![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenna wymiana Luty/marzec
Coś u mnie za olejek Bhringaj, olejek Jasmine, olejek łopianowy, Heenara, olejek Shikakai, Brahmi, Neem, Advanced Ayurvedic Hot Oil oraz Vatikę (tylko nie dowidzę, co to jest to ostatnie
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- A, i jeszcze mam pytanie, co to za kapsułki w niebieskim opakowaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? podoba mi się prawie cały wątek
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za olejki łopianowy i jaśminowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.:
Coś za
4. nowe olejki łopianowe Green Pharmacy, nowe. 6. Paletki Sleek Line. lub 21. Olejek do włosów Neem, Ancient Formula N 22. Olejek do włosów Shikakai, Ancient Formula N |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() Ta henna to Khadi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za info, no to jeszcze raz piszę, co mnie interesuje
![]() 1. Olejek Parachute, chłodzący, nowy 2. Olejek Bhringraj 3. Olejek jaśminowy 4. Olejek łopianowy Green Pharmacy 11. Ornityna Scitec, brak ok. 10-15 sztuk (jeśli ktoś chce to moge policzyć.) 19. Szampon ziołowy Shikakai N 21. Olejek do włosów Neem, Ancient Formula N 22. Olejek do włosów Shikakai, Ancient Formula N ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
1. Olejek Parachute, chłodzący, nowy
2. Dwa olejki Bhringraj, nowe ale termin minął 12.2011. 3. Olejek jaśminowy, powąchany 4. Dwa nowe olejki łopianowe Green Pharmacy, nowe. 5. Nowy krem Daktarin. 6. 3 x Paletki Sleek Line. 7. Organiczny żel do włosów John Masters Organic. ZUżycie śladowe. 8. Eyeliner Bobbi Brown, zaschnięty, raz użyty. 9. Dwa, tylko próbowane podkłady Lavera w kolorze Ivory i Honey. 10.Użyty w celi sprawdzenia jedwab L'Biotica, nakrętka pęknięta 11. Ornityna Scitec, brak ok. 10-15 sztuk (jeśli ktoś chce to moge policzyć.) 12. Nowiutka, nieodkręcana maseczka Vatika z kurkumą do cery tłustej i trądzikowej. 13. Krem Avon nadający włosom słoneczne refleksy. Nowy, ale na bank po terminie. 14. Nowy, nieotwierany Yshteal + 16. 100% Indygo (henna czarna) Nowa 17. 100% Lawsonia (henna ruda) N 18. Odżywka nadająca rudy kolor Heenara N 19. Szampon ziołowy Shikakai N 20. Puder do włosów Brahmi. N 21. Olejek do włosów Neem, Ancient Formula N 22. Olejek do włosów Shikakai, Ancient Formula N 23. Maseczka do cery tłustej i trądzikowej Manjishta N 24. Maseczka do cery tłustej i trądzikowej Lemon N 25. Clarena, AHA Fruit Line, Acid & Calming Mask (Łagodząca maska z kwasami) Trzy razy użyta. 26. Organiczne masło SHEA 100 %, 450g. Raz maźnięte. BEZ ZDJĘC: 26. 400 gram proszku BRINGRAJ, czyli MAKA do włosów z Mazideł 27. TBS 2/3 mgiełki waniliowej cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Dot.:
Wrzucisz fotkę i kod Sugarbomb oraz datę ważności kremu ? Byłabym w takim razie zainteresowana nim i Yshteal +.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Przecież wyraźnie zaznaczyłam to w opisie, że oddam odlewki, nawet sama przekopiowałaś ten fragment
![]() A nie wolisz wziąć sobie odlewek na spróbowanie niż brać całe opakowania jakiegoś produktu? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
podobaja mi się olejki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze drugie serum Organix Brazilian Keratin Therapy, również na końcówki, podobne w składzie i działaniu, nowe, nieużywane, czekało na swoją kolejkę. Natomiast Organix Coconut Milk było troszkę używane, ale ubytek też jest niewielki. Ostatecznie mogę też oddać maskę jajeczną, ale była użyta kilka razy.
Phenome nie mogę oddać całego, bo jest mojej mamy, więc tutaj w grę wchodzi tylko odlewka. Ale olejek jest mega wydajny, używa się go tylko na skalp, a nie na całe włosy ![]() BTW, myślę, że odlewki prędzej byś wymieniła niż całe butle, bo inne włosomaniaczki też wolą próbować kosmetyków po trochu, na miesiąc-dwa testów, niż od razu brać całe butle ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- A, poza wątkiem mam jeszcze regenerujące serum L'Occitane, nowe, nieużywane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
bardzo chciałabym olejek jasminowy i paletkę sleeka (trzecią od góry)
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś za paletkę sleek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1 palete od góry sleek Nowiutka, nieodkręcana maseczka Vatika z kurkumą do cery tłustej i trądzikowej. Olejek do włosów Shikakai, Ancient Formula N ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za podkład Lavera Ivory?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
cześć, może znajdziesz coś w moich wątkach za
14. Nowy, nieotwierany Yshteal + ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład lavera jaśniejszy, liner Bobbi i może jedną paletkę?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie? interesuja mnie olejki, a najbardziej 21 i 22
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.