|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
ej w sumie ja jedne buty też już mam! te które znalazłam kiedyś u siebie w sklepie bo ktoś zapomniał
![]() https://picasaweb.google.com/1098247...74382035344850 |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Justii - te butki stoją u mnie na wierzchu na komodzie
![]() dziś się dowiedziałam, że teściowa też koniecznie chce się dorzucić do wyprawki i wysłać nam kasę - hmmm z pewnością się przyda, nie ma co ukrywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Nie ukrywam, że taki jednorazowy zastrzyk gotówki będzie pomocny bo jednak jeszcze wiele do kupienia zostało
![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-09-13 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla mnie najważniejsze kryteria przy kupnie wózka- to 4 pompowane koła w tym przednie skrętne (mieszkam na wsi i będzie jeździł na spacery po różnych podłożach), w miarę miękkie amortyzatory, duża gondola (co najmniej 80 cm), spacerówka rozkładająca się na płasko i regulowany podnóżek z spacerówce. ![]() ![]()
![]() |
#1207 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/s62-5-philips-aven...504144323.html i mam nadzieję, że wystarczy do roku co najmniej ![]() Cytat:
![]() ![]() http://www.hm.com/pl/product/08295?article=08295-A http://www.hm.com/pl/product/08295?article=08295-B A kiedy masz USG? Cytat:
![]() ![]() Buciki muszę tez koniecznie jakieś kupić, bo co to za frajda przygotowywać się do narodzin bobasa a nie kupić żadnego ubranka ![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle jak sie czujecie dziewczynki? Macie jakieś nowe dolegliwości ciążowe? Mnie zaczyna już nawiedzać ból kręgosłupa ![]() ![]() Za 2 tygodnie idziemy na wesele i nie mam się w co ubrać. ![]() Ze spodni w których chodziłam jakby tez już 'wyrastam' ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
katie- usg mam 24/09 więc jeszcze trochę ale potem jak pójdę w rajd po sklepach do wszystko będzie różowe i hello kitty
![]() ![]() co do kiecki to jasne że nie ma sensu kupowac- my tez bylismy na weselu tydzień temu i coś tam z szafy wygrzebałam. Jutro na chrzciny idziemy i też coś wygrzebałam no ale coraz gorzej jest. Co do spodni to kochana ja mam albo takie na gumkę (teraz pełno takich w CA jest po 39 zł) a i w ciucholandach poszukać warto bo faktycznie szkoda 200 zł na spodnie na 4 m-ce.... ja na razie mam portki ale za 2 m-ce może byc problem. Mam od koleżanki dwie pary z takim tym pasem - w brzuchu będa dore ale w dupie i nogach za duże bo koleżanka bardziej obfita ode mnie... z drugiej strony jakoś przelatam- przecież na wybieg w tym szła nie będę, nie ![]()
#1209 |
Zakorzenienie
|
Kate - u mnie nową rzeczą w samopoczuciu jest to, że czuję się dobrze
![]() ![]() u ciebie dopiero rośnie brzuszek? a ja wyglądam jakbym połknęła arbuza ![]() oj z tym wózkiem to ci powiem, że w necie wszystko wygląda fajnie, ale jak się przyjdziesz do sklepu zobaczysz wykonanie, dotkniesz, pojeździsz, to pewnie wyjdziesz z czymś innym niż zamierzałaś, choć u ciebie duże koła rzeczywiście się przydadzą jak mieszkasz na wsi. taki zestaw butelek ma być w aldim u mnie na promocji za 13.99euro - już w ten czwartek, więc zapraszam ![]() kup sobie jakąś fajną tunikę, która ma paseczek i przewiążesz pod brzuszkiem, a do tego możesz mieć nawet leginsy - potem przynajmniej jeszcze troszkę w niej pochodzisz Magnusia - mnie szał chyba troszkę dopadnie już w czwartek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyjaciółka kupowała ciążowe spodnie w second-hand'ach, płaciła po 10-30 zł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupiłam sobie fajną kieckę w butiku. Dałam za nią 69,99 zł i jest naprawdę fajna, a na dodatek jest z materiału który się rozciąga. Są czerwone, czarne i bezowe - http://ebutik.pl/product-pol-131849-Sukienka.html Co do samopoczucia to o dziwo czuję się dużo lepiej niż na początku, ale znów dopada mnie zgaga. Brzuszek mam jak Malgos - arbuz ![]() Ja na razie chodzę w getrach, fajne w gumkę można kupić w C&A za 39 zł, nie uwierają w brzuszek, a jak mi zimno to zakładam grube rajstopy też ciążowe z gatty, które bardzo polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie same zestawy ![]()
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
a jakie wysokie macie te leginsy? bo ja swoje noszę pod brzuszkiem ... i w takich normalnych jest mi OK.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam normalne ale mam tez ciążowe z HM- są rewelacyjne! bardzo wygodne
![]() |
#1215 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy z mężem w galerii i mierzyłam kilka kiecek, ale w każdej wyglądałam jak balon ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny!
