![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Come back - duży kramik, wszystkie półki, masa kosmetyków i perfum :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bo interesował mnie u Ciebie cien i korektor a teraz pozostale rzeczy to bedzie za malo. raczej nie mam nic z Twojej wish listy. poza wątkiem mialabym jeszcze sloiczek 15 ml idealista nowego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
cheer, ja PP nie lubię - ale zapytam mamę, czy by nie reflektowała ?
paprak żaden z Addictów mi nie podpasował, YY też mi nie jest potrzebny w chwili obecnej, jeśli chodzi o peeling Kanebo, to wymieniłabym go najchętniej na Mud Soap tejże marki, Prism Foundation Givenchy, puder sypki Armani, podkład Armani nr 3, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduży, może brakuje jakichś 10-15 %
baza pod cienie ArtDeco, użyta chyba 3 razy, ubytek minimalny, świeża, kremowa, nie zaschnięta # krem do twarzy The Body Shop z wit. E - na noc, opakowanie 50 ml, wydaje mi się, że zużyłam ok. 15 % może coś u mnie za któreś z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
witaj, interesuje mnie sensibio, na wymianę z demakijażów proponuję Rosaliac LRP - jest go ok. połowy. poza tym to co w wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Hej Mad!
Czy znalazlabys cos u mnie za Goutal? Oprocz zapachow w watku mam jeszcze do zaoferowania: * Bvlgari BLV Notte http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10358, ok 35 / 40ml, kartonik * Torrente L'Or EDP ok 35 - 40/50 ml, kartonik * Balenciaga Cristobal EDT ok 35 - 40/50 ml, kartonik *Fendi Fantasia EDT ok 40/50 ml, bez katonika Jesli cos ode mnie by Ci odpowiadalo na wymiane daj znac ![]() Pozdr Si Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-10-25 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Organza Givenchy - 30 ml, kartonik zostało przynajmniej 20 ml, jednak flakonik nie jest równy i trudno jednoznacznie określić,
zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do demakijażu mam niskopółkowy ale o świetnych recenzjach na kwc - osoby recenzujące porównują jakość do wysokopólkowych zmywaczy - Bielenda dwufazowa z serii róża i jedwab. Faktycznie nie poidrażnia-bardzo szybko usuwa makijaż, ale osobiście średnio mi odpowiada film jaki pozostawia preparat. Mam też kilka produktów fitomedu , żel, płyn , szampon. Kuszę jak mogę, nie chciałabym jednak być odebrana za nachalną ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Silencio niestety nic
Narni, Organza nieaktualna, dzisiaj przyklepałam wymianę z cheer ![]() palau, no coś Ty, jaka nachalna, KOBIETO ![]() Bielendę zna, też nie lubię jak mi cos na twarzy zostaje, zainteresowały mnie te rzeczy: TBS z orzechów brazylijskich woda termalna LRP, xerial 10, lawendowy zestaw do depilacji Sally Hansen. z Fitomedu interesowałby mnie jedynie płyn do kąpieli, jeśli masz PS. do lapa mam cały komplet, więc dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Buu...będę zagląda często..może cosik przybędzie
![]() Pozdrawiam cieplutko! Narnijka
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TBS - użyte raz ( najlepiej foto zrobię, wody jest połowa ze zdaje sie 150 ml., xerial - użyty raz, Sally mam z wymiany z patii ( ona raz użyła ja kropelkę smród lawendy nie dla mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wiedźma
|
Madlaine - czy w zamian za:
CdG INCENCE Avignon 50 ml, kartonik, nadal w folii, psiknięty przeze mnie 3 razy, wymienię na innego niszowca np. Daim Blond, ewentualnie coś ciekawego z pielęgnacji Interesowałoby Cię 75-80 ml Incensi Villoresi (zdjęcie pod spodem). Oczywiście znajdziemy coś dla wyrównania różnicy pojemności - jeśli tylko wyrazisz wstępne zainteresowanie - wrzucę jakąś pełniejszą ofertę. ![]() Edit: żebyś mogła powybierać skonstruowałam mały kramik. Mnie u Ciebie interesuje jeszcze podkład Clarins.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-10-26 o 03:58 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, ja chyba mam qualitową próbkę Incensi, przejrze później swój kartonik próbkowy i dam znać,
z Twojego watku zainteresowała mnie jeszcze odlewka Safrant lub Shaal Nur i krem Avene w próbkach, odezwę się po południu, jak tylko się zdecyduję ![]() palau, maska TBS to właściwie do jakich włosów jest, bo zapomniałam zapytać ![]() jak SH pachnie tak lawendą, to ja też nie zniosę, a wodę LRP to bym tylko nową przyjęła, bo mam ze 3 butelki plus 2 miniaturki z kompletów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? za roletke chanel chance?i moze lolitke midnight?czy duza roznica jest miecy ta wersja a wersja lolita lempicka?
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Farmona, Magic SPA, Kwiat Pomarańczy i Wanilia - Aksamitne masło do ciała ubytek 10% z 200 ml
Farmona, Magic SPA, Wygładzający miód do ciała ubytek ok. 15 % z 200 ml The Body Shop honey&oat 3in1 scrub mask 100 ml, ubytek 1/4, słoiczek nie był napełniony do samego końca - maseczka do cery normalnej w kierunku suchej, ma właściwości oczyszczające, odżywcze i złuszczające - nakłada się na ok 15 minut po czym okrężnymi ruchami masuje skórę i spłukuje tusz do rzęs Bourjois z grzebyczkiem YES to volume NO to clumps, użyty 2 razy, świeży, mokry, kolor czarny maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduży, może brakuje jakichś 10-15 % maseczka podtrzymująca i ożywiająca kolor włosów, ma tez działanie wzmacniające i wygładzające, Aveda Annatto, nadaje kasztanowe refleksy brunetkom i rudym, opakowanie 250 ml ubytek w granicach 20 % coś u mnie?
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Mad - z moim kiepskim angielskim odczytałam - "aby odnowić i wzmocnić włosy wysuszkone i zniszczone chemicznymi zabiegami"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
MaryQ, paula_d niestety nic
palau poczytałam o niej na KWC i niestety ale odpada ![]() Sabbath ponosiłam Incensi dzisiaj na sobie i niestety, ale nie dla mnie, otwarcie cudowne i wiele obiecujące, uwielbiam takie uderzenie w zmysły, a potem jakby ktoś wyszorował zapach z mojej skóry za pomocą mydełka bieliźnianego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Madaline a w ktory watek patrzylas??i czego szukasz??bo mam niepododawane rzeczy..tzn lolite lempicka mam,ale w watku gdzie napisane jest to czego szukam a podkladu unifiance creme kolor 21 jeszcze nie wsadzilam...co by Cie interesewalo za Chanelka?
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Mary patrzyłam w wątek w Twoim podpisie, a lista poszukiwanych przeze mnie rzeczy, jest w pierwszym poście tego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Masz może zdjęcia swoich kosmetyków??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.