Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 15:31   #181
SoNeRa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Najpierw był ogólny wykład o dress codzie, o najnowszych trendach na wiosnę, o łączeniu stylu, dress codu i najnowszej mody, o kreowaniu swojego wizerunku. Potem indywiduane konsultacje ze wszystkimi po kolei.

Stylistka oceniała ogólny wygląd: fryzura i kolor włosów, dobór makijazu, czy trzeba korygowac sylwetkę ubraniami, itd, itp. Naprawde ciekawie.
supper strasznie chciałam zawsze iść na takie konsultacje ale jakoś nigdy poważnie o tym nie myślałam!
Stary 2009-01-14, 15:34   #182
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Najpierw był ogólny wykład o dress codzie, o najnowszych trendach na wiosnę, o łączeniu stylu, dress codu i najnowszej mody, o kreowaniu swojego wizerunku. Potem indywiduane konsultacje ze wszystkimi po kolei.

Stylistka oceniała ogólny wygląd: fryzura i kolor włosów, dobór makijazu, czy trzeba korygowac sylwetkę ubraniami, itd, itp. Naprawde ciekawie.
Ciekawią mnie te nowe trendy na wiosnę Świetne takie spotkanie, nie do poznania co potrafi z szarej myszki, nieświadomej swoich mocnych stron, zrobić dobry stylista.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Mój mąż ma super kumpli którzy mnie bardzo lubią i często w typowo męskim gronie sobie browarkuję ...nikt nie widzi w tym nic dziwnego.
Haniu, rozśmieszyłaś mnie Wynika z tego że obie się tak niby podpinamy pod męskie towarzystwo... Ale skoro nikt nie widzi w tym nic złego.. To chyba oznacza, żeś zaakceptowana tak w 101%

Edit:

Butter, a tekst kumpla TŻ to naprawdę... porażka po prostu

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-14 o 15:35
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 15:34   #183
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Nauczysz się spoko, to przychodzi z wiekiem, ze mnie się mama śmiała zawsze bo sama nie wiedziałam czego chcę, a teraz prosze bardzo

ButterB mój ma wszystkich kumpli żonatych i dzieciatych więc spoko A poza tym też łazimy wszędzie razem i na razie nie chcemy tego zmieniać Przyjęliśmy zasadę, całonocne imprezy zawsze w duecie (My się poznaliśmy w Klubie więc nie chcemy kusić losu)ale to ponoć za mądre nie jest ani dobre dla związku, nam jak na razie pasuje i nie zmieniamy nic
My kiedyś tez zawsze razem..do tego stopnia ze jak 1 raz po 2 latach poszlam sama do klubu to znajomi z przerażeniem w oczach pytali czy Igorowi coś się stało, dlaczego ja sama, czy poklócilismy sie itp

Teraz dajemy sobei trochę wiecej luzu.
Ja tam nawet lubię jak czasem sam wyjdzie....Czyżbym sie przyzwyczaiła do samotnych weekendowych wieczorów.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 15:43   #184
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
supper strasznie chciałam zawsze iść na takie konsultacje ale jakoś nigdy poważnie o tym nie myślałam!
Prezent od zarządu firmy. I powiem wam, ze jakkoliwek nastawiona byłam sceptycznie, tak jestem naprawde zadowolona. Oczywiście grunt to iśc do dobrego stylisty, a nie pajacykowa.

