kosmetyków rosyjskich, których oddanie mogę rozważyć, np. maska drożdżowa Agafii i krem do rąk Kalina. Zdjęcia torebki podaję w załączniku, jest nieco spłaszczona od leżenia
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
ESSIE Topless & Barefoot, Paletka magnetyczna kobo na 4 cienie z lusterkiem Pędzel EcoTools do cieni kokosowy dezodorant Balea Szampon z wyciagiem z bursztynu Jantar Effaclar Duo? ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- generalnie chętnie się wymienię za wszystko co napisałaś oprócz lokówki, bo tutaj chciałabym za coś większego Jak byś widziała taką wymiankę? Może Essie i Effaclar za to co napisałaś, oprócz lokówki?
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety podszewka jest tak zrobiona, że nie mieści A4.
Chętnie oddam też cienie z tym że sprawdziłam przed chwilą datę produkcji z kodu i pokazuje mi 18 marca 2012, niby nie ma daty ważności, ale zawsze wolę uprzedzić
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
oki, mam jeszcze kilka rzeczy do decoupage typu szkatułki i kolczyki, jeśli chcesz podeślę zdjęcia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjęcia. Pierwsza szkatułka ma szybkę i ma rozmiar 11x11cm, druga wycięcia w kształcie serduszek i ma rozm 12x7cm.
Mam jeszcze zestaw 18 farb akrylowych i lakiery pękające (pewnie po terminie ale działają jak należy)
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
farbki są świeże, po terminie tylko lakierki, to wieczorkiem jeszcze pogrzebię
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Bath Body Works Mi sie podoba
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie Escada, ale nie wiem czy cos bys dobrala do Eternity -Aquolina Courreges Empreinte B&B
Tylko musialabym wiedziec dzisiaj, bo jutro bede ostatecznie negocjowac Eternity Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
To ja może wypiszę wszystko co mi się podoba
![]() 7.Naomi by Naomi Campbell 30ml nowe! 7.Puma Animagical 20ml nowe! 9.Escada Special Edition Chic Lily edt ubytek 2 testowe psiki 50ml 17.Amor Amor ok 24 z 30ml Pędzel elite 48.7 sztuk po 70g Pilomax maska do włosów farbowanych ciemnych Natura Siberica-Detox ok 3/4 opakowania + gąbeczka - > najlepiej na inne czarne mydło, albo coś fajnego z wish 6.Rękawica Kessa Karawan kilka razy uzyta, oczywiście wyprana Daj znać co jesteś skłonna oddać
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana
cos mi PW nie wchodzą :/ jutro nadaje paczuszke z reszta fazek na które się umowilysmy, z podbita gwarancja i oryginalnym paragonem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
23.Armani Idole ok 47 z 50ml 8.Bath Body Works Paris Amour 88ml mgiełka perfumowana nowa! nowy tusz rimmel scandaleyes rockin'curves błyszczyk Rimmel uzyty ze 2 razy nude ? |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
podobaja mi sie:
8.Tutti frutti masło do ciała wisnia i porzeczka 9.So hot flormar zel pod prysznic trzy olejki do kominka oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1393657760
Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2014-03-09 o 22:41 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Bath Body Works Pure Paradise 235ml mgiełka perfumowana ubytek 2 testowe psiki albo balsam
wstawiłam foto, trudno określić zużycie Revlonu, bo on nie ścieka, ale nie więcej niż 1/5
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2014-03-10 o 13:28 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
oddam dużo za Amorka, może dobierzesz coś?
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
To wypiszę wszystko co mi się podoba, daj mi znać co jesteś w stanie oddać za aparat, może się dogadamy
![]() Szpryca do kremów Puszki Grocholi i Lipnickiej lub Sistars Stojak na biżu silikonowy nóż silikonowy zaparzacz herbata eliksir młodości Salvadore Ferragamo Tuscan Soul EDT 40ml Nowe Bath Body Works Paris Amour 88ml mgiełka perfumowana nowa! Escada Special Edition Chic Lily edt ubytek 2 testowe psiki 50ml Amor Amor ok 24 z 30ml Juicy Couture, Love, Peace & Juicy Couture EDP, 30ml - zostało 28/30 Armani Diamonds ok 14 z 30ml Lacoste Inspiration ok 42 z 50ml Armani Idole ok 47 z 50ml ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Z tego co wiem nie działa tylko jeden przycisk, więc albo wystarczy wyczyścić, albo należy wymienić klawiaturkę (tą w środku). Ciężko mi ocenić wartość ze względu na usterkę, powiem tak: używany w stanie idealnym jest wart ok. 300zł, poobdzierany, bez zaślepek, z wyłamaną zasłonką obiektywu i rozlanym wyświetlaczem znalazłam na all za 120zł, lecz mój byłby w stanie idealnym gdyby nie ten przycisk (mogę zrobić zdjęcia). Nie mogę tylko znaleźć kabla, nigdy z niego nie korzystałam i nie wiem gdzie jest=\
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2014-03-11 o 11:33 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Tym razem widzę dla siebie dużo więcej
jednak zanim wypiszę Ci tutaj całą litanię chciałabym zapytać czy nie masz poza wątkiem na wymianę jeszcze jakichś róży mineralnych albo pomadek w żywych kolorach (róże, czerwienie itd), bo na tym mi najbardziej w chwili obecnej zależy |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, szczota już poszła, The Balm na 99% tez wymieniony.
Co byś powiedziała na taka opcje pędzel Eco i rozswietlacz MUA za mała mgiełkę, mydło i błyszczyk BBW? |
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Armani Idole ok 47 z 50ml?
Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

)

cos mi PW nie wchodzą :/ jutro nadaje paczuszke z reszta fazek na które się umowilysmy, z podbita gwarancja i oryginalnym paragonem 
jednak zanim wypiszę Ci tutaj całą litanię chciałabym zapytać czy nie masz poza wątkiem na wymianę jeszcze jakichś róży mineralnych albo pomadek w żywych kolorach (róże, czerwienie itd), bo na tym mi najbardziej w chwili obecnej zależy