![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Marzec Dużo zapachów,trochę kolorówki i pielęgnacji
1.I 2. NOWE KOSMETYKI LOREAL PROFESSIONAL - WYMIENIĘ TYLKO NA INNE Z TEJ SERII TZN SZAMPON NA INNY SZAMPON A MASKĘ NA INNĄ MASKĘ
1.SZAMPON 500ML ABSOLUT REPAIR 2.MASKA AGE SUPREME 200ML 3.SANTE żel pod prysznic ananasowo-cytrynowy 4..Ok 300ml z 325ml Normal / Dry Hair Shampoo szampon do włosów suchych i normalnych Hipoalergiczne produkty przyjazne dla skóry bez konserwantów, zapachu i barwników Olsson 5.6. kominki zapachowe do woskow uzywane, umyje przed wysyłką Kosmetyki Bath Body Works mydło w piance lody truskawkowe leci do ew23ona mgiełka coconut leci do pingwin2 DOKŁADKA 22.03 Essences of life: nowy lemongrass NOWY Romantic nowy Vanilla Strawberry nowy Blue Angel połowa zielonego jabłka nowy cotton fresh nowy erotic nowy anti-tabaco nowy fig nowy pinacolada 2 nowe świece w metalowych puszkach F&F home: Raspberry i Vanilla 4/5 wosku Kringle Kandle miętowy lizak nowy sampler Yankee Candle Garden Hideway woski YC: Christmas Memories ubytek ok 1/5 Sun Sand 4/5 Pink Sands 2/5 pół samplera Black Coconut Męskie zegarki tylko mierzone pierwszy curren 8023 drugi z metkami jeszcze weide weide wh 3313 mgiełka paris Olaukk
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-25 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Nowy podklad Pharmaceris odcien 02 sand intensywnie kryjący miszona Nowy podkład Cashmere odcien 02 sunny nowy podkład lirene city matt odcien 207 beżowy Podkład Astor, Lift Me Up kolor 200 Nude ok 70% zostało Soraya Make up hd kryjący odcien 01 beż NOWY foto 2: Nowa baza pod podkład wygładzająca dax oniaczeq Bazy pod cienie nie wielkie ubytki widać na zdjęciu, najbardziej zuzyta ok 20% baza paese pozostałe dax cashmere,quiz i hean troche mniej baza hean leci do Kornka foto 3: 2 razy uzyte perełki rozświetlajace Avon Synergen odcien 01 ubytek z 5% Virtual testowany puder brazujacy foto 4,5: Róż Amilie minerals Tip Top ubytek max 5% madamegreen Róż Amilie minerals Golden Peach ubytek max 5% madamegreen Lumiere s&b bar winter silk niewielki ubytek Kornka Era minerals około połowy surreal Foundation nude medium 125 Kornka foto 6: Lovely nude paletka z testowym ubytekim każdego cienia Cienie inglot w paletce odcienie zielonego,moga byc po terminie foto 7: róne cienie i pigmenty niewielki ubytek, widoczne na zdjęciach odcienie brązu,fioletu,białego + oko 3/4 bazy pod cienie avon foto 8: Tusz do rzęs l'oreal klik tylko testowany raz Tusz do rzęs nowy golden rose Definitive Volume nowy tusz do rzęs revitalash foto 9: nowy tusz pierre rene lash precision czarny nowy cień rimmel scandaleyes srebrny oraz taki sam złoty nowy tusz rimmel scandaleyes rockin'curves Szminki testowane paese 49 softer 02 Testowany brązer Miyo foto 10: brązowy eyeliner lambre w pisaku uzyty ze 2 razy czarny eyeliner rimmel scandaleyes jw fioletowa kredka alkemika jw żelowa czarna kredka essence jw sephora metaliczna brazowa kredka jw różowy eyeliner sleek jw miyo różowy eyeliner je biały perłowy eyeliner ck jw srebrny perłowy eyeliner ck jw Catrice brązowy metaliczny eyeliner w zelu nowy madamegreen essence ok 3/4 metalicznego zielonego eyelinera w zelu Yves Saint Laurent kolor jak essence ok 4/5 opakowania
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-27 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Nail Tek II nowa Nail tek III nowa eveline 3 w 1 multiaction nowy Pierre rene utwardzacz nowy flormar nowy srebrny kawior do paznokci miętowy lakier golden rose rich color uzyty ze 2 razy ESSIE Topless & Barefoot 744 ubytek niewielki,2 razy uzyty mały fioletowy lakier upi 2 razu uzyty z kolekcji euro 2012 leci do ladynina foto 2: Błyszczyki Virtual nowy Mio nowy Bell testowany Rimmel uzyty ze 2 razy nude Lambre uzyty ze 2 razy Eveline nowy Softer 2 razy uzyty Bath Body Works Nowy foto 3: clinique cienie plum seduction niewielki ubytek nowy cien sypki mariza nowy lakier fioletowy pese nowy lakier fioletowy pierre rene foto 4: Paletka magnetyczna kobo na 4 cienie z lusterkiem szminki uzywane kiko i miss sporty foto 5: pędzle używane w stanie dobrym sephora 43 mario luigi eco tools elite skosny leci do Annabel89 lancaster?
