Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-19, 21:08   #2911
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Czekoladko, toś poszalała na tym rowerze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:10   #2912
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

meedzik kochana wlosy piekneeee ale pocieniowac zawsze mozna, czlowiek potrzebuje zmian wiec czemu nie
Ja zapomnialam napisac ze swoje obcielam
Ryczalam jak głupia ale musialam! Zbyt cienkie mam, codzienne mycie mnie wykanczało, a mam taka prace jaka mam, głowa codziennie musi byc wymyta czysta pachnaca nie moge chodzic z kluchami, pozatym ile ja ich wyrywalam przy czesaniu a zeby je na mokro rozczesac! Tragedia
Wiec obecnie mam tylko do łopatek a mialam do pasaaaaa
Ale co zrobic takie zycie, cos musialam wybrac
Takze obecnie zamierzam podcinac systematycznie co miesiac i miec owszem krotsze włosy ale o polowe wiecej bo ich nie wyrywam, no i wydaje sie ze jest ich o wiele wiecej objetosciowo! Ja jestem zwolenniczka ciec na prosto w tym sie najlepiej czuje no i tak najlepiej wygladam, takze ja stawiam na prostote i tylko i wylacznie w tym wydaniu sie dobrze czuje

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Czekoladko, toś poszalała na tym rowerze
Nie wiem jak sie nazywam normalnie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:12   #2913
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja zapomnialam napisac ze swoje obcielam
Ryczalam jak głupia ale musialam! Zbyt cienkie mam, codzienne mycie mnie wykanczało, a mam taka prace jaka mam, głowa codziennie musi byc wymyta czysta pachnaca nie moge chodzic z kluchami, pozatym ile ja ich wyrywalam przy czesaniu a zeby je na mokro rozczesac! Tragedia
Wiec obecnie mam tylko do łopatek a mialam do pasaaaaa
Ale co zrobic takie zycie, cos musialam wybrac
Takze obecnie zamierzam podcinac systematycznie co miesiac i miec owszem krotsze włosy ale o polowe wiecej bo ich nie wyrywam, no i wydaje sie ze jest ich o wiele wiecej objetosciowo! Ja jestem zwolenniczka ciec na prosto w tym sie najlepiej czuje no i tak najlepiej wygladam, takze ja stawiam na prostote i tylko i wylacznie w tym wydaniu sie dobrze czuje
To może i ja powinnam ściąć coby nabrały objętości i nie były jakieś takie nijakie? mam jakiś kryzys
To pokaż jakie teraz masz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-19, 21:12   #2914
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja w ogole dopiero w tym roku docenilam za.je.b.iaszczosc mojego roweru Na serio jest genialny, swietnie sie na nim jedzi jest szybki lekki miekki genialny, pookochalam go na nowo

A jak tam zakup Twojego?
Stary 2013-08-19, 21:13   #2915
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak sie nazywam normalnie
Wierzę
Stary 2013-08-19, 21:14   #2916
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
To może i ja powinnam ściąć coby nabrały objętości i nie były jakieś takie nijakie? mam jakiś kryzys
Polecam
Uwazam ze jak ktos ma cienkie włosy to tylko fryzura krotsza i na prosto, takie moje zdanie. Cale zycie mialam dlugie wkoncu czas na zmiany
Szykuje mi sie urlop wiec skocze je pomalowac i podciac 1cm wtedy Ci cos wrzuce
Stary 2013-08-19, 21:15   #2917
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A jak tam zakup Twojego?
No właśnie zapomniałam Wam napisać, że mi gościu odpisał, że zapasy wyczerpane nie będę mieć roweru

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 21:16   #2918
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie zapomniałam Wam napisać, że mi gościu odpisał, że zapasy wyczerpane nie będę mieć roweru
ale dzięcioł a to na all mial wystawione ?
Stary 2013-08-19, 21:19   #2919
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam
Uwazam ze jak ktos ma cienkie włosy to tylko fryzura krotsza i na prosto, takie moje zdanie. Cale zycie mialam dlugie wkoncu czas na zmiany
Szykuje mi sie urlop wiec skocze je pomalowac i podciac 1cm wtedy Ci cos wrzuce
Kurde, tyle je hodowałam, żeby były w końcu długie... ale one już od kilku lat nie rosną są cienkie i zniszczone... nawet obcinanie końcówek niewiele daje