Po długim okresie nieobecności wraca do Was marnotrawna Monia ![]() Kurcze, ale Wam zazdroszczę tych zakupów dla bobasków!! Nie mam czasu aby przeczytać wszystkie zaległości, ale.....na kiedy macie terminy porodu? też już bym chciała być wreszcie w ciąży ale niestety każdemu się tak łatwo udaje....
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]() ja mam TP na 28/01 ale kiedy wylezie to cholera wie- jak się zachce to wylezie ![]()
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Monia - co u ciebie?? fajnie, że zaglądnęłaś!
spokojnie na każdego przyjdzie czas jeśli chodzi o dzidziusie ![]() u mnie TP na 30.01.14 (a według dokładniejszego usg chyba na 25.01 więc moja gin powiedziała, że pewnie 27.01 wyjdzie na świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie TP to 21.12 ![]() ![]()
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() TP mam na 24.01 z terminu @ i z usg taki sam, więc mam nadzieje, że maluch wyjdzie w terminie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heej ![]() ![]() Ja ostatnio trochę mniej się udzielam ale na bieżąco podczytuję co dzieje się na wątku ![]()
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
magnusia, Malgos_12, katie99kasia, justiii87
kurcze! to w sumie już niedługo będziecie rodzić!!!!! hehe, wiadomo, tu na forum wszystko sie ugaduje ![]() ![]() ale fajnie.......aż Wam zazdroszczę! no a u mnie.....praca, dom, dzieciaki....i problemy wyobrażacie sobie, że za 1,5 mies. minie rok od śmierci mojej Mamy?? A przecież niedawno mnie pocieszałyście.....jak ten czas leci....... No ale nie bedę zasmucać teraz forum....lepiej chwalce się co kupiłyście maluszkom ![]() ![]()
#1224 |
Zakorzenienie
|
Monika - ja i Justii zrobiłyśmy sobie test nawet w tym samym dniu, a Magnusia chyba dzień później
![]() ![]() oto moje nabytki + wózek, którego jeszcze nie mam tutaj, bo jest u dziadków ![]() https://picasaweb.google.com/1098247...CJzz4e7flMSGeA jeśli tylko masz ochotę to podziel się z nami również problemami ... może jakoś będziemy umiały cię wesprzeć |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki zaraz zostawię Wam wiadomość w klubie ![]()
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- dzisiaj już dużo nie napiszę, bo dopiero co wróciłam od kuzynki , która ma mega problemy) i od mojego Taty (następne problemy). Jutro może bedę miała wiecej czasu to coś napiszę ![]() oooo...a pytanko do Was....jesteście na chorobowym czy dalej pracujecie?? ![]()
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Monika - ja cały czas pracuję i chcę pracować do końca
ty musisz odciąć się od tych problemów innych... za dużo bierzesz na siebie kochana.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
W końcu napisałam relację
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 28/08 do 24.09 na L4 potem wracam do pracy i mm zamiar pracować tak do połowy grudnia (jak mi zdrowie pozwoli)
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny. Od razu przepraszam że was tak zaniedbałam... Ale niestety przez ostatnie dni miałam sporo zajęć - w pracy trochę się zwiększył ruch, więc miałam co robić. Ponadto wydarzyło sie parę rzeczy.
W poniedzialek byłam u gin na wizycie. Zbadała mnie powiedziala że jestem w 8 t i 2 d ciąży, że wszystko jest ok i słyszałam bicie serduszka - tym razem silne, mocne uderzenia... Niesamowite uczucie ![]() I dostałam skierowanie na masę badań, 24.09 biorę urlop i idę na badania. We wtorek odjeżdzał mój brat z chrześniakiem, więc byl zawrot głowy z pakowanie, a ponadto ja strasznie nie lubie pożegnań ![]() We wtorek poczułam żę coś mnie kręci w nosie. Dopadło mnie przeziębienie no i zdecydowałam się powiedzieć szefowej o moim stanie. O dziwo przyjeła to na spokojnie pogratulowała mi powiedziała że się cieszy i ma nadzieje że wszystko będzie ok. Ja ją zapewniłam że będę chciała pracować jak najdłużej. Wczoraj byłam jeszcze w pracy ale dziś już jestem na L4 bo się jednak kiepsko poczuwam... Leżakuje, biorę rutinoscorbin i calcium. No i faszeruję się czosnkiem... Oraz czekam aż mi przejdzie katarzysko... Monika fajnie ze do nas wrocilas. Nie przejmuj się problemami one są i znikają... Musisz też myśleć o sobie!!! Ja mam tp na 30 kwietnia a z usg na 3 maja ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Ja planuje jak najdluzej pracować, czuje się ok poza przeziebieniem ktore mnie dopadlo. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- biegne zajrzec do klubu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.