|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 2 wątku na odchowalni ? ![]() |
|||
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 9,09% |
Przemuś ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Problemy brzuszkowe czasem mamy, ale uśmiechem to nadrabiamy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
0 | 0% |
W roli mamy się sprawdzamy i w problemach się wspieramy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
4 | 12,12% |
W maluszkach zakochane, zabiegane, zakrzątane - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
1 | 3,03% |
Szczepienia i kolki za nami, niedługo pochwalimy się pierwszymi ząbkami. V-VI 2013 |
2 | 6,06% |
Na naszym wątku już same niemowlaki i stają się za małe wszystkie bodziaki. V-VI 2013 |
0 | 0% |
Dziwne dźwięki wydajemy gdy rozbawić dzieci chcemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
2 | 6,06% |
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. Mamy V-VI 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
4 | 12,12% |
Śmieszne zabawy wymyślamy, by maluchy dobrze się rozwijały. Mamusie V-VI 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Mata, gryzak czy też smok daj mi mamo wszystko to. Mamusie V-VI 2013, cz.2 |
1 | 3,03% |
Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
14 | 42,42% |
Jedno cyckę wcina drugie butlą zapija inne papką pluje a co ja dziś ugotuję. |
2 | 6,06% |
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-V
Cytat:
![]() Mieszkanie+oplaty+mleko/pampy chusteczki itd wyszlo mi 1730.na pol 865.tyle bede chciala. Zjada z tego na bank ale tyle to dokladnie polowa. Robie spis (moge ręcznie? ) i pokopiuje rachunki. Nie chce po dobroci to odda wiekszasc pensji. A ja zaczne cwiczyc by celujaco zaliczyc wojskowa komisje :p Dzieki ![]() Nie jest latwo.. Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-07-10 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzuch
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzuch
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Axela jak znajde pozew bo gdzies mam to pstrykne foty telefonem i podesle Tobie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1714 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Serduszka moje Kochane, gratuluje wam wszystkim szczęśliwego rozpakowania, trzymajcie się ciepło i proszę o kciuki bo wyjeżdżam w poniedziałek do Norwegii i jak wracam to mamy zielone światło od Pani doktor mojej kochanej na staranki. Wiedzcie że prawie codziennie do was wpadam i podczytuje co tam nowego u was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
w zwyklym badaniu nie wyjda. Musi byc posiew. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2013-07-10 o 13:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wysz
Cytat:
Jakszor mamale niewiem cowpisac w "dowodzie" o tym ze ial nasw dopie :0 tzn zesieezajmowl i nie lozyl na Z Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1719 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Nie dziękuję żeby nie zapeszać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i ![]() Cytat:
![]() o jaki języczek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---- hej kochane przyjechala do mnie mama i mam malo dla Was czasu..jak na razie nasmazyla mi 2 garnki kotletów (z 3 kg miesa), mam zupe, jutro będę miala drugą, pomyla mi okna i wyprała firanki.. zapisałysmy juz finalnie malego do złobka zrobilysmy zakupy, zrobilam morfologie.. a i wczoraj znowu przebiegłam sobie 4 km i waga w koncu po miesiącu się ruszyła i pokazała +2,5 kg do wagi z przed ciązy ![]() ![]() a jak wasze cwiczonka?? mięsnie Kegla wycwiczone?? |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
Hej
oj dawno mnie niebyło..... widze ze maluszki juz prawie wszystkie sie urodziły ![]() niedawałam znaku zycia bo byłam z Natalką na tydzień u rodzicóm odpoczac, spedzac czas na spacerkach, niestety na week trafiliśmy do szpitala na odział zakaźny jesteśmy już w domu i jak tylko bede miałą wiecej czasu tak wam napisze coś wiecej......najważniejsze że jest już wszystko ok a na odział zakaźny w sumie niemusieliśmu trafić bo okazało sie że mała niema wirusa, a było podejrzenie rotawirusa....a do szpitala trafiliśmy bo kikut pępowinowy który nam jeszcze ciągle nieodpadł zaczął ropieć, okazało sie że była bakteria, plęśniawki miałą straszne pomimu ponad 3 tyg leczenia antybiotykiem który niezadziałał, ale w szpitalu wkońcu dobrali lek i zadziałał no i biegunki miała które dawału podejrzenie zakazenia rotawirusem........ale teraz juz ok i oby tak było dalej ![]() w tym tyg miałam mała szczepic ale za tydzien pojdziemy i musze podjac decyzje co do szczepioen na rota, i teraz juz wiem ze tez po szczepieniach dzieci choruja na rota wiec niewiem czy bede szczepic, bo na odziale było kilka dzieci które pomimo szczepienia i tak ciezko przechodziły zakazenie i spedzały ponad tydzien na odziale..... moja Natalke wymeczyli troszke, pokuli w główke, nózki,rece....az bidulka płakała przez sen, ale na szczescie juz jestesmy od wczorej w domu. jak bede miec wiecej czasu to wpadne i napisze cos wiecej buzki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Pozew napisany.
![]() Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-V
I git. Nie placz. Dobrze robisz i naprawde wyjdzie wqm to na dobre. Tylko jak bedziesz w rym sadzie toczyla boje to nie daj sie wciagnac w jakies jego gierki czy obrazy. Zachowaj zimna krew i godnosc. Moim zdaniem on nie ma zadnych szans odebrac Ci Zu, chyba ze bys nagle pokazala sie jako matka furiatka wiec nie daj sie sprowokowac
#1727 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też nie mogę wytrzymać bez słodyczy, 2 pączki już zjadłam ![]() ![]() Cytat:
dodaj jeszcze ewentualne koszty żłobka, no chyba że nie planujesz Zu tam posyłać Cytat:
3 i 4 Adi od dziadków dostał tą matę http://www.smyk.com/canpol-klaun-mat...y-dla-dzieci-p fajna jest, ale gdybym miała szukać wolałabym matę bardziej zamykaną aby mały jak zacznie raczkować nie uciekł ![]() Cytat:
udanego wyjazdu ![]() Edytowane przez Elusiek Czas edycji: 2013-07-10 o 14:57 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boje sie czy "przeszlosc" moze jakkolwiek wplynac na to co teraz. Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
już po szczepieniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam cos takiego, może ktoras tez skorzysta http://www.dlarodzinki.pl/niemowle/z...,334_2275.html jak wyżej, zwróć na to uwagę żeby Malgosia nie miała przykurczu miesni. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wysz
Cytat:
Axela uwierz w siebie. Po pierwsze moze w ogole nie odwali takiej akcji bo pamietaj ze on niby sie odgraza ale widziss jak traktuje Zu i az tak glupi nie jest by sobie nie zdawac sprawy ze jak ja odbierze to bedzie mial milion obow.wiecej a chyba to nie jest typ ktory by tefo chcial. Wiec pewnie znow tylko gada. Po drugie matki maja wieksze szanse w sadzie i naprawde Ty masz milion zalet. Jestes obrotna, pracowita i naprawde pamietaj o tym wszystkim co sama praktycznie zrobilas przez cala ciaze i po urodzeniu. Hm...zostalam sama w 4os pokoju.2 dziewczyny wypisali, jedna poszla pietro nizej do sali z lozkiem i powiem wam ze odkrywam ze wole gdy ktos ze mna jest. Tzn. W 4os w tej klitce bylo zle ale tak 1 by mi sie przydala do towarzystwa. Wiecie stresuje sie i badaniami Mlodego i tym jak czasami placze a ja na rozne sposoby przez 2h nie umiem go uspokoic i po takich jazdach po prostu przydaje sie ktos komu mozna sie wygadac. Nawet na inne tematy ale gadac a samej to jednak caly stres siedzi w czlowieku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2013-07-10 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Re: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mam
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1733 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z
Cytat:
![]() ![]() wiele dziewczyn powinno brać z Ciebie przykład, że się postawiłaś i uwolniłaś od toksycznego związku, teraz już będzie tylko lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze
Cytat:
![]() 3maj sie dzielnie Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dziec
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze
Cytat:
Cytat:
i czego beczysz??? W końcu jest tak jak być powinno! Cycki do góry:-D Cytat:
Cytat:
Dobrze robisz!!!:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1739 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I trzymam mocno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I mam cichą nadzieję, że u mojego Kuby to co się z Nim działo to skok i że z dnia na dzień wróci Mu humorek i "odzyskam" mojego grzeczniutkiego Kubunia! Cytat:
![]() A jeszcze bardziej za staranki- obyś jak najszybciej ujrzała magiczne dwie kreseczki! ![]() O Keglu zapominam ![]()
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Mama trzyma do odbicia a ja tak trzymam główkę:-D
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.