![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
perfumy i kosmetyki w MAJU
Nieaktualne
DOSTAJĘ SZAŁU GDY KTOŚ PYTA MNIE O FLAKON, WCHODZĘ W JEGO WĄTEK A TAM SAME UBRANIA/ŚREDNIOPÓŁKOWA KOLORÓWKA!!!! JEŚLI NIE MASZ W WĄTKU FLAKONÓW PERFUM, ALBO RZECZY Z NIM RÓWNOWARTYCH, NIE PROPONUJ WYMIANY!!!! DOKŁADKA W POŚCIE NR 16 Witajcie. Przestrzegam regulaminu targowiska, i proszę Was o to samo. Nie wymieniam się z osobami niepełnoletnimi. Flakony wymieniam na flakony Szukam: *Jimmy Choo edt *Versace Versense *Hypnose edt *La vie est belle *Nowych tuszy do rzęs *Rosyjskiej pielęgnacji do włosów *Maseł do ciała farmony, bielendy (szczególnie oliwkowego) *Masła do ciała o zapachu MANGO sephory *Fabry L'oreal casting miodowy karmel- w każdej ilości Wymienię zapachy: *Ralph Lauren Ralph ok 70/100 ml *DKNY fresh blossom ok 28/30 ml *Yves Rocher So Elixir ok 14/15 ml *Lancome Hypnose ok 20/50 ml - zapach już chyba dość wiekowy, zmienił kolor. Chętnie na edt ale nie tylko ![]() Kosmetyki: *Dezodorant Adidas- ok połowa *Woda brzozowa- ubytek widoczny nie widzę daty ważności. Ja swoją kupiłam w lipcu zeszłego roku *4 pory roku krem do rąk poziomka- użyty max 5 razy *Garnier krem do rąk intensywnie regenerujący użyty kilka razy *Rozjaśniacz Joanna- użyty kilka razy *Balsam soraya- zostało ok 10-15% za drobiazg *Żel pod prysznic Christina Augilera ok połowa- za drobiazg * Pasta do zębów *Miss Sporty Read my lips używana, ubytek znikomy *Rimmel Retro, kilka razy użyta
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2013-06-02 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: zapachy w MAJU
szukam tylko wishów za angela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A dorzuciłabyś jeszcze AoD le Secret ok 9/10 ml - odlewka z Wizażowej rozbiórki ?
Pytam, ponieważ krem YR to koszt 69zł, więc byłoby mi miło gdybyś dorzuciła tą odlewkę, a poza tym z checią sie wymienię, gdyż zależy mi na Ninie Ricci ![]()
![]() |
#7 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() *Nina Ricci Nina ok 10/30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za dkny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może envy me II za Ralpha? Albo co innego z moich wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Oczywiście nie ma problemu, zaczekam na Twoją decyzję
![]() Nie ukrywam, że na tych perfumach bardzo mi zależy. Założyłam nowy wątek, w którym kremik do oczu YR również się znajduje, także jak się zdecydujesz, to zapraszam do kontynuowania tematu w nowym wątku ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: chantal color peel i zapachy w MAJU
Niestety Envy Me II (tak, jak Envy Me I ) zostały wycofane i ostatnio coraz trudniej natknąć się na nie w perfumerii. Zapachy nie mają ze sobą nic wspólnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: chantal color peel i zapachy w MAJU
Jasne, rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
*Witaminy dla gadów
* Rozgrzewający olejek do masażu- zużyte 1/5 *Szampon Babydream- 3 razu użyty *Isana odżywka z jedwabiem- ciężko określić zużycie- za drobiazg *Klorane- odżywka z owsem- trochę mniej niż połowa *Joanna peeling czarna porzeczka- połowa *Mandarynkowa mgiełka- zostało 2/3 objętości pierwotnej *Maska Bananowa Scandic Line- połowa *AA peeling myjący- ok 1/4 zostało- za drobiazg *Joanna z apteczki Babuni- serum na końcówki- ok 1/4 została- za drobiazg *Oriflame- maseczka oczyszczająca pure nautre- ok połowa *Carmex wiśniowy- połowa *Aloes x10- połowa *d-panthenol 75% zużycie ok 1/4 *Joanna odżywka do włosów- ok połowa *Biustonosz La senza 70c- nowy z metkami *Dezodorant urban nature- widać zużycie *Żel pod prysznic urban nature- ok 1/4 zostało *YR- woda ułatwiająca rozczesywanie- widać zużycie *Smackers Fanta winogronowa- używany- zużycie 10% *Loreal Puder mineralny- odcień 01- użyty kilka razy- nie widać ubytku Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2013-05-06 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
nic niestety nie widzę, pozdrawiam
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Cześć oddam sporo za Hypnose nawet mimo to ,że starawe ciutkę
![]() Zajrzyj może coś wynajdziesz.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
*Biustonosz La senza 70c- nowy z metkami
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Pisałam do Ciebie 2.05 i mi nie odpisałaś.
Ale już nieważne. Edit: OK ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2013-05-06 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
coś za DKNY?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś za Moschino Funny odlewka ok 4ml ,
Yves Rocher So Elixir ok 14/15 ml ?
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy i kosmetyki w MAJU
część rzeczy jest w negocjacjach, czekam na odpowiedź wizażanki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- 19,5 x 7 x 18 cm wysokość rączki: 3 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
może znajdziesz coś u mnie za DKNY fresh blossom ok 28/30 ml? oliwkowe masło też mogę mieć dla Ciebie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.