![]() |
#1261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
#1262 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Szybko znalazłaś ten NIP!
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Wtajemniczenie
|
no tak.. po tym co odwaliłam macie prawo
![]()
#1264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no dziś mnie ze snu zbudził, więc nie zdążyłam. oj żebyś wiedziała, że szybko - chciałam do snu wrócić..
![]() |
#1266 |
po drugiej stronie szafy
|
Wadera - no właśnie widać to Twoje niechcenie
![]()
#1267 |
Zadomowienie
|
Ja jak jestem z tym nowym, to jakby świat przestał istnieć, ale tylko wracam do domu i pach... znowu to samo :/ Eks teraz stara się zwalić winę na mnie, że to niby moja wina. No ale przecież nie lubił, jak ryczę, więc nie rozumiem, ciota
![]()
#1268 |
Zakorzenienie
|
Pomimo wczorajszego beznadziejnego, smutnego i pełnego wspomnień wieczoru, wstaję z nie najgorszym humorem i chęcią uporządkowania wszystkiego
![]() Zaczęłam od tego, że napisałam do eksa wiadomość treści: 'nie chcę żebyśmy utrzymywali kontakty. nie piszmy do siebie, uważam, że tak będzie lepiej dla nas obojga'. Uznaję jego za sprawę z głowy. Jeśli napisze coś, to nie odpiszę, ale znam go na tyle, że myślę, że zrozumiał. Druga sprawa. Muszę rozwikłać jakoś sprawę K. i jego panny. I tu właśnie pojawia się problem, bo jak na razie nie mam pomysłu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
po drugiej stronie szafy
|
OtTakaJa - przegapiłam Twoją sytuację z K, ale już nadrobiłam i mam jedno pytanie.
Cytat:
A dlaczego nie?
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Jasne, że tak najprościej. W końcu jesteś najprawdopodobniej wplątana w nieładny układ. Kiedyś dostaniesz ni z tego ni z owego od jakiejś babki w dziób i nie będziesz wiedziała za co ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
po drugiej stronie szafy
|
OtTakaJa - tylko nie daj się nabrać na "bo niby z nią jestem, ale ten związek już prawie nie istnieje", "bo jest mi źle w związku" i inne takie teksty
![]()
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
OtTakaJa: byłam w podobnej sytuacji, choć też tak nie do końca. Za dużo komplikacji i opowiadania. Ale jsli ktoś będzie chciał, to nakreśle zarys.
Też nadszedł moment postawienia jasno sprawy. Powiedziłam mu, że tak naprawdę nie wiem na czym stoję i żeby się zdecydował bo mnie męczy ta sytuacja. Po kilku dniach się spotkaliśmy i powiedział, że zerwał z dziewczyna no i od tamtej pory bylismy oficjalnie ze sobą. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- W moim przypadku też były takie teksty, a że były prawdziwe a nie ściemnianiem, to powiedzialam mu, żeby w takim razie zachował się jak mężczyzna a nie ciagnął związku w którym nie jest szczęśliwy z wielu powodów.
#1276 |
Wtajemniczenie
|
chcę tylko po to, żeby pieniądze odzyskać
![]() 12 dni do wyprowadzki... ![]()
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I autentycznie zerwał z nią na amen? Nie było wielkich powrotów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaliśmy się z podstawówki, czyli baaardzo stare dzieje. "Znaliśmy" to za dużo powiedziane - ja wiedziałm który to S., a on wie dział która to K. Podobał mi sie, ja jemu, ale nie byliśmy nawet na cześć ![]() Gdy byłyma w 7 klasie, a on w 8 (albo ja w 6, a on w 7? ![]() ![]() ![]() Nie widzieliśmy się 10 lat, aż 2 lata temu wypatrzyłam go na NK. Nie sądziłam, że będzie mnie pamiętał. Ale przyjął zaproszenie. Nie pisaliśmy nic ze sobą, aż po 2 czy 3 miesiącach dostała wiadomość, że kasuje swoje konto, podał nr tel, gg i maila. Podziękowałam więc za namiary i zaczelismy pisać, Wieczorem faktycznie konta już nie było, więc odezwałam się na gg i tak się potoczyło. Coraz częściej pisaliśmy ze sobą, wypominał mi tego kosza, stwierdził, że facet takiej zniewagi nie zapomni ![]() Powoli zaczelismy się nakręcać. Pierwsze spotkanie wyszło spontanicznie: listopadowy deszczowy wieczór, napisał, że się pokłócił z dziewczyną, że idzie się przejść. Zaproponowałam, że możemy się przejść razem i pogadać jesli chce. Spotkaliśmy się. Długo opowiadał mi o dziewczynie, o tym jaka jest itp. Następne spotkanie było po około miesiącu, też znienacka - tzn dla mnie znienacka. Dzień wczesniej napisal mi na dobranoc: do zobaczenia jutro, ale jakoś nie przywiązałam do tego większej uwagi. Szłam do pracy, a on jechał rowerem (tak się składa, że on pracuje jakies 50 m od mojego bloku, a ja do pracy szłam w kierunku gdzie on mieszka, więc się mijaliśmy) i zajechał mi drogę. Później widzieliśmy się chyba w grudniu - oglądaliśmy film w samochodzie. Raz tez przyjechal niespodziewanie i chciał, żebym pojechała z nim na narty. Pamiętam jego pierwszy telefon, smsowanie do 3 czy 4 nad ranem. Czasem