|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
![]() ![]() A koszule hawajki? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam ![]() No niestety,można paść z wrażenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak mi się wydawało ![]() ![]() Książki są drogie jak cholera ![]() ![]() Obyś się myliła ![]() Cytat:
![]() Zdrówka ![]() Taa,a nasze miejsca zajęliby nasi mężowie ![]() Cytat:
![]() Joluś ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-09-11 o 13:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy wizytę o 15.30. Jakiś wirus przedszkolny Kubę dopadł, mamy leczyć się jak do tej pory. W uszach czysto, okazało się, że za włosami Kubuś miał uderzone, blisko ucha, dlatego go bolało
![]() Hmmm, zaczęło się coś odklejać i tak stoi w miejscu, ale wolę dalej tym próbować, niż odrywać na siłę. ![]()
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dziękuję za przytulaski
![]() T ma miejsce w przedszkolach i to w dwóch... i teraz nie wiem które wybrać... bo oba fajne ![]() ![]()
![]() |
#1474 | ||||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam potrzeby lizania mojego ryjka przez psa ![]() ![]() Mam nadzieję, że to tylko zadrapanie i się nie powtórzyło? Cytat:
![]() Kurcze, ale doczytałam, ze to nie uszy - choć tyle. Je lepiej? Cytat:
![]() A to tyko edukacja wczesnoszkolna, religia, angielski i informatyka. ![]() Taaa, watpię ![]() Chyba, ze jakieś hardcory ![]() Cytat:
![]() U nas zalepione dalej. Szczerze, to nic z tym nie robię i pewnie skończy się zabiegiem jak u Bartka. Choć postanowiłam, ze trochę bardziej ponaciągam w kąpieli niż dotychczas ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak lekko podchodzisz? Ja wolę uniknąć zabiegu. Nefrolog mi mówiła teraz, że o chirurgu można zacząć myśleć, jak nic się nie zmieni do 7-8 lat.
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia dla wszystkich watkowych Chrowitkow
![]() Zaczelo sie przedszkole, zaczely sie choroby ![]() p4w fajnie, ze macie przedszkole do wyboru ![]() Agga, o chorobie bostonskiej bylo glosno, przynajmniej u mnie, w czerwcu lub w lipcu (nie pamietam dokladnie), pokazywano przypadki z Chin, a takze sporadycznie doroslych, ktorzy bardzo ciezko przechodza ta chorobe. Ja akurat sie boje chorob z tej grupy. Nie bede dublowac informacji, bo wszystko mozna znalezc w necie. ![]() Bylismy dzisiaj na plazy, troche wialo, ale zabawe mielismy przednia. W zwiazku z tym Antos nie mial drzemki i poszedl sam spac o 17.30 bez kolacji ![]() Az sie boje o ktorej wstanie ![]()
#1477 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ja juz to przechodziłam, wiec moze dlatego. Choc pamietam, ze ciezko było z siusianiem przez 2 dni. U nas to było jak Bartek miał 5 lat ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1478 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To wiadomo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tylko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Synek mojej szwagierki,miał robione w tym roku,na wiosnę ma 4 lata,ale pewno co lekarz,to inne zdanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówka ![]() Jakie mleko piją Wasze dzieci? Sorki jeśli,kiedyś tam pisałyście,ale nie doczytałam ![]() Dobranoc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
p4w od nadmiaru tez może boleć głowa ![]() A jak w temacie wkładkowym? *** ![]() Dzisiaj zadzwoniłam do teścia, żeby nas zawiózł do przedszkola, bo była burza, a Zosia panicznie się boi ![]() ![]() Odstawiłam ten Pantogen, bo myślałam, że się wczoraj nerwowo wykończę ![]()
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, no tak - jak byłoby jedno to nie byłoby problemu
![]() angy, wczoraj było dużo lepiej niż pierwszego dnia ![]()
![]() |
