Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 00:03   #2281
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

murka i już wiesz wszystko o tifoczkach

pipson bez komentarza te "grube udziska" zostawię na plaży z takim brzuchem i biustem nikt 3 cm w udzie nie wypatrzy

Cindy za ćwiczenia w pracowniczej kanciapie

zooska mam nadzieję, że dziś będziesz spać spokojnie

Dietetycznie dziś ładnie 155 przysiadów i 3x tifoczki na twarz glinka biała była i czuję się piękna
Stary 2013-04-13, 06:27   #2282
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
makaron nie mogę obejrzeć bo nie jestem zalogowana na yt ale znalazłam w google o co chodzi śmieszna nazwa tiffoczki a no ja też Ewki nie lubię, kiedyś próbowałam z nią ćwiczyć ale tak mnie to nudziło że ziewałam w trakcie ćwiczeń więc przestałam.
Tak, nazwa rozwala
Dokładnie. Ja kilka razy tylko dałam rade z nia poćwiczyć- raz że za ciężkie, a dwa, że za nudne Trochę szkoda, bo jak oglądam efekty dziewczyn to chyba warto sie przemęczyć
Po tym co Margot napisała o Twojej figurze to aż zobaczyłam w galerię i.... nie dość, że chudziutka, nóżki jak marzenie to jeszcze taki fajny biust. JAk?

Margot Wow, 3x Tiffoczki? Szacun i z przysiadami też pięknie
Stary 2013-04-13, 09:08   #2283
zooska
Zakorzenienie

Heloł Na 11.30 do pracy...kończe o 20.30. A mój Tż idzie na imprezę do kolegi i wraca jutro...

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jak Ty fizczynie dalesz rade wszystko ogarnac... J bym padla ze zmeczenia spac na 20 godzin
Ja też ledwo daję radę...oj uwierz mi, że marzę o położeniu się do łóżka i porządnym wyspaniu, a nie 4-6 godzin max i heja....

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Zaraz wrzuce, wczoraj mi neta wywalilo a co do silowni, super sprawa tym 15 euro mnie zagielas, u nas w dobrym fitness klubie ponizej 100 nie zejdzie
15 euro?!?!?!? Toż to szok

A tak btw. niezle cialko masz...i fajne cycki

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Melduję 100 brzuszków i 100 przysiadów w folii wysmarowana algami (ale pali!!! ). Wieczorem bieg i masaż bańkami pod prysznicem
Mój dzisiejszy jadłospis (nie za dobry, na zakupy dzisiaj jedziemy)

I ŚN Kromka chleba z serkiem topionym + banan
II ŚN jogurt nat+ łyżka soku+ banan
O 2 średniej wielkości krokiety
P koktail banan + mleko
Na kolację planuję serek wiejski z ogórkiem i pomidorem
Ładne ćwiczenia

A jadłospis fajny za dużo banana jedyne co mogę zarzucić

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Ja dziś wróciłam taka zmęczona ze szkoły że tylko poćwiczyłam i od razu poszłam spać. Teraz już jest fajnie i chyba poćwiczę jeszcze raz z Mel B. bo strasznie pozytywnie mnie nastraja ta babka
MATURA TO BZDURA POŁAMCIE SOBIE PIÓRA Nie stresuj się niczym i nie padaj nam po zmęczeniu po szkole

Mam nadzieję że poćwiczyłaś i przeczytam to w jakimś Twoim następnym poście

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Też lubię Mel B Taka pozytywna Ewka mnie jakoś nie przekonuje, taka niemrawa... Czytałam w ogóle na innych wątkach, że inni trenerzy strasznie po niej jadą
Nie tylko trenerzy po niej jadą....ja też

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cocktail Widzę że wieczór spędziłyśmy podobnie
Oprócz tego, że wczoraj się wkurzylam o godzinie 00:30 i wyszłam na spacer uciec przed Tż...ale to taka drobnostka ^^

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Spinam tylek - jutro pierwszy trening, i koniec z bekonem i ciastkami. Wiosna idzie, trzeba jakos wygladac.
Bardzo dobra motywacja

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 09:09   #2284
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zooska mam nadzieję, że dziś będziesz spać spokojnie

Dietetycznie dziś ładnie 155 przysiadów i 3x tifoczki na twarz glinka biała była i czuję się piękna
Brawa za ćwiczenia i za dietetyczny dzień

Niet, nie spałam dobrze, dzisiaj też nie będę

Stary 2013-04-13, 09:12   #2285
patiuszka
Zadomowienie

Nosz jestem w końcu
Ostatnio jadłam brzydko, bo za mało i boję się, że sobie spowolniłam metabolizm....

