Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 09:01   #181
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Ewunia ja z Garniera sobie chwalę tylko płyn do demakijażu oczu i tonik z takim winogronkiem na etykiecie i jeszcze w miarę ok był płyn dwufazowy. Reszta to porażka totalna.

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:03   #182
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Ja migdała oddałam mamie, klasyk i mus już się skończyły, męczę się z figą. I też nie dostałam ani paczki, ani powiadomienia i czekam z niecierpliwością

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Ewunia ja z Garniera sobie chwalę tylko płyn do demakijażu oczu i tonik z takim winogronkiem na etykiecie i jeszcze w miarę ok był płyn dwufazowy. Reszta to porażka totalna.
Ja tę firmę omijam szerokim łukiem, jakby mogła to bym wszystko wycofała ze sprzedaży, tak mi kiedyś buzie i nie tylko załatwiły te kosmetyki, że jak sobie przypomne to wszystko swędzi i puchnie

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:04   #183
alamirka
Moderator

O rany, współczuję Wam. Ja tam moge wszystkiego używac i żadnych reakcji nie mam
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:06   #184
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
O rany, współczuję Wam. Ja tam moge wszystkiego używac i żadnych reakcji nie mam
też tak myślałam, póki nie użyłam Garniera i kremów z Ziaji

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

Stary 2013-06-05, 09:13   #185
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Ja nawet nie chce próbować -straciłam zaufanie do tej firmy.

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Ja tę firmę omijam szerokim łukiem, jakby mogła to bym wszystko wycofała ze sprzedaży, tak mi kiedyś buzie i nie tylko załatwiły te kosmetyki, że jak sobie przypomne to wszystko swędzi i puchnie
Mam identycznie

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Ja mam dość ostre reakcje. Wcześniej też mogłam uzywać czego chciałam - wybierałam kosmetyki pod względem koloru i zapachu, a teraz? W drogerii do twarzy nie kupię niczego, jedynie w aptece filtr.
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:25   #186
alamirka
Moderator

Cytat:
też tak myślałam, póki nie użyłam Garniera i kremów z Ziaji
No ja używam jednego i drugiego z powodzeniem.
Może kiedys trafię na coś co mi nie podpasuje, ale tfu tfu, wolę nie
Stary 2013-06-05, 09:33   #187
elbrus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie chce próbować -straciłam zaufanie do tej firmy.

Mam identycznie

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Ja mam dość ostre reakcje. Wcześniej też mogłam uzywać czego chciałam - wybierałam kosmetyki pod względem koloru i zapachu, a teraz? W drogerii do twarzy nie kupię niczego, jedynie w aptece filtr.
Jaki filtr wybierasz w aptece? Bo to też sztuka dobrać odpowiedni!

Cytat:
No ja używam jednego i drugiego z powodzeniem.
Może kiedys trafię na coś co mi nie podpasuje, ale tfu tfu, wolę nie
ja do dziś pamiętam, jak 10 lat temu użyłam toniku Garniera, który zmasakrował mi twarz A ostatnio robiłam wiele podejść do nawilżającego kremu z Ziaji. Nawilżył może i tak, ale przy tym podrażnił tak, że ostatnio tak pamiętałam tylko tego nieszczęsnego Garniera!
elbrus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:38   #188
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elbrus Pokaż wiadomość
Wiem,że sztuka, bo chyba wykupiłam wszystkie możliwe próbki jakie były. Obecnie używam :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...n-spf-50-.html
Niestety jest dość ciężko dostępny, kupuję go przez internet.
Stary 2013-06-05, 09:45   #189
alamirka
Moderator

Cytat:

ja do dziś pamiętam, jak 10 lat temu użyłam toniku Garniera, który zmasakrował mi twarz A ostatnio robiłam wiele podejść do nawilżającego kremu z Ziaji. Nawilżył może i tak, ale przy tym podrażnił tak, że ostatnio tak pamiętałam tylko tego nieszczęsnego Garniera!
A kóry to krem z Ziaji taką Ci maskarę zrobił?
Stary 2013-06-05, 09:49   #190
mimbi
Zakorzenienie

Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Chyba se pie.rdykne dzisiaj pedikjura, bo już powoli zaczynam wyglądać jak krogulec

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:52   #191
kas_fiuka
Raczkowanie

NADROBIŁAM!!

Coś mignęło i piciu bratka, ja pije codziennie i ostatnio podczas gdy czekałam, aż woda się zagotuje przeczytałam ulotkę. Dwie torebki parzyć w jakieś tam ilości i popijać cały dzień. Stosujecie się do tego?

Moja cera poprawiła się odkąd pije bratka, nie wiem czy to tylko bratek tak wpłynął, czy ocet jabłkowy, który popijam codziennie rano, czy tabletki drożdżowe. Zaczęłam też pić pokrzywę (bo u mnie w domu zawsze tego pełno, mój dziadek pije co najmniej dwa kubki pokrzywy dziennie!) i drożdże.

Marzy mi się wypróbowanie całej serii Lirene Youngy 20+! Ten micelek w kapsułkami i krem-żel wyglądają bardzo apetycznie!

A propo rozmiarów butów (które były z 5 stron temu), ja noszę 41/42. Cieżko znaleźć buty... Ponadto nie wiem czemu, ale producenci robią duże rozmiary do tych najbrzydszych, których nikt nie chce kupić w "normalnym" rozmiarze! Już nie wspomnę o tym, że najlepszy but na świecie to dla mnie jak najwyższa szpilka. oh...! Mam w nich zazwyczaj 190cm, ale czuje się tak świetnie...

Wczoraj sobie usiadłam i przeczytałam całą książkę, grube tomisko. Przyjemny dzien.
Ponadto -2kg
kas_fiuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:53   #192
mimbi
Zakorzenienie

Gdzie ta paczucha ja sie pytam?!

Z Garniera uwielbialam płyn dwufazowy dla skory wrazliwej, ale cieżko go dostać. Jeszcze mecze jakaś resztke zelu do twarzy u mnie na wsi. Poza tym Garnier, Nivea, Ziaja itp. nie sprawdzają sie u mnie w większości, choć mam wsród nich swoich faworytów jak np.dwufaza z Ziai.
A jak wyglada Wasza pielęgnacja twarzy?

Stary 2013-06-05, 10:00   #193
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kas_fiuka Pokaż wiadomość
A propo rozmiarów butów (które były z 5 stron temu), ja noszę 41/42. Cieżko znaleźć buty... Ponadto nie wiem czemu, ale producenci robią duże rozmiary do tych najbrzydszych, których nikt nie chce kupić w "normalnym" rozmiarze! Już nie wspomnę o tym, że najlepszy but na świecie to dla mnie jak najwyższa szpilka. oh...! Mam w nich zazwyczaj 190cm, ale czuje się tak świetnie...

Wczoraj sobie usiadłam i przeczytałam całą książkę, grube tomisko. Przyjemny dzien.
Ponadto -2kg

No to u mnie druga skrajność, buty mam 37, szpilka albo 37 albo 36. Mam małe stópki, z butami mam całkiem ok, tylko gorzej z dostępnością
Stary 2013-06-05, 10:01   #194
fallenart91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Zo Pokaż wiadomość
do mnie dezodoranty jeszcze nie dotarły, a szkoda bo może na chwile poprawiłby mi się humor

gdzieś w poprzednim wątku przeczytałam (zaglądam z doskoku), że Wasi faceci nie wiedzą co to cellulit... ja mam pecha bo mój facet niewiadomo skąd wie wszystko i ostatnio na plaży powiedział do mnie "chyba jednak się opalisz bo rozstępy ci zmieniły kolor" - myślałam, że mu strzelę a on jak to facet, nie wiedział o co kaman.
swoją drogą po tym całym opalaniu teraz schodzi mi skóra, ale to inna sprawa
Maluję sobie rzęsy przy moim TŻ a on do mnie: "Ewa masz beznajdziejny tusz bo zostawia grudki". Moja mina w stylu "WTF?! Skąd on to wie?!" musiała być bezcenna.
fallenart91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:01   #195
elbrus
Rozeznanie

Cytat:
Wiem,że sztuka, bo chyba wykupiłam wszystkie możliwe próbki jakie były. Obecnie używam :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...n-spf-50-.html
Niestety jest dość ciężko dostępny, kupuję go przez internet.
Oo dzięki! Na pewno się nim zainteresuję, bo od dawna szukam dobrego filtra.

Cytat:
A kóry to krem z Ziaji taką Ci maskarę zrobił?
Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajacy.html
Ma bardzo dobre noty, ja jeszcze nie wystawiłam mu recenzji, ale już tu napiszę: potwornie szczypie, twarz robi się podrażniona, czerwona, pory się rozszerzają i do tego mam wrażenie, że pogłębia zmiany pigemntacyjne :/ Oczywiście - w moim przypadku, u innych jak widać sprawdza się super, niemniej - moje sumienie nakazuje mi odradzić!

Cytat:
NADROBIŁAM!!

Coś mignęło i piciu bratka, ja pije codziennie i ostatnio podczas gdy czekałam, aż woda się zagotuje przeczytałam ulotkę. Dwie torebki parzyć w jakieś tam ilości i popijać cały dzień. Stosujecie się do tego?

Moja cera poprawiła się odkąd pije bratka, nie wiem czy to tylko bratek tak wpłynął, czy ocet jabłkowy, który popijam codziennie rano, czy tabletki drożdżowe. Zaczęłam też pić pokrzywę (bo u mnie w domu zawsze tego pełno, mój dziadek pije co najmniej dwa kubki pokrzywy dziennie!) i drożdże.

Marzy mi się wypróbowanie całej serii Lirene Youngy 20+! Ten micelek w kapsułkami i krem-żel wyglądają bardzo apetycznie!

Ponadto -2kg
Faktycznie, jest coś w tym, że jak idę do obuwniczego, to te duże rozmiary są zazwyczaj koszmarnie brzydkie...
Ale na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że z kolei moje rozmiary 37/38 praktycznie od razu są wykupywane i w czasie wyprzedaży już nic fajnego w dobrej cenie się nie kupi, albo trzeba mieć wielkie szczęście!
Stary 2013-06-05, 10:04   #196
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
NADROBIŁAM!!

ja się stosowałam, ale tak jak pisałam - ból pęcherza był nie do wytrzymania. Przy jednej szklance rano wszystko gra
Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
też chcę wiedzieć, gdzie nasze paki

ja najbardziej lubię krem nawilżający z bandi. Daję go pod makijaż i na to jeszcze acnemycin plus. Wieczorem na noc nakładam acnederm do mycia buzi uzywam ziaja - z btej serii med to skory tradzikowej. Procz tego 2 razy na tydzien stosuję maseczki z serii planet spa i raz peeling enzymatyczny z ziaji [ale to od tygodnia]
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:04   #197
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fallenart91 Pokaż wiadomość
Maluję sobie rzęsy przy moim TŻ a on do mnie: "Ewa masz beznajdziejny tusz bo zostawia grudki". Moja mina w stylu "WTF?! Skąd on to wie?!" musiała być bezcenna.

O moja imienniczka
A ja czekam na trzy przesyłki : z dove, z filtrami i z mazideł, jeszcze żadnej nie mam, w tym dwie są już opłacone
Stary 2013-06-05, 10:07   #198
kas_fiuka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

Z Garniera uwielbialam płyn dwufazowy dla skory wrazliwej, ale cieżko go dostać. Jeszcze mecze jakaś resztke zelu do twarzy u mnie na wsi. Poza tym Garnier, Nivea, Ziaja itp. nie sprawdzają sie u mnie w większości, choć mam wsród nich swoich faworytów jak np.dwufaza z Ziai.
A jak wyglada Wasza pielęgnacja twarzy?
Do demakijażu co mi wpadnie w rękę. Teraz wykańczam micela z Biedronki, potem czeka na mnie Bioderma.
Od roku męczę Normaderm żel do mycia buzi (używam go na spółkę z moim bratem i dalej jest 1/4 opakowania... ), niedawno zaczęłam co dwa/trzy dni myć buzię szczoteczką, mam nadzieje, że pomoże na wągry.
Jako tonik kupiłam sobie wodę różaną.
Co do kremu używam Tołpy nawilżającego (pachnie cudownie, jest treściwy, UWIELBIAM!), na noc kupiłam Pharmaceris peeling złuszczający za poleceniem dziewczyn (super się sprawdza!)
Co kilka dni maska, raz w tygodniu myję buzię Garnierem (tym żelem z węglem), bo czuję że dogłębnie oczyszcza, buzia aż jest piszcząca.

Dużo tego jak nie wiem, ale wyprysk pojawia się raz na miesiąc, czasem dwa, a czasem wcale... Więc pielęgnacja, plus to co jem chyba działa! (wcześniej non stop miałam wysyp na twarzy )
Stary 2013-06-05, 10:12   #199
alamirka
Moderator

Cytat:
Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajacy.html
Ma bardzo dobre noty, ja jeszcze nie wystawiłam mu recenzji, ale już tu napiszę: potwornie szczypie, twarz robi się podrażniona, czerwona, pory się rozszerzają i do tego mam wrażenie, że pogłębia zmiany pigemntacyjne :/ Oczywiście - w moim przypadku, u innych jak widać sprawdza się super, niemniej - moje sumienie nakazuje mi odradzić!
O ten, mama moja uzywa

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Co do butów, ja noszę 35/36 az do 37 (ale to tylko adidasy i sportowe). Także rozrzut tez duży

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-06-05 o 10:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 10:15   #200
elbrus
Rozeznanie

Cytat:
Co do butów, ja noszę 35/36 az do 37 (ale to tylko adidasy i sportowe). Także rozrzut tez duży
Mój znajomy mawia, że ma elastyczne, dopasowujące się stopy od 40 do 44 - w zależności od tego, jak fajny jest but
Stary 2013-06-05, 10:18   #201
fallenart91
Zadomowienie

Cytat:
Do demakijażu co mi wpadnie w rękę. Teraz wykańczam micela z Biedronki, potem czeka na mnie Bioderma.
Od roku męczę Normaderm żel do mycia buzi (używam go na spółkę z moim bratem i dalej jest 1/4 opakowania... ), niedawno zaczęłam co dwa/trzy dni myć buzię szczoteczką, mam nadzieje, że pomoże na wągry.
Co do kremu używam Tołpy nawilżającego (pachnie cudownie, jest treściwy, UWIELBIAM!), na noc kupiłam Pharmaceris peeling złuszczający za poleceniem dziewczyn (super się sprawdza!)
Co kilka dni maska, raz w tygodniu myję buzię Garnierem (tym żelem z węglem), bo czuję że dogłębnie oczyszcza, buzia aż jest piszcząca.

Dużo tego jak nie wiem, ale wyprysk pojawia się raz na miesiąc, czasem dwa, a czasem wcale... Więc pielęgnacja, plus to co jem chyba działa! (wcześniej non stop miałam wysyp na twarzy )
Zaciekawił mnie ten Pharmaceris - możesz wrzucić linka, ktory to jest? Bo patrze na KWC i nie widzę czegoś takiego
Stary 2013-06-05, 10:26   #202
kas_fiuka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fallenart91 Pokaż wiadomość
Zaciekawił mnie ten Pharmaceris - możesz wrzucić linka, ktory to jest? Bo patrze na KWC i nie widzę czegoś takiego
Kupiłam ten, bo wcześniej używałam Triacneal, więc pomyślałam, że mocniejszy będzie lepszy.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...d-peel-10.html
Stary 2013-06-05, 10:41   #203
fallenart91
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam ten, bo wcześniej używałam Triacneal, więc pomyślałam, że mocniejszy będzie lepszy.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...d-peel-10.html
Dzięki za linka, już sobie poczytam o tym
Stary 2013-06-05, 10:47   #204
jowitazz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izzzunia Pokaż wiadomość
Dziewczyny - jak tam test kosmetyków jak wypadł ? Ja zakochałam się w migdałowym - jest najlepszy !
Mi najbardziej do gustu przypadł mus no i klasyczny
jowitazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:48   #205
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Ja co rusz do domu przywlekam rózne mazidła do buzi a mój TŻ stwierdizł, że mi to już chyba nie chodzi o to żeby je stosować tylko żeby je mieć
Na chwilę obecną używam rano żel do mycia buzi Yves Roche rumianek, potem wode termalna Avene, potem serum na rozszerzone pory ( różne w tej chwili Estee Lauder Idealist ) potem kremik nawilżający albo Oeparol albo ten z SVR, a wieczorem demakijaż czasami OCM a zazwyczaj płyn micelarny ( w tej chwili Oeparol ) potem krem w jeden dzień albo z kwasami ( teraz mam ten Uriage ) albo Ystheal + Avene, a w drugi dzień nawilżający La Roche Posay Extra Riche, 2 razy w tygodniu peeling ( teraz mam Yoskin mikrodermabrazję i Bourjois ) no i od czasu do czasu maseczkę albo oczyszczającą ( np z The Body Shop z zieloną glinką lub glinkę ghassoul z Organique ), albo nawilżającą Lancome Hydra Intense , albo jakieś przeciwzmarszczkowe czy odbudowujące zależy co znajdę w drogerii i od czasu do czasu peeling do ust z Pat&Rub

O matko!!! jak tak teraz na to patrze to ile kasy na to idzie, baby są jednak głupie, no ale jak chcesz się zrobić na bóstwo to niestety

Edytowane przez aniyam
Czas edycji: 2013-06-05 o 10:52
Stary 2013-06-05, 10:54   #206
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Ja oddałam figowy siostrze, a mus mamie. Pozostałe dwa jeszcze mam
Do mnie nic nie doszło, nie dostałam też żadnego powiadomienia.
Ja zachwycam się migdałkiem, reszta przy nim to dla mnie bladzioszki.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Ja migdała oddałam mamie, klasyk i mus już się skończyły, męczę się z figą. I też nie dostałam ani paczki, ani powiadomienia i czekam z niecierpliwością

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Ja odkąd widzę w każdym toniku alkohol przerzuciłam się na wodę różaną, której używam własnie do odświeżania i oczyszczania twarzy po jakimś żelu. Pięknie pachnie, nie uczula, cenowo wychodzi podobnie, a wiem, co jest w środku. Chciałam jeszcze wypróbować wodę aloesową do takich celów.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Ja co rusz do domu przywlekam rózne mazidła do buzi a mój TŻ stwierdizł, że mi to już chyba nie chodzi o to żeby je stosować tylko żeby je mieć
Ja własnie tak stwierdziłam ostatnio, że jestem ofiarą konsumpcjonizmu i uwielbiam kupować i mieć. Nawet zwykłe żele Uwielbiam je używać, wiadomo, ale sam fakt posiadania kolekcji jest dla mnie wystarczający. Jestem dziwakiem.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
A to nie za często tą szczoteczką? Żebyś sobie cery nie wysuszyła... Ja to się boję własnie kombinować z moją tłustawą cerą, bo mam wrażenie, że wszystko ją za bardzo wysuszy/zapcha i sama już nie wiem czego używać, tyle testowałam... Wodę różaną pokochałam, ale szukam teraz kremu nawilżającego. Moje zachwyty nad ziają z białą herbatą okazały się zbyt wczesne, bo chyba mnie zapycha... Ale tez ostatnio byłam chora i mniej ćwiczyłam, jadłam więcej słodyczy, więc łudzę się, że to przez to mam na twarzy parę niespodzianek.

Edytowane przez Cara_Mel
Czas edycji: 2013-06-05 o 21:21
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:54   #207
jowitazz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Mam pytanie:

wszystkie żele pod prysznic Dove już zużyłyście?!? Czy tylko ja dopiero pierwszy i zaczęłam drugi?

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Doszły juz do Was dezodoranty?
Mi został jeszcze mus, oszczędzam go, bo bardzo mi służy.

Nie, nie doszły. Już mi się skończyły, musiałam kupić nowe... :C
jowitazz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 10:55   #208
elbrus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość
Też tak zrobiłam i mama testuje wraz ze mną. Od razu figę porwała, wraz z klasycznym, a ja zachwycam się migdałkiem, reszta przy nim to dla mnie bladzioszki.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Ja odkąd widzę w każdym toniku alkohol przerzuciłam się na wodę różaną, której używam własnie do odświeżania i oczyszczania twarzy po jakimś żelu. Pięknie pachnie, nie uczula, cenowo wychodzi podobnie, a wiem, co jest w środku. Chciałam jeszcze wypróbować wodę aloesową do takich celów.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Ja własnie tak stwierdziłam ostatnio, że jestem ofiarą konsumpcjonizmu i uwielbiam kupować i mieć. Nawet zwykłe żele Uwielbiam je używać, wiadomo, ale sam fakt posiadania kolekcji jest dla mnie wystarczający. Jestem dziwakiem.
Co do toników na alkoholu - ja tak samo je odstawiłam!
Gdzie kupujesz wodę różaną?

Co do konsumpcjonizmu...
Trzeba przyznać, że nasz wizaż się do tego nieźle przyczynia Tyle nowości, tyle porad, tyle kosmetyków "must have", i jak tu nie zwariować na punkcie zakupów
Stary 2013-06-05, 10:55   #209
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość

No nic trzeba powiedzieć sobie prawdę JA TEŻ JESTEM DZIWAKIEM!!!:mu r: ale co zrobić jak one wszystkie do mnie zagadują z pólek, a niektóre same wskakują do koszyka??? Odmówisz to się obrazi

Stary 2013-06-05, 10:57   #210
mimbi
Zakorzenienie

aniyam serum EL mnie interesuje- działa? Bo mam jakieś tanie serum Bioliq z Gb i takie se, ze tak intelektualnie powiem.
Widzę, ze Ty tez chyba subskrybujesz Gb? Glinka i Yoskine mnie naprowadzily

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości