|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna u Admirable, XS/S/M i inne:) ZAPRASZAM!
1. Kurtka Big Star- rozm S,
2.Kurtka Pepe Jeans- rozm M, 3.Biały płaszczyk- rozm S. 4. Sukienka z żabotem i górą w paski, super układa się na ciele, długość przed kolano, rozm S/M 5.Bluzeczka ze zrobionym żabotem S/M 6.Wisiorek New Yorker Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-04-05 o 10:54 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1.Biały żakiet- rozm S (mała plamka)
2.Grafitowa marynarka- rozmiar S (stan idealny, bardzo ładnie się układa, rękawy podwinięte przeze mnie). Wymiary: Długość: 60 Szerokość pod pachami: 45 Długość rękawa mierzona od pachy: 45 Ramiona: 40 nie ma Bluzezka w kwaituszki rozmiar M, stan idealny Satynowa dobra na S i M, stan idealny Fioletowa nowa bez metek, nietrafiony prezent, brak metki z rozmiarem ale podejrzewam że L/XL Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-04-07 o 22:08 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. Biała bluzeczka w stanie idealnym- rozmiar XS/S/ małe M
2. Biała bluzeczka z uroczymi bufkami GAP- rozmiar M 3. Bluzeczka Top Shop z cekinami w stanie dobrym, metki wycięte- rozmiar S/M 4. Błękitna bluzeczka- rozmiar S/M 5. Pudrowo różowa bluzka z cekinami, nowa z metkami. Rozmiar z metki to 42 jednakże myślę, że na 38 będzie dobra lub na 36 z większym biustem. 6. Bluzeczka ZARA, nowa- M nie ma 7. Bokserka w paski w stanie idealnym- rozm S/M 8. Czarna w krótki rękaw, stan dobry+, ma malutką dziurkę, trudną do zauważenia - rozm XS/S 9. Czarna bluzeczka na imprezę w stanie idealnym- rozm S/M 10. Fioletowa w długi rękaw, z paskami do zawiązywania Troll - rozm S Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-04-06 o 20:08 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. Fioletowy golfik, stan dobry+, lekkie zmechacenia- rozm XS/S/M
2. Kremowy golfik, stan dobry+,- rozm XS/S 3. Różowa koszula, super się układa, rękawy zawiązywane na wstążeczki, mi się popruły, ale koszt zakupienia nowych to kilka groszy- rozm M 4. Sweterek kopertowy GAP- rozm S/m 5. Turkusowy golf w stanie bardzo dobrym- rozm XS/S Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-03-08 o 21:22 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1. Piękna mgiełka z żabotem, oddam z żalem bo mam drugą bardzo podobną- rozm S/M, nie ma
2. Pasiaczek atmosphere- rozm S/M 3. Biały t-shirt, raz ubrany- S Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-04-06 o 21:05 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. Czarny sweterkowy nietoperz (bez paska) w stanie bardzo dobrym- S/M
2. Czerwony sweterek w sere w stanie idealnym - S/M 3. Fioletowy kopertowy sweterek, w stanie bardzo dobrym- XS/S/M 4. Czarny sweterek w serek z koronką- rozm S/M 5. Miętowy sweterek w serek F&F w stanie idealnym- rozm S 6. Sweterek House z kokardką i guziczkami w kształcie serduszek- rozm S- nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-03-10 o 14:12 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1. Jeansowa sukienka w stanie idealnym, ramiączka odpinane, pasek do przewiązywania - rozm S/M- nie ma
2. Sukienka Bershka, stan bdb-, lekkie ślady użytkowania, rozm M ale jak dla mnie jest uniwersalny- nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-03-21 o 11:52 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
1. Nowy strój kąpielowy- rozm ok M/L
2. Bikini H&M, doł 34, góra 36 3. Różowe bikini S/M 4. Stanik 34B, tylko przymierzony |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
SUKNIA WIECZOROWA MONA ROZMIAR 36
MIAŁAM JEDEN RAZ NA SOBIE WYMIENIĘ JEDYNIE ZA JAKĄŚ INNĄ SUKIENKĘ, KURTECZKĘ/ Płaszczyk na życzenie zdj real, ale wygląda tak samo
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
1. Czarny kuferek, nie mieści A4, raz miałam ze sobą, stan idealny, ma pasek do przewieszenia przez ramię
2. Karmalowa torba XXL, jedna ramię lekko naderwne ale w ogóle tego nie widać, nie przeszkadza w użytkowaniu, 3. Pasek Bershka nie ma 4. Czarna czapka Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-04-06 o 21:06 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Depilator Braun Silk-épil SoftPerfection (raz wypróbowany, jednak to nie dla mnie, oddam jedynie za cos super)
w komplecie depilator, dwie nasadki (masująca i ułatwiająca łapanie włosków), zasilacz, pędzelek do czyszczenia oraz woreczek) |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka
1.żółta bokserka rozm z metki M ale myślę, że na S też będzie super leżeć ![]() 2.różowa asymetryczna bluzeczka z kokardą u góry, rozm S/M (plamka na kokardzie to wina aparatu) 3. body w kolorze ecri (tylko przymierzone), super wygląda na ciele i na biuście niestety sama się źle czuję w body S/M4. Bluzeczka z guziczkami M 5. pasiaczek h&m, widać ślady użytkowania XS 6. bokserka reserved jeszcze z metką M nie ma 7. Spódnica w grochy, u góry jest materiał który się rozciąga więc zmieści się na różne rozmiary S/M Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-04-06 o 21:06 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za sukienki: dżinsową i breshka?
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie
![]() Fioletowa w długi rękaw, z paskami do zawiązywania Troll - rozm S Różowe bikini S/M jesli gora pasuje na miseczke C Czarny kuferek, nie mieści A4, raz miałam ze sobą, stan idealny, ma pasek do przewieszenia przez ramię
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mam nadzieję że już można. Znalazłabyś coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1268078597 i/lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1268079560?
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: 6. Sweterek House z kokardką i guziczkami w kształcie serduszek- rozm S
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
zależy mi na Grafitowa marynarka- rozmiar S, znajdziesz coś??? bardzo prosze odpisz u mnie
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- i Nowy strój kąpielowy- rozm ok M/L
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1268079560 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1268080495
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
3. Bluzeczka Top Shop z cekinami w stanie dobrym, metki wycięte- rozmiar S/M 1. Piękna mgiełka z żabotem, oddam z żalem bo mam drugą bardzo podobną- rozm S/M |
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za baleriny ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

S/M