![]() |
#2671 | |||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
mam nadzieję, że wszystko ok
![]() ![]() Cytat:
My byłyśmy dzisiaj na kontroli no i na szczescie oskrzela czyste ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]() Co do pogrubionego, to zadaję sobie to pytanie od 14 m-cy ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- widze, ze rozmawiam sama ze soba ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Sarah jak powikłania poszczepienne? juz wsio ok?? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- u nas tez z jedzeniem ostatnio jakos marnie - zawsze Tosia wciagala z rana i na drugie sniadanie po 180ml-210ml a od 3 dni po 90-120ml mm, na obiad zjadla moze ze dwa malutkie nalesniki jaglane... jak czesto myjecie dzieciaczkom zabki/ile razy dziennie?
![]() |
#2673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zeby 1xdziennie ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Ola po drzemce wiec uciekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- kaszek na mleku juz nie chce jesc...byla i jaglana, 3 ziarna, owsiana, orkiszowa - Holle..
![]() |
#2675 | ||||
Zakorzenienie
|
hejka!
omajgad!!! co za ci.pa z tej matki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia! yyyyyy, smierdzi mi tu fejsem ![]() Gratki!!!! jak bedzie cieplo, w wakacje najpewniej ale nie spinam sie w ogole w tym temacie Cytat:
rano zawsze, wieczorem zazwyczaj, chyba ze zasnie w trakcie jedzenia to wtedy nie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
#2677 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu, z koniecznosci, zapomnialam kubeczka z domu
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#2678 |
Zakorzenienie
|
Lady : u nas ze słomką to też hit, my mamy popularnego na wątku pstryczka. Ale myślę, że to jeden pies. Amelka uwielbia z niego wodę (ona pije tylko wodę).
Dzisiaj zjadła 2 łyżki stołowe serka wiejskiego (sama, łyżeczką z miseczki, nie da się jej karmić), gryza banana, gryza jabłka. Obiad? A fe. Na kolację szykuję kanapkę, awaryjnie znowu ten nieszczęsny wiejski serek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale mi Was brakuje
![]() ![]() Dziś byłam w pracy od 7.00 do 15.00 a potem od razu szłam z Darią na plac zabaw ![]() Oto dzisiejsze zdjęcia ![]()
#2681 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta!
Podczytuję, ale z doskoku tylko, bo mam trochę tyły w robocie, ale takie do ogarnięcia ![]() Dziś rano miałam spotkanie z doradcą finansowym, okazało się, że gdybym przerwała wychowawczy i wróciła do mojej starej pracy, spokojnie mogłabym brać kredyt na dom. No ale nie zamierzam tego robić, raczej skłaniam się ku uregulowaniu mojej sytuacji w naszej firmie, nawet już dziś o tym rozmawialiśmy, ale daję sobie duuuużo czasu. Coś tam mi się jednak zaczyna klarować, tzn. skłaniam się ku opcji, by nie rozpoczynać budowy, tylko poszukać czegoś gotowego, a działkę na razie zostawić. A Julce idą trójki - ślini się znów, gorzej je (a już obiadki ładnie wchodziły), robi dziwne miny, usiłując się "podrapać" po dziąsłach i ogólnie marudex częstszy. Wczoraj ze szkoły nauki jazdy (jest u nas na osiedlu) przyniosła odblaskowego misia. Pani się śmiała, że tak młodej kursantki jeszcze nie miała ![]() Z tego, co pamiętam: Marsi - miło, że jesteś ![]() Fewciu - zazdroszczę samodzielnego zasypiania. Niezła akrobatka z Blanki ![]() Hope - dobrze, że Dawidowi nic się nie stało. Uffff. A słów taty nawet nie komentuję... Silver - halo ![]() Kunegunda - my myjemy ząbki rano i wieczorem. Młoda nawet lubi i próbuje sama, a ja śpiewam "szczotko szczotko hej szczoteczko o o o" ![]() Debrah - co do nocnikowania - my nie mamy nawet nocnika jeszcze. Nie mam spiny, mogę poczekać, aż Młoda będzie miała ze 2 latka, choć chodzi mi po głowie, by pierwsze próby podjąć tego lata. Illusion - zdrówka dla Igorka! I niestety nie pamiętam więcej... Buziaki ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Oooo, ja też mogę? Mogę móc? ![]() SILVER - Darunia przecudna! A jakie oczy!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Silver jakie ona ma geste wloski!!!!! Sliczna jest!!!!!!
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2683 |
Zakorzenienie
|
Hejaz...jestem...podczytu je.ale caly dzien na dworku, więc mało czasu. Ale caly czas jestem myślami z Wami-aha i sorki za jakosc, ale niestety pod słońce tak wyszlo mi zdjecie, mąż mi w koncu zrobil plac zabaw
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
FEWCIU co za durna baba z tej matki....jak jeszcze rasz ruszy nasza Blanusie to powiedz jej dosadnie, zeby sie cyckami nakryla
![]() dziewczyny ktora ma PSTRYCZKA i inny kubek ze słomką? Chodzi mi o porownanie,u nas Antonio nijak nie moze zalapac PSTRYCZKA...z reszta ja sama uwazam ze wcale nie tak latwo sie "to ciągnie" ![]() Jutro na 8 mamy MMR ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-24 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
![]() Dopiero udało mi się nadrobić zaległości które mi się uzbierały podczas gdy mnie tu nie było. Niby dużo nie było ale przy moim wymagającym dziecku to wyczyn ![]() Chciałam wam powiedzieć że wracamy do normalności po chorobie. Mały znowu ma drzemkę w ciągu dnia,w nocy budzi się raz na mleko(jak do tej pory). Daje się normalnie uspać(bo ostatnio tylko na małpke ![]() ![]() Nie pisałam wam-mamy już 12 zębów i oczekujemy czwórek ![]() I jeszcze jedno.Moja Alergia minęła ![]() 'żebym tylko nie wypowiedziała tego w złym momencie' ![]()
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna jest ! i wlosy takie dlugie ! Kiedy sie spotka z Hania? ![]()
![]() |
#2687 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() powodzenia! my mamy tylko pstryczka, jest ok! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I wielkie oczyska, podobna do mamy, śliczna! Cytat:
![]() Cytat:
A co do kubka - to wpadło mi do głowy, żeby może nie kupować innego kubka ze słomką, dopóki Antoś nie załapał picia ze słomki ogólnie - ja bym kupiła zwykłą słomkę i uczyła go na czym polega picie ze słomki w ogóle ( a ze zwykłej lekko poleci itp, bo żadnych mechanizmów niekapkowych ni ma) a potem dała znów pstryczka. Trochę szkoda $ na kolejny kubek, z takim samym mechanizmem, bo nie masz żadnej gwarancji, że będzie lepiej. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mogę się wywnętrzyć w k? Podkurzona trochę jestem i zdezorientowana też, jak postępować. Może wy mi poradzicie w czym/w kim problem i jak mam do tego podejść. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() silver Daria jaka dorosła ![]() ![]()
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Silver-
![]() Neti zazdroszczę hamaka ![]() a co do hustawki to moj Leo kocha i często mu się zdarza.... w niej zasnać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam dziewczyny za odp odnosnie reakcji na bijace dziecko
![]() Ja tez mowie spokojnie, ze to boli, tak nie mozna itp, a TZtowi zdarza sie zasmiac i wtedy Kuba ma ubaaaw po pachy. NANCY, ale czym sie martwisz? Tym, ze Kuba nie chodzi sam? Spokojnie, ma jeszcze czas. Tez schizowalam, ale w sumie wyluzowalam juz, bo co mi zostalo... FEWCIU, co za krowa z tej matki :/ My dzis mielismy szczepienie. Oczywiscie placz straszliwy ![]() synus moj wazy 9600g (800g w 2,5msca...), 76cm ma i wciaz 3 centyl... Takze drobizna. Kuba wyjatkowo jeszcze nie spi i tak sie chichra, ze nie sadze, ze szybko zasnie :P A takaaaa ciekawa ksiazke do czytania mam! ![]() Aa! Zepsulam pstryczka ![]() Musze kupic teraz z innej firmy. Kuba nie ogarnia picia ze zwyklej slomki (gryzie ja), wiec poki co powrot do niekapka ewentualnie pije ze zwyklego kubka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-24 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko drugi dzień pod rząd padło równo o 20
![]() Ale wiecie... dziwny ten mój syn ![]() ![]() ![]() Co prawda on o spanie (drugą drzemkę) upomina się już o 17-18 ale o tej porze to trochę bez sensu więc nie usypiam specjalnie. No chyba że uśnie mi podczas zabawy albo zwyczajnie na kolanach-ale ta drzemka i tak długa nie jest bo to 30-40 minut-a przywraca mu siły na ładnych parę godzin ![]() Jak jest zmęczony to nie jest, a jak nie jest to jest ![]() Idę się zaraz kąpać,potem pizza a póóóóźniej zażyczę sobie masaż od męża (za karę bo przyszedł właśnie z podwórka i oznajmił że idzie się myć-kiedy to ja napaliłam,zagrzałam wodę i właśnie się zbierałam ![]()
