|
|
#2881 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
ano tak ,a so? ![]() Cytat:
ano...na starazolinie pisze ze niby od alergi tez niweluje ale na mnie mało dziąła , a zreszya ciul wie od czego-czy od alergi czy od kompa?Cytat:
w krakowei nie ma takich prywatnych rezonansów ktore by nie robiły na NFZ, wiec róznicy w jakosci nie powinno byc raczej eeetam..swietlik to dziala tak samo jak woda swiecona
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Szyszko możliwe, że ze plebsem się nie brata.
![]() Cytat:
Dzięki! Znaczy oczy wypala?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
|
|
|
#2885 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może faktycznie powinnaś przeczyścić organizm?Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2886 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam siły na ćwiczenia, nie idę, a co!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dlaczemu? Bo chyba czegoś nie pamiętam lub coś mi umknęło ? Bo oni tak chętnie na rezonanse to skierowań nie dają ...
Nie no pisałaś przecież o tym rezonansie dawno temu, ale nie pamiętam chyba dlaczemu - musk Cię bolał czy co? ![]() Boże ja mam chyba początki Alzheimera Ale nie to bym pamiętała dlaczemu Polly ma rezonans ![]() Czołem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-27 o 20:26 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też łydki mam chyba z ołowiu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() odebrałam wyniki morfologii i mimo diety są świetne. Tylko cukier mam znacznie poniżej normy. Co się na to robi
|
|
#2890 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Czy tych rodziców kompletnie pogięło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ano tró tró |
||||
|
|
|
#2892 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak fogle to dzisiaj boli mnie prawe kolano i łydka
Do tego w pracy najpierw gwizdnęłam się głową w lampę rtg, a potem przydzwoniłam stopą w nogę od krzesła- to cud, że jeszcze żyję ![]() Idę zjeść bigosu
|
|
|
#2893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nom, to może byc problem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po prostu do tego starego i buczącego było łatwiej się dostać bo kolejki mniejsze więc można było na nfz, a do nowego terminy za 0,5 roku były więc musiałam prywatnie no i tyle coś Ty taka gadatliwa? Cytat:
![]() Cytat:
no w sumie to nie jest śmieszne... |
||||
|
|
|
#2894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-27 o 20:37 |
|||
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
może - ale samodzielnie nic nie przeczyszczam - bo ja muszę ostrożnie z nerkami i nie chcę tego sprzętu nadszarpnąć - rozpytam lekarzy pobadam se to i owo - o ile krew poleci
do mnie też nie - dlatego koniec końców nie radziłąm Ci - ale serio to nie wiem czy mój sposób pojmowania świata to dobry sposób na reagowanie wobec dzieciaka - chyba jednak metody dobiera się pod nich - pod ich postrzeganie - nie dotrze "po mojemu" |
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miut na moje skołatane serce bry wieczór grzebałam dziś w ziemi i troche mi lepiej
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
heh, jusz nadrabiam
ino hyżo ( fogle Moda na Sukces Redziowej klientki mnie dziś zrobiła dzień - szczękę zbieram z podłogi) mófisz? że cena czyni cuda - że to elitarne? taki luksus? no no - kusisz kusisz
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Jo!
Z niedoczynności tarczycy, której oczywiście nikt wcześniej nie wykrył. Bo przecież powszechnie wiadomo, że jak jest lekarz w rodzinie, to dzieci leczy cudownym dotykiem i zawsze są zdrowe, a jak im coś jest to zapewne histeria i przewrażliwienie a nie faktyczna choroba. A jak już wykryli, to leczyli tarczycę a nie cholesterol, który był podwyższony, ale w granicach normy. Może jakbym była niska i źle się uczyła, to by ktoś zwrócił uwagę na tarczycę. A tak to dopiero na studiach gdy czułam się ciągle zmęczona i miałam dość wszystkiego, to sama poszłam zrobić badania, bo normalnie to lekarze twierdzili, że przy moim zwariowanym trybie życia, to nic dziwnego, że jestem zmęczona. Zalecenie zawsze brzmiało: "Unormuj styl życia". ![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam wejdziesz do jakiegoś chemicznego i może będą mieli
![]() Jeśli podczytywacze mi wszystkich kaczek do jutra nie wykupią ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2900 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2901 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poplułam monitor Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
A kogo grzebałaś?
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Ale coś znalazłaś?
![]() Co Ci Florku ? Ale co Ty w ogóle se kcesz zrezonansować?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2904 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Teściową pewnikiem ![]() Czego do mnie nie piszesz
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja jestem wiecznie zmęczona odwiecznie - od studió ale też an tryb życia zwalano - tylko ze badając tarczycę wychodziło zawsze w tzw normie ale co należy zbadać w tej tarczycy bo oni tylko ten TSH jakiś i TSH jakiś - czy jakoś tak oraz usg - i to już by wyszło? to styknie bo nikt nigdy nic ponadto i słyszałam o tych "normach", że dobry dochtór wykrywa chorobę ukrytą w tzw "normie" Cytat:
no to będzie |Ci się kojarzyło już ?- on że tak, ale tata mówi że od tirów giną ludzie tata na pewno mówi wiadomo co ale dziecko ma wniosek uproszczony no i dzieciak juz nigdy nei zapomni pisowni 13
|
||
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O zawsze mi się wydawało, że takie coś może zadziałać Ale chyba się mylę, tak? ![]() Tylko się nie waż kupować w moim Rossmannie zanim ja kupię ![]() Ty masz na muszli koszyczki na pewno, a moje odpłynęły i nie mam nic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Takie zwiędnięte ?
|
|
|
|
#2909 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mały twierdzi, że i tak bym mu nie pozwoliła, więc ja twierdzę, żeby nie był taki pewien, bo może pozwolę, ale muszę wiedzieć gdzie będzie i z kim.
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
pare larw robali
i nową ziemię musiałam przez nie zakupić, ale pare kfiatków ma skażoną ziemię, ciekawe co się wykluje i czy zeżre mi korzonki dół, ciąg dalszy niegadatliwam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

, a zreszya ciul wie od czego-czy od alergi czy od kompa?

o
Serio, lekarz wywoływał któroś z jej wcieleń i ono widziało. A większość nie 

łydki mam chyba z ołowiu 
) i znalazł, pies szwendał się wczoraj po okolicy, a dziś na czyimś podwórku się kręcił
Czy tych rodziców kompletnie pogięło 

po prostu do tego starego i buczącego było łatwiej się dostać bo kolejki mniejsze więc można było na nfz, a do nowego terminy za 0,5 roku były więc musiałam prywatnie no i tyle