![]() |
#2281 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Newsy part 4
DOKŁADKA !!! 3o.o3.2o12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #3 * Clinique Facial Soap Mild 2. Mydło do twarzy w kostce z zestawu 3 kroki typ 2. 100 g + mydelniczka. Stosowane raz dziennie przez 2 tygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Rozeznanie
|
Wymienię odlewki:
Ginestet Bortytis Chopard Casmir Comme des Garcons: Jaisalmer Quarzazate Cartier - Le Baiser Du Dragon
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
dokładam kosmetyki mineralne Lumiere:
podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12gm bronzer Nude 4gm |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
* Clinique, Pore Minimizer Thermal-Active Skin Refiner,
75ml, uzyte raz * CLARINS MEN ANTI BRILLANCE SHINE FREE GEL żel matujący do twarzy 50 ml, użyty kilka razy * Diesel, Fuel for Life pour Femme EDP 30-35/75ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...femme-edp.html * Hermes, Kelly Caleche EDP 25/100 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...leche-edp.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
Dokladka!!! Korektor antybakteryjny Floslek, naturalny; kartonik-Nowy!
Dokladka!!! Tusz Clinique high definition lashes, czarny;kartonik- Nowy! Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2012-03-31 o 03:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Hermes Eau des Merveilles odlewka chyba 25/30
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Paletka isadora
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Dokladam
Yves Rocher - Woda kolońska Wiciokrzew 125ml (1 testowo psiknieta) |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Odświeżony wątek plus dokładka. Zapraszam!
![]()
#2292 |
Zakorzenienie
|
u mnie dokladnka niekosmetyczna
![]() Platformy Nude 39 (prawie nowe)
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
Perles de Lalique - 17ml w atomku |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Dokladam odlewki
![]() ![]() ![]() Armani she/elle/ella edp 9ml odlwka Mugler womanity 5 ml bez 3 psikow Mugler Innocent rock 15 ml odlewka Trussardi skin 10 ml odlewka Lancome poeme 8 ml odlewka
![]() |
#2296 |
Wtajemniczenie
|
Mała dokładka, m.in. :
* odżywka do włosów Pantene Aqua Light; * lakier do włosów got2b megalomania; * Provit - keratyna w płynie; * miniaturka waniliowego żelu pod prysznic Yves Rocher. |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
* Alterra, Tonujący krem na dzień, tylko otworzony. * Alterra, Maseczka nawilżająca z aloesem. * Alterra, Peeling do ciała żurawina i figa, użyty raz w niewielkiej ilości. * Alterra, Krem do rąk z granatem i aloesem, zużycie małe. * Alterra, Rumiankowa pomadka do ust, użyta kilka razy.
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Puder sypki La Praire 10g z ubytkiem jakimś nie za duzym
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2012-04-01 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 1.04
Garnier- Czysta skóra Zel-krem oczyszczający, przeciw zanieczyszczeniom dla skóry wrażliwej- NOWY! Essence Sun Club mat bronzing powder, bronzer 02 sunny (brunettes-darker skin)- używany, zużycie widać na zdjęciu (jeszcze widać babeczki); pościerane napisy z opakowania Essence Crystalliced liquid eyeshadow- cień do powiek w kremie z aplikatorem 04 ice age reloaded- użyty kilkakrotnie EDM sampel Buttered Tan- intensive base (1g)- tylko testowany kolor Zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Douglas, J.S. Douglas Sohne, nowy balsam do ciała "melisa lekarska i imbir"
#2302 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADAM !!
![]() Sensique - lakier - oriental dream - kolor indian rose nr.262, opalizujący na złoto różowo łososiowy ![]() Sensique - lakier - oriental dream - kolor sky over silk road nr. 265, opalizujący na fioletowo , niebiesko turkusowy, testowany
#2303 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam się, że zamiast odlewek mogłabym wymienić cały flakon:
JUICY COUTURE EDP - 80ml/100ml, tester |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka:
korektor w płynie Inglot, zielony krem pod oczy Iwostin Oftalin płatki kolagenowe pod oczy paski na wągry okulary przeciwsłoneczne |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
U mnie w ciuszkowym dokładeczka za chwilkę
i dodatkowe zdjęcia sukienki atmo na stronie 4 w poście 100
#2307 |
Zakorzenienie
|
dołożyłam używki Amethyst Lalique, Diesel Plus Plus Feminine, Cerruti Si męski dezodorant, odlewkę Odin 3 Century i inne;
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2012-04-01 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię filtr Bioderma 50+, mleczko do ciała, 100ml, użyty raz. Otworzony w lipcu, ważny 9 miesięcy od otwarcia. Może być za coś o wiele mniejszej wartości, byleby mi się przydało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
u mnie dzisiaj mała dokładka
*krem pod oczy FlosLek *paletka cieni Astor *pomadka Shiseido *kurteczka Atmosphere
![]() |
#2310 |
Wtajemniczenie
|
dokładka m. in.
pędzel NOWY LanrOne - wysuwany kabuki Lawendowa farma: kostka masująca Lawendowa NOWA połówka mydła: mydło z pianką próbki mydeł: aktywny węgiel, indiańskie lato The body shop - nutriorganics pianka do mycia twarzy Meow: Modern eyes - meow sampel w strunie Sunless Sea - Clio - sampel Cat Eyes - curious - mogę zrobić odsypkę ( większy słoiczek) 12 pains of xmas - tree fire- mogę zrobić odsypkę ( mniejszy słoiczek) 7. Chanel Coco mademoiselle EDP- 12ml/15
"mur nie przeszkadza, dopóki nie zaczniemy walić w niego głową" Edytowane przez fiolka85 Czas edycji: 2012-04-01 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.