Poradździe coś jak zrobić, czy normalnie teraz jeść, czy jakoś coś wprowadzać po woli, czy coś w ogóle robić

A wszystko przez stresy z Tż.
Niby nic wielkiego, ale przyjechał na trzy dni i zbyle drobiazgu się nie odzywał do mnie i sam siedział, a ja nie mogłam spać i jeść....

W końcu chyba to zauważył, bo ostatniego dnia poszedł po zakupy i szafki i lodówka są pełne tylko i wyłącznie moich ulubionych rzeczy

No, ale jak ja się na to rzucę teraz to źle będzie ze mną...
Stary 2013-04-13, 09:28   #2286
zooska
Zakorzenienie

Patiuszka Widze że problemy z Tż odbijają się na nas bardzo podobnie

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Dobra, ja idę się ograniać i uciekam do pracy na 11.30 Zrobiłam sobie kanapke, pokroiłam jabłuszko i mam 400g kefiru naturalnego, najgorsze jest to, że wiem że i tak tego nie zjem wszystkiego

Stary 2013-04-13, 11:37   #2287
murka04
Zadomowienie

Hej mordeczki moje ale mam dziś dobry humor! Piękna pogoda, byłam rano w mieście bez kurtki chodziłam bo tak ciepło kupiłam sobie bluzę, majtki, stanik i inne duperele, niby nic a cieszy muszę już zacząć robić zakupy na .. wyjazd do Anglii Nie mówiłam Wam wcześniej ale 11 czerwca wylatuję do Birmingham na rok, będę jak Cindy opiekowała się dzieckiem z tym że mama jest Polką. Rozmawiamy sobie na skype od 2 miesięcy i nie mogę się doczekać jak tam będę Tylko jak pomyślę ile jeszcze rzeczy muszę kupić to..
Wczoraj poćwiczyłam jeszcze raz pośladki z Mel (tak zosiu ) i pokręciłam hh 20min. Dziś zaraz znów ten sam zestaw + abs z Mel. Później jadę do brata pozachwycać się Oskarem moim malutkim
A na wadze -1kg i teraz jest 53,8. Zrobiłam zdjęcie telefonem ale nie mam kabla, to wrzucę u Tż na kompa i potem do albumu.

makaron dziękuję kochana ale teraz już nie mam takiego brzucha, bo na tym zdjęciu ważę chyba 3kg mniej nogi też troszkę przytyły no ale walczę o powrót do dawnej świetności jedynie dziękuję niebiosom że podarowały mi taki biust
margot 155przysiadów na raz? bez żadnej przerwy?? woow!
coctail a no jak ćwiczysz 6dni w w tygodniu to jasne że 1 dzień odpoczynku jest jak najbardziej wskazany Ja też chyba będę robiła jeden dzień wolny w niedzielę

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 11:40   #2288
monika01011986
Zakorzenienie

