![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() WRZEŚNIOWE szybkie decyzje! TYDZIEŃ. rozmiary M/L,buty 41/42,przekonaj się co tu mam!
dawno i nie prawda. nieaktualny
Zasady BŁAGAM, OPISY, NIE LINKI oraz czytanie ze zrozumieniem ![]() 1) nie odpowiadam za zaginięcie przesyłki na poczcie, jeśli Twoja do mnie doszła a moja nie, to jedyne co mogę zrobić to złożyć reklamację i przesłać Ci potwierdzenie nadania na maila. 2) nie odmieniam się 3) wysyłam rzeczy uprane ale ich nie prasuję! 4) wysyłam listem poleconym ekonomicznym 5) nie wysyłam rzeczy pierwsza, gdyż primo, nie jestem początkująca, secudno częściej wymieniam się "na innym portalu" gdzie mam już kilka komentarzy (100 pozytywnych) 5) zastrzegam sobie możliwość poślizgu z wysyłką rzeczy do 48h.
Proszę o pomoc w magisterce mieszkających w Norwegii http://www.ebadania.pl/0252895dfaa9ffbb Edytowane przez gburiavonfuria Czas edycji: 2011-09-28 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: WRZEŚNIOWE szybkie decyzje! TYDZIEŃ. rozmiary M/L,buty 41/42,przekonaj się co t
9) ponczo. M/L. bardzo dobry
Proszę o pomoc w magisterce mieszkających w Norwegii http://www.ebadania.pl/0252895dfaa9ffbb Edytowane przez gburiavonfuria Czas edycji: 2011-09-20 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: WRZEŚNIOWE szybkie decyzje! TYDZIEŃ. rozmiary M/L,buty 41/42,przekonaj się co t
11) orsay. 38. raz założona
12) gdzybuś, grzybek. piękny fiolet. L. bardzo dobry jak nie wzorowy 14) z misiem, L. bardzo dobra 15) mgiełka. dłuższa. nie noszona. z metki L ale wg mnie to M 17) sukienka złota, stan bardzo dobry, rozmiar 42. top shop 19) spodnie proste, wyższy stan - zwyklaki. r. 40. Cubus
Proszę o pomoc w magisterce mieszkających w Norwegii http://www.ebadania.pl/0252895dfaa9ffbb Edytowane przez gburiavonfuria Czas edycji: 2011-09-09 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
21) skórzane, konkretne 41, a może i 42 (wkładka 27). Szpila. Założone raz. Tylko za inne skórzane buty w równie wzorowym stanie
22) kozaki 42, skórzane. założone kilka razy. tylko za inne skórzane buty z wkładką 27 23) haremki z zary, 40. stan bardzo dobry. nie oddawałabym ale mam pecha z rozmiarówką zary :/ to co jest dobre w momencie zakupu w 40 po pierwszym praniu zaczyna mi zjeżdżać z tyłka. tylko za inne spodnie haremki (mniejsze) lub rurki - w dupci 102, długość 105 i więcej
Proszę o pomoc w magisterce mieszkających w Norwegii http://www.ebadania.pl/0252895dfaa9ffbb Edytowane przez gburiavonfuria Czas edycji: 2011-09-20 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
opisy, numery tak
linki nie
Proszę o pomoc w magisterce mieszkających w Norwegii http://www.ebadania.pl/0252895dfaa9ffbb Edytowane przez gburiavonfuria Czas edycji: 2011-09-05 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nazutka top shop- ten szary sweterek bedzie dobry na L?
I podoba mi się jeszcze bluzka z motylem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za biały płaszczyk i haremki z Zary?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za haremki?;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za baleriny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
21) skórzane, konkretne 41, a może i 42 (wkładka 27). Szpila. Założone raz. Tylko za inne skórzane buty w równie wzorowym stanie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za nr 17 i 11 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za: haremki z zary r.40 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Rano wyslałam bluzę
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
W pasie 42 cm a długość wewnętrzna nogawki to 80 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za: 12) gdzybuś, grzybek. piękny fiolet. L. bardzo dobry jak nie wzorowy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
podałam - 42cm, to są niskie spodnie, podałam szerokość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
sprawdze z domu i dam znac
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
botki brązowe są z ekoskóry wkładka ok 27
botki khaki z zamszu- wysokie wkładka ok 27 ciężko zmierzyć wkładkę ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- wkładki z butów nie mogę wyjąć mierzyłam od spodu ja mam typowe 41 i te wysokie są większe moim zdaniem nie potrafie dokładnie zmierzyć jest obcas który to utrudnia a Ciebie nie chce wprowadzac w błąd |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za biały płaszczyk?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
wymiana ??
) haremki z zary, 40. stan bardzo dobry. nie oddawałabym ale mam pecha z rozmiarówką zary :/ to co jest dobre w momencie zakupu w 40 po pierwszym praniu zaczyna mi zjeżdżać z tyłka. tylko za inne spodnie haremki (mniejsze) lub rurki - w dupci 102, długość 105 i więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ehh....przepraszam, ale płaszczyk będzie na mnie za mały.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
W takim razie dziękuję. Bluzkę chciałam tylko przy okazji sukienki, na której bardziej mi zależało. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Szkoda,że się rozmyśliłaś odnośnie puzderka, bo usilnie polowałam na nie, no ale trudno... wiadomo kobieta zmienna jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=556571 moja wymianka ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=564683 NOWA WYMIANKA, POWOLI PRZEPROWADZAM SIĘ ZE STAREGO WĄTKU. ![]() PILNIE WYMIENIĘ KOMBINEZON HOUSE ROZM. M/L IDEALNY DO TAŃCZENIA HIPHOPU. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
botki są ze zamszu
ja nie namawiam, nie chciałabym żeby były za małe ![]() ![]() oddasz baleriny za botki? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
te 2 rzeczy to troche za mało jak na tą sukienkę
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- nie widzę nic w moim rozmiarze już niestety... Masz moze cos poza wątkeim w rozmiarze 40 gora i spodnie duże 42? Albo jakieś mega dodatki: biżu, torebki itp? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nie mnie nie cisną są dla mnie za wysokie nie umiem chodzić w tak wysokich butach
![]() a baleriny są z zamszu czy skórka bo na zdjęciu wydaje się to zamsz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie widze
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.