![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: wody toaletowe, kosmetyki do makijażu
W takim razie po przeliczeniu cen proponuję:
za zestaw woda i żel zielona herbata oraz żel wetiwer: - Heel Balm (Masterplast). Balsam na wysuszone pięty. Głęboko działające składniki, nie zawiera substancji zapachowych (i też w zasadzie nie pachnie). Nowy, w pudełku, zaplombowana tubka (działanie sprawdzone na moim własnym egzemplarzu). 70ml, data ważności: luty 2014 lub 12 miesięcy od otwarcia. (zdjęcie w następnej wiadomości) - Silikonowe płatki do oczyszczania porów skórnych (Betterware) - nowe, tylko wyjęte z opakowania do zdjęcia, 2 sztuki: większa do całej twarzy i malusieńka do zagłębień np przy nosie, wielorazowego użytku (ostatnie zdjęcie) - Sprężynka do usuwania włosków z twarzy - nowa, tylko wyjęta do zdjęcia. - Myjka do pleców z naturalnej luffy - gąbki (Betterware), nowa, nie otwierana - Rękawiczki do złuszczania skóry (Betterware) - idealne do pilingu i masażu pod prysznicem. Kupiłam podwójne opakowanie, więc jedną parę chętnie oddam: na zdjęciu w różowe kwiatki, nowa w opakowaniu do oddania i we fioletowe - moja para, żeby było widać jak wygląda poza opakowaniem. mały pilniczek mogę dorzucić gratis, bo one sa z większego opakowania, więc trudno jakoś konkretnie wycenić - to groszowa sprawa
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Coś za ultrabland, Phytum actif extra volume (z bio proteinami) lub mydełko z serii świątecznej YR (jeśli tylko zapach to ten o którym myślę)?
Poza wątkiem mam prawie całe opakowanie maseczki z acerolą i wit. C ( http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100002).
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś za któreś/wszystkie:
41) Żele pod prysznic Yves rocher zielona herbata, oraz orchidea, nowe nieużywane dodaję balsam o zapachu kwiatu pomarańczy z Yves rocher oraz żel do kompletu ewentualnie jeszcze mydełko? jakie zapachy Cię interesują i w jakich ilościach bo mam trochę próbek/odlewek w wątku i poza ![]()
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE] Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
21) Woda toaletowa Ming Shu Yves Rocher - śliczna buteleczka -będę kapryśna - kupiona ze 2 miesiące temu - ubyło około 10 % - będzie zdjęcie i odsypkę peeling enzymatycznego z BU? ![]() || V |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
amarige już niestety nie ma, bvlgari jest w negocjacji (przepraszam jeśli nie zaznaczyłam w wątku, właśnie nadrabiam zaległości
![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
nic na siłę, pozdrawiam
![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Duża odsypka zielonego korektora EDM - ilość do uzgodnienia Mogę zrobić odsypkę Blusche Colombian Full Matte ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha i zaraz napiszę co mi się podoba - wymienię wszystkie rzeczy a Ty wybierzesz potem które mogłabyś oddać ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Amouage Ubar 2 ml f Les Parfums de Rosine Poussiere de Rose 2 ml f Lutens Arabie - 5 lub 10 ml Cacharel Nemo (miniaturka) 2,8/3 ml YSL Opium Parfum 3,5 ml po teście nadgarstkowym Demeter Chocolate Covered Cherries 12/15 ml tylko tak jak mówię - wypisałam co mi się podoba, a Ty powiesz które na pewno nie ok?
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Coś za Chopard infiniment?