tez dzwonił ok 1-2, tematy rozmów były absurdalne - np. o otwieranych u nas galeriach handlowych ![]() Na początku stycznia (czyli po ok 5 miesiącach kontaktu) nie wytrzymałam i postawiłam sprawę jasno. Wiedziałam, że albo stracę, albo zyskam. Albo mnie wyśmieje i wykpi czego się spodziewałam, że przeciez nic mi nie obiecywał, że ja sobie coś ubzdurałam, albo sprawa zakończy się inaczej. Po kilku dniach umówiliśmy się na spacer. Ale nic nie mówił na temat dziewczyny. Spacerowaliśmy od ok 15 do 19, po śniegu, on był na rowerze. Zaproponował, że odwiezie rower, przyjedzie samochodem, weźmie laptopa i obejrzymy coś. Przyjechal bardzo szybko, w pudełku miał dla mnie ciasto, bo "na pewno jestes głodna". Na sam koniec, czyli już po filmie powiedział, że zerwał z dziewczyną. I od tamtej pory staliśmy się nierozłączni. Nasze spotkania kończyły się nawet po 4 rano (a na 7 do pracy trzeba było wstac ![]() Chęci powrotów nie było - tzn z jego strony. Jego Ex go męczyła smsami, telefonami. Doszło nawet do tego, że naszła go w mieszkaniu, gdy ja tam byłam. Chodziła do jego rodziców (gdy S był wtedy ze mną, to jego ojciec dzwonił, zeby nie przychodzil do domu), nachodziła jego matkę w pracy, jego siostrę w jej mieszkaniu. Płakała jego przyjacielowi w ramię pod kościołem, gdy nas zobaczyła razem. Po prostu koszmar, co przeżywaliśmy. Po ponad miesiącu uspokoiła się. Rozpisałam się a i tak o wielu rzeczach nie napisałam.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-16 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnam postawić sprawę jasno, wiem to, ale boję się, że stracę wtedy wszystko. Nie wiem co lepsze? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1280 | ||
Mother of Cat
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2010-08-16 o 13:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Nie depcze krokusów
|
Hosenka - a czemu Wam nie wyszło?
OtTakaJa - też jestem takim typem kumpeli, może dlatego, że nie jestem ładna i wychowałam się z samymi facetami, więc świetnie się z nimi rozumiem. Jednak w końcu coś pęka w człowieku i musi postawić sprawę jasno, żeby się nie zadręczać. Kiedyś trzeba będzie podrążyć temat.
![]() |
#1285 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Naprawdę fajny film, płakałam jak głupia ![]() Cytat:
![]() Moja siostra cioteczna była kiedyś z chłopakiem, który najpierw coś tam jej bąknął, że miał 3 partnerki sexualne, ale to jakiś drażliwy temat dla niego był. Zawsze go omijał szerokim łukiem, ale w końcu się przyznał, że nie miał jeszcze żadnej. Ja też miałam podobną sytuację, bo trochę po rozstaniu z exem spotykałam się z takim chłopakiem. Też mówił, że miał 3. Potem po pijaku sam mi się przyznał, że jest prawiczkiem no i jeszcze dużo różnych jego kłamstw wyszło wtedy na jaw. ![]() Też już wtedy się zastanawiałam co oni tak tej 3 się przyczepili ![]() Cytat:
Cytat:
![]() aż mi się humor poprawił ![]()
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2010-08-16 o 13:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też od dziecka z samymi facetami i teraz też mam w zasadzie samych kumpli. Wiem, że muszę postawić sprawę jasno, ale boję się, że jak tak zrobię, to on uzna, że ma mnie na talerzu i mu się odechce. W końcu to facet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam chwilowy kryzys śpiączki w pracy:P A tu jeszcze niecałe 3 godz ![]() Mnie się w ogóle śmiać chciało z koleżanki w pt ![]() Byłam na piwie z kolegą,którego ona dopiero poznała(między mną a nim doszło kiedyś do małego wyskoku)... Qmpela sie śmiała,że K.... ma na mnie ochotę bo to widać:P I najlepsze jest to,że chłopak niesamowicie mi się podoba i po naszej histori pod koniec tamtego roku on do mnie startował ale ja nie chciałam jakoś z nim być... A w sob.okazało się,ze koleżanka miała 100% rację ![]() Bo jak pilam z nim w sob.to cały czas sie patrzyl na mnie,uśmiechał się i w dodatku napisał do mnie 40 min.po moim powrocie do domu czy na piwo idziemy ![]() A była 4 nad ranem wiec nigdzie nie poszłam ![]() Poza tym wiem jakby się to skończyło po kolejnych piwach we dwoje tylko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Nie depcze krokusów
|
mrytka - 3 bit
![]() wadera - zapytałam się koleżanki z pracy, co może być czynne o 5 rano i wspólnie doszłyśmy do wniosku, że: - jest za granicą w innej strefie czasowej - złapała go policja i musiał się wyspowiadać z danych osobowych - stoi w komitecie kolejkowym po wizę do Mongolii ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zadomowienie
|
Ja mam podobną sytuację jak OtTakaJa. Dowiedziałam się tego dziś na gg. Coś tam przez weekend wspominał, ale byłam tak zauroczona, że nie słyszałam chyba
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.