|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje początki - proszę o ocenę
Ja znowu rozpływam się z zachwytu
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Te kolce są naprawdę zjawiskowe. Użyłaś pięknych kamieni. Haniu, jesteś kolejną wrappowiczką, których prace podziwiam z otwartą buzią. Ty chyba nie owijasz drutu palcami tylko siłą woli i myślami pełnymi piękna.
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
Uskrzydlają, nie powiem Te ametysty leżały u mnie trochę i jakoś wzbraniałam się aby je do czegoś użyć bo nie były fasetowane. Ale w końcu stwierdziłam "a muszą być??" no powstały te kolce Dziękuję Wam wszystkim dziewczyny i każdej z osobna. Zuterio a Ty nie dość, że masz talent w paluszkach to jeszcze widzę literacki Pięknie to napisałaś. Poczułam się jak Artystka , hehe
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
śliczne
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
jakie pieknosci
prace juz podziwialam i pilnie sledzilam nowe wrzuty w modnej, ale jakos nigdy nie widzialam tego watku teraz juz bede czestym gosciem
|
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniu, w 100% masz prawo czuć się artystką! Chyba w życiu nie pojmę, jak można tworzyć tak przepiękne zawijaski!
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Mam słabośc do fioletów....ale nieżaleznie od tego kształt po prostu cudny!!!!! Zazdroszcze talentu
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
kolejne- piękne dopracowane kolce, tak równiutko owinięte, jaka precyzja!!!! no nadziwić sie nie mogę
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
wooooooooooooooooooooooow !
zadziwiajace w jak szybkim tempie się rozwijasz, jestem pod wrażeniem. śliczne, śliczne, śliczne prace! Ja się czaję do wire wrapping, ale do tego tematu chciałabym też umieć lutować a wiedzy brak
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzałam cały watek i... w sumie to nie wiem co napisać
![]() Twoje kolczyki są zjawiskowe! Zdolna z Ciebie bestia, po prostu
|
|
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolczyki cudne, gratuluję lekkości i talentu!
|
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Weszłam sobie na
skrótem z wątku zuterii i od razu a potem teraz chyba sobie , bo długo jeszcze tak ładnie mi kolce nie wyjdą, ! Będę zaglądać ![]() Śliczności!
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Killa ReeTwój opis bardzo mnie rozbawił Niemniej bardzo dziękuje ![]() nutka27, pati7624, Javarem, poppppy, Sol89, viktorej, Rhogata, heurek, maximaa, marta1977, slodko_kwasna, sunnyskies kassia27 - Mnie za to Twoje prace powalają a w szczególności pierścionki ![]() zuteria - ja za to podziwiam Ciebie i to w jakim tempie osiągnęłaś tak wysoki poziom. Twoje prace są z daleka rozpoznawalne jako Twoje. Cudeńka robisz z tych kółeczek. Dziękuję Moja Poetko dagus_gd - Ty też potrafisz zaskoczyć swoimi cudeńkami lookrecya - witam, dziękuję i zapraszam do odwiedzin kulkam - ![]() Reverie1 - Ty mi zazdrościsz?? A patrzyłaś na swoje cuda?? Niemniej dziękuję obywatelka planety Ziemia - I zauważ, że ja wszystkie moje dotychczasowe kolce robiłam bez lutowania. Palnik mam dopiero od 2 dni i staram się go okiełznać Dziękuję Wam dziewczyny. Jutro nowe kolce Dziś nie zdążyłam ich obfocić. Na razie są bez nazwy. Od godziny główkuję :/
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
Zapowiedziane kolejne kolce.
Princesa de fluorita - oksydowane i polerowane srebro próby 925, 930 i 999 oraz markiza fluorytu i maleńkie kuleczki awenturynu. Ten fluoryt był tak wstawiony z braku laku. Nie jestem przekonana do tego minerału. Ale kiedy powstała całość to aż sama się zdziwiłam. Jedne z niewielu moich tworów, które od początku mnie się podobają. Zdjęcia tego nie oddają ale one maja to coś ![]() Tradycyjnie proszę o ocenę
Edytowane przez hanka2501 Czas edycji: 2009-10-31 o 11:54 |
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
Fluoryt otoczony drutem wygląda jak zaklęty. Sama mam mieszane uczucia co do tego kamienia, zazwyczaj kojarzy mi się z niepozornym szkiełkiem (nie znam się, prawda?
, ale w takiej oprawie to nawet fluoryt nabiera wyrazu i wygląda interesująco, tajemniczo. Para jak zwykle bardzo ładna
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Mogłabyś współpracować z wytwórnią filmową i tworzyć elementy kostiumów do filmów fantasy i baśni. Wspaniałe kolczyki.
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Haniu - fantastyczne są
, właśnie na Digarcie oglądałam......ciekawy kształt...niby bogate - "księżniczkowate", ale nie przesadzone....wszystko w nich gra jak trzeba.......no może poza nierówną liczbą owinięć na dole ![]() Hmmm....a ja robie obecnie kolce, które mają mieć podobną nazwę |
|
|
|
|
#199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Wow. Śliczne. Prawdę mówiąc musiałam się bardzo naszukać tego nierównego owinięcia. Wcale nie psuja ogólnego wrażenia. Uważam, że nie trzeba poprawiać. Czasami chcąc coś zrobić lepiej niechcąco zrobimy gorzej.
Zostaw naprawdę nie widać.
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już poprawiłam. Jest ok. Musze jeszcze na nowo obfocić
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
Poprawione
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Są przesliczne. Fluoryt jest piękny, i tutaj pasuje idealnie. Sama kupiłam kiedyś dosyć duże krople i czekaja na swoją kolejkę, jeszcze nie mam pomysłu ale kamień podoba mi się bardzo. I jeszcze raz powtórzę masz wspaniałe pomysły na zrobienie kolczyków w ramkach bez lutowania. Ale się wyraziłam, ale wiesz o co chodzi.
|
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepiękne są te kolczyki. I mi, podobnie jak Yori, skojarzyły się z fantasy
.
|
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
osz Ty Bestio, jakie cudo!
Wczoraj zamówiłam srebro i będę wojować gdy przyjdzie, może w przyszłym wcieleniu uda mi sie zrobic coś na Twoim poziomie
|
|
|
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniu no bajeczne!
Jesteś artystką
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
Piekne, magiczne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
piekne kolczyki - jak juz wczesniej pisano - maja w ssobie cos magicznego
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Haniu, dołaczam moje zachwyty, piękna para!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

śliczne
teraz juz bede czestym gosciem

a potem
teraz chyba sobie
, bo długo jeszcze tak ładnie mi kolce nie wyjdą, 
jestem pod wrażeniem