|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
to jeszcze na posciel do wozka bedzie hihihi :P
|
|
#1472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodzi mi o te cwiczenia pecherza czy piczki Opisywalas je. Ja wykonuje tak samo Te cwiczenia nazywaja "cwiczenia miesni kegla".Wlasnie.... tez to sobie uswiadomilam ![]() :ee k: Marcowo-kwietniowki, a po nich my . OMG
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak ja to wogole dzisiaj nie kontaktuje :P to te same cwiczenia... myslalam ze to cwiczenia jakiegos faceta niezly debil ze mnie hi hi hito jest przerazajace ze one juz daja rozpakowywanie ja do siebie dojsc nie moge... jak sobie tylko pomysle ze my jestesmy NASTEPNE .... kurde NASTEPNE
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
czas leci jak szalony
pewnie pierwsz bedzie Kathi |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie tak boze... tak sie wydaje ze jeszcze TYLE czasu... a tu sie lada moment trzeba bedzie zbierac ja jesczze 22 dni i studniowka ja chce juz tulic moje malenswto w ramionach!!!!!!!!
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
Kathi, Katrin albo Didi One maja jakos na 30.04 lub 1.05 termin porodu.Boze..... ja jestem 6 czy 7 w kolejce do rozpakowania ![]() :ee k: boze... uciekam nie ma co niech ktos idzie za mnie.Pakusia ja mam tak samo .
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem 24 ufffff spoko jeszcze mam czas :P
|
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Bercia ja mam pościel 100x135 i jest super dla maluszka
anulka gratuluję córeczek haha i dobrze powiedziałaś lekarzowi ![]() Mell śliczne ubranka. Kojarzę te z H&M bo często tam bywam ![]() sashka fajnie że już Ci lepiej Widziałam Cię na NK ale nawet nie miałam chwilki żeby odwiedzić Twój profil jakaś dzisiaj zaganiana jestem. Cały dzień sprzątam ![]() Co do wózka to nie pomogę bo nie widzę świata poza moim coneco V4 ![]() no widzicie kochane i na nas przyjdzie czas ale fajnie już niedługo ja tam doczekać się nie mogę tylko stresuję się czy zdążymy pokoik urządzić i takie tam![]() lecę lulu do jutra |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Bercia, Twoja gin przesadza, 2,5 kg miesięcznie mieści się przecież w normie, zwłaszcza że był to miesiąc świąteczny
![]() Esti, znając moje szczęście to cesarkę na życzenie wprowadzą od czerwca albo szybciej od przyszłego roku... Nie mam złudzeń, myślę poważnie nad zmianą gina tylko głupio iść do innego i od drzwi pytać czy wyrazi zgodę na cc ![]() Anulka ale ekstra, gratuluję, będziesz miała od razu dwie córcie... Małgosia, o matko Ty też upadłaś? Ale na pewno wszystko ok |
|
|
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
wypiłam właśnie glukozę, i zdecydowanie pół cytryny do środka to jest to
ale osobiście wolę czekoladę albo ptasie mleczko
|
|
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie bardzo gorąco w ten całkiem nie zimny poranek
. U mnie w pracy ludzie chyba powariowali, zachowują się tak jak ja bym nie była w ciąży tylko ze stali. Z dnia na dzień przybywa mi obowiązków. Z dotychczasowymi miałam problem żeby się wyrobić a teraz to ja już nie daje rady. Cały czas ktoś coś mi dorzuca bo o czymś sobie przypomni, a że młoda jestem to wszyscy wychodzą z założenia, że sobie poradzę. Ale przecież ja nie jestem już tak wydajna jak przed ciążą... Myślałam, że jak się dowiedzą to przystopują ale jest zupełnie na odwrót Terminy się piętrzą a ja mam nie oddane publikacje, doniesienia, nie pokończone badania i już na prawdę wszystkiego dość .A mój lekarz jest do 16 lutego na urlopie więc nawet pójść i wyżebrać zwolnienia nie mogę.... .... eh musiałam się pożalić, teraz mi trochę lepiej... więc biegnę do roboty
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierzemy synka niech tez siostre pooglada Oj pobalowalam Maz kupil szampana dla dzieci i wafle ryzowe hihihiSwoja droga laski schudlam 2 kilo po odstawieniu perfidnych tabletek i po przejsciu na dietke a chodze najedzona A moge byc pierwsza nie ma sprawy Wcziraj mialam bratowa z wizyta i uslyszalam ze cycki to mi sie ogromne zrobily ale brzuszek to niewielki w porownaniu z MAxim jak chodzilam hihii Dzis biegamy caly dzien Rano do kolezanki Maxia a potem baba u nas bedzie po kwiatki pewnie na Dzien Babci |
|
|
|
|
#1484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za cenę 877 zł a ty wkłeiłas za 960 zł wydaje mi sie że ten mój jest tańszy i tez z gondolą
|
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień Dobry! ![]() Moja psinka nie daje mi nawet przeczytać tego co napisałyście, ale dałam rade (oczywiście jak zwykle w skrócie ) Jak piszę to mnie łapką zaczepia i drapie po rękach. Jak tylko przejde z nią na podłoge, zeby sie pobawić, jest szcześliwa "to jest toMiłego dnia!
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Ciebie 2000 zł to może i nie dużo (ale to dla ciebie), ale jak zapłacisz za wózek 1000 zł a drugie tysiąc dasz na lokatę albo nawet na zwykłe konto oszczędnościowe i TO BĘDZIE TWOJEJ DZIDZI to pomyśl ile tego będzie za 10 lat? Bo przecież Twoje dziecko nie wypłaci tego za pół roku!!! Nie mów, że odkładanie po 50-100 zł mija się z celem ! Co miesiąc odłożyć na konto czy lokatę nawet 50 zł razy 12 miesięcy razy powiedzmy tylko 18 lat??? DLA MNIE KUPOWANIE DWÓCH WÓZKÓW (tylko ze względu na gusta Twoje i Tżta) TO FAKTYCZNIE MIJA SIE Z CELEM. Już pisałam, że mnie by było stać na wózek i za 5000zł i wcale nie "żulę" na dzidzi, ale nie kupię drogiego wózka, bo w to miejsce zabiorę latem moje maleństwo nad morze coby pooddychało jodem moje zdanie |
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Kaalinaa, oj biedactwo
![]() Kathi, no to super że waga spadła a teraz jak masz dietkę to już w ogóle laska będziesz
|
|
|
|
#1488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale koleżanka mówi że on ma małą gondolę i teraz juz nie wiem . Stwierdziliśmy z Tż że pojedziemy oberkamy kilka i porównamy, no i wszystko będzie jasne
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
Padam na twarz po nieprzespanej nocy z moim malenstwem Az strach pomyslec co bedzie sie dzialo po porodzie Mala imprezowiczka mi rosnie w brzuszku, bo w nocy wariuje a w dzien smacznie spi ![]() Anulka gratuluje dziewczynek Bardzo sie ciesze, ze coraz wiecej panienek na naszym watku Zazdroszcze Ci kochana, tez bym chciala dwie dziewuszki za jednym zamachem ![]() Mell_xx boooskie ciuszki Sa taaakie slodkie Musze koniecznie wstapic do H&M ![]() Sashko mi tez puchna nozki Caly czas niestety Najgorsze jest to, ze ostatnio miala straszny obrzek jednej nogi az wyskoczyl mi maly zylak! Idzie sie zalamac.A co do wozeczka z tych dwoch to bezapelacyjnie Tako Jumper Kalinko nie daj sie w pracy! Pamietaj, ze jestes w ciazy i jesli trzeba to przypominaj o tym wszystkim! Nie wiem co Ci ludzie sobie wyobrazaja
|
#1490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...i nie jest to link do wózka koleżanki |
|
|
|
|
#1491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. W pracy taki zachrzan mam że o 14:00 robię się śpiąca do tego ta pogoda i leń mi się uruchamia ![]() ![]() .Pozdrawiam wszystkie brzusie miłego dnai bo znów mnie gonią |
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja właśnie policzyłam, że ciąża to taka fajna sprawa która niby nic ale kosztuje masę kasy -sam gin jak do tej pory 700 zł -witaminy i badania itp 400 zł -szkoła rodzenia 300 zł -zakupy (bez wózka i łóżeczka) czyli jakby same ciuszki 500 zł -doliczmy jakiś ciążowy ciuch i specjalne kosmetyki i specjalne jedzenie (bo wiadomo to zachcianka to więcej owoców np. itd.) CO TO BĘDZIE JAK SIĘ TE DZIDZIAKI ZJAWIĄ NA ŚWIECIE? zbankrutujemy- hihihiihii |
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
ost pisalam ze koniec z zakupami ale jak zob na allegro ciuszki Nexta dla Naszego synka to teraz sie zast czy nie zamowic
Poki co mam je na oku ![]() Gabi a Ty myslisz ze jak kupilismy 2 wozki to juz Nas na kompeletnie nic nie bedzie stac nawet na wakacje bez przesady.Ja lubie kupowac drogie rzeczy i tak bedzie zawsze.Kazdy wydaje ile chce i na co chce![]() A co do gondolik to mojej kuzynki synek ma 4 misesiace i juz go do spacerowki przesiadla bo nie chcial lezec nie wiem czy to dobrze ale w gondoli ciagle plakal wozi go na min podniesionym oparciu