hejj laseczki

Wpadłam do nas na chwilkę bo akurat leżę w łóżku i czekam aż mnie łeb przestanie boleć..... znowu mam to samo co wczoraj cały kark mnie napier... i cała lewa strona głowy ale jaki to dziwny ból jest, nie porafię nawet tego opisać. Nawet na lewe oko gorzej widzę bo tak to mi wszystko promieniuje. Nie mam pojęcia od czego to, może na siłowni coś sobie nadwyrężyłam w karku i tak teraz promieniuje na połowę głowy nie wiem ale mam dość już wzięłam 3 tabletki Ibupromu przed chwilą bo po dwóch tabletkach to nawet trochę nie przestaje boleć, więc po tych trzech może bedzie lepiej. Ogarnęłam trochę z rana mieszkanie i siedzę z dzieciakami. Mąż pojechał na fuche tzn. jakiejś tam Pani elektryke w mieszkaniu robi. Tu w Niemczech takie fuchy są na prawdę dobrze płatne także mąż teraz będzie kombinował aby mieć takich jak najwięcej.
Na grilla o 18stej jedziemy dopiero więc jeszcze mam sporo czasu.
Mąż właśnie dzwonił że już wraca więc idę wodę na makaron wstawić bo zażyczył sobie spaggetti na obiad
A ta siłownia moja to na prawdę tanio ma karnety! sama w szoku byłam! jak mieszkałam w polsce to w moim miasteczku-zadupiu siłownia kosztowała 70 zł/miesiąc i to w jakiejś tam piwnicy ona była i sprzętu mieli niewiele. Ta siłownia na którą teraz chodzę to ta:
https://www.mcfit.com/
Oni mają całą sieć tych siłowni w Niemczech.

Dobra uciekam szykować wszystko. Jeszcze sałatkę muszę dzisiaj zrobić z kapusty pekińskiej,kukurydzy,majo nezu i przypraw z Knorra włoskich. Pyszna jest na grilla!

miłego weekendu kochane buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:02   #2289
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Cocktail Widzę że wieczór spędziłyśmy podobnie
Oprócz tego, że wczoraj się wkurzylam o godzinie 00:30 i wyszłam na spacer uciec przed Tż...ale to taka drobnostka ^^
Dzisiaj gdzieś wyjde także może nie zasne z nudów

Pamiętam, że kiedyś ćwiczyłaś zumbe z filmików z neta. Znalazłam filmiki te układy tańcze też u siebie na zumbie już bym potańczyła
http://www.youtube.com/watch?v=PGFUv9nyp0c
http://www.youtube.com/watch?v=-L-1BT_hYDs

Cytat:
Hej mordeczki moje ale mam dziś dobry humor! Piękna pogoda, byłam rano w mieście bez kurtki chodziłam bo tak ciepło kupiłam sobie bluzę, majtki, stanik i inne duperele, niby nic a cieszy muszę już zacząć robić zakupy na .. wyjazd do Anglii Nie mówiłam Wam wcześniej ale 11 czerwca wylatuję do Birmingham na rok, będę jak Cindy opiekowała się dzieckiem z tym że mama jest Polką. Rozmawiamy sobie na skype od 2 miesięcy i nie mogę się doczekać jak tam będę Tylko jak pomyślę ile jeszcze rzeczy muszę kupić to..
Wczoraj poćwiczyłam jeszcze raz pośladki z Mel (tak zosiu ) i pokręciłam hh 20min. Dziś zaraz znów ten sam zestaw + abs z Mel. Później jadę do brata pozachwycać się Oskarem moim malutkim
A na wadze -1kg i teraz jest 53,8. Zrobiłam zdjęcie telefonem ale nie mam kabla, to wrzucę u Tż na kompa i potem do albumu.

makaron dziękuję kochana ale teraz już nie mam takiego brzucha, bo na tym zdjęciu ważę chyba 3kg mniej nogi też troszkę przytyły no ale walczę o powrót do dawnej świetności jedynie dziękuję niebiosom że podarowały mi taki biust
margot 155przysiadów na raz? bez żadnej przerwy?? woow!
coctail a no jak ćwiczysz 6dni w w tygodniu to jasne że 1 dzień odpoczynku jest jak najbardziej wskazany Ja też chyba będę robiła jeden dzień wolny w niedzielę
Jak Ty to robisz że od razu gubisz kg
Super, że masz okazje wyjechać do Anglii doszkolisz język i coś zarobisz

