Wody perfumowane damskie

Lancome Tresor Midnight Rose woda perfumowana 50ml
LANCOME Tresor Midnight Rose Woda Perfumowana dla Kobiet 50ml
Sephora
Lancôme - Trésor Midnight Rose - Woda Perfumowana - Atomizer 30 Ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 87 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 listopada 2024 o 21:50
    Kontrowersyjny
    Bardzo ciężko ocenić mi te perfumy, są intensywne, malinowe, zmysłowe takie na randki w letnie wieczory, niby mają coś w sobie ale z drugiej strony czuję tylko te malinę jest ona trochę męcząca brakuje mi czegoś innego ona bardzo się wybija i zabija inne nuty no i ta malina jest też dość syntetyczna. Nigdy nie miałam takiej rozterki jeśli chodzi o perfumy albo mi się podobają albo nie a tutaj nie jestem w stanie ocenić ich, doceniam ten efekt zmysłowości maja taki "charakter" odważniejszy ale czuję jednak chemiczną malinę jak syropy na kaszel takie ekstrakty z cukrem coś w ten klimat. Po kilku godzinach nadal malina i tylko ona ale taka guma mamba trochę przytłumiona się robi. Kontrowersyjny zapach rozumiem, że można go nienawidzić i rozumiem fanki.
  • 5 sierpnia 2023 o 15:40
    Intrygujący
    Zapach Lancome Midnight Rose jest zapachem którego długo szukałam. Jest przepiękny, lekko słodki, intrygujący, bardzo trwały. Dla mnie idealny na jesień-zimę i na wyjścia. Cudowny, esencja kobiecości :)
  • 2 kwietnia 2023 o 13:17
    Intrygująco-romantyczne zestawienie różowego pieprzu z maliną
    Zapach dostałam w prezencie od znajomej. Jest on w szklanym szczupłym i wysokim flakonie z plastikowym korkiem i piękną fioletową różą stworzoną z kokardki. Moje pierwsze wrażenie o flakonie to elegancja i szyk. Co do zapachu, w srodku znajdziemy nuty malin i róży w połączeniu z różowym pieprzem i liściem z czarnej porzeczki, a w nutach bazy obecną walinie z piżmem i cedrem. I ot cała kwintesencja zapachu, który na pierwszą myśl przywodzi idealny romans, od którego nie da się uwolnić. Romans zmysłów który nam towarzyszy po pierwszej aplikacji. Zapach jest kobiecy, elegancki, uwodzicielski, dlatego uwielbiam go stosować na wieczory... Wiele osób stwiedziło że zapach ten pozostawia swego rodzaju zachwyt i chęć poznania co to. Moim zdaniem to połączenie róży, delikatnej maliny, nie jakiegoś słodkiego syropy z niej tylko świeżego miąższu w połączeniu z delikatnymi płatkami róż w tym liścia z czarnej porzeczki i całą kwintesencje uzupełnia czerwony pieprz. To on tworzy zmysłowość i świeżość tego bogatego bukietu. Zdecydowanie należy on do moich ulubionych, które stosuję często, natomiast idealna pora roku dla tego zapachu to zima. Trwałość i projekcja zapachu jest duża. Utrzymuje się on kilkanaście godzin na płaszczu i kilka godzin na skórze.
    • Charakterność
    • Elegancja
    • Piękny flakon
    • Zmysłowośc zapachu
    • Kobiecy i uwodzicielski
  • 21 marca 2023 o 19:10
    Sensualna malina
    Jeden z tych zapachów, które staram się mieć zawsze u siebie. Czasem nie używam przez miesiąc, a potem psikam się codziennie przez kilka dni. Zacznę od buteleczki- jest prześliczna, smukła, z przezroczystym korkiem a wisienką na torcie jest przepiękna różyczka, która oplata "szyjkę" buteleczki. Naprawdę urocza. Te perfumy uwielbiam za ich oryginalność. Nie pachną słodko-ulepnie jak 99procent perfum wypuszczanych obecnie. Choć, za sprawą maliny która otwiera zapach i trwa w nim cały czas są dość słodkie. Nie jest to jednak przesłodzona malina, wyczuwam w tym zapachu pewną kwasowość, mam wrażenie że ten zapach musuje :) mamy też porzeczkę- i to zaraz na otwarciu, w duecie z malinką. Odrobinę jaśminu i piwonię (pamiętam piwonie z babcinego ogródka na wsi). Piżmo i cedr dodają mu charakterystycznego... Posmaku ;) drzewnego pazura. Tak właśnie. Używając tego zapachu przenoszę się z automatu do ogrodu mojej babci gdzie królowały krzaki malin, gdzie właśnie maliny pachniały najintensywniej, ale mieszały się ze wszystkimi innymi zapachami ogrodu. Mimo tak sielskich skojarzeń midnight rose są w moim odczuciu dość eleganckie i szlachetne. Trwałość niestety niezbyt udana- w porywach 4 do 5 godzin. Kiedyś były trwalsze. Mam wrażenie, że to już się stalo standardem i wiekszość EDP które obecnie się produkuje straciła na trwałości. Mimo wszystko i tak je uwielbiam i dostają 5 gwiazdek
    Zalety:
    • piękny soczysty ale też dość sensualny zapach
    • śliczna buteleczka
    Wady:
    • mizerna jak na edp trwałość
    idlla
    2 stycznia 2023 o 14:49
    Trésor Midnight Rose - niezwykle zmysłowy zapach, który uzależnia
    Lancome Trésor Midnight Rose to według mnie najpiękniejszy zapach ze wszystkich wariantów Trésor od Lancome oraz jeden z moich ulubionych perfum wszech czasów. Niezwykle zmysłowy, kobiecy, lekko słodkawy, ale z nutą świeżości, owocowo-kwiatowy zapach. Przepięknie prezentuje się na skórze przez cały dzień. Jest trwały - wieczorem po całym dniu dalej są wyczuwalne na skórze czy ubraniach. Nadają się na każdą porę roku, ale najlepiej pasują na cieplejsze miesiące. Zapakowane są w piękny, zgrabny flakonik z ciemniejszego szkła. Cudo!
    Zalety:
    • trwały
    • przepiękny świeży kwiatowo-owocowy zapach
    • nieduszący
    • delikatny, ale wyrazisty
    Wady:
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie