|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja używałam, miałam super białe zęby. Właśnie mam dziś iść na grilla, ale jakoś przez ten spadek wagi nie chce mi się pić piwa i w ogóle ![]() Cytat:
Ostatnio jak byłam u gin, to gadałam w kolejce z taką babką w ciąży, ma małe dziecko, a miesiąc później dowiedziałam się, że jej mąż się powiesił. Nie wiem, jakim egoistą trzeba być, żeby zostawić żonę z dwójką dzieci... Ludzie myślą, że dygnąć się, rzucić pod pociąg to jedyne wyjście. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-22 o 07:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zadomowienie
|
Heeey
![]() agniesikk to nie do końca tak że oni myślą tylko o sobie... Oni w ty momencie nie myślą ![]() ![]() ![]() Eldo, BŚ ja to wytrzymuję AŻ 3 dni bez słodyczy a wtedy.... ![]() Psyhe Twoje nogi są zaj***ste! ![]() TŻ mi się oświadczył (to nic że prawie 3 lata po ślubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
Oo, gratuluję!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Rozeznanie
|
AGNIESIK przecież ani ja ani Psyhe w żadnym poście nie napisałyśmy że poza mną Tż nie ma miec nic... Pewnie że ma mieć swoje pasje, kolegów, zaineresowania itd. ale właśnie kochać kogoś to umieć poświęcić dla niego wszystko. Można zawsze znaleźć jakiś kompromis.
PIKANTERIA ![]() ![]() ![]() ![]() BŚ jedynak-z kąd ja to znam ![]() ![]()
#1236 | |
Zakorzenienie
|
MP, gratulacje!!!
![]() A co do nóg to też dziękuję ![]() Wczoraj zjadłam 3 ciastka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() I już wcześniej napisałam, że to co piszę to moje odczucia, a ona sobie zrobi z tym co chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z moich obserwacji wynika, że odróżniają buty do biegania, tenisa i inne takie, ale poszczególnych funkcji chyba nie znają, chyba że zajrzeli do notatek które przygotowałam dla tych matołków. Ale nie sądzę. Najlepiej chyba jest poczytać w Internecie, mieć jako taki zarys tego co się chce i wtedy iść na shopping. Można też liczyć, że trafi się na profesjonalistę/zapaleńca, tacy dobrzy sprzedawcy znający się na towarze też się zdarzają ![]() Ato mnie zaskoczyłaś, że zwróciłaś na to uwagę (układanie stopy) ![]() ![]() ![]() Czemu masz problemy ze śródstopiem? ![]() ![]() W różnych modelach występują różne rozwiazania, niektóre mają mega wygodne żelowe wkładki, właśnie na pięcie i pod palcami, niektóre mają jakieś dziwne słupki w podeszwie, konstrukcje tych butów są niezłe ![]() w drugim z typów, przenosisz ciężar ciała z pięty na zewnętrzną krawędź stopy, przy czym stopa jest jakby mało elastyczna, sztywna. ja chyba to mam :p i takie buty muszą zapewnić biegającemu miękkie lądowanie za każdym razem, kiedy stawia stopę na podłożu, nawet jeśli robi to bardzo dynamicznie, dlatego są mega miękkie i odpowiednio wyprofilowane tak, żeby nie obciążać za mocno tej biednej zewnętrznej krawędzi. trzeci rodzaj stawiania stopy xD jest dość prosty, tutaj ciężar rozkłada się równomiernie, nie obciąża się niepotrzebnie poszczególnych części stopy. takim osobom najłatwiej jest dobrać obuwie, bo nie musi być jakoś specjalnie profilowane. fajnie że aż tak polubiłaś biegać ![]() ![]() a, no i najłatwiej będzie Ci sprawdzić jak dokładnie pracuje Twoja stopa,analizaując podeszwę jakiś starych butów ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-06-22 o 08:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
Co do pierścionków zaręczynowych to ja bym chciała z szafirem i małymi brylancikami
![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-22 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
z nudów, czy z miłości wzięłaś się za oglądanie pierścionków zaręczynowych ?
![]() bardzo ładne ![]()
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
przyznam się Wam, ze nie mogę na siebie patrzeć, przytyłam te 5 kg i waga stoi, odżywiam się odpowiednio i te 2 kg mi tak balansują, ale nie lecą w dół
![]() ![]()
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
właśnie u mnie taka bardziej radykalna dieta jest złem, bo ja później za mocno się wkręcam
![]() Pomyślałam o jakimś mini detoksie z apteki, takie rzeczy są ok, jak myślicie?