Cytat:
ale dzięcioł a to na all mial wystawione ?
Nie, to był portal z grupowymi zakupami najlepsze jest to, że zamówiłam i na początku mi wszystko potwierdził... kasę przelałam teraz wróciłam z urlopu i mi napisał wiadomość, że już nie ma na stanie kasę też mi już oddał
Stary 2013-08-19, 21:21   #2920
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, tyle je hodowałam, żeby mieć długie... ale one już od kilku lat nie rosną są cienkie i zniszczone... nawet obcinanie końcówek niewiele daje
Oj ja tak samo, wiecznie zapuszczam zapuszczam i co z tego jak cackac sie z tym trzeba
Jak mialam do cholery czasu to sie bawilam a teraz juz mi sie na serio znudziło, teraz mam schludne włosy, krotsze ale o wiele lepiej mi sie je pielegnuje i wcale z twarzy nie stracilam a balam sie ze zrobi mi sie z geby ksiezyc, ale nic podobnego smialo moge stwierdzic ze jest nawet lepiej. Ostatecznie zadowolona jestem z decyzji
Bede systematycznie podcinac i ich kondycja sie jeszcze poprawi

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:

Nie, to był portal z grupowymi zakupami najlepsze jest to, że zamówiłam i na początku mi wszystko potwierdził... kasę przelałam teraz wróciłam z urlopu i mi napisał wiadomość, że już nie ma na stanie kasę też mi już oddał
Cholera, nie dobrze, moze na all cos poszukaj mniej wiecej w tym samym przedziale cenowym

Napewno cos trafisz
Stary 2013-08-19, 21:27   #2921
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja tak samo, wiecznie zapuszczam zapuszczam i co z tego jak cackac sie z tym trzeba
Jak mialam do cholery czasu to sie bawilam a teraz juz mi sie na serio znudziło, teraz mam schludne włosy, krotsze ale o wiele lepiej mi sie je pielegnuje i wcale z twarzy nie stracilam a balam sie ze zrobi mi sie z geby ksiezyc, ale nic podobnego smialo moge stwierdzic ze jest nawet lepiej. Ostatecznie zadowolona jestem z decyzji
Bede systematycznie podcinac i ich kondycja sie jeszcze poprawi
Eh, już sama nie wiem czego chcę chciałabym coś zmienić, by były ładniejsze, gęstsze, ale szkoda mi długości...

Cytat:
Cholera, nie dobrze, moze na all cos poszukaj mniej wiecej w tym samym przedziale cenowym

Napewno cos trafisz
No właśnie patrzyłam i nic ciekawego nie ma... jak mi się podoba to cena powala... a te tańsze to jakieś .ujowe
Stary 2013-08-19, 21:43   #2922
Margot85
Wtajemniczenie

pipson dziękuje Tobie i pozostałym dziewczynom za Wasze słowa

Przepraszam, że nie uczestniczę w rozmowie i nie odpowiadam ale trawie jeszcze Wasze odpowiedzi, analizuje i myślę a to u mnie zawsze długi proces

Dziś było lepiej ale bez szału...jednak rewolucji przeprowadzać nie będę bo to się zwykle źle kończy. 1600kcal i rano 2x tifoczki

śniadanie: 70g chleba razowego 45 sera żółtego i pomidor
II ś: czekolady paski 2 czyli ok 36g
Obiad: kalafior cały co został i rosół z makaronem
podwieczorek :grejpfrut -leżał już tydzień w kuchni i patrzył na mnie
kolacja: 125g łososia wędzonego

i jedyne co wiem na dziś, że kolacje będę jadła ok 21-22 bo chodzę spać późno (między północą a 2) i może ta przerwa do śniadania jest u mnie za długa i spróbuje powalczyć o białkowe kolacje

Dzięki jeszcze raz za pomoc
Stary 2013-08-19, 21:48   #2923
kisiej25
Tajka

I. 9:50 4 wafle ryżowe z domowym dżemem wiśniowym, jajko sadzone
II. 12:50 1/2 grapefruita, 100g serka wiejskiego
III. 16:00 Ćwiartka kurczaka w ziołach, 50g ryżu brązowego w maślance, 110g brokułów
IV. 19:00 Jajko sadzone, 100g twarogu, 250 ml maślanki
V. 22:40 50g twarogu, 100g wieśniaka

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:57   #2924
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
byłam też w Biedrze, kupiłam kilka jogurtów bo -20% to śmieszne ceny zapłaciłam ale te jogurty to głównie dla TŻ-ta sobie kupiłam activię naturalną
Podczytywałam Was wcześniej jak byłam u TŻa i jak to przeczytałam to od razu poszłam do Biedry też kupiłam Aktivię i jeszcze tam jakieś naturalne Tutti te smakowe staram się omijać szerokim łukiem, ale ten jogurt Bon Creme kawowy i kokosowy to moja miłość a ile w nim cukru

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ahh jeszcze sobie zrobiłam peeling kawowy, wymasowałam się bańką i posmarowałam żelem antycell
Kiedy ja wkońcu się za taką pielęgnację zabiorę raz na miesiąc chyba jak mi się przypomni

Cytat:
Ugotowałam kremik i sama jestem ugotowana wyszedł pycha odpocznę chwilę i dopiero zjem, bo dosłownie płonę odechciało mi się jeść z tego gorąca
Nigdy nie jadłam takiego kremiku z dyni brzmi smakowicie spisałam sobie przepis, który podałaś i dałam mamie tylko trzeba dynię kupić

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:58   #2925
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zrobiłam dziś foto włosów i są paskudne odrost na pół głowy nie podobają mi się wcale, jeszcze jakiś puch od wilgotnego powietrza mi się zrobił
bardzo ładnie Ci w rozpuszczonych w ogóle jesteś taka ładna! a włoski cudo wygląda jakbyś miała ombre serio takie prościutkie i błyszczące, widać, że zadbane

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Kupiłam maskę Bingo i koszulę jeansową za 5zł Yayyyy

Ja lubię botki Kupiłam rok temu w Deichmannie takie klasyki klik i naprawdę pasują do wszystkiego. Teraz będę musiała poszukać jakiegoś zamiennika na czas ciąży I do spódniczki też planuję nosić kryte rajtki - pewnie 40den bo 60-tki dla mnie już za grube są
Super koszula podobają mi się bardzo i do wielu stylizacji pasują a botki są śliczne widziałam je u Ciebie na blogu w stylizacjach i wyglądają mega ja muszę mieć jakies na płaskim do latania i rajstopki też wolę te 40den i nawet mam taie tylko nie wiem po co je kupiłam leżą jeszcze nowe więc może będą miały swoją premierę jak już będzie chłodniej tylko jeszcze nie mam spódniczki ani butów

Cocktail Medzik Kisiej Heroine Brawa za ćwiczenia klask i:

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-19, 22:03   #2926
heroine86
Zakorzenienie

Margot, super, że już lepiej i za podwójne Tiffoczki
Stary 2013-08-19, 22:05   #2927
ewelciaa144
Zakorzenienie

Białaczekoladka Za rower wielkie długo pojeździłaś

Cytat:
Moje też są bez objętości i nijakie miałam grzywkę na bok teraz ją zapuszczam i wyglądam jeszcze gorzej są oklapnięte już po poł godzinie od mycia nie wiem czym dodać im objętości u nasady i w dodatku szybko się puszą

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dziś było lepiej ale bez szału...jednak rewolucji przeprowadzać nie będę bo to się zwykle źle kończy. 1600kcal i rano 2x tifoczki

śniadanie: 70g chleba razowego 45 sera żółtego i pomidor
II ś: czekolady paski 2 czyli ok 36g
Obiad: kalafior cały co został i rosół z makaronem
podwieczorek :grejpfrut -leżał już tydzień w kuchni i patrzył na mnie
kolacja: 125g łososia wędzonego
Na kolację mogłaś coś jeszcze dorzucić a za czekoladę i brawa za toffoczki

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-08-19 o 22:06
Stary 2013-08-19, 22:11   #2928
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Podczytywałam Was wcześniej jak byłam u TŻa i jak to przeczytałam to od razu poszłam do Biedry też kupiłam Aktivię i jeszcze tam jakieś naturalne Tutti te smakowe staram się omijać szerokim łukiem, ale ten jogurt Bon Creme kawowy i kokosowy to moja miłość a ile w nim cukru
Dobra promocja a tych Bon Cremów to nigdy nie próbowałam, bo przerażał mnie skład właśnie a tyle razy miałam ochotę no i same pozytywy o nich słyszałam

Cytat:
Nigdy nie jadłam takiego kremiku z dyni brzmi smakowicie spisałam sobie przepis, który podałaś i dałam mamie tylko trzeba dynię kupić
Polecam! ugotowałam cały gar, więc chyba przez tydzień będę jeść ale mi to nie przeszkadza, bo uwielbiam

Cytat:
Cocktail Medzik Kisiej Heroine Brawa za ćwiczenia klask i:

Cytat:
Moje też są bez objętości i nijakie miałam grzywkę na bok teraz ją zapuszczam i wyglądam jeszcze gorzej są oklapnięte już po poł godzinie od mycia nie wiem czym dodać im objętości u nasady i w dodatku szybko się puszą
A Ty jaką masz długość teraz? Ja chcę zrobić grzywkę już od dłuższego czasu, bo kiedyś miałam i uważam, że lepiej mi z nią ale właśnie... tu nie ma mojego fryzjera i boję się iść do nie wiadomo kogo żeby mi nie spitolił końcówki też bym chciała podciąć, ale tak max. 5 cm, a nie 15, jak to zwykle bywa fryzjerzy są jacyś nie kumaci albo ja na takich trafiam w ogóle to nie wiem co ja mam z tymi moimi włosami zrobić raz chcę to, raz tamto i owamto

A jak tam dzisiaj Ci low carb wyszedł?
Stary 2013-08-19, 22:12   #2929
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra promocja a tych Bon Cremów to nigdy nie próbowałam, bo przerażał mnie skład właśnie a tyle razy miałam ochotę no i same pozytywy o nich słyszałam

Polecam! ugotowałam cały gar, więc chyba przez tydzień będę jeść ale mi to nie przeszkadza, bo uwielbiam
Są pyszne, przecudowne mają taka kremową konsystencę ten kokosowy to już w ogóle i przerąbane, że są w takiej dużej pojemności, bo ciężko przestać jeść jem je baaaardzo rzadko właśnie ze względu na ten skład i ilość węgli (16g w 100g)

A kremik może jeszcze uda się zrobić w tym tygodniu tylko trzeba się wybrać w środę na bazarek po dynię

Najdłuższy mój włos ma ok 68 cm, ale mam tak okropnie obcięte, że mam krótsze a pod spodem dluższe poszłam do fryzjera obciąć końcówki, a ona mi takie coś dowaliła i powiedziała, ze włosy będą bardziej puszyste i bardziej gęste jutro albo pojutrze wstawię fotkę to zobaczysz jak to wieśniacko wygląda kiedyś miałam takie ładne włosy gęste i grube i naturalny blond, a potem zaczęłam farbować jak nienormalna i prostować nie używając nic oprócz szaponów to teraz mam a grzywki już nie chcę, bo wymagała dużej stylizacji musiałam ją codziennie rano myć, suszyć , prostować, ukladać i pryskać lakierem żeby jakoś wyglądała i była okropnie przesuszona, a końcówka każda w inną stronę ja nienawidzę fryzjerów nigdy mnie nie rozumieją i zawsze wychodzę wkurzona, a w domu przed lustrem rycze

a low carb jak dziś bardzo dobrze tylko ok 19 zjadłam taką płaściutką łyżeczkę masła orzechowego a tak to nic, bo nie siedziałam w domu i nie myślałam o jedzeniu byłam na mieście kupiłam sobie bluzę taką jak chciałam za 39 zł widziałam na stronie Mosquito za 79 i baaaaaardzo mi się podobały, a szkoda mi było wydac tyle kasy i znalazłam u siebie w mieście wiadomo, że materiał inny, bardziej cienki, ale krój ten sam i mi się bardzo podoba i jeszcze kupiłam płyn micelarny z Lirene z tańczącymi drobinkami

a jak Tobie?

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-08-19 o 22:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 22:14   #2930
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Są pyszne, przecudowne mają taka kremową konsystencę ten kokosowy to już w ogóle i przerąbane, że są w takiej dużej pojemności, bo ciężko przestać jeść jem je baaaardzo rzadko właśnie ze względu na ten skład i ilość węgli (16g w 100g)
no właśnie, one dosyć spore są, a ja nie umiem podzielić jogurtu
Stary 2013-08-19, 23:03   #2931
pipson
Zadomowienie

padam na pysk spakowana już, o 4 muszę się zbierac na lotnisko, więc znając mnie nie pośpie to Was ponadrabiam trochę, ale to później. Byłam jeszcze dość dług o poza domem, więc jako kolacja wpadło pare (dosłownie 5) frytek z maca, gryz jakiejś nowej kanapki i dwie łyżeczki mcflurry z magnum, a potem w nagrodę, że nie zeżarłam mojemu chłopakowi połowy wszystkiego tylko po gryzie dostałam jabłko Ale juz więcej nic nie wcisnę, jakoś źle się czuję, nie wiem czemu Generalnie poza wymienionymi wyżej grzeszkami to byłam dziś grzeczna i low-carbowa
Odezwę się jeszcze potem lub już z hotelu, buziaki!

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Aha, apropos Maca Wam dopiszę- miałam ochotę początkowo dziką na swój własny zestaw, żeby się naaaajeść, ale cieszę się, że zrezygnowałam, bo wiecie co? Mc Donalds mi nie smakuje, odzwyczaiłam się zupełnie Teraz od tych kilku frytek mnie ten brzuch boli, bo przesolone to to, bułka taka sztuczna w smaku, to mięcho w środku takie rozpadające się dziwnie, ble No dobra, Mc Flurry mają skurczybyki dobre.
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 06:13   #2932
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Lachonki Wczoraj już nie miałam siły pisać. Takie miałam sensacje w brzuchu - muszę chyba wprowadzić do diety kilka urozmaiceń + kupić Espumisan lub Ulgix.
Czekamy na majstrów, TŻ poszedł pod blok z kumplem pogadać bo ten wraca z nocki i obiecał że mi drożdżówkę kupi. Ani drożdżówki, ani majstrów, ani TŻ Herbatka stygnie a ja nic do niej nie mam

Basia, a Ciebie tak wzdyma że masz taki brzuch? Ja wczoraj miałam też 5 miesiąc ciąży I już pal licho wygląd - to straszny ból. A dziś rano znów płaściutko a wieczorem pewnie będzie powtórka z rozrywki

Heroine, przykro mi z powodu rowera Kurka nie lubię takich sprzedawców ale my już na All podobnie się nadzialiśmy. Też wszystko ładnie pięknie, a w ostatniej chwili: nie ma! I już nam się wtedy odechciało zakupu, choć teraz nawet nie pamiętam co to było

Heroine, Ewelcia, mam podobne dylematy włosowe, zwłaszcza do Twoich Ewelcia. Ja już nawet przestałam wierzyć w jakiekolwiek dbanie o włosy, bo pomimo tego, że o nie dbałam to i tak fryzura wiecznie była płaska i wyglądałam jak topielica, zwłaszcza bez grzywki Potem coś po tej grzywce odżyło, ale teraz też po tym jak mi trochę urosła to facetka nie ścięła mi dokładnie tak jak chciałam i już nie wyglądam tak fajowo Wiem że są większe problemy na świecie, ale z drugiej strony jak patrzę w lustro to odbicie chwilami mi się wydaje całym światem, a raczej jakimś pobojowiskiem. Więc nie wiem czy nie ciachnąć tych włosów wkrótce.

Madzia, o taka np.klik Tylko ja nie mam długiej grzywki i boję się że u mnie źle to wyjdzie, ale wiem że mi ładnie w takim dłuższym bobie. Ale z drugiej strony wymaga częstych wizyt u fryzjera czego ja po prostu nie mam we krwi Chodzę gdy już naprawdę naprawdę muszę

Pipson, jeszcze dopiskę robię bo o tym Macu zapomniałam Ci napisać. Ja mam podobnie - już po wszelkich fast foodach mam bóle, wzdęcia, jest mi niewyobrażalnie ciężko na żołądku. My sobie lubimy robić domowe odpowiedniki, np. hamburgerów z bułą pełnoziarnistą i własnym sosem, własną kompozycją warzyw itp. Podobnie jest z kebabem, ale nie wiem czy da się taką bułkę zrobić albo kupić. Bo lubię bardzo ale ten kupny na mnie źle działa jednak - za tłusty, za ciężki. Aż przepisu poszukam, a później planuję właśnie iść na pocztę i przy okazji kupić kurzego cyca i mięcho mielone właśnie na hambuksy

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-20 o 06:45
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 06:22   #2933
tinekk
Zadomowienie

Cześć dziewuszki

Ja już po porannej kawie i łyżeczce masła orzechowego, a później śniadanie

menu na dziś:

- kawa z mlekiem + łyżeczka masła orz.
- 2 kromki + 100g twarogu
- 100g fileta z kuraka + gałka ryżu + surówka
- kawa z mlekiem + ciastko z bakaliami
- wieśniak

I wychodzi B= 80.2 W= 77.1 T= 36.9

Po wczorajszym 1 dniu tylko -0.1kg ale się nie poddaję i walczę dalej z resztą najważniejsze, że coś leci

Fajna ta strona ilewazy.pl wrzucam sobie jadłospis i mi tak ładnie podlicza

Pipson
o jezuuu mnie po Macu też strasznie męczy, tak jak po kebabie, spać nie mogę, brzuch boli... to zuoooo

Ewelcia o tak! te jogurty bon creme są pyszne ja uwielbiam tarte malinowa z resztą wszystkie pycha, ale też omijam szerokim łukiem

Heroine o nieee, myślałam, że pochwalisz się tym nowym rowerkiem, wyglądał przepięknie!