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-04-13 o 13:13
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:12   #2290
Margot85
Wtajemniczenie

makaron na żadne inne ćwiczenia nie mam ochoty to nadrabiam tifoczkami a po miesiącu z nimi to się ruszam jak Tifany prawie bo wcześniej to bliżej mi było do nieogarniętych dziewczyn w niebieskich strojach

zooska
Współczuje w takim razie...bo ani spać nie masz kiedy ani jeść żeby chociaż wypłata na czas była

murka podjęłam się wyzwania to macham przysiady ale z przerwami na łyk wody...po 50 sobie liczę i jakoś czas mija ale nie powiem, że najprzyjemniejsze to ćwiczenia...nie mogę się doczekać końca czyli 250 eh
za ćwiczenia i piękny spadek, ale zazdroszczę i udanych zakupów zresztą też
super, że wyjazd już elegancko zaplanowany
Miło się czyta takie pozytywne historie

monia grilla mówisz a tu w Polsce to na ta chwilę tylko elektryczny wchodzi w gre
mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

Wczoraj udało mi się i nowy płaszczyk i kurteczkę kupić tylko żadnych ale to absolutnie żadnych butów już podniosłam nawet limity pieniężne wyżej i też nic a nic jakaś taka moda, że niscy ludzie z grubymi nogami powinni w domu siedzieć bo wszystkie buty pogrubiają łydkę i skracają nogę albo obcasy co się w nich 5 m nie przejdzie
A i ominąłem douglasa i sephorę szerokim łukiem jaka oszczędność trwam w postanowieniu odwyku kosmetycznego i projekt denko czas wprowadzić
Stary 2013-04-13, 16:13   #2291
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł
widzę, że wiosna pełną gębą i większość z nas w dobrych humorkach w tym ja dziś byliśmy na zakupach, kupiłam sobie 3 bokserki ( miętową, różową i zieloną ) i bluzkę z długim brzoskwiniową + apaszka jako gratis do bluzeczki
Wczoraj byliśmy z koleżanką na piwie, wpadły 3 despery jeden duży i dwa zwykłe i miałam lekką bombę, a po przyjściu do domu to już miałam mega i dziś rano kac i ból głowy, ale do zakupów wszystko mi minęło
Aaa i kupiłam też moją odżyweczkę z fructisa

Mureczko cieszę się, że zakupki udane i humorek świetny aaa no i super, że wyjeżdżasz do Anglii cieszę się, że wszystko Ci się ułożyło
Pipson jakaś Ty chudzinka brzuszek płaściutki i po udach też nie widać, żeby były grube
Zoska kochana współczuję Ci tych kłótni z Tż
Margot podziwiam Cie za te przysiady
No i kolejna zadowolona z zakupów brawo za ominięcie kosmetycznych mi się nie udaje, dziś byłam w takiej fajnej drogerii i widziałam tam maski z bingo spa, glorie, wcierki itp itd ale kupiłam tylko moja odżyweczkę i koniec, bo chcę najpierw poczytać opinie a nie tak w ciemno brać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 17:08   #2292
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja dzisiaj potańczyłam troche zumbe i zrobiłam jillian lvl 1 Teraz siedze z mazidłami na głowie ide sie zaraz wykąpać a wieczorem ide gdzieś na piwko

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heloł
widzę, że wiosna pełną gębą i większość z nas w dobrych humorkach w tym ja dziś byliśmy na zakupach, kupiłam sobie 3 bokserki ( miętową, różową i zieloną ) i bluzkę z długim brzoskwiniową + apaszka jako gratis do bluzeczki
Wczoraj byliśmy z koleżanką na piwie, wpadły 3 despery jeden duży i dwa zwykłe i miałam lekką bombę, a po przyjściu do domu to już miałam mega i dziś rano kac i ból głowy, ale do zakupów wszystko mi minęło

Mureczko cieszę się, że zakupki udane i humorek świetny aaa no i super, że wyjeżdżasz do Anglii cieszę się, że wszystko Ci się ułożyło
Pipson jakaś Ty chudzinka brzuszek płaściutki i po udach też nie widać, żeby były grube
Zoska kochana współczuję Ci tych kłótni z Tż
Margot podziwiam Cie za te przysiady
No i kolejna zadowolona z zakupów brawo za ominięcie kosmetycznych mi się nie udaje, dziś byłam w takiej fajnej drogerii i widziałam tam maski z bingo spa, glorie, wcierki itp itd ale kupiłam tylko moja odżyweczkę i koniec, bo chcę najpierw poczytać opinie a nie tak w ciemno brać
Gdzie byłaś, że są maski z bingo Ja ich nie moge znaleźć
Stary 2013-04-13, 17:58   #2293
mielnus
Wtajemniczenie

dzień doberek!!!! wracam do was moje kochane nic nie schudlam, nie pilnowałam się przez ten czas wogóle. Straszniue byłam zabiegana i zarobiona, nawet nie mialam czasu myśleć co jeść, jadłam to co było pod ręką. Teraz chyba mi się troche zluzuje... no i wracam z wagą 62 kg standardowo
Stary 2013-04-13, 17:58   #2294
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a w Nysie jak już wracaliśmy to po prawej stronie przed światłami jest taki pawilon duży i taka niebieska apteka tam jest ( koło Warki ). Bardzo duży wybór w niskich cenach są szampony i maski bingo, kuracje Joanna rzepa itp

A my z Tż upiekliśmy sernik na czekoladowym cieście a raczej jeszcze się piecze
Stary 2013-04-13, 18:01   #2295
zonawymarzona
Rozeznanie

a ja zladlam jablko i ... 3 sredniej wielkosci kotlety mielone na szczescie z piekarnika wiec bez dodatku oleju ale i tak zdaje sie maja mega duzo kalorii
zonawymarzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 21:28   #2296
zooska
Zakorzenienie

Booosz...z pracy wróciłam 0 21.30 Ogarnęłam się i mam zamiar was nadrobić

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Witam nasze zguby

Monia Nie faszeruj się lekami tak...to zuuuoooo jest Ale współczuję bólu tak strasznego mam nadzieję, że szybko przeszedl

Murka Super sprawa z Ta Anglią!!! No i matka Polka A co na to Twój Tż?

W pracy chcialam iść na przerwę, a kierowniczka do mnie- ty chyba oszalałaś!!!!!!!!!!!!:pal a: Mordę wydarła i ni chu**** nie mogłam iść. Więc od 11 do teraz bylam o 1 kanapkce i kefirze

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Margot Obczajam Twoje fotki w albumach... Taaaaaaaka zmiana!!!!!!!!! Co Tż mówi? Podoba mu się? Pewnie Cię tam z łóżka nie wypuszcza

Stary 2013-04-13, 21:44   #2297
murka04
Zadomowienie

Zasypiam na siedząco siedziałam z małym i jego mamą kilka godzin, później od razu do Tż poszłam i nie miałam kiedy poćwiczyć, więc wróciłam o 21:30 i właśnie skończyłam ćwiczenia chciałam jeszcze hh pokręcić ale nie mam siły.

Zrobiłam 10min na pośladki z Mel, abs z Mel, 8min abs ze śmiesznym panem w obcisłych gatkach , wymachy nóg, nożyce i różne inne których nie wiem jak nazwać

coctail wiesz co bo jak się już uprę i ćwiczę codziennie to wtedy kg szybko lecą, ale zawsze ciężko mi się tak zebrać i w ten sposób kilka miesięcy nic nie robiłam ze sobą
margot ja też przysiadów nie cierpię i nawet próbowałam ostatnio robić, ale moja nienawiść nie minęła także sobie odpuściłam więc tym bardziej podziwiam Cię ale widzę że i Ty zakupy udane miałaś a buty kupować to dla mnie koszmar
medzik o i Ty też zakupy zrobiłaś no szok naprawdę wiosna tak działa na nas
mielnus hej zapraszamy do ponownej walki z kg
zoska że Ci się jeszcze chce na kompie siedzieć po tylu godzinach pracy szalona! mój Tż o dziwo nawet nie próbował mnie przekonywać żebym została tylko cały czas powtarza że to dla mnie szansa i wie jak zawsze chciałam wyjechać. On raczej nie lubi mówić o swoich uczuciach ale znam go i widzę że mimo wszystko nie jest mu łatwo, ale co poradzić.. nie chcę całe życie siedzieć w mojej zabitej dechami mieścinie.

Stary 2013-04-13, 21:45   #2298
zooska
Zakorzenienie

Murka A no widzisz...ja jestem jednak chyba cyborgiem, a przynajmniej jestem nienormalna
To dobrze, że Cię Tż nie hamował, ma rację-to duża szansa

Stary 2013-04-13, 22:26   #2299
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
coctail wiesz co bo jak się już uprę i ćwiczę codziennie to wtedy kg szybko lecą, ale zawsze ciężko mi się tak zebrać i w ten sposób kilka miesięcy nic nie robiłam ze sobą
Mi nawet jak ćwicze nie lecą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 22:37   #2300
pipson
Zadomowienie

a ja napisze tylko, ze dzis z dieta poleciałam ale na nastepny weekend nie wracam do domu, więc troche sie za siebie wezme.

dzieki dziewczynki za miłe słowa bardzo mi milo. Jednak czuję się trochę lepiej, gdy mam szczuplejsze uda więc nadal bede starac sie nad tym pracowac
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 01:20   #2301
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Heloł
Wczoraj byliśmy z koleżanką na piwie, wpadły 3 despery jeden duży i dwa zwykłe i miałam lekką bombę, a po przyjściu do domu to już miałam mega i dziś rano kac i ból głowy, ale do zakupów wszystko mi minęło \
meeedzik i twoje zakupy udane
Kilka razy krążyłam już obok tej odżywki...ale poczekam aż się moja skończy i te wielkie maski z bingo spa, które kupiłam w porywie kiedyś tam
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj potańczyłam troche zumbe i zrobiłam jillian lvl 1 Teraz siedze z mazidłami na głowie ide sie zaraz wykąpać a wieczorem ide gdzieś na piwko
Cocktail klask i: za ćwiczenia z "panią krzyczącą jak żołnierz na zaprawie"

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dzień doberek!!!! wracam do was moje kochane nic nie schudlam, nie pilnowałam się przez ten czas wogóle. Straszniue byłam zabiegana i zarobiona, nawet nie mialam czasu myśleć co jeść, jadłam to co było pod ręką. Teraz chyba mi się troche zluzuje... no i wracam z wagą 62 kg standardowo
mielnus

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Booosz...z pracy wróciłam 0 21.30 Ogarnęłam się i mam zamiar was nadrobić

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

W pracy chcialam iść na przerwę, a kierowniczka do mnie- ty chyba oszalałaś!!!!!!!!!!!! Mordę wydarła i ni chu**** nie mogłam iść. Więc od 11 do teraz bylam o 1 kanapkce i kefirze

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Margot Obczajam Twoje fotki w albumach... Taaaaaaaka zmiana!!!!!!!!! Co Tż mówi? Podoba mu się? Pewnie Cię tam z łóżka nie wypuszcza
zooska nie wiem czy o tych samych zdjęciach mówimy ale dziękuje
Pewnie, że się podoba
a dziś to tylko dzięki Tobie d...do ćwiczeń ruszyłam jak przeczytałam posta, wstyd mi się zrobiło bo 4 koreczki śledziowe zjadłam i Spartakusa cały wieczór pod kołderką oglądałam z Tż a tu trzeba fotkę za 3 tyg zrobić i nie mogę wyglądać gorzej przecież

Więc 160 przysiadów i 3x tifoczki i jakoś mi lżej na duszy (i ciele)

Cytat:
Zasypiam na siedząco siedziałam z małym i jego mamą kilka godzin, później od razu do Tż poszłam i nie miałam kiedy poćwiczyć, więc wróciłam o 21:30 i właśnie skończyłam ćwiczenia chciałam jeszcze hh pokręcić ale nie mam siły.

Zrobiłam 10min na pośladki z Mel, abs z Mel, 8min abs ze śmiesznym panem w obcisłych gatkach , wymachy nóg, nożyce i różne inne których nie wiem jak nazwać
murka i ja Ciebie też podziwiam , Mel B to nieźle zakręcona jest wszystko po jej ćwiczeniach boli

pipson rodzice są najlepszymi "podsuwaczami pysznego jedzonka na świecie" a powrót na stancje najlepszą z diet