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Ciekawią mnie te nowe trendy na wiosnę Świetne takie spotkanie, nie do poznania co potrafi z szarej myszki, nieświadomej swoich mocnych stron, zrobić dobry stylista.
na wiosnę mocne, nasycone kolory ora zkontrasty zestawiane z takich kolorów: oranże, żółcie , zielienie. Do tego fuksja i nadal kobaltowy. No i czen + biel mocno sie trzymja. I dzięki bogu, bo takich mocnych kulorków to ja nie lubie.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 15:46   #185
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, rozśmieszyłaś mnie Wynika z tego że obie się tak niby podpinamy pod męskie towarzystwo... Ale skoro nikt nie widzi w tym nic złego.. To chyba oznacza, żeś zaakceptowana tak w 101%
Ja się podpinam i to bardzo. W knajpach zawsze dziwnym trafem znajduje się w kręgu facetow..a nie plotkujących koleżanek. Na imprezach domowych to samo. Baby zawsze szukają jakiegoś odosobnienia zeby pogadac o babskich sprawach..mnie to w ogole nie interesuje. Podczas wyjazdu na narty zawsze mamy pokoj w największym apartamencie z samymi facetami singlami. Bo tam gdzie pary to nie lubię. Zawsze tak wychodzi ze dziewczyny spią już o 22, a ja z chłopakami po nocach na PS gram, gadam o bzdurach i piję piwo.
Jezdzę też z chłopakami....bo lubię sie zmęczyć na czarnych trasach

Cytat:

I jak Ciebie oceniła...jakieś nowe wskazuwki otrzymałaś?
Stary 2009-01-14, 15:48   #186
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
I jak Ciebie oceniła...jakieś nowe wskazuwki otrzymałaś?

No włąśnie jestem z siebie baardzo dumna, i nieskromnie przyznam, ze zdaniem stylisty dobór fryzury, makijaz, ciuchy, kolory - nic nie zmieniac, jest super. Fajnei usłyszec ze swój własny wypracowany styl jest doceniany przez stylistkę z 15-letnim stażem.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 15:50   #187
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No włąśnie jestem z siebie baardzo dumna, i nieskromnie przyznam, ze zdaniem stylisty dobór fryzury, makijaz, ciuchy, kolory - nic nie zmieniac, jest super. Fajnei usłyszec ze swój własny wypracowany styl jest doceniany przez stylistkę z 15-letnim stażem.
Wiesz jakoś mnie to nie dziwi
Masz prawo być dumna

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 16:00   #188
ButterBear
Zakorzenienie

Dziewczyny, zmykam do domu.

Miłego wieczoru
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 16:01   #189
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Super takie spotkanie, a jeszcze lepiej dowiedzieć się, że potrafisz dobrze się ubrać i dobrać odpowiednią fryzurę
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 16:50   #190
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
No widzisz sama

Tunik nie sfotografuję, bo mam skamuflowane na dnie szafy , wiesz przecież że na wiosnę wyjmę jako łupy wiosenne
Dorinko ja robię tak samo, też kamufluje ubrania i to nie dlatego, że TŻ miałby coś przeciwko, ale poprostu jest mi głupio, że znowu cos kupiłam... Ostatnio zakupiony sweterek też ujawni się na wiosnę...
Jednak wiecie, od kilku dziewczyn już słyszałam, że tak robią. Po zakupach chowają na dno szafy, a później wmawiają, że przecież to pokazywały, albo że to stary ciuch. Ogólnie interesujące zjawisko....
Co do zakupów w sieciówkach to możliwość zwrotu w ciągu iluś tam dni jest naprawdę fajna (jeśli oczywiście wykluczymy zjawisko, że ktoś chodzi w tych ciuchach). Dużo osób kupuje pod wpływem chwili, a później okazuje się, że rzecz wogóle nie pasuje do nas, naszej garderoby, ponadto często mierzymy w pośpiechu, w sztucznym świetle, więc zwroty to naprawdę dobre rozwiązanie.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile mniej więcej miesięcznie wydajecie na siebie (kosmetyki,ciuchy)? Pytam z ciekawości
U mnie jest różnie, podobnie jak u Hani nie ma wielu sklepów, więc sprawa zakupów jest utrudniona. Jak już jest coś fajnego w mniejszych sklepikach, butikach to ceny są zazwyczaj zawyżone i często przepłacam Drugie wyjście to wyjazd do większego miasta do galerii, jednak ciężko obkupić się tak na dłuższy okres... Tymbardziej, że wolę systematycznie kompletować garderobę niż robić wielkie zakupy raz na pół roku.... nie chcę nawet myśleć ile wydaje... jednak średnio 500 zł się uzbiera...

Cytat:
No właśnie. Ostatnio mój TŻ opowaidał mi swój sen: byliśmy obydwoje w jakimś centrum handlowym, które nagle zaczęło się walić i sypać - wszystko: mury, okna, ściany. No i ja mu gdzieś zniknęłam z oczu, zaczął biegać przerażony, szukać mnie... aż w końcu znalazła mnie na niższym piętrze, jak chodziłam po tych ruinach sklepów i powiedziałam mu, że teraz jak się zawaliło, to na pewno będą wielkie wyprzedaże... troche to chore, co?
poprostu świetneta k samo jak Hania siedząca na ławeczce przed sklepem

Cytat:
Ja na zakupy nigdy nie jeżdżę sama, albo nie 'puszczam' TŻ 'samopas', bo sama nigdy nie umiem podjąć decyzji. Muszę kogoś spytac o zdanie zawsze! Taka jestem niezdecydowana
Ja też tak miałam, poprostu nic nie umiałam kupić sama! Jednak teraz jest już dużo lepiej, choć nie idealnie

Cytat:
Powiem szczerze, że jakoś mnie to nie dziwi. Pomimo, że nigdy nie widziałam Twojego oblicza, to wykreowałam sobie taki właśnie nienaganny wizerunek Twojej osoby
Po za tym takie spotkanie to świetna sprawa, chętnie bym na nie poszła. Tylko do kogoś kompetentnego, a nie takiego pajacykowa z którego tvn na siłę robi gwiazdę.

Co do wychodzenia na nocne imprezy i spotkania ze znajomymi to praktycznie zawsze idziemy razem.
Sami wychodzimy na typowo babskie i męskie spotkania i żadnemu z nas to nie przeszkadza, co więcej bardzo nam się podoba takie rozwiązanie.

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2009-01-14 o 16:58
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 17:49   #191
lemoorka
Zakorzenienie

Nie mam siły Was czytać w związku z tym życze udanego wieczoru i udanej jutrzejszej pogawędki
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 18:38   #192
Madlen__18
Zakorzenienie

chciałam się przywitać i powiedzieć że żyje i własnie się zabieram za pisanie.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 19:33   #193
kaska87
Zakorzenienie

co do imprez to ja mam tak, że ja nie chcę na jakąś iść, a znajomi nas namawiają to później okazuje się, że impreza była super

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 21:34   #194
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

przyszlam w sumie powiedziec dobranoc
wlasnie worcilam do domu i padam na twarz
do tego jestem po awanturze z TZ i paru wylanych lzach i czuje sie okropnie - a TZ poki co nie mam ochoty w ogole ogladac bo ostatnio staje sie przy nim klebkiem nrewow

chyba wymiekam

dobranoc
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 08:06   #195
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny, co tu taka cisza dziś? Gdzie są wszyscy?
Stary 2009-01-15, 08:08   #196
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

czesc

ja jestem ale nie ma z kim gadac to sie nie odzywam
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 08:21   #197
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry wszystkim

Cytat:

na wiosnę mocne, nasycone kolory ora zkontrasty zestawiane z takich kolorów: oranże, żółcie , zielienie. Do tego fuksja i nadal kobaltowy. No i czen + biel mocno sie trzymja. I dzięki bogu, bo takich mocnych kulorków to ja nie lubie.
Dzięki L_V To cieszy mnie czerń i biel Ostatnio ubieram się dosyć klasycznie. Dorzucę czasem jakiś fiolet ale poza tym raczej bez szaleństw. Żółcienie zdecydowanie nie dla mnie

Cytat:
'

Fantastycznie Musiałaś być bardzo dumna kiedy to usłyszałaś Wszystkie z nas chyba jednogłośnie zagłosowałyby na Ciebie jako "ikonę mody", ale wiążąca opinia stylisty to prawdziwy komplement

Cytat:
Ja się podpinam i to bardzo. W knajpach zawsze dziwnym trafem znajduje się w kręgu facetow..a nie plotkujących koleżanek. Na imprezach domowych to samo. Baby zawsze szukają jakiegoś odosobnienia zeby pogadac o babskich sprawach..mnie to w ogole nie interesuje. Podczas wyjazdu na narty zawsze mamy pokoj w największym apartamencie z samymi facetami singlami. Bo tam gdzie pary to nie lubię. Zawsze tak wychodzi ze dziewczyny spią już o 22, a ja z chłopakami po nocach na PS gram, gadam o bzdurach i piję piwo.
Jezdzę też z chłopakami....bo lubię sie zmęczyć na czarnych trasach
No ja mam podobnie. Ogólnie zawsze jakoś lepiej się znajdywałam w towarzystwie facetów. Zawsze miałam bardzo wielu kolegów i kilka koleżanek. I tak to trwa do dnia dzisiejszego I też jest PS albo Xbox plus poker

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
przyszlam w sumie powiedziec dobranoc
wlasnie worcilam do domu i padam na twarz
do tego jestem po awanturze z TZ i paru wylanych lzach i czuje sie okropnie - a TZ poki co nie mam ochoty w ogole ogladac bo ostatnio staje sie przy nim klebkiem nrewow

chyba wymiekam

dobranoc
Sviniecko, jak z TŻ? Już lepiej?
Stary 2009-01-15, 08:24   #198
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Dorinko ja robię tak samo, też kamufluje ubrania i to nie dlatego, że TŻ miałby coś przeciwko, ale poprostu jest mi głupio, że znowu cos kupiłam... Ostatnio zakupiony sweterek też ujawni się na wiosnę...
Jednak wiecie, od kilku dziewczyn już słyszałam, że tak robią. Po zakupach chowają na dno szafy, a później wmawiają, że przecież to pokazywały, albo że to stary ciuch. Ogólnie interesujące zjawisko....
No właśnie Mango ciekawe zjawisko Moje dwie koleżanki też to uprawiają , najlepsze jest to, że mój mąż mówi wprost, że on by nie chciał abyśmy ukrywali jedno przed drugim, że coś sobie kupiliśmy (czyli wie, że takie zjawisko istnieje), a ja słucham i słucham a później robię swoje
Moja siostra w swoim poprzednim małżeństwie miała jeszcze ciekawsze zjawisko- wszystko, ale to wszystko kupowała w promocji Zawsze cenę dzieliła na pół i podawała wynik jej mąż to łykał i chodził zadowolony, że ma taką sprytną żonę

L_V gratuluję udanej wizyty u stylisty jakoś mnie też nie dziwi, że dostałaś same pochwały, też mam taki obraz Twój, że jesteś perfekcyjną kobietą, dopracowaną w każdym calu Możesz podać nazwisko tej stylistki? Pytam z ciekawości czy znam

DZIEŃ DOBRY

eDIT
Co do kolorów na wiosnę, to akurat tuniki ostatnio kupiłam, w takim złamanym pomarańczu, soczystej zieleni, bo jak do tej pory mam zazwyczaj wszystko czarne, białe i szare A czas na jakieś zmiany, chcę w tym roku poszaleć z kolorami ....

Jeszcze co do towarzystwa mężczyzn na imprezach....też zazwyczaj spędzałam czas z facetami, ale cholera zawsze okazywało się, że np. pan X to nie zupełnie tak bezinteresownie się ze mną bawi, ze mną pije, ze mną spędza czas imprezowo....i wtedy głupia sprawa jak wyjść z tej sytuacji, nie wdać się w nic a jednocześnie nie stracić kolegi- towarzysza zabaw. Teraz najlepszym towarzyszem moich imprez jest Tżet i chwała mu za to, że nadąża i jest moim najlepszym kompanem

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-15 o 08:32
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 08:35   #199
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
czesc

ja jestem ale nie ma z kim gadac to sie nie odzywam
Cześć...jak to nie masz z kim gadać?

