|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
No jak JA spie, to mnie tez nerwi jak sasiad trawe kosi lub sasiadki dra geby
![]() ![]() I nie wiem co w tym dziwnego, ze czasem cos nas denerwuje a czasem nie, zalezy od sytuacji. To wcale nie znaczy, ze strzelam z wiatrowki do sasiadow, po prostu jak spie i slysze, ze odpala kosiarke, to mnie trzesie ![]()
#2523 |
Konto usunięte
|
Jeśli mam być szczera, to na początku sobie pomyślałam "oesu gupie mamuśki wszysko im przeszkadza, no psom japy pozamykać, samochody zaczymać bo jaśnie mamuśka idzie z wózeczkiem". a potem sobie uświadomiłam, że kurde, przecież wy nie drzecie się na te wszystkie hałasogenne rzeczy, tylko sobie myślicie "głupia kosiarka" albo "głupi pies". Tak jak ja idę i drze dzieciak mordkę, to sobie myślę "zamknij twarz bo mnie głowa boli" ale nie mam zamiaru dziecka mordować.
Tak że sorry dziewczęta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A babka z biedronki to buractwo cebulactwo... Z takich co myślą, że dzięki temu, że ona bałagani ktoś inny ma pracę :-\
![]() |
#2525 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też czasami rezygnuję z towaru przy kasie i wtedy normalnie proszę kasjerkę o odłożenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
no przeca
![]()
#2528 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Co do wjeżdżania komuś w kufer to złośliwie tego bym nie zrobiła. Ale wykluczyć tego nie można, jeśli kierowca zatrzymuje się do zera przed progiem.Ktoś, kto jest przyzwyczajony do płynności jazdy najwyraźniej może nie skojarzyć, że ten przed nim zatrzymuje się przed progami. Jeśli widzę, ze kierowca przede mną się wlecze a nie ma możliwości go wyprzedzić, wtedy automatycznie staram się zachować większą odległość. Z doświadczenia wiem, że ślimaki zdolne są do najbardziej irracjonalnych zachowań na jezdni. I tak tworzą się sztuczne korki.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Naczelna Nastolatka
|
Rozmawiałam dzisiaj z TŻ na temat tych progów i się uśmiał strasznie. Owszem, zwolnić tak, zatrzymywać się całkiem-bez sensu i niepotrzebnie.
#2531 |
Wizażowy Kot Igor
|
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=PKEb_07nsdI
![]() ![]() ![]() ![]() Jak slysze o takich sytuacjach to mnie terepie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście byłabym zła, że dzieci mi zepsuły mój taniec, ale to ja xd A wina rodziców, że dzieci nie upilnowali na tę krótką chwilę. Spróbuj nadepnąć takie małe w chmurce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale rozumiem, że przy dwójce czy trójce to już przestaje być relaks i można się nieźle umęczyć ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-02-19 o 01:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Wiem, że takie chmurki są na pewno dla dzieci atrakcyjne, ale można obiecać, że puści się je jeszcze raz, specjalnie dla nich. A taniec naprawdę wspaniały. Bardzo oryginalny i wypracowany układ.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Konto usunięte
|
Co ja pacze.. Jestem zalamana. Ja bym chyba przerwala tankiec, olala rodzicow tylko osobno kazde dziecko by dostalo lekcje na przyszle zycie, bo widac z domu jej nie wyniosą. Ktos by strzelił wtedy focha na bank i wyszedl,trudno, może nawet zostac pusta sala. Ale moj taniec weselny bylby wykonany i nagrany jak nalezy. Gosci sie dofotoszopuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Konto usunięte
|
laisla, ja jak już wiedziałam, że jesteśmy "bezpieczni" - tzn. nigdy na ani przy ulicy, w miejscach mocno uczęszczanych itd., to zakładałam słuchawki i odlatywałam, to były cudowne chwile, też taki reset
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
I tu jest pies pogrzebany.
![]() |
#2541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Konto usunięte
|
No wlasnie jaka łopata tu jest dobra? Powiedziec nie wystarczy zazwyczaj. A jak wezme dziecko za reke i sciagne z partkietu to owszem, rodzic zrozumie natychmiast, tylko bedzie problem, bo ktos sie czepil dziecka, a przeciez jest takie sliczne i dodaje waloru filmowi swoja uroda oraz nobilituje cala impreze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile na poczatku dzieci jeszcze poruszaly sie tylko na obrzezach calej i tak stojacej tam grupy i nie razily tak bardzo, to pod koniec bieganie pod nogami czy przebieganie z jednej strony sali na druga bylo niedopuszczalne i zaraz na poczatku, tak jak pisala Mijanou, poprosilabym rodzicow o przytrzymanie dzieci, tanca bym nie przerwala, ale nie wiem czy bym pod koniec nie zawolala "trzymajcie te dzieciaki" ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Konto usunięte
|
to jest tradycja chyba, ze wszyscy stoja obok, tak sie zaczyna bale, pierwsza para tanczy otoczona pozostalymi, jak skoncza to wtedy dolaczaja do nich inni wlasnie z tych gapiow
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co myślicie o ciąganiu 1,5 rocznej North West (córka Kardashianki ![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez polkadot Czas edycji: 2015-02-19 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytam ten wątek i czytam i mam takie nieodparte wrażenie, ze niektóre opisy matek z rzekomym OZM sa raczej przejawem jakiegoś ZZM lub WZ (zapalenie mózgu wywołane zazdrością lub wrodzoną złośliwością). Miało nie chodzić o hejtowane macierzyństwa czy ojcostwa. Ludziom bezdzietnym czasem trudno zrozumieć argumenty i rozumowanie rodziców, ale spokojnie - to przyjdzie Wam samo wraz z pierwszym potomkiem. Filmik z wesela - masakra. Ja bym mojej córce nie pozwoliła biegać, bo bym sie bała, ze wpadnie pod nogi młodym i bedzie nieszczęście, wiec to jest ewidentny przykład OZM. Choć potem to raczej efekt kuli śniegowej, bo "skoro oni mogą, to czemu ja nie" PS. Moja córka i tak by nie mogła i by tam nie biegała z innymi nawet jeśli inni mogą. Dodam tylko, ze małe dziecko (szczególnie kilkumiesięczne) to nie jest kot, pies ani chomik. Tego sie nie da zostawić w domu i pójść sie bawić. I to nawet nie kwestia karmienia tylko tego, ze taki maluch sie często boi zostać sam bez mamy i taty. Ja byłam na weselu z 6-miesięczna córka. Wynajęliśmy pokój i jak chciałam ja nakarmić albo zeby sie zdrzemnęła, to wychodziłyśmy. Była zabezpieczona przed hałasem i swietnie sie bawiła na rękach taty. Przetanczylismy razem wiele tańców. Po 21 poszłyśmy spać a mąż został na sali. W drodze wyjaśnienia, to było wesele przyjaciela mojego TZ. Byliśmy zaproszeni we 3. Poszliśmy, bo chciałam, zeby TZ mógł sie bawić na weselu przyjaciela i nie przeskadzalo mi, ze od 21 bawił sie ze znajomymi a nie ze mną. Gdybyśmy zostali zaproszeni we 2, a tym bardziej gdyby ktoś wyraźnie zaznaczył, ze sobie młodej nie życzy, na pewno byśmy nie poszli. Żadne z nas. I takie podejście mamy oboje. Jakoś sie jednak składa, ze nie mamy ludzi, którzy maja jakiś wstręt do dzieci wsród znajomych i przyjaciół. PS. Tez jestem mama spacerująca po cmentarzach, choć od miesiąca przerzuciłyśmy sie nad brzeg morza i tez jest cicho i spokojnie.
![]() |
#2549 |
Naczelna Nastolatka
|
Przejdzie nam z pierwszym potomkiem, ble ble ble. Bosze. Jaki mi takie banały podnoszą ciśnienie.
#2550 |
Konto usunięte
|
To ze ktoś nie chce dzieci na weselu nie znaczy, że ich nienawidzi.
Nie przejdzie mi z pierwszym potomkiem bo go nie będę mieć polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.