W czwartek mam kolejny mały zabieg (związany z implantami ) i nie będę mogła kilka dni ćwiczyć więc jutro nie robię przerwy tylko normalnie przysiady z rozpiski zrobię i skumuluje sobie wolne dni na "chorobowe"
Oprócz śledziowych koreczków dieta ok - Tz dziś gotował - spełnił zachciankę kulinarną na sałatkę z grillowaną piersią kurczaka, no i po koreczki poszedł do całodobowego Tesco
Jakieś ptaki za oknem już śpiewają czas spać
Stary 2013-04-14, 07:08   #2302
zooska
Zakorzenienie

Heeeloł Wstalam sobię 20minut temu, Tż jeszcze nie ma... No nic, trzeba założyć wesołą minkę i iść na 9 godzin do pracy...
Przyszykowałam sobie sałatkę na obiad...hm hm hm ciekawe czy zdążę ją zjeść

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Margot Az miło mi się zrobiło, jak przeczytałam że moje posty mogą motywować Chyba sama powinnam zacząć czytać to, co piszę, to może i na mnie by zaczęło działać

Stary 2013-04-14, 08:41   #2303
sanderaM
Rozeznanie

Jestem i ja
Po połowinkach miałam mało czasu na wizaz jeszcze wczoraj byłam na 18-nastce a na 12 do pracy Więc nadrobiłam was ale nie mam czasu odpisac;/
Medzik ja nie mogę nigdzie dostać tej odżywki
Lecę się ogarniać do pracy może jeszcze zajrzę przed
Stary 2013-04-14, 11:05   #2304
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane
U mnie dziś wiosennie mama wczoraj odkryła ławki i stolik pod altanką, dziś Tż z moim tatem wyciągnęli parasol i już można wygrzewać się na słoneczku jeszcze wczoraj z mamą wystawiłyśmy krzesła i stolik przed dom i siedziałyśmy sobie piesio mój zadowolony, pół dnia spędza na podwórku, biega jak szalony
Dziś po obiedzie jedziemy z Tż na miasto, bierzemy psiurka i idziemy spacerować
Uwielbiam wiosnę i lato

Mureczko kochana Tobie zawsze szybko kg spadają jak zaczniesz trzymać dietki i regularnie ćwiczyć oby tak dalej
Brawo za ćwiczenia tak późnym wieczorem, mi w weekendy nie chce się ćwiczyć hehe tak tak wszystkie szaleją na zakupach wiosnaaa
Margotku kolejna co po nocach ćwiczy za to Ty masz zabieg a ja we wtorek znów wizyta u dentysty nie chce mi się jak nie wiem, jeszcze jak o kosztach pomyślę ale chcę wymienić stare plomby i mieć już spokój
Zoska haha z Ciebie to prawdziwy cyborg podziwiam mam nadzieję, że zdążysz zjeść sałatkę dziś w pracy, weź się postaw tej babie, przecież nie możesz robić cały dzień bez przerwy
Sandera imprezowiczka chodzi Ci o maskę z fructisa? U mnie też ciężko ją dostać, jest tylko w Schleckerze ( teraz ten sklep chyba nazywa się dayli czy jakoś tak ) a w Rossmannie w ogóle jej nie ma myślę, że szybciej dostaniesz w jakichś mniejszych drogeriach, albo może w Naturze?

Heh Monia mówiła, że mało zdjęć teraz wstawiamy, to ja żeby to zmienić dodaję dwie takie ło fotki z przedwczoraj

może dziś też jakieś fotki porobimy z Tż na spacerku się zobaczy
Stary 2013-04-14, 13:13   #2305
Like_a_women
Zadomowienie

Cześć dziewczynki
Nie mam za bardzo czasu pisać,bo od piątku jest u mnie kuzynka z mężem i dziećmi.
Dieta leży i kwiczy,ciagle się obajdam ciastkami,pizzą,chipsami i slodyczami+ winko chyba przybyło mi z 2kg.No nic cza się ogarnąć,bo potem będzie płacz
Zooska Ja Cię nie rozmumie.TŻ zabrania Ci wychodzić,a sam imprezuje i nie wraca na nocki?
Stary 2013-04-14, 14:49   #2306
murka04
Zadomowienie

Hej ćwiczenia już zaliczone 10min na pośladki z Mel, abs z Mel, 30min hh. Teraz się uczę z polskiego i w przerwach patrzę czy czegoś nie naskrobałyście ale tu jakaś posucha na wątku wrzucę tylko zdjęcie do albumu i wracam do książek

margot ano boli po ćwiczeniach z Mel ale ja to lubię bo wiem że działają a co to za implanty? piersi? bo ja nie w temacie
madziu Ty to jak zwykle piękna i uśmiechnięta ja to zawsze na zdjęciach jak debil wychodzę
like a women co to ma znaczyć bierz się w garść i to już wiosna do nas zawitała w końcu to i Ty musisz coś od siebie dać szybiutko do ćwiczeń raz dwa

Stary 2013-04-14, 16:10   #2307
Margot85
Wtajemniczenie

murka biustu mi więcej nie trzeba zęby sobie kompletuje, implanty zębowe
A jak skończę przysiadowowe wyzwanie to sobie 30 dni z Mel B na pupkę planuje bo tak jak mówisz boli ale ja też to lubię

Like nawet jak przytyłaś to to jest odwracalne tylko i koniec ze słodyczami

meeedzik a o kosztach "inwestycji zębowych" to szkoda gadać
A koczek z samych włosów czy z wypełniaczem? ale jak widzę Twoje włosy to pewnie bez wypełniacza

zooska bo ja mam taki charakter... i jak już się podjęłam i ktoś mi kibicuje i "patrzy na ręce" to trzeba d... spiąć i dotrzymać obietnic i schudnąć bardzo mi rozmowy na wątku pomagają

U mnie dziś też piękna pogoda ale i piękny syf w mieszkaniu to sprzątam i jak zdążę to wieczorkiem na spacerek pójdę w nagrodę
Dziś na II śniadanie zjadłam 3 krówki (150kcal) i mega się zasłodziłam i nie wierzę bo normalnie to całą paczkę zjadałam reszta posiłków już bardziej wartościowa
Naprawdę wierzę, że uda mi się już nie wrócić do napadów na dział ze słodyczami i jedzenia ogromnych ilości słodkiego - jak pomyśle, że paczka krówek, tabliczka czekolady, skitelsiki i jeszcze mi mało było to nic dziwnego, że d... się rozrosła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 16:50   #2308
meeedzik
Zakorzenienie

Ale cisza dzisiaj
My z Tż zaliczyliśmy godzinny spacerek noo i porobiliśmy zdjęcia muszę przebrać i wrzucę jakieś
Do tego mieliśmy przygodę z pitbulem, masakra szliśmy sobie chodnikiem a taki wielki psiur biegał luzem, a my byliśmy z naszą małą pchłą, ten zaczął na nas skakać, ja to mało na zawał nie padłam okropnie się boję takich psów
Mureczko dziękuję kochana no i brawo za ćwiczenia

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Margot no coś Ty, koczek z wypełniaczem ja mam cieniutkie włosy, naprawdę tylko na zdjęciach tak wyglądają
A co do dentysty, to ja to pozostawię bez komentarza
Mureczko ja też na zdjęciach jak debil wychodzę i Tż zawsze musi zrobić mi duuużo zdjęć, żebym mogła z jedno albo dwa wybrać zawsze jakieś głupie miny robię

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Parę fotek ze spacerku
Stary 2013-04-14, 17:06   #2309
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ale cisza dzisiaj
My z Tż zaliczyliśmy godzinny spacerek noo i porobiliśmy zdjęcia muszę przebrać i wrzucę jakieś
Do tego mieliśmy przygodę z pitbulem, masakra szliśmy sobie chodnikiem a taki wielki psiur biegał luzem, a my byliśmy z naszą małą pchłą, ten zaczął na nas skakać, ja to mało na zawał nie padłam okropnie się boję takich psów
Ja też byłam dzisiaj na spacerku z babcią i dziadkiem, potem mame wyciągnęłam Zaliczyłyśmy jeszcze piwko i pizze Szkoda, że sie minęłyśmy bo te same rejony zwiedzałam
Stary 2013-04-14, 17:18   #2310
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a widziałaś tego wielkiego psa co luzem latał ja to już taka wydygana byłam, jak nie wiem
A o której byłaś w zdroju? No szkoda, szkoda. Ooo piwko i pizza zazdraszczam

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości