![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy - także nisza, pielęgnację HR + guerlain, kolorówkę :)!! NIEAKTUALNE !! Proszę przeczytaj: - Preferuję DUŻE wymianki - NIE wymieniam się na odsypki, książki - NIE wymieniam się samymi odlewkami - zasadniczo NIE wymieniam na ciuchy... ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Najbardziej szukam KADZIDEŁ
oddam pół wątku za dobre kadzidło ![]() Dokładna lista Wishowa (klik!) Szukam także Butków (klik!) ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-07 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy - także nisza, pielęgnację HR + guerlain, kolorówkę :)
- Kupon rabatowy do Sephory, VIP na -20% na cały asortyment - kupon dla wybranego przeze mnie przyjaciela, także nie trzeba mieć karty VIP żeby go zrealizować
![]() ![]() Perfumy wymienię najchętniej na inne zapachy ![]() Najlepiej za WISH'owce: używam części, więc ilość będzie się zmniejszać - Custo Barcelona, Balsam do ciała Custo, 200 ml, nowy, zafoliowany link do zapachu: http://www.fragrantica.com/perfume/C...lona-4751.html - YSL, NU - EDT 70/100 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-55...YSL-Nu-EDT.htm - D&G,Anthology, L'Imperatrice EDT, 45/100 ml - odlewka 5 ml - Magsch https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32...atrice-EDT.htm - Trussardi, Python 40/50 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-92...-for-Women.htm - Caron, Lady Caron EDP 45/50 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-29...-Caron-EDP.htm - Elizabeth Taylor, Passion, edt 40/44 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30154-opis-Elizabeth-Taylor-Passion-EDT.htm - Hermes, Rouge Eau Delicate, edt 50 ml - bez kilku ml - Madziczka - Etro, Sandalo EDC, 70/ 100 ml - Ragutka - CdG, seria 3 Incense - JAISALMER 49/50 ml - Sabbath - Les Parfums De Rosine, Un Zest de Rose, 100 ml - Mitsouko - Annick Goutal, Eau d'Hadrien EDT, 20/50 ml- allegro - Gucci, Gucci by Gucci EDP, 75 ml - Magsch - Guerlain, My Insolence - Balsam, połowa z 75 ml - Oriflame, Petal Quartz EDP 35/50 ml 3. Próbki, Miniaturki i Odlewki Nie wymieniam się samymi próbkami, natomiast chętnie dokładam do wymianek. Fabryczne próbki i miniaturki: - Amouage, Liryc PH - Paco Rabane - Black XS edt 1,2 ml Robione odlewki: - Guerlain, Winter Delice - 20 ml - allegro - L'Artisan - Mechant Loup - 10 ml - Annick Goutal - Myrrhe Ardente - 15 ml - allegro - Norma Kamali, Ceremony - 5 ml - 10 Corso Como,10 Corso Como - ok 4 ml - AP, Agent Provocateur - ok 4 ml - Laboratorio Olfattivo, Alkemie - 2,5 ml - Mitsouko - Marquis de Sade - 2,5 ml - Nina Ricci, Zielone pomidorki - 2,5 ml - Miszona - Molinard, Habanita - 2,5 ml - Mitsouko - Guerlain, Shalimar Light - 2,5 ml Robione Samplerki: - Parfum d'Empire - Ambre Russe - 1 ml - Comptoir sud Pacifique, Amour de Cacao - Vivienne Westwood, Boudoir - Mitsouko - Jil Sanders, Pure - MAC, Creations: MV3 - Nina Ricci, Deci-Dela - Mitsouko - Escentric Molecules, Molecule 01 - E.Coudray, Ambre et Vanille - Lulu Guinness, Lulu Guinness - Romea D`Ameor, The Great Empresses of Japan - Reminiscence, Sol La - Bath & Body Works, Signature Collection, Chocolate Amber EDT ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-05 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka
