|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jesien/zima u yellowjelly :) angel TM edp, gucci g. intense, si lolita i wiele
ELL YSL edp 25ml/30ml - czi interesowałaby Cię wymiana za ww. na np. Jimmy Choo FLASH 20/100ml + jakaś miniatura ew. odlewka?
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jesien/zima u yellowjelly :) angel TM edp, gucci g. intense, si lolita i wiele
heheh...ja mam dwójkę, ale drugiemu tak szybko rośnie kopytko(po tatusiu) że za niedługo będzie nosić mój rozmiar
a jako, że chodzi głownie w timberlandach to nie mam nic przeciwko![]()
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Może znalazłabyś coś u mnie za puder Clinique?
Jaki masz rozmiar? Może coś z czarnych ciuszków (nowych) bym znalazła
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
oj wydawało mi się,że odpisałam
czy mozesz mi jakies zdjecie z internetu dac modelu miksera? jak on wyglada?
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Oddałabyś zapach za koszulę i bluzę?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Przetestuję raz jeszcze zapach globalnie i dam znać
|
|
|
|
|
#219 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Twój L'Agent to tester?
|
|
|
#220 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
no niestety - L'Agent jako tester jest wielokrotnie tańszy i dostępny, a w tym wypadku flaszka się praktycznie nie różni
nie opłaca mi się więc dawać tych podkładów za Agenta, tylko dlatego, że to nie tester - sorry, mam nadzieję, że rozumiesz i nie masz mi za złe tej wyliczanki (sama nie znoszę wyliczania do przysłowiowej złotówki, ale tu nie chodzi o złotówkę tylko właśnie wielokrotność: ok. 35 w stosunku do ok. 150 pln)
|
|
|
#222 |
|
perfumove love
|
A co lubisz, jakich zapachów szukasz?
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat te pudry już "przerobiłam" i szukam innych ;( a Mię oddałabyś tylko za dużą Lunę czy wchodzi w grę wymiana mała Luna plus "coś" ?
|
|
#224 |
|
perfumove love
|
Kurczę, nie mam już żółtej torby od dawna
Ale mam np. fajną szarą... Nosiłam przez kilka dni.
|
|
|
|
|
#226 |
|
perfumove love
|
Pamiętam
Może spróbuję telefonem... ale będą słabe
|
|
|
|
|
#228 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Może coś u mnie za Elle lub Lolity? Zapraszam |
|
|
|
|
#229 |
|
perfumove love
|
To się wymieniajmy
![]() Mnie nadal interesują L'Imperatrice i Elle edp ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Super, pasuje mi Jeszcze tylko poproszę o zdjęcia flakonów, dobrze? Ja zaraz też cyknę Muglera. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Tu fotki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=13 ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Może gdzieś obok lampki postaw? Bo zawartości w Elce w ogóle nie widać ![]() Hmm, to jeśli masz chęć na botki, daj mię Clinique, Redness Solutions, Instant Relief Mineral Pressed Powder- nowy prasowany puder redukujący zaczerwienienia i lecimy z większą wymianą. Co Ty na to? ![]() ps. piona za Pearl Jam ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Eeeej, ponad stówę kosztowała, kiedy się na nią wymieniałam. Więc jest (była Botki miałam na nogach raz, a i to do taksówki Nie pamiętam dokładnie ile kosztowały, coś koło 129 czy 149 zł, nie jestem pewna na 100%. Kurczę, szkoda że puder klepnięty. Mój się już kończy, przydałby się. Nie wiem co dobrać ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Jasne, na spokojnie ze zdjęciami. Ja już też uciekam. Pomyślimy jutro "co by tu..." Dobrej nocy Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-12-02 o 23:28 |
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie, to ja byłabym chętna na: Lolita Lempicka, Fleur Defendue / Forbidden Flower EDP- zostało 40ml ze 100ml. Jeśli nadal jest aktualna, to zapraszam na pv.
|
|
|
|
|
#231 |
|
perfumove love
|
Dziękuję za puder Isa Dory, ale to nie moja bajka. Używam na co dzień żółtka Clinique, bo pasuje mi odcieniem. Stąd moje rozpaczanie, że już go wymieniasz
![]() No i nie wiem co robić. Najbardziej byłabym za pierwszą opcją wymiankową, czyli flaszka Muglera i torba za D&G i Elle, D&G też do drożyzny nie należy... Jeśli uważasz, że prawie nowe perfumy i torba to za mało, mogę coś oczywiście dorzucić, żebyś nie czuła się stratna, może jakieś odlewki? Masz chęć coś konkretnego przetestować? Mam np. z takich większych pojemności świeżą odlewkę Etro Messe de Minut 5 ml albo 10 ml Ninfeo Mio A. Goutal. |
|
|
|
|
#232 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Niestety w wątku nic nie znalazlam . A ile ml ma miniaturka LVEB? Miałabyś jeszcze coś ciekawego poza wątkiem
? Za MAC-a i 3-Inglota (5 już niedostępna) ![]() Zdjęcie mogę zrobic jutro w świetle dziennym i wstawić.
"I wish there was a way to know you're in the good old days before you've actually left them" Edytowane przez Aniia91 Czas edycji: 2015-12-03 o 21:45 |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Wpadło mi w gałki kilka rzeczy, ale na spokojnie zerknę jutro, i jutro tez dam znać Róż mi się też , jakbyś znalazła chwilę na podlinkowanie mi strony z kolorem, bo chcę miec pewność co do odcienia.
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Najbardziej widzi mi się Elle i ten róż poterminowy. Oddam to co chciałaś (pomadke Mac, Yes, pensetę i pędzle), ale i tak to trochę mało... Może chcesz te małe ilości we flaszkach co mam? Szacuję, że jest tam 3-5 ml, ale napisałam, że trzy. Anais anais, i Donna Trusardiego. Dodałabym to do wyrównania. Chyba, że masz inną propozycję? Mogę jeszcze dodać próbki firmowe, np. Sporty Citrus, Eternity Kleina... Zależy też, za ile wyceniasz ten róż...
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
To w sumie dobrze, bo ja tez miałam wahanie, ale teraz sprawa sie rozwiązała, wole tusz do rzęs, skoro może polezec na zapas
No i ten róż, powiedz, on jest mocno napigmentowany/? Fajny?
|
|
#237 |
|
perfumove love
|
Nie chcę Cię trzymać w niepewności - jeśli masz jakąś fajną ofertę za Elle, wymieniaj śmiało. Niestety, ale nie jestem przekonana do naszej wymianki w takiej formie i wolałabym się chyba jednak wycofać.
W razie czego wiesz gdzie mnie szukać, jestem otwarta na propozycje |
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, jutro zrobię. To jest w formie jak błyszczyki do ust, czyli długi, walcowaty pojemnik z produktem, i pędzelko-gąbeczka na patyczku do nakładania produktu.
Ale mi wyszedł skomplikowany opis ![]()
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, ale szczoteczkę oddam tylko za Bombkę
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wprawdzie nie miałam kiedy potestować globalnie L'Imperatrice, ale przychodzę zapytać, czy do sukienki River Island dobrałabyś coś innego zamiast tej białej koszuli? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

a jako, że chodzi głownie w timberlandach to nie mam nic przeciwko

Jaki masz rozmiar? Może coś z czarnych ciuszków (nowych) bym znalazła

Ale mam np. fajną szarą... Nosiłam przez kilka dni.