#1244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem, ja jakoś nie ufam tym aptekowym specjałą... dla mnie to tylko naciągactwo jest. Może spróbuj przez tydzień skrzętnie liczyć kalorie... nie raz wydaję nam się że niby jemy ok ale po podliczeniu wychodzi dużo. No i to piffko musiałabyś odstawić ![]() ![]() ![]() PSYHE ja tam zaręczynowy pierścionek mogę dostać byle jaki ![]() ![]()
![]() |
#1245 |
amor vincit omnia
|
na takie 4-5kg najlepsze jest MŻ+WR
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
Jem mało
![]() Musiałabym zacząć biegać, ale mam problemy z kolanami (musiałabym kupić glukozaminę czy coś tego typu, a jestem spłukana - chyba że TŻowi na urodziny kupię jakąś biedę) , nie mam odpowiednich butów (czekam na przecenę) Także WR musi poczekać i póki co ograniczyć się do hh
#1247 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzisiaj się pomierzyłam
![]() Waga: 45,6 Wzrost: 158 Talia: 62 ![]() Biodra: 87,5 Udo: 47 ![]()
![]() |
#1248 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie miłość nie równa się poświęcenie. W życiu nie poświeciłabym swojej pasji, przyjaciół, rodziny dla faceta. To dla mnie umęczanie się w imię miłości, a nie dojrzałe uczucie. Kompromisy ok, ale kompromis to częściowa rezygnacja, a nie całkowita i taki układ jest w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem kompromis to fajna rzecz, ale w granicach rozsądku oczywiście
![]() Psyhe chudzinko ![]() ![]() Co do TŻ: tak, cieszę się że próbujemy jeszcze raz. Byłabym szczęśliwsza gdyby TŻ zmienił pracę bo ta obecna go wykańcza... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Psyhe, chudzielcu . mam średnio po 3 cm więcej przy moich 176 cm.
może jutro się dokładnie pomierzę. Mam nadzieję, że kupię dziś wagę, o. ![]() Agniesik, zgadzam się z Tobą ![]()
#1252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
MalaPikanteria gratuluję!
![]() ![]() ania, dziękuję za profesjonalną odpowiedź i poświęcenie czasu ![]() ![]() ![]() W kazdym razie z tego co czytałam, jestem supinatorem (tak to się nazywało, tak? ![]() ![]() Na piętę chyba nie naciskam za mocno, bo nigdy nie bolała. Ale czuję, że wzmocnienie tego śródstopia wiele by mi dało. Chyba, że bede robić porządniejszą rozgrzewkę i potem biegać, bo ten ból przechodzi po jakimś czasie. Kurczę, w zasadzie to nie jest ból, tylko uczucie, że w prawym bucie jest mi niewygodnie. Muszę to przemyśleć ![]() A teraz mam przerwę od biegania, ciągle jestem przeziębiona, do tego egzaminy, ale już nie mogę się doczekać... ![]() psyhe, Twoje wymiary ![]() ![]() Wczoraj chciałam się pochwalić, że bylam grzeczna, ale dobrze, że tego nie zrobilam, bo o północy wpadł Redds ![]() ![]() ii jeszcze jedno! Ania, wymysliłaś już co kupujesz TŻtowi na urodziny? Bo pamiętam jak pisałaś o konsolach itd a nie miałam wtedy jak napisać. Ale! Nie wiem jakim on jest typem, ale polecam zestaw (chociaż podstawowy) do Guitar Hero. Niedawno grałam na zestawie gitara+perkusja+mikrofon i było rewelacyjnie ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-06-22 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do TŻ to zgadzam się z Tobą. Nie chcę trzymać TŻ na smyczy czy coś, ale nie da się być z kimś i poznać kogoś naprawdę spotykając się np raz w miesiącu.... Jak się kogoś kocha to chce się być z tym kimś cały czas, patrzeć mu w oczy, snuć plany. Po prostu być ![]() ![]() ![]() Jem serek wiejski z truskawkami ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-22 o 11:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tu myslę, że Eldo postąpiła naprawdę świetnie, bo kochając swojego faceta zgodziła się na to, żeby realizował swoja pasję. Ja nie wiem, ale życie z ukochaną osobą, ale bez innych rzeczy, które nas pasjonują i chcemy je robić chyba też nie ma sensu ![]() milusia, tylko że agniesikk ma właśnie taką sytuację- i jej doświadczenia wydają się mówić, że jest ciężko, ale się da ![]() oo, ja nie rozumiem właśnie fenomenu kolejnych (corocznie wydawanych) części gier sportowych- przecież tam ciągle chodzi o to samo ![]() ![]() jako dziecko pasjonowałam się grami komputerowymi i byłam chłopczycą ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-06-22 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
amor vincit omnia
|
bita smietana cieszę się, że mnie rozumiesz, bo ostatnio słyszę tylko 'jakby kochał- to by został' ale ludzie nie znają mnie, nie widzą ile przeszłam z TŻ, ile oboje poświęciliśmy... można z zewnątrz ocenić sytuację, ale tak naprawdę robi się to wg własnych odczuć.
uwierzcie mi, że żadna z Was nie chciała by mieć całe życie w pamięci że Wasz ukochany zrezygnował dla Was z marzeń, kariery... tym bardziej, że nie wiadomo jak się życie ułoży, czy zawsze będziecie razem... niestety, samą miłością człowiek nie wyżyje. czasem trzeba dać drugiej osobie odejść... nigdy nie możemy być pewni co nas spotka, dlatego niektóre decyzje wydają się być takie trudne... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
kurcze, wbiłam się w bladoróżowe rajtki w kropki i muszę już lecieć, nie zdążę Was wielocytować ;(
![]() BŚ, ja chcę guitar hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty kupiłaś? ![]() http://www.toys4boys.pl/Alkomat-Cyfrowy-item1487.html
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie to co zrobiliście to jest wyższy stopień zaawansowania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
Eldo, na początku, nie znając sytuacji myślałam że to głupie, ale jak opisałaś wszystko, to myślę że zrobiłaś dobrze i pewnie postąpiłabym podobnie rycząc przez kolejny rok.
łaaaa muszę biec już buziaki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.