Co z TŻ? Lepiej?
Stary 2009-01-15, 08:38   #200
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
No właśnie Mango ciekawe zjawisko Moje dwie koleżanki też to uprawiają , najlepsze jest to, że mój mąż mówi wprost, że on by nie chciał abyśmy ukrywali jedno przed drugim, że coś sobie kupiliśmy (czyli wie, że takie zjawisko istnieje), a ja słucham i słucham a później robię swoje
Dorinko, mam wrażenie, że gdybyś pokazała mężowi łupy, przymierzyła przy nim, pochwaliła się- to byłby zadowolony że tak ślicznie wyglądasz i masz coś nowego Ale rozumiem zwyczaj chowania, bo robiłam tak w poprzednim związku Tak jak mówi Mango, wmawiałam mu że albo to jest bardzo stare, albo już mnie w tym widział. A to dlatego, że był strasznym skąpiradłem ciuchowym

Strasznie się wczoraj obkupiliśmy z TŻ
Ja: płaszczyk, 2 pary rurek , 3 koszulki, 1 imprezowy top, 1 spódniczka mini. A on: płaszcz, 2 pary jeansów, 3 czy 4 Tshirty i 2 koszulki polo. Wróciliśmy zadowoleni strasznie i zaraz biegiem jeszcze raz do mierzenia Trochę zaszaleliśmy, ale kochamy te wyprzedaże w Benettonie
Stary 2009-01-15, 08:41   #201
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, mam wrażenie, że gdybyś pokazała mężowi łupy, przymierzyła przy nim, pochwaliła się- to byłby zadowolony że tak ślicznie wyglądasz i masz coś nowego Ale rozumiem zwyczaj chowania, bo robiłam tak w poprzednim związku Tak jak mówi Mango, wmawiałam mu że albo to jest bardzo stare, albo już mnie w tym widział. A to dlatego, że był strasznym skąpiradłem ciuchowym

Ja: płaszczyk, 2 pary rurek , 3 koszulki, 1 imprezowy top, 1 spódniczka mini. A on: płaszcz, 2 pary jeansów, 3 czy 4 Tshirty i 2 koszulki polo. Wróciliśmy zadowoleni strasznie i zaraz biegiem jeszcze raz do mierzenia Trochę zaszaleliśmy, ale kochamy te wyprzedaże w Benettonie

Jezu....aaaa... ja nie mogę czytać ile się kto obkupił na wyprzedażach ...buuhuuu... Ja też coś chcę.... zaro... duże te przeceny w benettonie?

Dziewczyny, chyba dostałam jakiegoś uczulenia. Oczy mam jak basset... i ciągle łzawią... ale nie mam nic nowego-żadnego nowego kosmetyku...
Stary 2009-01-15, 08:45   #202
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Zara ja robię inaczej, pokazuję że kupiłam jak przyjdzie czas założenia, nie wmawiam że miałam bo on głupi nie jestw tej kwestii i ma orientację w moich ciuchach

Zaro cudowne łupy, aż mi lepiej że ktoś oprócz mnie się obłowił zaro wszystko w Benettonie kupiliście czyw różnych sklepach ? że tak nieśmiało spytam w jakiej cenie rurki kupiłaś ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:00   #203
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Zara ja robię inaczej, pokazuję że kupiłam jak przyjdzie czas założenia, nie wmawiam że miałam bo on głupi nie jestw tej kwestii i ma orientację w moich ciuchach

Zaro cudowne łupy, aż mi lepiej że ktoś oprócz mnie się obłowił zaro wszystko w Benettonie kupiliście czyw różnych sklepach ? że tak nieśmiało spytam w jakiej cenie rurki kupiłaś ?
Dorinko, tylko absolutnie nie myśl że porównuję Twojego świetnego męża do mojego byłego &$#$#^*&@##$ TŻ Po prostu rozumiem sytuację ukrywania. A powody Twojego ukrywania są zupełnie różne od moich Obecnie jeszcze mi się to nie zdarzyło, ale to dlatego, że najczęsciej chodzimy na zakupy razem, a jak idę sama to po konkretną rzecz. Nie wykluczam ze kiedys cos schowam

No tez się cieszę z tych zakupów, aż mi lepiej TŻ dostanie (chwała Bogu) premię pod koniec stycznia, więc to trochę na konto tej premii. W Benettonie i Sisley'u (czyli właściwie w jednym miejscu, bo są połączone).
Jedne rurki za 125, drugie za 95.

Cytat:
Jezu....aaaa... ja nie mogę czytać ile się kto obkupił na wyprzedażach ...buuhuuu... Ja też coś chcę.... zaro... duże te przeceny w benettonie?

Dziewczyny, chyba dostałam jakiegoś uczulenia. Oczy mam jak basset... i ciągle łzawią... ale nie mam nic nowego-żadnego nowego kosmetyku...
Butter: - 50%. Zastanawiałam się jeszcze, czy nie poczekac na -75% (chyba kolo 25go stycznia) ale to już jednak ryzyko rozmiarowe, więc odpuściłam. Ale w zeszłym roku na 75 właśnie kupiłam wiosenny płaszczyk i kostium i zapłaciłam grosze, do dziś jestem z siebie dumna

Butter, widze po Tobie że musisz się wybrać na jakieś zakupy, i koniec. Stanowczo potrzebujesz nowego ciucha. Dla własnego zdrowia psychicznego Choćby małego, ale świetnego
Oj, a nie zapalenie spojówek?

Edit:
Ale puchy

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-15 o 09:05
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:07   #204
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, tylko absolutnie nie myśl że porównuję Twojego świetnego męża do mojego byłego &$#$#^*&@##$ TŻ Po prostu rozumiem sytuację ukrywania. A powody Twojego ukrywania są zupełnie różne od moich Obecnie jeszcze mi się to nie zdarzyło, ale to dlatego, że najczęsciej chodzimy na zakupy razem, a jak idę sama to po konkretną rzecz. Nie wykluczam ze kiedys cos schowam

No tez się cieszę z tych zakupów, aż mi lepiej TŻ dostanie (chwała Bogu) premię pod koniec stycznia, więc to trochę na konto tej premii. W Benettonie i Sisley'u (czyli właściwie w jednym miejscu, bo są połączone).
Jedne rurki za 125, drugie za 95.

Butter: - 50%. Zastanawiałam się jeszcze, czy nie poczekac na -75% (chyba kolo 25go stycznia) ale to już jednak ryzyko rozmiarowe, więc odpuściłam. Ale w zeszłym roku na 75 właśnie kupiłam wiosenny płaszczyk i kostium i zapłaciłam grosze, do dziś jestem z siebie dumna

Butter, widze po Tobie że musisz się wybrać na jakieś zakupy, i koniec. Stanowczo potrzebujesz nowego ciucha. Dla własnego zdrowia psychicznego Choćby małego, ale świetnego
Oj, a nie zapalenie spojówek
?

No właśnie...Ty też to widzisz, że muszę? To chyba faktycznie pojadę!! Tylko cholerka jasna nie mam kiedy Muszę wygospodarować jakąś chwilkę

Co do oczu, to zastanawiam się czy to nie od pyłu gipsowego, bo wczoraj szlifowaliśmy pokój Marzę o powrocie do domu i zmyciu makijażu. Mam jeszcze krople na zapalenie spojówek z poprzedniego razu,to sobie od razu zakropię.

Przeglądam wątek o styczniowych łupach na modzie...aż mnie skręca

EDIT:

Jest jeszcze jedna rzecz: w nowej sypialni będę mieć szafę, komodę z szufladami i garderobę! Muszę mieć co trzymać w nich... więc muszę coś dokupić Czy to nie całkiem rzeczowy argument?

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-01-15 o 09:09
Stary 2009-01-15, 09:09   #205
hania811
Zakorzenienie

Cześć

Svinecko ...co sie dzieje? czemu wymiękasz?
Porzucaj może trochę miesem na wątku to Ci się lepiej zrobi
Zara to ładnie zaszaleliście.
Ja zakupy będe robiła dopiero pod koniec lutego czyli jak będą wiosenne kolekcje, czyli zapłacę za 3 rzeczy fortunę...ale dopiero pod koniec lutego będziemy bogaci.

Cytat:

Jest jeszcze jedna rzecz: w nowej sypialni będę mieć szafę, komodę z szufladami i garderobę! Muszę mieć co trzymać w nich... więc muszę coś dokupić Czy to nie całkiem rzeczowy argument?
Rzekła bym, Bardzo bardzo rzeczowy....pusta garderoba niechybnie strzeli focha
Rozpadnie się jeszcze...albo i co

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-15 o 11:58 Powód: tradycyjnie post pod postem
Stary 2009-01-15, 09:13   #206
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Dzindybry

Wy tu o zakupach ciuchowych,a ja nie wiem kiedy sobie cos kupię...bo teraz chyba mi sie jakis syndrom urzadzania wlaczyl i interesują mnie tylko rzeczy do doomuuu

a jak mi syndorm minie to razem z kasą
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:18   #207
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Dzindybry

Wy tu o zakupach ciuchowych,a ja nie wiem kiedy sobie cos kupię...bo teraz chyba mi sie jakis syndrom urzadzania wlaczyl i interesują mnie tylko rzeczy do doomuuu

Cześć

teraz mi przypomniałaś ze moje lutowe zakupy stoją pod znakiem zapytania..bo przecież w koncu musimy tą szafę zamówić.
Co jest dobrym planem...najpierw szafa...później zakupy. Będę miała powód szału zakupowego podobny do Butter - będzie trzeba ją zapełnić.
Stary 2009-01-15, 09:21   #208
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Rzekła bym, Bardzo bardzo rzeczowy....pusta garderoba niechybnie strzeli focha
Rozpadnie się jeszcze...albo i co
No tak właśnie pomyślałam... Muszę dbać o moją garderobę, żeby mi służyła dobrze Regularnie podrzucać jej jakieś nowe kąski

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Dzindybry

Ja też teraz głównie domowymi rzeczami się zajmuję i za takimi się rozglądam... wczoraj np. kupiliśmy farby do sypialni

Ale teraz muszę zaspokoić swój 'pypeć' na jakąś szmatkę
Stary 2009-01-15, 09:26   #209
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No tak właśnie pomyślałam... Muszę dbać o moją garderobę, żeby mi służyła dobrze Regularnie podrzucać jej jakieś nowe kąski
No tak garderoba odżywia się ubraniami...zapomniałam ....nie no nie mozesz doprowadzić do tego by padła z głodu

Cytat:
Ja też teraz głównie domowymi rzeczami się zajmuję i za takimi się rozglądam... wczoraj np. kupiliśmy farby do sypialni

Ale teraz muszę zaspokoić swój 'pypeć' na jakąś szmatkę
Jaki kolor?

A właśnie..Butter dzięki za info o pesto
Dopiero wczoraj udało nam sie zjeśc spagetti z czerwonym i jest bombastyczne.
Dodałam pierś z kury podsmarzoną w kawaleczkach na oliwie i oliwki
Stary 2009-01-15, 09:26   #210
Madlen__18
Zakorzenienie

Cześć

Btw; wy tu ciągle używacie określenia "ale puchy", nie znam go O_o

Że pustka, nuda, czy co?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości