|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Ewunia ja z Garniera sobie chwalę tylko płyn do demakijażu oczu i tonik z takim winogronkiem na etykiecie i jeszcze w miarę ok był płyn dwufazowy. Reszta to porażka totalna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Ja migdała oddałam mamie, klasyk i mus już się skończyły, męczę się z figą. I też nie dostałam ani paczki, ani powiadomienia i czekam z niecierpliwością
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Moderator
|
O rany, współczuję Wam. Ja tam moge wszystkiego używac i żadnych reakcji nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Ja mam dość ostre reakcje. Wcześniej też mogłam uzywać czego chciałam - wybierałam kosmetyki pod względem koloru i zapachu, a teraz? W drogerii do twarzy nie kupię niczego, jedynie w aptece filtr. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
Wiem,że sztuka, bo chyba wykupiłam wszystkie możliwe próbki jakie były. Obecnie używam :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...n-spf-50-.html Niestety jest dość ciężko dostępny, kupuję go przez internet. |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Chyba se pie.rdykne dzisiaj pedikjura, bo już powoli zaczynam wyglądać jak krogulec
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
NADROBIŁAM!!
![]() ![]() ![]() Coś mignęło i piciu bratka, ja pije codziennie i ostatnio podczas gdy czekałam, aż woda się zagotuje przeczytałam ulotkę. Dwie torebki parzyć w jakieś tam ilości i popijać cały dzień. Stosujecie się do tego? Moja cera poprawiła się odkąd pije bratka, nie wiem czy to tylko bratek tak wpłynął, czy ocet jabłkowy, który popijam codziennie rano, czy tabletki drożdżowe. Zaczęłam też pić pokrzywę (bo u mnie w domu zawsze tego pełno, mój dziadek pije co najmniej dwa kubki pokrzywy dziennie!) i drożdże. Marzy mi się wypróbowanie całej serii Lirene Youngy 20+! Ten micelek w kapsułkami i krem-żel wyglądają bardzo apetycznie! A propo rozmiarów butów (które były z 5 stron temu), ja noszę 41/42. Cieżko znaleźć buty... Ponadto nie wiem czemu, ale producenci robią duże rozmiary do tych najbrzydszych, których nikt nie chce kupić w "normalnym" rozmiarze! Już nie wspomnę o tym, że najlepszy but na świecie to dla mnie jak najwyższa szpilka. oh...! Mam w nich zazwyczaj 190cm, ale czuje się tak świetnie... Wczoraj sobie usiadłam i przeczytałam całą książkę, grube tomisko. Przyjemny dzien. Ponadto -2kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Gdzie ta paczucha ja sie pytam?!
Z Garniera uwielbialam płyn dwufazowy dla skory wrazliwej, ale cieżko go dostać. Jeszcze mecze jakaś resztke zelu do twarzy u mnie na wsi. Poza tym Garnier, Nivea, Ziaja itp. nie sprawdzają sie u mnie w większości, choć mam wsród nich swoich faworytów jak np.dwufaza z Ziai. A jak wyglada Wasza pielęgnacja twarzy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No to u mnie druga skrajność, buty mam 37, szpilka albo 37 albo 36. Mam małe stópki, z butami mam całkiem ok, tylko gorzej z dostępnością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajacy.html Ma bardzo dobre noty, ja jeszcze nie wystawiłam mu recenzji, ale już tu napiszę: potwornie szczypie, twarz robi się podrażniona, czerwona, pory się rozszerzają i do tego mam wrażenie, że pogłębia zmiany pigemntacyjne :/ Oczywiście - w moim przypadku, u innych jak widać sprawdza się super, niemniej - moje sumienie nakazuje mi odradzić! ![]() Cytat:
Ale na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że z kolei moje rozmiary 37/38 praktycznie od razu są wykupywane i w czasie wyprzedaży już nic fajnego w dobrej cenie się nie kupi, albo trzeba mieć wielkie szczęście! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też chcę wiedzieć, gdzie nasze paki ![]() ja najbardziej lubię krem nawilżający z bandi. Daję go pod makijaż i na to jeszcze acnemycin plus. Wieczorem na noc nakładam acnederm ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
O moja imienniczka ![]() A ja czekam na trzy przesyłki : z dove, z filtrami i z mazideł, jeszcze żadnej nie mam, w tym dwie są już opłacone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od roku męczę Normaderm żel do mycia buzi (używam go na spółkę z moim bratem i dalej jest 1/4 opakowania... ), niedawno zaczęłam co dwa/trzy dni myć buzię szczoteczką, mam nadzieje, że pomoże na wągry. Jako tonik kupiłam sobie wodę różaną. Co do kremu używam Tołpy nawilżającego (pachnie cudownie, jest treściwy, UWIELBIAM!), na noc kupiłam Pharmaceris peeling złuszczający za poleceniem dziewczyn (super się sprawdza!) Co kilka dni maska, raz w tygodniu myję buzię Garnierem (tym żelem z węglem), bo czuję że dogłębnie oczyszcza, buzia aż jest piszcząca. Dużo tego jak nie wiem, ale wyprysk pojawia się raz na miesiąc, czasem dwa, a czasem wcale... Więc pielęgnacja, plus to co jem chyba działa! (wcześniej non stop miałam wysyp na twarzy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Co do butów, ja noszę 35/36 az do 37 (ale to tylko adidasy i sportowe). Także rozrzut tez duży ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-06-05 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...d-peel-10.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Szanelowa Madżesti
|
Ja co rusz do domu przywlekam rózne mazidła do buzi a mój TŻ stwierdizł, że mi to już chyba nie chodzi o to żeby je stosować tylko żeby je mieć
![]() Na chwilę obecną używam rano żel do mycia buzi Yves Roche rumianek, potem wode termalna Avene, potem serum na rozszerzone pory ( różne w tej chwili Estee Lauder Idealist ) potem kremik nawilżający albo Oeparol albo ten z SVR, a wieczorem demakijaż czasami OCM a zazwyczaj płyn micelarny ( w tej chwili Oeparol ) potem krem w jeden dzień albo z kwasami ( teraz mam ten Uriage ) albo Ystheal + Avene, a w drugi dzień nawilżający La Roche Posay Extra Riche, 2 razy w tygodniu peeling ( teraz mam Yoskin mikrodermabrazję i Bourjois ) no i od czasu do czasu maseczkę albo oczyszczającą ( np z The Body Shop z zieloną glinką lub glinkę ghassoul z Organique ), albo nawilżającą Lancome Hydra Intense , albo jakieś przeciwzmarszczkowe czy odbudowujące zależy co znajdę w drogerii ![]() O matko!!! jak tak teraz na to patrze to ile kasy na to idzie, baby są jednak głupie, no ale jak chcesz się zrobić na bóstwo to niestety ![]()
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2013-06-05 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-06-05 o 21:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie, nie doszły. Już mi się skończyły, musiałam kupić nowe... :C |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdzie kupujesz wodę różaną? Co do konsumpcjonizmu... Trzeba przyznać, że nasz wizaż się do tego nieźle przyczynia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
aniyam serum EL mnie interesuje- działa? Bo mam jakieś tanie serum Bioliq z Gb i takie se, ze tak intelektualnie powiem.
Widzę, ze Ty tez chyba subskrybujesz Gb? Glinka i Yoskine mnie naprowadzily ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.