#2693 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I kciuki za szczepienie jutro! Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki, by nic się nie działo. A co do pogrubionego - co czytasz? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lady, współczuję okropnych przeżyć w pociągu....brak słów ![]() --------------------- Dziewczyny, tż był wczoraj z Darią na usg - prywatnie musieliśmy iść bo normalnie czeka się pół roku ![]() I jestem w ciężkim szoku. Lekarka powiedziała że ona nie widzi tam żadnego wodonercza i tylko minimalnie lewa nerka jest większa ![]() ![]() ![]() ![]() Niby powinnam się cieszyć ale ja raczej myślę że ona mogła jakoś niedokładnie zrobić te usg ![]() Od urodzenia ciągle mówili nam że nerka jest dużo powiększona i że jest wodonercze. W styczniu miała robione usg i scyntygrafię nerek (bardzo dokładne badania). I stwierdzono że ma jeszcze bardziej powiększoną nerkę lewą i na dodatek trochę prawą też. A tu nagle mówi lekarka że ona tam nic nie widzi :/ i że dziecko nie ma żdnej wady........ nie wiem komu teraz wierzyć. 2 maja idziemy do naszej lekarki z tym wynikiem i zobaczymy co powie. Niby zdarza się że dzieci z tego wyrastają i wada sama przechodzi. Ale wg mnie jest to trochę dziwne że przez 4 miesiące taka poprawa była... Idę dalej Was czytać
![]() |
#2695 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() Byłam dzis na zakupach, Bartulowi kupiłam 2 pary butów, kilka ubranek i zabawek a sobie wielkie nic ![]() Bartulo nauczył sie dzis kręcic jak Blanka Fewciowa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() noooo, mnie dzis taka łaziła i brzeczała przez pól nocy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wspólczuje niejedzenia..... brawa za piekną zabawe z kolezanka ![]() Młodemu zeby idą, dolne czwórki, napuchniete do granic mozliwosci- aż bąble powychodziły, w buzi wszystko co tylko da sie zmiescic...... Widze, jak sie meczy biedulinek ![]() Co do czapki - jak sobie zaplanuje, ze zdejmie to nie ma przepros, nie załozy ![]() ![]() EWULKA- fajnie, ze jest miejsce dla Ani, moze faktycznie uda sie do wyzszej grupy ![]() Co do nocnika- ja na razie nie zamierzam, bo siedziałby mały non stop- on pije ogromne ilosci, pampki zmieniam co rusz.... Jak kupke zrobi to sie klepie po pampersie i woła eeeeeeee eeeeee ale wczesniej nie zapowiada, ze bedzie dwójeczka ![]() Heloł MARSI ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Konto usunięte
|
Hej na moment, podczytuję od męża, i intensywnie laptoczka szukam
![]() Marsi, witaj, wczoraj myślałam kiedy wracasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Silver to tylko sie cieszyć z takich wiadomości, oby lekarka miała rację, trzymam kciuki
a ja się muszę pochwalić moje dziecko zaczyna gadać, tzn powtarza dużo po nas i ma z tego radoche i wogóle jest przekomiczny, kłóci się z sąsiadami stoi pod płotem i coś do nich krzyczy i macha ręką dziś wyszła mu jedna dwójka dolna ciągle daje mi buziaczki i głaszcze mnie po buzi (lepe też czasem sprzeda) uwielbia tańczyć,serio, czegoś takiego jeszcze nie widziałam, ma niesamowite ruchy, ostatnio ściągnąl koszulkę i dotykał się po klacie tańcząc ![]() ![]() ![]() mogę się patrzeć na niego godzinami, a poza tym zaczynam dostrzegać że to już chłopczyk a nie dzidziuś przepraszam,że się rozpisałam ale ostatnio widzę takie zmiany że nie ogarniam |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynkowe mamusie, spójrzcie
![]() ![]() ![]() http://olx.pl/oferta/super-ciuszki-d...tml#d1fb905114 |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2700 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do wagi. On tak równomietnie przybiera nie? co czytasz? Cytat:
może rzeczywiście wszystko się powoli normuje?? trzymam kciuki za to!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.