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-21 o 10:18 |
|
|
|
#1494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
I jesli chodzi o lokaty to nam narosła spora sumka a podatek to tylko 19 procent a 80 jeszcze dostajesz takze sie opłaci!Ale do tego trzeba oszczednych ludzi
|
#1496 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1497 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to moja trzecia połowa
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-01-21 o 10:38 |
||
|
|
|
#1498 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie obliczylam sobie ile zostalo mi jeszcze do porodu i kurcze 104 dni
strasznie szybko leci, ale w sumie sie ciesze, bo juz bym chciala zobaczyc tego Malego psotnika
|
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane
![]() wróciłam juz z badań i tak jak się spodziewałam ta glukoza była straszna tzn ja już ją piłam z synkiem ale teraz nie mam takiej ochoty na słodycze a musiałam taki ulepek wypić feeeeeeeeeeeeeeeee dosyc że słodkie to jeszcze ma taki zapach bleeeeee oczywiscie wszyscy ludzie na poczekalni patrzyli na mnie jak to piłam mieli rozrywke a mnie tak mdliło że szok ale co tam nie strasze Was dacie rade ![]() mam dosć słodkiego na tydzień na objad gotuje zupke ogórkowa ![]() ![]() mam nadzieje że zabjie tą słodycz w sobie no i natknełąm się w laboratorium na taką babke którą znam i co powiedziała jak powiedziałam jej termin porodu że mam już duzy brzuch ale to żadna nowosć wszyscy tak mówią jakby to odemnie zależało choć powiem wam że w święta brzusio mi się powiekszył a teraz stoi w miejscu ludzie to nie mają taktu blondynaka przesli linak z tymi ciuszkami ![]() kathi nono 2 kg tez tak chce ale pewnie sie głodzisz kochana żartujesashka zdrówka życzę esti , gosikk,pakusia,paiglot,ma lwa,gabrielo,anulka,malwa ,boszenak,kathi, blondynaka ,sashka i reszta ekipy buziaczki
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
matko dziewczyny z tym wózkiem to rzeczywiście jakaś ściema
. Napisałam do sprzedającego z zapytaniem co jest w komplecie znaczy czy gondola jest bo tam jest napisane że to wózek głęboko-spacerowy. Babeczka mi odpisała że gondoli do niego nie ma bo on sie rozkłada na płasko i jest niepotrzebna. Cyba nie wie co piszę i w dodatku chorendalną cene za niego żąda ![]() ![]() . W sklepie taki wóżek gondola, stelaż, spacerówka i fotelik jest za 1 170,00 złW ogóle to ja jakoś sie boję kupować wózek na allegro nigdy nic nie wiadomo a to w końcu nie kosztuje 50 zł. Weszłam tam bo chciałam sie zorientowac czy sa tańsz na allegro niż w sklepie. A tu zonk ![]() ![]() ![]() Ale co tam podoba mi się i już, zaczynam zbierac hihihi ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

nie wiem jakie sa te cwiczenia co ty wykonujesz, ale jak mowisz ze podobne to wierze
ale chyba na stronce rumiankowej kosztuje mniej?? kurcze musze looknac czym sie roznia... swoja droga leviroo tez ladny
O BOZE!!!!!! A MY NASTEPNE JESTESMY !!!!!!!!
Opisywalas je. Ja wykonuje tak samo
. OMG

Terminy się piętrzą a ja mam nie oddane publikacje, doniesienia, nie pokończone badania i już na prawdę wszystkiego dość
.

Ja jeszcze planuje lakarza oplacic musze za jakis czas z Nim dokladnie na ten temat porozmawiac

mieli rozrywke a mnie tak mdliło że szok