|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
pipson to nie jest różnica wielka...3-4cm są do pokonania do lata jak najbardziej
![]() ![]() ![]() ![]()
#1562 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie wiem ile zjadłam, ale wiem co
![]() ś- płatki 2ś- koktajl bananowy z jogurtem jagodowym o- polędwiczki z kurczaka z zapieczonymi ziemniakami p- 3 ciasteczka belvita k - jajecznica z 2 jajek z szynką i pomidorem, ale się najadłam ![]() Do tego trening nike |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą piszesz o koktajlu bananowym, parę dziewczyn tez już wspominało że wcina bananki, nie boicie się? Rodzice za dziecka wpychali we mnie banany bo miałam po nich przytyć, chudzielec ze mnie był ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zadomowienie
|
lena, jak dziecko zje kilo bananów, to jasne
![]() ![]() coctail, trening nike? ;> jaki to? ![]() ja juz po turbo chodakowskiej - teraz jem kolacje i ide sie zaraz uczyc ![]() kupiłam dziś "kefir deserowy z konfiturą" - jadlam go w domu, wiedzialam ze ta kapka konfitury jest z cukrem, ale myslalam, ze kefir to cóz, zwykly kefir.. Jem go jem, czytam sklad - cukier. Az wyplułam i wywalilam w polowie, hahahahaha ![]()
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pipson nike trenig to ćwiczenia na xboxa z kinectem. Sprawdza postawe i jak ćwicze także nie ma obijania ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-25 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zadomowienie
|
coctail no mnie sie tez wszystko niudzi po max 2 tygodniach
![]() ![]() zjadlam dzis ok 1400, wiec troche za duzo ![]() ![]()
![]() |
#1568 | |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ja zapracowana. Czytam więc jestem z Wami na bieżąco. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Witam wszystkie nowe dziewczątka cieplutko ![]() Każdemu mówię, że ten wątek jest magiczny więc dacie radę ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- U mnie już po raz kolejny basen ![]() ![]() Czy to już ze starości mam ten flak ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- meeedzik pod Twoim wpływem poleciałam do Lidla zobaczyć butki. I powiem Ci, że ładne są, lecz, kiedyś się przejechałam na tym Kappa z cieniutką podeszwą, bo mi odpadła podczas prania cała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Acha, i moja koleżanka dzisiaj, która jest z południa Europy i ma mega strzechę gęstych czarnych włosów, i nie zwraca na nasze problemy z włosami, uwagi, zauważyła, że zapuściłam mega zdrowe włosięta ![]() ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-03-25 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zadomowienie
|
Paulownia, też mi sie czasem wydaje, że to organizm się domaga węgli - chociaż ostatnio doszłam pod wpływem słów koleżanki do wniosku, że jak nie zjem co te 3,5-4 godziny, to potem wchodzę do domu najczęściej dziko głodna- tak się wlasnie u mnie zaczyna każdy weekend jak wracam do rodziców: pół dnia na uczelni ( a ja często zapominam zrobic kanapki/wziac czegokolwiek mimo, że wydałam 6 dych na lunchbox
![]() ![]() Dzieki za pocieszenie ![]()
![]() |
#1571 | |||
Zakorzenienie
|
Witam znad porannego kubka pokrzywy i tosta
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Bo jesteś głupia i ślepa, ot co! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie, że kurs zaczęłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Nooo niech to ![]() ![]() Wygrzej się pod kołderką kochana ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kolacja.... aaaa palce lizać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Eeee nie prawda !!! To Tż Cię utuczył pizzami i słodkościami!!! Tu winko tam pączek no i masz babo placek ![]() Jak dla mnie Ty serio masz mega ciałko, pupa zaokrąglona, uniesiona, nogi widać, że zbite i jędrne, nic tylko pozazdrościć ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() eeee jakiej starości?!?!?! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patiuszka fajne fajne te butki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty kochana pokaż swoje włoski ![]() Zoska dziękujeeee ![]() ![]() ![]() Na szczęście dziś już się lepiej czuję, mam nadzieję, że mi przejdzie ![]()
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
Chciałam jeszcze powiedzieć coś na temat tych napadów obżarstwa, nie wiem ja NIGDY czegoś takiego nie miałam, żeby rzucić się na jedzenie, codziennie jem mniej więcej tyle samo ( kalorycznie myślę też ) i tak teraz myślę, że może to dlatego, że jem wszystko normalnie? I białe pieczywo, i ziemniaki, i kajzerki, makaron itp niczego sobie nie odmawiałam, jedynie tylko były to mniejsze porcje jak wcześniej, to samo jest ze słodyczami codziennie coś słodkiego wpada, wczoraj (kinder bueno i na dziś też planuję
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- ZOska wezmę coś wezmę, może zaś na noc polopirynę? Albo tak normalnie w dzień aspirynę? Mam jeszcze saszetkę Gripex hot activ forte, Tż mi marudzi, żebym wypiła ![]() ![]()
#1576 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Yhh, ale zła jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I co najważniejsze... nie walczyłabym o idealne ciało gdyby nie Wy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
Lena tak mi się też wydaje, że to może być dlatego
![]() Wiadomo ja na początku odchudzania też starałam się ładnie diety trzymać i nie jeść słodyczy. Ale jak już się zdarzyło to trudno, jeden wafelek czy kawałek ciasta nie przekreśla przecież całej diety i nie ma co dalej się obżerać w tym dniu, tylko pomimo tego nadal trzymać diety ![]() Ojj tak na wątku zawsze jest łatwiej trzymać dietki i ćwiczyć, bo później jest głupio przyznać się przed dziewczynami, że jednak nie udało się przestrzegać diety czy też się nie ćwiczyło ![]()
#1578 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracam niniejszym do pisania jadlospisow: 1. Owsianka z bananem i zurawina 2. Pomarancza i jablko pokrojone 3. Rosol z kaszka krakowska <3 4. Po treningu- koktajl jogurtowo bananowy 5. Brak pomyslu, moze jajka na miekko?? Milego dniaaa dziewczynki ![]()
![]() |
#1579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry słoneczka
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() TŻ mi kupuje słodycze jak chcę ![]() ![]() ![]() Tak wyszło, że na wieczór. Widzę właśnie, że u niego w domu się je obiad tak jak u Iroli czyli właśnie jako dinner wieczorem ![]() ![]() Ja też tak miałam, że jak poćwiczyłam to więcej mi się chciało jeść, ale uwierz mi, że lepiej jest ćwiczyć, bo ciałko się "ubija". Łapiesz mięśnie, które są bardzo pożyteczne, bo one SAME SPALAJĄ TŁUSZCZ! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() Fast foodami się nie przejmuj. Pewnie jedzenie w brzuchu miałaś (że tak powiem) i musisz kilka dni poczekać aż zniknie z brzucha ![]() A co chcesz ćwiczyć? Mój TŻ właśnie też kaloryfer na brzuchu, zadbany i wstyd by było przy nim być pączusiem ![]() Strasznie mało jesz jakoś ![]() http://img.zszywka.pl/0/0080/w_3856/...e-accepted.png
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2013-03-26 o 12:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Pipson my Cię przypilnujemy
![]() ![]() ![]() Lena właśnie nie można mieć takiego podejścia, to jest najgorsze! To, że zjesz kawałek ciasta nie przekreśla całego dnia trzymania diety, a wiele dziewczyn podchodzi do tego właśnie tak, że jak już zgrzeszyły kostką czekolady to mogą się już objadać ile wlezie, albo zjeść całą tabliczkę ![]() Mam nadzieję, że i Ty się przestawisz ![]()
#1582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh ja jestem spamerka czołowa naszego wątku... zaraz po Moni, Heroine, Zośce no i LadyWW ![]() ![]() Ahhh nie mów mi nawet, to przez tą pogodę zakichaną!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- No to dobrze, że już lepiej ![]()
![]() |
#1583 |
Rozeznanie
|
Zoośka, to Ty juz zacznij oszczędzać wątrobę, bo to co może ją spotakć w akademiku... Brak słów
![]() ![]() Jestem juz w domku i czekam na święta. A jak w domu, to jem jak wszyscy w domu, pół pizzerinki i dwie kanapki na białej bułce, tyle dobrego, że kupiłam dużo warzyw to na te kanapki powędrowały i odrobina sosu czosnkowego. Ale zaraz idę sprzątać w domku może coś spalę, a od jutra nie jem wszystkiego co jedzą inni, nie muszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Jakie straszne? Wolałabyś takie sflaczałe? ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pisz co u Ciebie? Jak z TŻ? Jak w pracy? Na święta zostajecie w Londynie? I nie jedz tego świństwa ![]() ![]()
![]() |
#1585 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 3 kg ![]() ![]() Jak pomalujesz pazury to pokaż ![]() Nie ma za co ![]() Byłam wczoraj na zakupach i kupiłam spodnie czerwone oczo, ale w innym sklepie, połowę tańsze i lepiej leżą. Z resztą takie zakupy zrobiłam, że ledwo mogłam to unieść ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
No to proszę rzucić te napoje i fast foody, ale już! Chyba nie chcesz w szpitalu znów wylądować ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1586 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Najlepsze było jak mnie pytał ile ważę? A ja że nie powiem bo się wstydzę. A on przecież wiesz, że i tak Cię uniosę ![]() ![]() ![]() Teraz staram się w nagrodę sobie kupować ciuchy i kosmetyki zamiast jedzenia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że z brzuszkiem już lepiej ![]() Oby ten kurs już był taki jak chcesz ![]() Jasne, że od czasu do czasu wolno ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Ja się czuję tak samo. Zaraz zrobię sobie gripex do picia i pójdę po termofor ![]()
![]() |
#1587 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Truskawki to owoce więc jesteś rozgrzeszona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Właśnie! Wakacje niebawem! Trzeba się ogarnąć! ![]() Nikt nie jest idealny kochana! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1588 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() A co chcesz studiować w Poznaniu? ![]()
![]() |
#1589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz ja piję gripex i grzeję się termoforem ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Cindy zdjęcia pazurków wrzuciłam do swojej galerii
![]() ![]() Niom bananów na długo starczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokaż co tam nakupowałaś i siebie oczywiście w spodniach ![]() ![]() A ja się nabalsamowałam owinęłam uda i brzuch folią i poćwiczyłam ![]() 100 skrętoskłonów 100 nożyc 80 brzuszków 60 ścisków agrafką 50 skrętów 50 podnoszeń na plecy 30 pompek 20 przysiadów 20 wspięć na palce planuję jeszcze 20 minut hula hop ale to 0 18 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.