Czbasia ten brzusio to przesłodki, jak mi się podobają kobiety w ciąży ja bym się chwaliła chyba wszystkim wokół takim szczęściem

Medzik
Dokładnie! tak jak dziewczyny piszą masz naturalne ombre!
A moje też zniszczone, zwłaszcza końcówki. Podcinam sama od kilku lat, bo fryzjerzy zawsze upitolą 20cm. Chyba, że farbuję to idę do fryzjera na ostatnie małe ombre, ale jak zwykła farba np. ciemny brąz to wtedy sama. Ale właśnie schodzę do naturalnego koloru, nie farbowałam już z pół roku. Ostatnio tylko ombre i przy nim zostanę, a reszta natural
No i stosuję oleje od 2 lat kokosowy i alterra na zmianę

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 07:42   #2934
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
padam na pysk spakowana już, o 4 muszę się zbierac na lotnisko, więc znając mnie nie pośpie to Was ponadrabiam trochę, ale to później. Byłam jeszcze dość dług o poza domem, więc jako kolacja wpadło pare (dosłownie 5) frytek z maca, gryz jakiejś nowej kanapki i dwie łyżeczki mcflurry z magnum, a potem w nagrodę, że nie zeżarłam mojemu chłopakowi połowy wszystkiego tylko po gryzie dostałam jabłko Ale juz więcej nic nie wcisnę, jakoś źle się czuję, nie wiem czemu Generalnie poza wymienionymi wyżej grzeszkami to byłam dziś grzeczna i low-carbowa
Wiesz, że ja mam to samo zjem kilka frytek i mam rewolucje w brzuchu tak mnie boli ale fakt, mcflurry jest przeeeeeeeeepyszne a szczególnie to z magnum
porób dużo fotek żebyś potem nam pokazywała

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cześć Lachonki Wczoraj już nie miałam siły pisać. Takie miałam sensacje w brzuchu - muszę chyba wprowadzić do diety kilka urozmaiceń + kupić Espumisan lub Ulgix.
Czekamy na majstrów, TŻ poszedł pod blok z kumplem pogadać bo ten wraca z nocki i obiecał że mi drożdżówkę kupi. Ani drożdżówki, ani majstrów, ani TŻ Herbatka stygnie a ja nic do niej nie mam

Heroine, Ewelcia, mam podobne dylematy włosowe, zwłaszcza do Twoich Ewelcia. Ja już nawet przestałam wierzyć w jakiekolwiek dbanie o włosy, bo pomimo tego, że o nie dbałam to i tak fryzura wiecznie była płaska i wyglądałam jak topielica, zwłaszcza bez grzywki Potem coś po tej grzywce odżyło, ale teraz też po tym jak mi trochę urosła to facetka nie ścięła mi dokładnie tak jak chciałam i już nie wyglądam tak fajowo Wiem że są większe problemy na świecie, ale z drugiej strony jak patrzę w lustro to odbicie chwilami mi się wydaje całym światem, a raczej jakimś pobojowiskiem. Więc nie wiem czy nie ciachnąć tych włosów wkrótce.
Ojej to nie fajnie z tym brzuchem ale może to takie początk i niedługo już przejdzie nie rób mi ochoty na drożdżowkę ja je tak uwielbiam

Dokładnie, ja też bym chętnie je jakoś ścięła, ale boje się bardzo a ta fryzura jaką ma Honey bardzo by Ci pasowała serio widzę Cię teraz w takiej fryzurce Pomyśl nad nią, bo jest naprawdę fajna moja mama jest tak obcięta i baaardzo mi się podoba chociaż ja bym tak się nie dała, bo mam pociągła twarz i brzydko mi w rozpuszczonych chyba, że je natapiruje trochę przy głowie żeby była taka bardziej okrągła

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
I wychodzi B= 80.2 W= 77.1 T= 36.9

Po wczorajszym 1 dniu tylko -0.1kg ale się nie poddaję i walczę dalej z resztą najważniejsze, że coś leci

Fajna ta strona ilewazy.pl wrzucam sobie jadłospis i mi tak ładnie podlicza

Ewelcia o tak! te jogurty bon creme są pyszne ja uwielbiam tarte malinowa z resztą wszystkie pycha, ale też omijam szerokim łukiem
Ale ładnie wychodzisz z białeczkiem i brawo za spadek zawsze coś tak, tak ilewazy.pl jest fajną stronką często z niej korzystam i coś tam sprawdzam

zjadłabym tego bon creme dobrze, że nie mam Biedry pod nosem, bo nie wiem czy bym tam zaraz nie zawitała

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-20, 07:57   #2935
zooska
Zakorzenienie

Nadrabiam

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Ale moim i tak najwiekszym sukcesem jest nie podjadanie i zlikwidowanie całkowicie wilczego głodu, to dla mnie mega sukces, to wlasnie te napady strasznie mnie demotywowały. Spadala samoocena, czulam sie jak worek napchany smieciami. I w zasadzie mogłabym juz nie chudnac, bo zaczynam sie czuc rewelacyjnie a tylko utrzymywac wage chociaz i tak jestem spokojna bo wiem ze chudnac bede caly czas, takze chyba znalazlam swoj klucz do sukcesu
Jak to usunęłaś? W sensie, jakim sposobem sobie z tym poradziłaś? Bo ja zauważam, że zaczynam mieć kompulsy, a nawet nie jestem głodna tylko od tak o zjem coś, a to coś, to pół lodówki....

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
noo, aż szwagierka do mnie powiedziała: "ejjj, weź się ze mną zamień na nogi to nic, że będą trochę za krótkie "
O maaatko Jak ja bym chciała coś takiego usłyszeć... ach marzenie!
Ładne nóżki mieć musisz!!!

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:

zdjęcia mam w aparacie jutro może zgram to cosik jeszcze wstawię
No ja myślę!!!

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Ty pijoku, tylko o jednym Ja nie piję I wakacje to nie powód do rozpusty Rozpuste miałam na poprzednic i stąd moje dodatkowe cm w udzie
Jaka twarda Podziwiam

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Rano zrobiłam tifoczki only.
Zmęczona jestem i taka niezadowolona z siebie. Nigdy nie schudnę, powinnam się cieszyć, że 100kg jeszcze nie ważę
Koooochana Nie załamuj nam się tutaj Nie wolno, pisz z nami cały czas my jakoś postaramy się zapobiec temu zachowaniu
Ja tam się za bardzo wypowiadać nie mogę, bo mam podobny problem do Twojego Więc... taaa... Ale razem damy radę

Głowa do góry, cyce do przodu i walczymy dalej

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Tineczku Twój jadłospis wydaje się być bardzo skromny może byś warzywek więcej dodała? Jakoś tak mało tego wszystkiego....
Podpisuję się pod tym

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Ostatnio znowu kręcę HH dość intensywnie.
Od wszelakich ćwiczeń nieco kości biodrowe mi się uwidoczniły, a nauczyłam się kręcić właśnie na biodrach (bo o spadek cm tam mi bardzo bardzo zależy).
Dzisiaj obudziłam się z takimi sińcami i bólem, że masakra.
Aaaaj...muszę w końcu do swojego hh wrzucić jakiś groch czy cuś i zacząć z Tobą, bo zabieram się do tego jakbym chciała a nie mogła

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 07:59   #2936
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Siema pijoooku
Heeeeeeloł

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Mniam mniam ja zeżarłam jajecznicę z parówką z szynki (wiem, że parówki to zuooo no ale miałam smaka ) z kromką razowca i pomidorkami cherry zaraz się muszę ogarnąć, bo chcę iść po dynię na targ
Nooo...i już mam pomysł na dzisiejsze śniadanie Tylko te parówki i szynka to odpada No i chleba nie mam xD Damy radę ^^

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
zjadlam owsianke na mleku mgidalowym z lnem, jagodami goji i bananem i OSTATNI plasterek (bo to nie kromka juz nawet ) domowego razowca
Jaaakie mega śniadanie Normalnie, sama bym sobie takie zafundowała

Stary 2013-08-20, 07:59   #2937
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wstałam po 7 i jakoś mi czas zleciał nie wiem kiedy ogarnęłam trochę kuchnię, bo wczoraj żem upaćkała kuchenkę jak gotowałam ten krem z dyni teraz dopiero siadłam i piję w spokoju kawę dzisiaj chata wolna, TŻ na dyżurze mogę robić co chcę

Cytat:
Najdłuższy mój włos ma ok 68 cm, ale mam tak okropnie obcięte, że mam krótsze a pod spodem dluższe poszłam do fryzjera obciąć końcówki, a ona mi takie coś dowaliła i powiedziała, ze włosy będą bardziej puszyste i bardziej gęste jutro albo pojutrze wstawię fotkę to zobaczysz jak to wieśniacko wygląda kiedyś miałam takie ładne włosy gęste i grube i naturalny blond, a potem zaczęłam farbować jak nienormalna i prostować nie używając nic oprócz szaponów to teraz mam a grzywki już nie chcę, bo wymagała dużej stylizacji musiałam ją codziennie rano myć, suszyć , prostować, ukladać i pryskać lakierem żeby jakoś wyglądała i była okropnie przesuszona, a końcówka każda w inną stronę ja nienawidzę fryzjerów nigdy mnie nie rozumieją i zawsze wychodzę wkurzona, a w domu przed lustrem rycze

a low carb jak dziś bardzo dobrze tylko ok 19 zjadłam taką płaściutką łyżeczkę masła orzechowego a tak to nic, bo nie siedziałam w domu i nie myślałam o jedzeniu byłam na mieście kupiłam sobie bluzę taką jak chciałam za 39 zł widziałam na stronie Mosquito za 79 i baaaaaardzo mi się podobały, a szkoda mi było wydac tyle kasy i znalazłam u siebie w mieście wiadomo, że materiał inny, bardziej cienki, ale krój ten sam i mi się bardzo podoba i jeszcze kupiłam płyn micelarny z Lirene z tańczącymi drobinkami

a jak Tobie?
Ja pierwszy raz zrobiłam refleksy rok temu w maju i w tym roku powtórzyłam też w maju czyli stosunkowo późno "spróbowałam" koloryzacji lekkiej moje nie są zniszczone od farby, a od prostowania zresztą ja nie mam farby na całych włosach tylko na wierzchniej warstwie włosów od nasady, bo chciałam przykryć moje siwulce a i tak kolor mam super dobrany, bo praktycznie taki sam jaki mam naturalny gdzieniegdzie tylko pasemka jaśniejsze są ale powiem Wam, że nawet jak nie rozjaśniałam to moje włosy miały takie pasemka i każdy myślał, że mam farbowane
No dlatego ja się boję iść do fryzjera "obciąć końcówki", bo wiem jak to się może skończyć wyjdę z połową włosów a jak powiem, że chcę skrócić do ramion to mi obetnie za uszy także tego, chyba zostawię te moje kłaki ja bardzo rzadko chodzę do fryzjera: raz na rok no chyba, że jakieś czesanie na ślub chcę mam uraz z czasów gimnazjalnych i nienawidzę tam chodzić

Mój low carb też się miał całkiem nieźle, słodyczy nie było, ale wpadło trochę owoców bardzo słodkie winogrona i trochę arbuza no aleee to dopiero początki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 08:00   #2938
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz musicie mi dopingować i pilnować czy ćwiczę i jem ładnie. Chce w końcu jakoś wyglądać. Od października wracam na fit Także teraz mam plan ćwiczyć w domu przez miesiąc. Zrobiłam pomiary rano, zważyłam sie 60 kg czyli ja sie zarąbiście utrzymuje w wadze to mi wychodzi doskonale porobiłam fotki za miesiąc porównanie.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Melduje pierwszy dzień wyzwania wykonany. W sumie było tak rozgrzewa z Jilian, ABS z Tiffany, Pośladki z Mel B, 7 minut Legs z Panem nic & esasy, ode mnie 5 minut skakanki która mnie dobiła, że mi z nosa pot kapał i rozciąganie na koniec z Mel B Fajnie że codziennie są inne zestawy do robienia przynajmniej nie jest monotonne
Ooo łał...

Stary 2013-08-20, 08:01   #2939
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Aha, apropos Maca Wam dopiszę- miałam ochotę początkowo dziką na swój własny zestaw, żeby się naaaajeść, ale cieszę się, że zrezygnowałam, bo wiecie co? Mc Donalds mi nie smakuje, odzwyczaiłam się zupełnie Teraz od tych kilku frytek mnie ten brzuch boli, bo przesolone to to, bułka taka sztuczna w smaku, to mięcho w środku takie rozpadające się dziwnie, ble No dobra, Mc Flurry mają skurczybyki dobre.
Czeeeeść Kochana!
Udanego wyjazdu Ci życzę szczęśliwej podróży no i zamelduj się jak już dotrzesz na miejsce baw się dobrze i się tam zbytnio nie ograniczaj, w końcu to wakacje
I super, że nie dałaś się skusić na jedzenie z Maca chociaż frytki to mi tam smakują zawsze dziubnę parę od TŻ-ta a McFlurry to jedyna rzecz, którą tam w sumie jadam bo innych rzeczy nawet nie próbowałam no chyba kiedyś McWrapa czy coś takiego ale mnie nie zachwyciło.
Stary 2013-08-20, 08:02   #2940
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zrobiłam dziś foto włosów i są paskudne odrost na pół głowy nie podobają mi się wcale, jeszcze jakiś puch od wilgotnego powietrza mi się zrobił
Ty kobito paskudnych włosów chyba nie widziałaś na oczy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości