![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
No moze nie dosłownie codziennie, ale co drugi, czemu nie.
![]() |
#1802 | |||||||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może wierzysz, że takie marudzenie faceta Ci przyciągnie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rany, jak ja nie cierpię facetów, którzy biorą kobiety na litość. Strasznie to niemęskie. I świadczy o braku kultury - jak można potencjalnej następnej marudzić na obecną? Brak klasy, wyczucia, wrażliwości. Egoizm, egoizm, egoizm. Ohyda.
![]() |
#1803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a potem naprawdę nie będę go widywać, bo on wyjeżdża ![]()
Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy. Edytowane przez wadera4 Czas edycji: 2010-08-19 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie on przyjeżdża w ten weekend na moją wieś i będzie tu przez sobotę, niedzielę calutką. A ja już sobie zaplanowałam ten weekend tylko po to, żeby nie mieć okazji się z nim spotkać. Wiem, że jestem tchórz i chowam głowę w piasek ale jest mi tak łatwiej. I znowu wyszłam na wredną egoistkę ![]() Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2010-08-19 o 16:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja go traktuję jak dobrego przyjaciela ale....ostatnio z nim w roli głównej przyśnił mi się dosyć...ehm...specyficzny sen ![]() ![]()
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- No odwróciłam teraz sytuację podając Ci przykład. Ona spotyka się codziennie z kolegą (płeć przeciwna). Więc jej facetowi to nie pasuje. Mi by nie pasowało gdyby mój facet spotykała się z koleżanką(płeć przeciwna). Zamotałam coś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Pamiętaj, że pod "nic" podciągam też brak ewentualnego powrotu do niego, jak również i brak łez, że to już koooooooooooooooonieeeeee eeeeeeeeeeeec chlip chlip ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
A świnie latają. Jak je się wysoko podrzuci.
![]() |
#1809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za nim się laski na Uczelni strasznie uganiają i jak mnie widzą z nim to białej gorączki dostają ![]() Ale powiem wam szczerze, jakbym zobaczyła że mój facet tak pisze z jakąś dziewczyną jak my czasami ze sobą to nie wiem czy nie byłabym nieźle wkurzona ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Kochana nie sugeruj mi tu takich rzeczy bo sobie o tym moim kumplu też coś pomyślę xD
![]() |
#1811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() łzy może będą, ale dopiero gdy wyjdzie, nie przy nim ![]()
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Wróciłam po wakacjach z naładowanymi akumulatorami ![]() Mój plan odwyku zdziałał cuda- dziś 28 dzień, podczas tego czasu mieliśmy kontakt tylko raz i też tylko raz się widzieliśmy. Gdy wyjechałam nawet nie miałam czasu o nim myśleć, co więcej spotkałam moją byłą wakacyjną miłość i jak to facet okazał się wielkim chamem, ale całe szczęście nie w stosunku do mnie. No i okazało się to dopiero na sam koniec wyjazdu, ogólnie długa historia, ale nie będę Was nią zanudzać ![]() W każdym razie świetnie się bawiłam i zapomniałam o eksie, który jak się okazało stracił wszystkich znajomych i został sam ze swoją panią od malinki. Ma to na co zasłużył, baran jeden. Cieszę się,że coraz więcej dziewczyn chodzi znów na randki i próbuje ułożyć sobie życie, bo nie warto marnować czasu na płakanie za eksem- nic to nie zmieni. A powrót jest głupim pomysłem- jak raz nie wyszło, zapewne nie wyjdzie i kolejny. Życzę wszystkim, aby dały radę wyjść z dołka i szły do przodu z głową podniesioną wysoko do góry ![]()
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrozumiałam, ze jego laska że on może się spotykać z kolegą ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Nieeee ja mam dziś genialny dzień ![]()
![]() |
#1814 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Po co masz się z nim spotykać, skoro Cię to boli?
![]() |
#1815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A my tylko wracamy razem do domu bo mamy po drodze, czasem pójdziemy na piwo i raz jak miałam doła to poszliśmy na kawę. Powiem ci szczerze, że czasami mam wrażenie że on się mnie jakby...nie wiem...boi ? xD Ostatnio go zjechałam bo napisał do mnie chyba tylko po to żeby się z kimś pokłócić. Później siedział i mnie przepraszał xD
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
bo mam nadzieję, że dobrze mi to zrobi, taka ostateczna konfrontacja i pożegnanie, po 2 chcę mu udowodnić, że zniosę to twardo (i sobie też, a teraz także i Tobie)
po 3 jestem ciekawa czego tak naprawdę ode mnie chce.. po 4 chciałabym mu jeszcze parę rzeczy powiedzieć.. no ogólnie liczę na to, że te spotkanie jakoś mnie postawi na nogi. a boleć już tak nie boli...
#1817 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() I nie, nie straszę, po prostu wiem z autopsji, że takie znajomości trzeba obserwować ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() Już udowadniałaś co najmniej kilka razy. Łudzisz się, że chce wrócić, ot co. Ofkoz. I do tej pory jakoś wylatywało Ci to z głowy. Nie bzdurz Kochana. Nie nam. Nie mnie ![]() Szukasz pretekstu do spotkania, ja nie wiem, tęsknisz za porządnym wpierdzielem, czy co?
![]() |
#1818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasami mam wrażenie że jestem trochę jak facet....Jak mi ktoś nie da jasno do zrozumienia to nie widzę xD
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Zaczyna mnie wkurzać ta sytuacja i nie mam pojęcia jak z niej wybrnąć. Może powiedzieć mu wprost: 'słuchaj, współczuję Ci problemów z twoją dziewczyną ale nie mogę ci w nich pomóc i dlatego uważam, że lepiej ograniczyć nasz kontakt'. yyyy jak myślicie?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Możesz zamiast "ograniczyć kontakt" powiedzieć "(...) ale nie mogę ci w nich pomóc. Sam stwierdziłeś, że się z nią póki co nie rozstaniesz, jest to twoja kobieta, na której w taki czy inny sposób ci zależy, a jednocześnie na nią narzekasz - to jest nie fair po prostu, więc przestańmy rozmawiać na ten temat."
![]() |
#1821 |
Rozeznanie
|
Dobra dziewczynki....Spadam podrywać chłopaków z Afromental "brzydal: A jak nie ich to będzie mnóstwo innych xD
W kązdym bądź razie...Idę się zabawić! xD
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ależ prosz ![]()
![]() |
#1824 |
Wtajemniczenie
|
Boshe ileż wy produkujecie
![]() Ja po tragicznym dniu w pracy jestem wyrzuta... Ciepła kąpiel wieczorem i spać bo jutro mam urodziny ziomka a nie chcę paść pod stół jak pierwsza ![]()
#1825 |
Raczkowanie
|
elvegirl, ja widzę, że Ty tu jesteś taką terapeutką i zarazem dobrym duszkiem (takim co potrafi też przypierniczyć jak trzeba
![]() powiedz moja droga kiedy to minie to jak się pozbyć tego bólu w środku? ![]() ![]() sama pisałam w tym wątku innym dziewczynom, że dobrze się stało itp, że to najlepsze jeszcze przed nami, ale zaczynam w to wątpić ![]() ![]() nie udzielam się za często, więcej podczytuję, ale uwielbiam Was ![]() Edytowane przez rafinka Czas edycji: 2010-08-19 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ja jestem głównie od przypierniczania ![]() Nie ma reguły niestety. Ja się po jednym związku zbierałam 2 lata, po drugim miesiąc, po trzecim wyłam w poduchę nawet nie wiem ile, za to przeszło mi jak ręką odjął w dniu jego ślubu ![]() ![]() Czytasz nas, więc wiesz, że takie dni mamy wszystkie, bez względu na wiek i charakter...pocieszające jest to, że to znaczy, że wszystko z Tobą w normie ![]() Znamy, znamy, też taka durna byłam ![]() Po prostu potrzebujesz więcej czasu i tyle. Nie ma w tym żadnej dodatkowej teorii. Poza tym przeczytaj siebie - napisałaś, że wyszłaś na prostą i zaczęłaś trzeźwo myśleć - to jest ten prawdziwy początek nowego życia, od tego momentu już powinno być tych złych momentów coraz mniej ![]() A co, okres ślubny w Twoim mieście? hyhyhy Oczywiście, że minie. I kropka ![]() Skoro związek, w którym byłaś, się skończył, skoro kosztował Cię wiele bólu, łez, to nie był to ten właściwy związek, nie dla Ciebie. Czyli dobrze się stało. Czyli to, co przed Tobą, może być lepsze, jaśniejsze, ciekawsze ![]() Wszystko przez tą cholerną pogodę ![]() Bo my fajowe babeczki jesteśmy ![]() ![]() I pamiętaj moja Droga, ja nie piszę tych wszystkich rzeczy dlatego, że w nie wierzę. Ja to po prostu WIEM ![]()
![]() |
#1827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() kiedyś będziemy mieć kupę śmiechu czytając ten wątek ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- prawie, okres ślubny w moim towarzystwie, wysyp jakiś, dosłownie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to się rzuca na głowę, fakt ![]() Moi znajomi zbliżają się do ślubu...burzliwy, długi związek...coś jak mój i półobecnego, tylko ich układ był/jest oficjalny - też mi przyszło do głowy "o ranyyyyyyyyyyyy a mnie się nie udałooooooooooo...", ale zaraz potem przyszło "no i całe szczęście ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I mnie przeszło w dniu jego ślubu. Z sali weselnej wyszłam tylko raz - żeby się poryczeć. Potem już było z górki. ![]() Ślubny nigdy nie był moim tżtem. Raczej "bratnią duszą". Do dzisiaj bez niego na codzień czuję się jakaś taka niekompletna, rozczochrana, niczyja. Po tym wydarzeniu (ślubie) szybko znalazłam aktualnego eks. klu, knif czy jakoś tak - ślub powodowany był wpadką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() też znam różne ewenementy, życie pisze takie scenariusze, że aż strach. znajomego znajomego żona zostawiła dla swojej koleżanki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.