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-21 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wszystkie rzeczy z tego postu są nowe
![]() 1.Balea suchy szampon madamegreen 2.3pilomax szampon i odżywka po 70g do włosów farbowanych jasnych 4.Radical serum witaminowo ziołowe Ladynina 5.loton spray przeciw wypadaniu włosów Ender 6.Masło do ciała floslek mango i marakuja ew23ona 7.Bielenda olejek do kapieli harmony 8.Tutti frutti masło do ciała wisnia i porzeczka leci do ladynina 9.So hot flormar zel pod prysznic Kornka 10.Palmolive naturals zel pod prysznic Kornka 11.Jedwab w płynie serum na łamliwe koncówki leci do ladynina 12.Exclusive krem do stóp pielegnacyjny 13.Bingo spa płyn czekoladowy do kapieli oniaczeq 14.Balea krem do rak jagodowy 15.Eveline krem do rak 8 w 1 MeganArt 16.Balea limonka z aloesem dezodornt w kulce MeganArt 17.Marion płyn micelarny do demakijazu 18.Floslek plyn micelarny do skory wrazliwej 19.plyn do demakijazu rival de loop 20.Dezodorant w sprawyu balea kokos i nektarynkaMeganArt 21.Lierac mesolift serum 8 ml oniaczeq 22.Lirene intensywny biokrem odzywczo-regenerujacy na noc oniaczeq 23.AA Ultra nawilzanie odzywczo-nawilzajacy na noc - nowy bez folijki 24.sORAYA ULTRA RENEGERACJA na dzien lekko podniszczona folia 25.floslek hydrobalans 26.soraya care control krem redukujacy blizny i zmiany potradzikowe antybakteryny 27.Sensilis Glacier Essence krem-żel głęboko nawilżający do skóry normalnej i mieszanej Ender 28.Skincode 24H Cell 25ml * 3szt 29.Effaclar duo nowy bez pudełka! 30.Soraya so pretty peeling orzechowo-morelowy oniaczeq 31.Clean clear peelingujacy zel przeciw wagrom oniaczeq 32.pullana maseczka regenerujaca oniaczeq 33.pullana maseczka rewitalizujaca 34.mydło euilibra 10% aloe vera miszona 35.orientana mydło z masłem shea miód i drzewo sandałowe nowe aczkolwiek wazne do 2.2014 .. 36.maseczka floslek intensywnie nwailzajaca 37.masseczka dermedic aktywnie liftingujaca 38.marion wygładzajaca 39.perfecta bankietowa 40.dermomask regenerujaca 41.ziaja oczyszczajaca 42.olejki eteryczne do kominków: cynamon,pomarancza,dzika orchidea,róża truskawka,swieza zielen,antytabako,czekola da,melon,mandarynka,kawa ylang ylang,opium 43.pomadka ochronna z betuliną 44.Szampon z wyciagiem z bursztynu Jantar 45.Jantar odzywka do włosów i skóry głowy - mam 1 sztuke 1 leci do Kornka 46.Subrina recept mocne włosy lotion przeciw wypadaniu 47.Subrina recept mocne włosy szampon przeciw wypadaniu 48.3 sztuki po 70g Pilomax maska do włosów farbowanych ciemnych
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-27 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
-Około 3/4 słoika Masła do ciała Kakaowego Balea leci do ladynina
-Około 3/4 słoika cukrowego peeligu do ciała bielenda Kornka -ok 4/5 opakowania Palmers peeling do ciała kakaowy -3 razy użyty balsam do ciała Neutrogena Kornka -nowy balsam skóra musnieta słoncem floslek -DR stopa nowy balsam do zmeczonych stóp -Nowy 50ml KENZO flower balsam do ciała -nowy spray do stóp -ok 4/5 pianki do higieny intymnej -ok 3/4 peelingu do stop oliwkowego -Około połowy kremu na pekajace piety ccs foot Kornka -Garnier ok 3/4 tubki -Około połowy miniaturki pianki do twarzy pharmaceris -Dermedic ANGIO ubytek ok 15ml BATH BODY WORKS rezerwacja Curious71 -Około połowy mydła w piance mango i jabłko -Nowe mydło midnight pomegranate -Nowy balsam warm wanilia sugar -Ok 3/4 opakowania balsamu do ciała Paris Amor Suplementy diety nowe! DOKŁADKA 7.03 1.nowy Prosalon Argan Oil Gold Shine Spray nabłyszczacz z olejkiem arganowym 100 ml Chantal 5.Natura Siberica-Detox ok 3/4 opakowania + gąbeczka - > najlepiej na inne czarne mydło, albo coś fajnego z wish leci do sylwka37 6.Rękawica Kessa Karawan kilka razy uzyta, oczywiście wyprana
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-27 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wymienione:
wyslane: seduction - michael kors/honey Curious71 - lady gaga,moschino pink,aquolina,ysl sexy,jimmy choo,mikser madamegreen - szampon balea,roze 2 amilie,eyeliner catrice oniaczeq - lierac,subrina lotion,plyn bingo spa,baza dax,soraya peelin,krem lirene,pullana renegerujaca,clean clear miszona - 2 maseczki montaque,mydło equlibra,podklad pharmaceri,figura forever,Teekane pomarańcza z imbirem Annabel89 -naomi,puma,4pilomax,pedze l do rozu pingwin2 - balsam bbw Ladynina- baby doll sparkling,maslo tutti,maslo balea,lakier opi,serum Ender - krem essence, lotion p.wypadaniu wlosow Olaukk - escada,dg,mgiełka paris Kornka - zel palmolive,flormar,lumiere ,era,hean baza,neutrogene,ccs foot,bielenda peel,jantar,ramki drewniane i niebieskie,lampka dodtykowa,sushi,szpryca,s iekacz,foremki sylwka37 - lotion,forma na tarte
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-27 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A stąd podoba mi się:
D&G Amor Amor Arden Britney Spears Dezodorant Balea ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
z pędzla na razie zrezygnuję, więc chciałabym koniec końców:
- baby doll sparkling - mydło detox natura siberica (jeszcze spytam czy masz od niego gąbeczkę?) - pomadkę sylveco - lakier essie pisz co za to chcesz ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie? Najbardziej interesuje mnie effaclar duo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Za pędzle bym chciała:
- butelkę - dezodorant stąd: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1393663114 - krem do rąk x 2 (Eveline i Balea) i płyn czekoladowy stąd: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1393663114 Myślę, że powinno być ok, bo tanie rzeczy wybrałam ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ok, niech będzie ![]() Jakbyś była zainteresowana, to na dniach będę miała zapach Incanto Shine Salvadore Ferragamo.
![]() |
#17 |
koci świat
|
frezarkę mam clatronica jest w wątku - brakuje jednej części a zdjęcie wagi zaraz jak dojdę do siebie ci zrobię - bo dopiero wstałam
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- acha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za Baby Doll i Moschino?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
8.Juicy Couture, Love, Peace & Juicy Couture EDP, 30ml - zostało 28/30 .Balea suchy szampon mam poza watkiem kawe wisniowa i czekoladowo-pomaranczowa, znajde troche butów w roz 40/41, odlewke 5ml michael kors i cos jeszzce bym znalazla Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2014-03-01 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jednak tylko Korsem byłabym zainteresowana
![]() edit: być może jeszcze Juicy Couture - tylko musiałabym dziś potestować w domu i pomyśleć ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Jeden psik lub żadne.
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2014-03-01 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Testuję właśnie Juicy i niestety, ale to nie moja bajka
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Może znajdziesz u mnie coś za którąś z tych rzeczy: - Nowy podkład Cashmere odcien 02 sunny - Nowa baza pod podkład wygładzająca dax - Palmolive naturals zel pod prysznic?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Amilie Golden Peach
cos u mnie?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
co byś chciała za te bazy?np z avonu i hean ?
mam nową ale w sumie nie bardzo mi się opłaca bo wysyłka takiej maski litrowej będzie sporo kosztować to chyba nie ma sensu wysyłać
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2014-03-01 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
o mamooooo, coś u mnie za D$G Light Blue ok 22 ze 100ml???
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy coś za Effaclar duo i Light Blue? Chyba pisałyśmy ze sobą ostatnio, ale czy nic oprócz pudru nie wpadło Ci wtedy w oko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() coś za któryś z tych podkładów: Nowy podklad Pharmaceris odcien 02 sand intensywnie kryjący Nowy podkład Cashmere odcien 02 sunny nowy podkład lirene city matt odcien 207 beżowy Podkład Astor, Lift Me Up kolor 200 Nude ok 70% zostało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Mucia, Kors za Honey?
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- To wskakuj na pw ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.