|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
wymienię/oddam kosmetyki REVLON, L'OREAL, AVON i inne
Nieaktualny zapraszam tu --> Klik <--
- Dokładka - (16 maja) 1. Paletka cieni Lancome (ubytek niewielki) Dokładka z 6 maja:2. Dwie szminki L'Oreal Shine Gelee (maźnięte może 2 razy) Kolor Light Garnet oraz Pretty Peach 3. Dwa błyszczyki h&m nowe 4. Błuszczyk truskawkowy Essence - praktycznie nieużywany- 5. Róż do policzków MySecret Smoky Rock 6. Próbki perfum 1. Sypkie cienie MySecret Star Dust - nowe (otwarte w celu sprawdzenia koloru) - został pierwszy, drugi i ostatni od lewej 2. Perłowe cienie MySecret Pearl Touch - ubytek znikomy - kolor perłowy (zdjęcie) 3. Iskrzący cień MySecret Magic Dust - ubytek znikomy - kolor dziecinny róż (zdjęcie) 4. Wypiekane cienie MySecret Double Effect (stosowane na mokro i na sucho) - maźnięte kilka razy - kolor biały z brokatem (zdjęcie) 5. Cień Essence - nowy, nieużywany - kolor 16 'Go Glam' fioletowy z drobinkami - zdjęcie na 4 stronie - 8. Błyszczyk AVON Glazerwear Sparkle - użyty 2 razy - kolor Mocha Latte (zdjęcie) OCZY: 4. złota kredka do oczu MY SECRET GOLD (użyta 2 razy) 7. cień do powiek w kremie ORIFLAME ILLUMINATE CRAYON Night Fever (zostało ok. 90%) 8. złoty eyeliner AVON COLORTREND Gold Gleam (zostało ok. 80%) 9. cienie AVON COLORTREND Angel Cake ( używane kilka razy, niepokruszone) 10. cień w musie AVON COLORTREND eye frosting SKY (pozostało ok. 70% słoiczka 10 ml) USTA: 1. błyszczyk AVON GLAZERWEAR SPARKLE Apple Cinnamon (ubytek niezauważalny) 2. szminka AVON COLORTREND Cafe au Lait (użyta tylko do wypróbowania na ręce) PAZNOKCIE: 6. paseczki do francuskiego manicure (30 szt.) PIELĘGNACJA CIAŁA: 1. kawior do kąpieli STARA MYDLARNIA Czekolada, kawa, wanilia i inne - pytać - (nowy) 2. żel do kąpieli STARA MYDLARNIA Czekolada i inne - pytać - (nowy) PIELĘGNACJA TWARZY: 1. krem do twarzy na noc łagodząco-nawilżający GARNIER SKIN NATURALS skóra b. wrażliwa - 50ml - ubytek niezauważalny (użyty raz dla wypróbowania) PERFUMY: 1. ORIFLAME ICE(teraz już chyba nie ma w katalogu, zużyte 30% z 30 ml) oprócz tego dużo próbek - żele pod prysznic, kremy, szampony i nie tylko - pytać - dorzucę do wymiany szary - wymienione czerwony - dołożone wymienione: 2. podkład L'OREAL TRUE MATCH W5 Golden Sand (użyty 2 razy, ubytek niezauważalny)cashmeree 3. podkład MISS SPORTY LIGHT ENERGY 01 Light (użyty raz dla wypróbowania, ale okazał się zbyt jasny)hoe 1. tusz ASTOR LYCRA EXTEND waterproof (praktycznie nieużywany, mokry)hoe 2. tusz GOSH PERFECT LIFT'N SHAPE waterproof (użyty 4 razy, mokry) cashmeree 3. paletka cieni MY SECRET PURPLE GARDEN (użyta tylko do wypróbowania) majka242007 5. kredka do oczu DEBORAH GLITTER EYEPENCIL (używana kilka razy)czarna248 6. eyeliner we flamastrze ESSENCE czarny (użyty 2 razy)hoe 5. błyszczyk w tubce ORIFLAME CHOCOLATE CHERRY (kolor lekko wiśniowy, wspaniały czekoladowy zapach i smak - użyty tylko w celu wypróbowania)angela447 6. szminka ORIFLAME POWER SHINE Hot Peach (ubytek znikomy) beata_1988 1. preparat przyspieszający wysychanie lakieru AVON NAIL EXPERTS (została połowa) czarna248 2. ekspresowy nabłyszczacz i wysuszacz lakieru MY SECRET (użyty tylko raz) czarna248 3. nawilżająca odżywka do paznokci z ekstraktem z kaktusa AVON NAIL EXPERTS (z 12 ml zostało 10ml)czarna248 1. maseczka AVON PLANET SPA SAKE AND RICE (75ml, użyta 2 razy) majka242007 2. rozświetlające serum do twarzy AVON PLANET SPA SAKE AND RICE (50ml, tylko raz przetestowane)hoe 3. AVON TRESELLE (zostało ok. 40 z 50 ml) beata_1988 11. brokatowy eyeliner z pędzelkiem ESSENCE czarny (użyty 2 razy) hoe 4. sypki brokat do paznokci różne kolory - pytać - (fiolki 4-5g lub słoiczki 5g) hoe 5. ozdoby do paznokci - gwiazdki, serduszka, kwiatuszki, cyrkonie - pytać - (woreczki strunowe, ok. 20 szt.) hoe 3. błyszczyk ESSENCE CREAMYLICIOUS Wild Berry Sorbet (95%) Sadunia 3. balsam do ciała SPHERE (perfumerie Douglas) lime & woody (nowy) Sadunia 2. krem do twarzy na dzień GARNIER SKIN NATURALS ODŻYWIENIE I KOMFORT - 50 ml - zdjęcie na str. 4 DontSaySorry 6. DEBORAH Extra Volume Sprint Mascara - świeża, mokra, ubytek określam na 10 % - kolor Extra Black 7. Błyszczyk ASTOR Shine Deluxe Jewels - użyty raz w celu sprawdzenia koloru, naklejka z odcieniem niestety się starła, ale widać na zdjęciu, że jest to róż z maleńkimi drobinkami 4. błyszczyk MY SECRET FASHION LIP GLOSS (lekko różowy z brokatem, użyty 2 razy) 1. podkład REVLON COLORSTAY 220 Natural Beige (2/3 pełnowymiarowego opakowania) - tylko za coś fajnego - 4. pędzel do podkładu INGLOT 21T (użyty raz, wyprany, stan idealny) - tylko za coś fajnego - 2. AVON PUR BLANCA w limitowanej gwiazdce (zostało ok 25 z 30 ml) ______ ZDJĘCIA: Załącznik 3041838Załącznik 3041839Załącznik 3041840Załącznik 3041842Załącznik 3041843Załącznik 3085091Załącznik 3085092Załącznik 3085093Załącznik 3111006Załącznik 3111007 Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-05-21 o 23:39 |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: wymienię/oddam kosmetyki REVLON, L'OREAL, AVON i inne
coś u mnie za:
3. paletka cieni MY SECRET PURPLE GARDEN (użyta tylko do wypróbowania) 3. podkład MISS SPORTY LIGHT ENERGY 01 Light (użyty raz dla wypróbowania, ale okazał się zbyt jasny) 6. eyeliner we flamastrze ESSENCE czarny (użyty 2 razy) 3. balsam do ciała SPHERE (perfumerie Douglas) lime & woody (nowy) 1. ORIFLAME ICE (teraz już chyba nie ma w katalogu, zużyte 30% z 30 ml) 2. AVON PUR BLANCA w limitowanej gwiazdce (zostało ok 25 z 30 ml) 3. AVON TRESELLE (zostało ok. 40 z 50 ml)? Mogę poszukać też po za wątkami
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
6. eyeliner we flamastrze ESSENCE czarny (użyty 2 razy) 1. kawior do kąpieli STARA MYDLARNIA Magnolia (nowy) 2. żel do kąpieli STARA MYDLARNIA English Rose (nowy) |
|
|
|
#4 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
nie można mieć dwóch wątków wymiankowych - poproś moderatora o zamknięcie tego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423363 Pozdrawiam
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tusz gosh albo astora, kredke zlota i deborah, flamaster essence, kawior i zel z mydlarni no i ukochane treselle
![]()
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
najlepiej kogoś z REVLONEM
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za tusz i pur blankę? lub tressele?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
3. błyszczyk ESSENCE CREAMYLICIOUS Wild Berry Sorbet (95%)
paletka purple garden coś u mnie? |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kawior z mydlarni i treselle?
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za któres perfumy z avonu lub oriflame??? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post18510555
|
|
|
|
#14 |
|
JESTEM ONA
|
Shirinn
![]() Podoba mi się kilka kosmetyków - zapraszam do siebie, moze coś wypatrzysz. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422187 link do wątku
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
4. pędzel do podkładu INGLOT 21T (użyty raz, wyprany, stan idealny)
3. balsam do ciała SPHERE (perfumerie Douglas) lime & woody (nowy) Coś u mnie ?
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład revlon?
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Przykro mi ... Nic więcej mnie nie zainteresowało ; )) Muszę więc zrezygnować.
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Wybacz, ale wolę wymienić puder na jakiś inny (lub podkład) ze średniej do wyższej półki ; )) Chyba, że masz coś do zaoferowania ? ^^
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za
. ORIFLAME ICE (teraz już chyba nie ma w katalogu, zużyte 30% z 30 ml) 3. AVON TRESELLE (zostało ok. 40 z 50 ml)
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-04-18 o 21:20 |
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam. Po prostu mi się to nie kalkuluje ; )) Ale będę zaglądać może dorzucisz jakiś puderek ^^
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ,ale BD wymieniam tylko za obecne must have
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w południe dokładka.
ZAPRASZAM |
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za pędzel 21T ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=421041
|
#24 |
|
JESTEM ONA
|
Mnie zainteresował zel ze starej mydlarni i balsam duglasowski, ale niestety tego co wybrałaś nie wymienię za powyższe, niestety.
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej chciałabym maseczkę bo serum używam innej marki.... chociaż nie wiem ![]() Co byś chciała za nią? Ja ewentualnie znajdę coś jeszcze u ciebie jak za wiele wybierzesz ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
Ja widzę też u ciebie więcej więc może widzisz coś jeszcze co byś chciała? Ja chętnie przygarnę: 1. kawior do kąpieli STARA MYDLARNIA Magnolia (nowy) 2. żel do kąpieli STARA MYDLARNIA English Rose (nowy) 1. maseczka AVON PLANET SPA SAKE AND RICE (75ml, użyta 2 razy) 3. paletka cieni MY SECRET PURPLE GARDEN (użyta tylko do wypróbowania)
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Kawior już jest zarezerwowany, ale resztę oddam
serum też chcesz? jeśli tak to ja od Ciebie będę chciała te cienie INGLOT, próbki i ten płyn do demakijażu albo ten Biotherm. W każdym razie zapraszam na PW lub gg
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ten podklad nadal mám( revlon ivory). Oddam chetnie ale poza pedzlem inglot nie widze nič:-(
z podkladow mám jeszcze: - CoverGirl Clean Male-Up odcien Natural Ivory - Bourjois Reboosting Foundation, podklad z kolagenem odcien 61 bardzo jasniutki zuzycie ok 10% z 30 ml - Bourjois Le Nu Vous Va Si Bien odcien Péché 53 Subtile, jasný, zuzycie okolo 5% z 30ml - Marks& Spencer All Day Foundation, podklad w kolorze Ivory, raz testowany - Max Factor Ultra Moist odcien 102 Natural Beige- raz testowany - Avon podklad mineralny odcien Ivory nowy - Olay Shine Control podklad w odcieniu 12 porcelain, zuzycie okolo10% z 35 ml Z podkladow to tyle
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wezmę: 2. żel do kąpieli STARA MYDLARNIA English Rose (nowy) 1. maseczka AVON PLANET SPA SAKE AND RICE (75ml, użyta 2 razy) 3. paletka cieni MY SECRET PURPLE GARDEN (użyta tylko do wypróbowania) Oddam Ci za to: próbki: Lancome tresor in love, diesel only the brave, CK Euphoria, Armani Code Płyn do demakijażu Lancome, paletka cieni INGLOT Czy pasuje Ci? Kochana ja nie siedzę 24 godziny na dobę na wizażu i nie musisz mnie ponaglać. Rozumiem, że być może masz potrzebę szybko się wymienić ale niestety mam obowiązki/pracę itd ![]()
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

nie wiem