|
|
#1 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
♥ Spring has come on ♥ Vanity case by Cala ♥ April 2013 ♥• NIE TOLERUJĘ linków !!! Wiadomości z linkami będę ignorowała !!! • Wszystkie poniższe rzeczy z logicznych powodów wymienię tylko i wyłącznie na coś z mojej wish, jeśli wcześniej nie znikną na innym portalu. • Jeśli coś mi się u Ciebie spodoba odpiszę u Ciebie, jeśli nic odpiszę u siebie. • Jeśli masz zamiar najpierw o coś zapytać, a później milczeć nie pisz w ogóle. WANTED: * !!!!!! górnopółkowy korektor np. MAC Studio Finish Concealer SPF 35 NC20 * !!!!!! gónopółkowe podkłady w odcieniu jasnego beżu * !!!!! górnopółkowe tusze do rzęs * !!!! kolorowe eyelinery oraz kredki do oczu (beż, złoto, zieleń) * !!!! perfumy damskie i męskie w oryginalnych flakonach - sroka jestem ![]() - Masaki Matsushima, Shiro EDP - Dior, J'adore - Donna Karan, Be Deliciouse Fresh Blossom * !!! profesjonalne szampony do włosów * !!! pędzle do cieni * !! meteoryty, 01 Teint Rose - nigdy dość * !! balsamy i masła do ciała * ! serum Estee Lauder Idealist Even Skintone Illuminator oraz 1 Księga "Pamiętników Wampirów" |
|
|
|
#2 |
|
404 Not Found
|
Dot.: ♥ Spring has come on ♥ Vanity case by Cala ♥ April 2013 ♥
* Calvin Klein ETERNITY summer 2011 edp - odlewka z własnego flakonu (nie mam atomków) lub cała flacha ok. 49/100 ml (poziom "podkreśla" napis summer). - wymieniony!
* Miniatura DKNY Night. 7 ml. Nowa. - wymieniona! * Bronzer Honolulu firmy W7. Odcień przypomina Hoola Benefita. 6 g. Tylko wypróbowany. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-07-22 o 21:17 |
|
|
|
#3 |
|
404 Not Found
|
* Wiśniowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml. - nieaktualne!
* Borówkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml. - nieaktualne! * Shea masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe! 50 ml. * Olivkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe! 50 ml. * Mydełko shea THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 100 g. * Nawilżający kawior do kąpieli firmy BathRoom. Lawendowy. Nowy! * Musujący puder do kąpieli firmy BathRoom. Lawendowy. Nowy! * Spray termoochronny Taft Heidi’s Heat Style. Wypróbowany 3 razy. * Próbki Clinique 3 kroki, nr 2. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-04-14 o 19:04 |
|
|
|
#4 |
|
404 Not Found
|
* Collistar Rossetto Puro Lipstick, odcień 61 Ciclamino - użyta do 10x, 4.5 ml + kartonik
* Max Factor, Lasting Performance Make-Up. Jasny odcień 102 - Pastelle. 35 ml. NOWY, ŚWIEŻY! --> KWC <-- - wymieniony! * Paletka 4 cieni do powiek firmy SEPHORA. Kilka razy wypróbowana. * Róż firmy H&M. Odcień 12 Dazzling Peach. Wypróbowany kilka razy. Użycie znikome. -->KWC<-- * Podwójny brzoskwiniowy róż firmy Catrice. Odcień 050 Apricot Smoothie. Wypróbowany kilka razy. Użycie znikome. -->KWC<-- * Czarny żelowy eyeliner w słoiczku firmy Essence. Kilka razy wypróbowany. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-06-10 o 20:14 |
|
|
|
#5 |
|
404 Not Found
|
* Automatyczna kredka do brwi firmy Estee Lauder. Podwójnie zakończona (kredka i aplikator). Z wymiennym wkładem. Odcień 03 Soft Black. Tylko wypróbowana. Jest drugi całkowicie nowy, wkład, jest pudełko. Douglas.
* Cielista kredka do oczu firmy Essence. Kolor 10 Almost Famous (druga z prawej). Tylko wypróbowana. --> KWC <-- * Lakier pękający vel crackle Vipera Salamandra, kolor 01. Nowy! * Sample Everyday Minerals: 1.Fawn (Matte), 2.Beige Neutral (Oryginal Glow), 3.Linen (Intensive), 4.Wash up. * Pędzel do podkładu firmy SEPHORA. Nr 47. Stan bardzo dobry. Wyprany, zdezynfekowany. * Pędzel do korektora pod oczy firmy SEPHORA. Nr 46. Stan bardzo dobry. Wyprany, zdezynfekowany. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-04-07 o 19:48 |
|
|
|
#6 |
|
404 Not Found
|
Depilator Philips HP-6473 Satin Ice Optima w zestawie.
Opatentowany system 21 dysków, system chłodzenia skóry oraz dwustopniowa regulacja prędkości obrotów. W depilatorze Satin Ice wykorzystano łagodzące właściwości lodu, który uśmierza ból podczas oraz po depilacji. Zasilanie sieciowe, moc: 3 W. Sposób depilacji: pęsety. Stan bardzo dobry. Foto by internet. W skład zestawu wchodzi: - depilator - głowica depilująca - głowica goląca - głowica złuszczająca skórę - ruchoma nasadka chłodząca skórę - pojemnik na nasadkę chłodzącą skórę - zasilacz sieciowy (łączony kabel) - szczoteczka do czyszczenia. - karton - instrukcja obsługi - wymieniony! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-07-15 o 15:24 |
|
|
|
#7 |
|
404 Not Found
|
Ciemnobrązowa torebka cambridge "do ręki" na pasku. Ecoskóra. Stan baaardzo dobry.