- Estee Lauder, Signature, Eyeshadow Quad, M07 - Arctic Night, nowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-27...-do-powiek.htm - Estee Lauder, Lucidity Translucent Loose Powder, 03 - nowy, w kartoniku, 21 g https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-6...uder-sypki.htm - Guerlain, Meteorites - odsypka nowych meteorków, 23 kulaski + 2/3 połamane, kolor 02 - Mitsouko - 10 kulasków - Miszona - Kryolan - żęl do brokatu, nowy - Avon, tusz Magnify - użyty kilka razy, świeży - Avon, limonkowy eyeliner Color Trend - nowy, tylko odfoliowany - Estee Lauder, maskara Sumptuose - miniaturka 2,8 ml - Chanel, Rouge Allure, tester, kolor VERTIGE - czerwień - Smashbox, Fusion Soft Lights, Dusk, prawie nowy - niestety miał wypadek, upadł i się skruszył ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-36807-opis-Smashbox-Soft-Lights-Puder-rozswietlajacy.htm http://www.smashbox.com/FUSION-SOFT-LIGHTS - Kryolan, Puder transparentny, jasny odcień, ok 70% zostało https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-17...nsparentny.htm - Kryolan, Ultrafoundation - koło 3 korektorów - zużycie miniamlne - posiadam jeszcze 2 inne paletki tych korektorów więc tą chętnie oddam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-26...3-Korektor.htm Podkłady, Bazy i Korektory - Dior, Anticerne Perfecteur, Long-Wearing Moizsturizing Concealer, 410, 15 g - zużycie minimalne - Vichy, Oligo 25, Illuminating Tinted Make-Up Base, Glowing Peach - ok połowa z 30 ml - Lancome, La Base Pro - Baza - połowa z 30 ml - najlepiej na inną bazę - Estee Lauder, Double Wear 2N2 Fresco 01 - 6 x 1,5 ml - Miszona - Estee Lauder, Double Wear Light 02 - 3 x 1,5 ml - Miszona - Clinique, Superfit Makeup, 05 Neutral - 5 x 1,5 ml - Miszona - Chanel, Pro Lumiere, 40 Beige - 2,5 ml - Shiseido, Advanced Hydro-Liquid Compact O40 - 0,5 g Cienie do Powiek - Lancome, Color Design, Sensational Effects Eye Shadow Smooth Hold, pojedyncze cienie - złoty, granatowy, srebrny, użycie minimalne - allegro https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-13...mooth-Hold.htm - Dior, 5 Color Eyeshadow No. 640 Moonray - zużycie na zdjęciu - allegro - Pupa, Diamond Pochettte, Błyszczyki użyte zaledwie kilka razy, cienie zużyte ok 20%, rewelacyjna paletka, jedna z moich ulubionych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217070 - Lancome, COLOR FOCUS PALETTE 4 OMBRES, 105 Renaissance, użyte 4 razy, wyrzuciłam oczywiście pacynki - allegro https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9621-opis-Lancome-Color-Focus-Palette.htm - Givenchy, Prism Again!, poczwórne cienie, niebieskie - zużycie max 20% - pomyłka na zdjęciu, podpisane jako Guerlain ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-18841-opis-Givenchy-Prisme-Again-Eyes-Poczworne-cienie-do-powiek.htm - Make Up Factory, kupione w drogerii w lutym, tylko testowane, kolory: niebieski - 86, różowy 70 - allegro - YSL, The Bow Collection, testerki, zużycie max 20% - wymienię jedynie w komplecie !! - Shiseido, Accentuating Color, A12 Jade Green - zużycie 20 % - Miszona - Collistar, złoty, kilka razy użyty ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-05 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
- Estee Lauder, Re-Nutriv, Revitalizing Comfort Eye Creme - nowy, zafoliowany, 15 ml - Pat & Rub, Peeling cukrowy - 450 g - raz użyty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-i-cytryna.htm - Sampar, Creme Beaute du Temps - miniaturka 15 ml - Sanoflore, Mleczko nawilżające migdałowe - miniaturka 50 ml, jedynie raz testowany, brudna tubka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28...e-do-ciala.htm - Guerlain, Orchidee Imperiale fluid - 30 ml, nowy tester - Helena Rubinstein - Prodigy Re-Plasty - nowy tester 50 ml, spf 15 - Peonies - Strivectin - zesrtaw 4 miniaturek: pod oczy, szyja, rozstępy, serum na noc - Vichy, Aqualia Antiox - 50 ml, kupiony w aptece, użyty max 4 razy - higienicznie - Clinique, Superdefense spf 25 - miniaturka 15 ml - Avon, Anew Reversalist na dzień - 50 ml - Avon, Anew Rejuvenate pod oczy - 2 x 10 ml - Avon, Anew Clinical, Krem Modelujący sylwetkę - 150 ml Włosy: - L'oreal Proffesionel, Shine Curl szampon - 220/500 ml - John Frieda, Brilliant Brunette, Illuminating Shampoo - raz użyty - Wella, High Hair, Stylin Mousse, Extra Strong Control - 300 ml, Nowa Próbki: - Estee Lauder, Advanced Night Repair Eye - 4 x 1,5 ml - Sabbath - Estee Lauder, Hydrationist - 4 x 1,5 ml - Clarins, Huile Tonic, Body Oil 2 ml - Shiseido, White Lucency, Perfect Radiance, Refining Softener - 3 x 7 ml - Shiseido, White Lucency, Claryfying Cleansing Foam - 7 ml - Dior, HYDRA Life, Pro-Youth Sorbet Eye Cream - 2 x 2 ml ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-05 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Troszkę ubraniowo i dodatkowo
![]() Wybaczcie, że na wątku kosmetycznym, ale raczej nie chcę się już wymieniać na ciuchy, na dodatek nie mam tego teraz dużo. Wymienię te rzeczy (poza szkatułkami i portfelami) na kosmetyki marek selektywnych, markowe ciuchy, torby czy buty ![]() 1. Czarna torba, duża, kupiona w sklepie Venezia - część skórzana (kieszenie, klapy), reszta to materiał, stan idealny 2. NOWA, czarna sukienka Jacqulin Riu - 38 - tylko zerwane metki, nigdy nie założyłam 3. NOWA, jeansowa spódnica Tatuum - 38 - tylko zerwane metki, nigdy nie założyłam 4. Szkatułki na biżuterię Avon - nowe, dodam do wymiany 5. Portfel damski i męski Avon - nowe, dodam do wymiany 6. Szmizjerka Promod- r. 38, ale i na 40 może być, stan idealny, bardzo mało noszona, 'wyrosłam' z niej ![]() 7. Kurteczka Mango- r. 38 - ale duże 38, spokojnie i na 40 się nada, nowa, chyba gdzieś jeszcze mam metki 8. Bandażówka H&M - r. 40, ale i na 42 się nadaje 9. Torba Mango- bardzo zadbana, w stanie bdb ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-09-27 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dokładki, wymiany itd
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam tego jasniejszego, bo lihgt to wcale jasny nie jest
![]() ale mam CK i duzo diorków ![]() a co to jes Orchideat ![]() wiesz ja taki dureń zapachowy jestem tylko Mugler i Mugler, teraz mnie na Insolence wzieło wiekszości zapachów nawet nie znam ![]() (pierwszy raz tak dziwnie piszę w innym wątku)
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-09-19 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- Alkemi 2 ml - Marquis de Sade - 2,5 ml - Penhaligon's, Lily of the Valley ile? ![]() ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Gucci by Gucci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jakis konkretny wish za ten kremik
![]() mam sporo kosmetykow poza watkiem...moge zaproponowac tez ciuchy lub dodatki...napisz prosze czego poszukac (o ile to jeszcze aktualne) ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- kadzidlakow z wisha niestety nie posiadam ![]() jezeli jeszcze sukasz torebki w stylu butow z wish, to moge oddac taka z Quazi (z jakby cwiekami, takimi polkulami cala, moge zrobic foto)...barbi nie posiadam, ale sporo zabawek, ciuszkow po moim synku (tylko rozmiaru nie znalazlam, ale wzmianke o autkach tak ![]() 19-tki EDP nie mialam, wiec nie wiem czy sie rozni i o ile od EDT....ale oddac moge... ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
z eisenberga mam te maseczke pod oczy:
http://www.eisenberg.com/navigation/..._country,.html uzywalam jej sporadycznie, bo zapominam (trzymam ja w lodowce)...zuzycie widac od dolu - zrobilam zdjecie, mysle, ze jest to mniej wiecej do tej srebrnej kreski pod 'contour des yeux' moze mgielke do twarzy z la prairie (ta po prawej)? albo nowy tester od lauder? TEN co do torebki, to chyba jednak jej nie zaproponuje, bo zauwazylam, ze raczki 'puszczaja' na szwach...a dostalam ja od mamy z tydzien temu i wrzucilam do szafy ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
chodzi o guerlaina
![]() mozemy pisac w Twoim watku (tu sie zaczelo i tak w jednym miejscu bedzie wygodniej)? ![]() marudz, marudz...aby tylko final byl zadowalajacy obie strony ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A co do torebki, to ona jest czarna czy szara ?
