|
|
#181 |
|
koci świat
|
Dot.: Styczniowy wszystkowątek Mohito, Simple, Zara,Inglot, Hada Labo
Wszystko Twoje ☺
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Bokserka niestety za krótka na mnie
Rurki byłyby ok tylko powiedz czy naciągają się w pasie, bo długość, biodra, nogawka na dole mi pasują tylko w pasie musiałabym mieć o 2.5cm więcej :P Niestety czarne leginsy z Bershki sprzedałam (czekam na przelew), zostały mi te same tylko beżowe
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
A nie masz jeszcze czegoś co będzie za niedługo na wylocie poza wątkiem? Tak pytam, wiesz, żeby utrudnić sobie wybór jeszcze bardziej
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- A widzisz, czułam pismo nosem Ta princeska jeszcze mnie kusi, powiedziałabyś o niej coś więcej? Przede wszystkim czy biust 100 cm się zmieści, bo jak on się mieści, to się już raczej mieści wszystko
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za zdjęcia i za rzetelny opis. Plamy są niewielkie, nie przeszkadzają mi więc jestem zdecydowana na wymianę
Powiedz mi jeszcze tylko, jak długo buty były noszone? Czy wkładka wewnętrzna nosi ślady użytkowania? Nie potrzebuję zdjęć, wystarczy mi tylko jeśli napiszesz |
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie mam więcej pytań, wszystko wiem
I jestem zdecydowanaDaj znać czy Ty może chciałabyś jeszcze o coś dopytać zanim ostatecznie umówimy się na wymianę |
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety to co mi się spodobało już masz widzę wymienione
![]() Ale chętnie zajrzę gdybyś miała dokładkę
|
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
A ta koszula z Zary to z czego jest? Bo też kminię czy biust się zmieści
Z sukienką jednak chyba nie będę ryzykować, boję się nieco przy moim niefarcie
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
hej, w wątku wypatrzyłam tylko:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1453054563 (podasz wymiary)? z rzeczy ktore napisałaś: chętnie przejrzałabym wszystko, ale nie wiem czy masz siłę robić zdjęcia
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, to dogrywamy żeby nie przedłużać
Ja bym chciała tak:- pędzel RT - bluzeczkę w paski Ralpha - bluzeczkę z Zary - podwójne spodenki sportowe Czo byś dokładnie za to ode mnie chciała z tej listy, którą wymieniłaś? Przebieraj, wybieraj Narzutkę jednak sobie odpuszczę na razie, bo muszę chodzić w tych co mam
|
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
Oj nieeee, Nars tylko za inny podkład
Ale całą resztę co wymieniałaś, te Kiko, spodenki, co tam wybierzesz to oddam
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
a to faktycznie spodnie będą za krótkie, zatem czekam na resztę fotek
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- hmm, a powiedz mi ta czarna marynarka simple to takie 38 większe, czy mniejsze? i jeszcze pyt. odnośnie tej sukienki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1459194486 - to długość mini? |
|
|
|
#195 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Witaj, jakiś czas temu pytałaś w moim wątku o płyn do soczewek i paletę Inglota na 10 cieni. Wówczas nic nie znalazłam, ale czasem zaglądam do Twojego wątku i właśnie dostrzegłam pędzel Realtechniques, który chętnie bym przygarnęła. Gdybyś miała ochotę Się wymienić, to daj znać
|
#197 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Może widziałabyś coś u mnie za szmaragdową sukienkę Zary?
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Mogę oddać któreś z tych rzeczy, najchętniej błyszczyk, kolejny w kolejności róż Natomiast zastanawiam się, czy wejdę w tą S-kę, jeśli jest to dział TRF. Jak oceniasz jej rozmiar, czy jest bardzo wąska? Tak myślę, jeśli chodzi o górę, może nie będzie problemu (biust 60F), ale z dołem już gorzej, bo biodra mam raczej jak M... Czy znalazłabyś czas na zmierzenie sukienki? Biodra, biust i długość Materiał to poliester? Jeśli miałabyś coś jeszcze z kosmetyków/perfum na wymianę, to daj znać
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
pukam po pomadkę MAC
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Pukam po szminkę MAC i mini Benefitki
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Wymieniłam właśnie i nie zdążyłam zaktualizować
Ale mam jeszcze poza wątkiem nówkę Fast Play. |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Zegarek Fossil też chętnie bym przygarnęła
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym dew the Hoola chciała
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2016-05-07 o 22:32 |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
A czegoś może szukasz za co mogłabyś pomadkę oddać
podkład to jednak zdecydowanie za dużo za pomadkę, a ja też nic innego nie widzę do dobrania
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
A już miałam nadzieję, że się mamie torebka nie przyjęła
![]() . No nic to, nie pozostaje mi nic innego jak Cię pozdrowić i przesłać buziaka |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj adres
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za
4. Zara dżinsy rurki z zamkami, idealne,rozmiar 34 -rozkloszowana spódnica z eko-skórki Mohito 36, stan idealny -różowe kostki do jogi, 2 sztuki, nowe -Zestaw miniatur Benefit : -They're Real Push Up Liner minatura 0.10 g, nowa -They're Real Mascara, miniatura 3.0g nowa -Dew the Hoola, bronzer w płynie, 5ml,miniatura, nowa -Lumene Serum Foundation, 30ml, kolor nr 1 Cream Beige, otwarty w zeszłym miesiącu, ubytek max 5%- dla skóry suchej będzie błogosławieństwem, wygląda przepięknie i naturalnie, ma życzliwy dla bladziochów jasnożółty kolor, ale ja muszę niestety pozostać przy podkładach oil free -Dr Brandt Flexitone BB Cream, 15 g- nowy ? |
|
|
|
#209 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
wpadam zagaić o jedną z sukieniek w rozmiarze S - szmaragdowa, ewentualnie ta wrzosowa; czy coś byś u mnie w zamian znalazła (jedna z nich by mnie interesowała, ta szmaragdowa trochę bardziej i od razu mówię, że musiałabym poznać wymiary, bo to dla córki mojej ![]() podoba mi się też wstępnie torba Simple, gdyby np. Cynefin Ci przypadł do gustu
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-05-08 o 12:48 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

Rurki byłyby ok tylko powiedz czy naciągają się w pasie, bo długość, biodra, nogawka na dole mi pasują tylko w pasie musiałabym mieć o 2.5cm więcej :P Niestety czarne leginsy z Bershki sprzedałam (czekam na przelew), zostały mi te same tylko beżowe

Ta princeska jeszcze mnie kusi, powiedziałabyś o niej coś więcej? Przede wszystkim czy biust 100 cm się zmieści, bo jak on się mieści, to się już raczej mieści wszystko 

. No nic to, nie pozostaje mi nic innego jak Cię pozdrowić i przesłać buziaka