#1481 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ja wolę większe, może labradorka kupimy jak już będziemy na swoim ![]() Cytat:
tylko nie krzyczcie i nie bijcie tesciowa ma shi-tzu np i jakiś taki homo dla mnie, może przez to że pies i kitki nosi ![]() Jak tam Alan? krew sie nie powtórzyła? a wysypka mniejsza? ani mi nie mów mąż miał 2 takie a'la la sama niewiem jakie nie chodził w nich ale nie pozwalał mi wyrzucic a ja miałam nerwa jak sobie o nich przypominał i stwierdzał że on ją założy ![]() ale w końcu mi sie udało ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że Kubuś szybko wyzdrowieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
13947.jpg
![]() |
#1482 |
Wtajemniczenie
|
a my dziś wybieramy się na przegląd ząbków
![]() a ja na piaskowanie przy okazji
#1483 | |
Zakorzenienie
|
To dobrze
![]() Cytat:
![]() ![]() A te z kitkami to już w ogóle. *** Kurde perfumy mi się kończą i nie mam pomysłu na nowe w ogóle.... Wiem, że i tak musiałabym powąchać, ale... czego teraz używacie? ![]()
![]() |
#1484 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() I o której Antoś wstał? ![]() Cytat:
![]() Nie pozwoliłabym zrobić zabiegu tak wcześnie ![]() Kuba pije Bebiko. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() O kurczę, to naprawdę bez sensu, jak takie skutki uboczne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
*** U nas jest poprawa, Kubuś już przespał noc bez budzenia, katar mniejszy (ale nadal zielony, dziś odbiorę kropelki na zamówienie), bez stanu podgorączkowego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to super ![]()
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
A ja szukam różanych żeli pod prysznic
![]()
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sylko moja Werka pije Bebiko2R - tylko wieczorem z kakao ![]() Angy ja aktualnie uzywam Burberry Touch for Women i Dolce&Gabbana Rose The One ![]() ![]()
#1488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde czemu ja na takiej wsi mieszkam?? ![]()
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Hej
moja Oli pije nestle junior r, to z kleikiem. raz dziennie wieczorem zwykłe mleko tez pije z kakao czy z płatkami. Wczoraj cały dzien płakała w przedszkolu, dzisiaj tez ja musiałam ją zaprowadzić i też płacz od razu ze ona nie chce. jeju musiałam szybko wyjść bo bym się rozryczała. no nie mam siły na takie rozstania. Nie wiem czy ją wypisać, czy dać jej jeszcze trochę czasu. te starsze dziewczynki opiekują się nią, bawią sie, wczoraj ją pocieszały, książeczki pokazywały itd, ale ona i tak płakała cały czas. dużo zdrowia chorowitkom życzę. mam nadzieje ze szybko pozbędziecie się katarków. |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
![]() Mayaszko, trzymam kciuki za dentyste ![]() Miramej, ciesze sie, ze juz lepiej ![]() Sylko, Antos pije normalne 2% mleko od 3 roku zycia ![]() Dzisiaj byla pobudka o 4 rano ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Zeli rozanych nie znam ![]()
#1491 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o perfumy to mam lacoste femme
gucci II ogródek nilowy hermesa love love moschino. kilka różnych próbek i nic nie używam ostatnio bo mnie mdli wszystko. żeli różanych nie używałam, ale rzucił mi się w oczy lavera tyle że drogi chociaż nie, miałam jeden chyba Ten z NIVEA, ale to dość dawno i za nic zapachu nie pamiętam Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-09-12 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() *** Przytuliłam na rozbiórkowym Carolinę Herrerę VIP i Elli Saaba ![]()
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
![]() mam problem ![]() Przemek ma zapalenie cewki moczowej, albo pęcherza... u lekarza byliśmy, przepisał mu furagin i nakazał nasiadówki w rumianku powiedział, że nie wiadomo co to bo siusiak spuchnięty nie jest... ale ja widzę mocno zaczerwienioną cewkę i obstawiam że to to... nie ważne... mały łyknął tabletkę bez problemu, ale problem jest ze sikaniem... nie chce sikać... leci do wc co chwilę, staje przy muszli i płacze bo go boli (może wydali z siebie 2 krople)... po wizycie udało się, że wysikał może mały kieliszek... lekarz powiedział, że jak się nie wysika do wieczora to mamy jechać do szpitala ![]() macie jakieś sposoby żeby pomóc mu się wysiusiać?? nie mogę patrzeć jak chce ale nie może i płacze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() U nas i takie i takie. Butekowe krowie i bebiko czasami. Cytat:
A chłopaki sporo koszulek i spodenek hawajek mieli. Fajne są ![]() Cytat:
![]() Ale chyba 7/8 lat to trochę jednak za późno. Tak mi się wydaje. Ja bym się bała stanu zapalnego, przypominając sobie co Bartek tam miał. Super, że u Was już lepiej ![]() Cytat:
![]() P1040054.jpg Cytat:
![]() Może z dnia na dzień będzie lepiej ![]() ********* Dzień Dobry ![]() Tak jak napisałam wyżej. Bartek został w domu, bo gardło go w nocy rozbolało i katar się leje. Moja Mama też chorowała od niedzieli, a dzisiaj dołączył Tata. Także choroby grasują ![]() Tylko, ze oni dodatkowo wirus żołądkowy.
![]() |
#1495 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
My tak mieliśmy po zabiegu na napletek. Ale jakoś siusiał, choć bardzo rzadko. Lekarz w takim wypadku zalecał siusianie, jak siedzi w ciepłej wodzie w misce np. Może mało higieniczne, ale cel osiągniety. Wystarczy potem umyć Przemka i już. ![]()
![]() |
#1496 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doczytałam że dziś już lepiej...żeby szybko przeszło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zwykłe butelkowe (nie UHT) też pije od czasu do czasu w ciągu dnia ![]() Cytat:
![]() ja UWIELBIAM owczarki niemieckie...dla mnie to najmądrzejsze psy ![]() Mieliśmy kochanego ale odszedł kilka lat temu, mając 12 lat...po nim Rodzice nie chcieli więcej psów, ale pewnego dnia Tata sam przyniósł...malutkiego mieszańca z posokowcem (wet myślał że on z rodowodem ![]() ![]() Cytat:
Innocent Ninka czarna Lolka wish różowy i mało znany ale cuuuudo Celine (nie dion ![]() ![]() ![]() Wieczór to zazwyczaj Likierek (po kropli ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pachną obłędnie, aż chce się zjeść...wybór zapachów duży ![]() ![]() Ja teraz mam 3 ![]() ![]() czekolada & pomarańcza mango & macadamia malina & wanilia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#1497 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie dzisiaj psikanie bierze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic... parę razy posiedzi w tej wodzie dzisiaj to może mu ulży w końcu i porządnie się załatwi... najgorsze jest to, że jestem świadoma tego bólu bo sama tak miałam i wiem też, że nie ma innej rady jak częste załatwianie się... zdrówka dla Was ![]() zaczyna się "ten" cudowny okres ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam Zu te butki na jesień ze sportsdirect...miałyście kiedyś podobne? jak się sprawdziły?
buty.jpg
#1500 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja używam najczęściej Tresor Midnight Rose. Innocenta, CK One Summer, Ambre de Cobachard a na wieczór TM Angel lub Angel la Rose wszystkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() poczekaj może do końca tygodnia, zobaczysz jak będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie umiem doradzic, przykro mi ale nie znam się zaciskam kciuki za szybką poprawę ![]() Cytat:
![]() zdrówka dla Was wszystkich ![]() Cytat:
![]() ale pożyjemy zobaczymy, może Zuzia sama wybierze ![]() tyle mam roboty a siedzę tutaj uciekam na razie papa ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.