Kurcze, i tak mam na nią ochotę ![]() ![]() A jeszcze tylko zapytam, nie masz nic do biustu ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ona jest czarna a cwieki takie grafitowe (nie daja po oczach, bo byla tez wersja ze srebrnymi)...jezeli Ci zalezy na torebce to:
a) moge jutro przy lepszym swietle dokladnie ja obfocic, szczegolnie te wady, to sama ocenisz jak to wyglada, bo przy noszeniu tego nie widac i to nie przeszkadza, ale nie wiem co dalej sie z tym bedzie dzialo... b) sprobowac ja reklamowac i wymienic na nowa (o ile jeszcze je maja), wtedy oddam nowa z czystym sumieniem...choc to troche potrwa torebka sama w sobie jest dosc ciezka, chyba przez ten metal ![]() ![]() a do biustu juz nic nie mam, mialam daxy, ale polecialy w swiat... ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie, jeżeli chodzi o reklamację to nie, jak coś to mój Dziadek ją zreperuje, bo to złota rączka do wszystkiego
![]() ![]() ![]() To tak, to ja bym chciała torebeczkę, maseczkę i teraz jeszcze tylko pomarudzę ostatni raz ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jutro przekopie wszystkie zapasy i napisze co wynalazlam (bo dzis juz leze w lozku i powoli ku spaniu sie mam
![]() jezeli mowisz, ze Twoj Dziadek sobie z tym poradzi to torebka jest Twoja ![]() a 19-tki nie chcesz? dobrej nocy... ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja nie chcę za dużo od Ciebie dębić
![]() Ja też się prześpię, to jutro będę lepiej myśleć ![]() Teraz tez już padam ![]() Dobrej nocki ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej,
znalazlam nowe kremiki, ktore moge zaproponowac, moze cos bedzie Ci odpowiadalo...zdjecia torebki zrobie po powrocie od lekarza ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wrzucam zdjecia torebki
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Matko, jest śliczna
![]() Nic się nie martw o te szwy, ja już się nimi zajmę ![]() No dobra, to czas na decyzję ![]() To jak bym mogła to poproszę torbę, maseczkę, na pewno lotion od EL ![]() No i nie wiem, czy jeszcze mogę... ale może tą mgiełkę od LP... ale nie wie, jak z wartością więc nie chcę naciągać i przeginać ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moge prosic o foto kremu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On nie ma nakrętki, to jest słoiczek typu airless z pompką, nigdy nie był używany. Tak, to 30 ml ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
no tak, faktycznie, a ja kojarzylam ten sloiczek z kremem pod oczy - on jest odkrecany
![]() to jeszcze o jaki tonik chodzi, bo chyba sie mocno zakrecilam i zguplam... ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
na pewno coś jeszcze znajdę. Mam tylko kilka pytań
![]() -czy robisz odlewki z flakonów [chodzi o 'Cesarzową'] -które cienie YSL są dalej na wymianę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dodałam zdjęcia do postu z pielęgnacją ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-09-20 o 18:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Fajnie
![]() Pomyśl też proszę nad wózkiem;i jeszcze jaki wzrost ma Twoja Mała? Bo ja mam jeszcze jakieś ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no tak, potem sie domyslilam, ze lotion to nie mogl byc tonik, tylko ten wlasnie kremik
![]() i dziekuje za foto... ![]() to moze byc tak: - torebka+maska p/oczy eisenberg+ krem e. lauder i jakas odleweczka? np. 10 ml sublime balkiss (masz w wish, choc na koncu ![]() za: - kremik guerlain? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.