![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: majowa świeżynka xxs-m zaprasza ;*
cos za sukienkę z dokładki? mo wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33627188
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
dobrze, w takim razie czekam na zdjęcia
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
coś za
sukienka lipsy london zip z metki s ale na mnie (xs) była idealna raz ubrana tak więc jej stan jest idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
JESTEM ONA
|
Zdjęcie koszuli zamieściłam w 7 poście. Jest jasno błękitna, rozm. 36, firma One Touch.
Jest też zdjęcie bluzki grafitowej- nie świeci się tak w rzeczywistości, praktycznie nowa, 1x założona i uprana. Rozm. S, ale bardziej XS, rozciagliwy materiał.
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Hej, nie masz juz tregginsow? Bo nie widzę ich w watku a chcialam wlasnie napisac ze mogalbym oddac Ci za nie kosmetyki
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic ale odezwij sie jak bedziesz miala dokladke
![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym oddać te trzy rzeczy za torbę Reserved lub spódnicę + kremowe tregginsy -> z jakiego materiału są wykonane? Mają niski czy podwyższony stan?
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- A kolor taki jak na zdjęciu? Matowe czy lekko błyszczące? Kupione były w jakimś markowym sklepie czy no name? Wybacz, że tak męczę pytaniami ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Hmm.. to chyba jednak wolałabym torbę. Pasuje Ci taka wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Musialam nie zauwazyc
![]() A moglabys zrobic jakies dodatkowe zdjecia tregginsow i podac wymiary? One są na gumie czy na zamek? ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- A mogę Cie jeszcze prosić o dlugosc nogawki wewnetrz i zew.?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
hej, cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1336549454 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Ok, wymiary pasują
![]() Jesli jestes zdecydowana zapraszam na PW.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
moglabym oddac buty house za legginsy h&m rozm S, ale jak cos dorzucisz np z bizuteri...co ty na to ???
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- a cos z kosmetykow albo moze jakies zegarek jelly watch Leggi nie byly przerabiana ani nic w tym stylu...one sa z jeansu czy to imitacja jeansu? ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Faktycznie nie sa - cos na oczy mi sie rzucilo z kosmetykow tusze, bronzery, roze, matowe cienie (cieliste), maseczki z Ziaji, jakas termoochrona do wlosow najlpiej w formie balsamu. Moze byc tez cos ciuchowego np biala lub malinowa bokserka, dlugi kardiagan byle w kolorze, jakis top z fajnym nadrukiem, z zaboetm Edytowane przez candygirl666 Czas edycji: 2012-05-16 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A moze bys byla chetna na wieksza wymianke... Workery House bym oddala za torbę Reserved a za leggi h&m bys sobie cos dobrala jesli nic w watku ci sie nie podoba to wklejam kilka rzeczy z poza watku , ktore moge wymienic... 1. Leggi matowe Reserved, stan nowe, rozm xs/s 2. Torba Cropp, stan idealny - 3. Sukienka Vero Moda S stan idealny 4. Mgielka French Connection z przedluzanym tylem, stan bdb, rozm xs/s (jak dzis nie pojdzie na innym portalu to bedzie dostepna) 5. Tunika Ribbone (z cieniowanymi rozami)stan bdb+, S (rowniez wystawiona gdzie indziej ale jak cos to moze bedzie dostepna) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
c.d ciuszkow , ktore moge wymienic:
6. Bluzka z bardzo modnymi w tym sezonie wycieciami na ramionach River Island, stan bdb+, rozm xs/s 7. Mgielka Volleygirl xs, stan idealny 8. Rurki river Island, rozm xs, potrzebuja pomocy dobrej krawcowej z tylu przy kieszeniach(tylko w jednym miejscu) zaczely sie przecierac. najlepiej beda psaowac na szczuplutka osobke na moje 4 litery w rozm S sa zdecydowanie za male... ..i to by bylo na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Wymiary spodni:
Szerokość w pasie: 33cm Wysokość stanu z przodu: 22cm Długość całkowita: 91cm Szerokość nogawki na dole:13,5cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Ma bardzo duże gąbki bez możliwości wyciągnięcia
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Bardzo mi się podoba ta torba https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1336328257
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za melisski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.