Kremowo-brązowa torba firmy Cropp. Mieści A4. Stan dobry+. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-06-10 o 20:14 |
|
|
|
#8 |
|
404 Not Found
|
Kruczoczarna listonoszka cambridge. Stan idealny.'
Niezniszczalny turkusowo-czarno-szaro-biały plecak Jeansport. Kilka razy założony. Stan idealny! Kruczoczarna lakierowana kopertówka XXL firmy Urban Industry. Stan bardzo dobry. Złota cekinowa kopertówka/kosmetyczka firmy Pieper. Nowa! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-04-07 o 19:55 |
|
|
|
#9 |
|
404 Not Found
|
Folkowa kremowa chusta floral z frędzlami. Duuuża. Stan bardzo dobry.
Musztardowy zamszowaty cienki pasek firmy Atmosphere. Rozmiar S/M. Nowy! - wymieniony! Zegarek z duuużą tarczą ozdobioną cyrkoniami firmy Durand. Szeroki czarny pasek ze skóry ekologicznej. Stan bardzo dobry- (brak 2 cyrkonii). Jasnoróżowy Jelly Watch. Założony kilkukrotnie. Stan idealny (folia na wyświetlaczu). Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-06-10 o 20:14 |
|
|
|
#10 |
|
404 Not Found
|
Charms drzewo. Nowy!
Charms parasolka. Nowy! Charms gitara elektryczna. Nowy! Charms radiomagnetofon.Nowy! Charms serce. Stan bardzo dobry. Charms słuchawki. Nowy! Czarne kolczyki z masy perłowej. Srebrne bigle. Założone 1 raz. Stan idealny! Kolczyki do pępka. ... ze stali chirurgicznej z przezroczystą cyrkonią. ... ze stali chirurgicznej z czerwoną cyrkonią. ... srebrny - słońce z przezroczystą cyrkonią. Koralowa bransoletka Katherine z pozłacanymi zawieszkami. Nowa z metką! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-04-07 o 20:10 |
|
|
|
#11 |
|
404 Not Found
|
Pierścionek z ptaszkiem i kwiatkiem na dwa palce firmy Katherine. Rozmiar M. Nowy z metką!
Srebrny pierścionek hand-made ze szkiełkiem znalezionym nad morzem. Stan idealny! Srebrny pierścionek kwiatek z cyrkoniami. Stan idealny! Srebrna gruba obrączka. Nowa! Srebrna obrączka. Duża. Nowa! Różnego rodzaju koraliki do wyrobu biżu. Duuuuużo tego. Ich wartość to ponad 50 zł.! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2013-04-07 o 20:33 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
* Wiśniowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml.
* Borówkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml. * Shea masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe! 50 ml. * Olivkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe! 50 ml. * Mydełko shea THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 100 g. może coś u mnie w obu wątkach?
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Wiśniowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml.
* Borówkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml. * Shea masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe! 50 ml. * Olivkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe! 50 ml coś u mnie? |
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
hej
coś u mnie za *Wiśniowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml. lub * Borówkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml.? |
|
|
|
#15 |
|
Czekam na Ragnarok
|
* Borówkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml. * Mydełko shea THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 100 g. * Nawilżający kawior do kąpieli firmy BathRoom. Lawendowy. Nowy! * Musujący puder do kąpieli firmy BathRoom. Lawendowy. Nowy! * Charms drzewo. Nowy! |
|
|
|
#16 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Kruczoczarna listonoszka cambridge. Stan idealny.'
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
aa jakoś mi umknęło
nowe kuleczki
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Nawilżający kawior do kąpieli firmy BathRoom. Lawendowy. Nowy!
* Musujący puder do kąpieli firmy BathRoom. Lawendowy. Nowy! * Spray termoochronny Taft Heidi’s Heat Style. Wypróbowany 3 razy. * Max Factor, Lasting Performance Make-Up. Jasny odcień 102 - Pastelle. 35 ml. NOWY, ŚWIEŻY! --> KWC <-- * Paletka 4 cieni do powiek firmy SEPHORA. Mało używane. * Róż firmy H&M. Odcień 12 Dazzling Peach. Wypróbowany kilka razy. Użycie znikome. -->KWC<-- * Podwójny brzoskwiniowy róż firmy Catrice. Odcień 050 Apricot Smoothie. Wypróbowany kilka razy. Użycie znikome. -->KWC<-- coś za te kosmetyki ? szczegolnie podkład, róż ![]()
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Miniatura DKNY Night ?
|
#23 | |||||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Również nic
|
|||||
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi sie paletka sephora.
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
* Miniatura DKNY Night. 7 ml. Nowa. Jasnoróżowy Jelly Watch. Założony kilkukrotnie. Stan idealny (folia na wyświetlaczu). Charms gitara elektryczna. Nowy! ? |
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Ja zaczelam nasza rozmowe, nie mam zadnej wiadomosci od Cb w watku, musisz popatrzec
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za Lasting Performance i mydełko shea?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
wypisałam Ci wszystko co mnie interesuje, Ty wypisałaś co Ciebie interesuje, jeśli możesz to zaproponuj coś, co Ty mi oddajesz, za to co Ty chcesz
i wtedy ewentualnie bedziemy negocjować.
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
* Calvin Klein ETERNITY summer 2011 edp - odlewka z własnego flakonu (nie mam atomków) * Miniatura DKNY Night. 7 ml. Nowa. * Wiśniowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml. * Shea masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe! 50 ml. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.