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogą być opakowania Minta i Colombian ![]() ![]() A może masz jakieś zbędne sample lub odsypki jasnych podkładów w tonacji żółtej, oliwkowej albo neutralnego beżu? (np. Blusche poziom 2 i 3, Meow 1, AWGM max 3). Albo pudrów wykańczających? Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2011-08-10 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w każdym jest co najmniej 3/4 ale przed ostateczną decyzją pokażę Ci zdjęcia (colombian to jest największe pudełeczko za 13,50 dolara kanad yjskiego), próbki też jakieś mam, z Blusche mam odcień ciemniejszy o ton od colombian - prawie całe pudełeczko, z edm coś i całą masę próbek, porobię zdjęcia dziś - jeśli uda mi się o ludzkiej porze wrócić do domu
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia nie są konieczne, wierzę na słowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
BAN stały
|
Podoba mnie sie u Ciebie kilka zapachów.
Znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551731 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja ponownie przyszłam do Ciebie
![]() ![]() ![]()
Pozdrawiam ![]() WYMIANKA KOSMETYCZNO-ZAPACHOWA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27185999 UBRANIA, KSIĄŻKI, INNE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33020185 Edytowane przez AgnesAnn Czas edycji: 2011-09-05 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana
![]() Może być za bigi Minta i Colombian: Les Parfums de Rosine Poussiere de Rose 2 ml f (Ubar już wybył) Lutens Arabie - 5 ml Cacharel Nemo (miniaturka) 2,8/3 ml YSL Opium Parfum 3/3,5 ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za któreś z:
kawałek dezodorantu w kostce Aromaco odsypkę peelingu enzymatycznego dla cery wrażliwej i naczynkowej 40) Ziołowy olejek do przyciemnienia włosów i dla ich zdrowia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To proszę o rezerwację, ja miałam znowu problemy z aparatem, ale dziś pożyczę od Rodziców i będzie zdjęcie ![]()
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Rywka miałam awarię aparatu więc dopiero teraz. Jutro opiszę co i jak
No to już piszę: Colombiana jest jednak pewnie około 2/3. Ciężko powiedzieć bo ten pojemniczek był wypełniony w 2/3 jak przyszedł do mnie nowy a teraz jest połowa pojemniczka, ale zużyłam go naprawdę bardzo niewiele za to minta jest więcej niż pisałam, ubyło go dosłownie odrobinkę. Poza tym mam mnóstwo próbek w woreczkach. Jedną sporą odsypkę do pudełeczka sephory, to jest edm ten który mam wpisany w I poście i jeszcze jakieś dwa jasne edm w pojemniczkach ![]() to w końcu możemy się dogadywać żeby uczciwie wyszło ![]()
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2011-09-08 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
No to biorę wszystko z wyjątkiem Fair w pojemniczku z Sephory i Lucy Light, bo to nie moje odcienie i Irish Cream, bo już mam
![]() Do Ciebie lecą: Les Parfums de Rosine Poussiere de Rose 2 ml f Lutens Arabie - 5 ml Cacharel Nemo (miniaturka) 2,8/3 ml YSL Opium Parfum 3/3,5 ml Demeter Chocolate Covered Cherries 12/15 ml i może wybierz coś jeszcze, bo trochę za mało mi się to wydaje. Chyba że chcesz 10 ml Arabie ![]() Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2011-09-10 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to popatrzę jeszcze u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- To jeśli można to ja bym kapkę tego jeszcze prosiła ![]() A lubisz mineralne cienie? Mogę Ci coś dodać gratis bo mam sporo nietykanych próbek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC wody toaletowe, kosmetyki do makijażu
A kapkę czego byś chciała? Nie zakumałam albo się nie wkleiło coś
![]() Jeśli masz na zbyciu próbki cieni w kolorach ziemi, dymu albo nude, to bardzo chętnie przygarnę ![]() Wysyłka równoczesna i priorytetowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś Ci na pewno znajdę ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- o tego kapkę Caron Parfum Sacre ![]()
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2011-09-13 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Dam Ci całe 10 ml, przeca nie będę odlewki dzielić
![]() To lecę na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
a przepraszam bo ja myślałam że to z Twoich buteleczek odlewki. To może być bez tego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.