WIZAŻ logo
Kredki do oczu

M.A.C. Technakhol Liner

3,6 (8)

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
star fullstar fullstar half fullstar emptystar empty
star fullstar half fullstar emptystar emptystar empty
  • 17 października 2022 o 21:35
    Jestem na nie
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Niestety kredka zawiodła. Poza odpowiednią pigmentacją (używałam czarnej) oraz dostatecznie miękką konsystencją, okazała się produktem bardzo przeciętnym i niewartym wygórowanej ceny. Czym najbardziej podpadła? Strasznie się łamała... Dodam, że w transporcie była dobrze zabezpieczona (solidnie opakowany zestaw prezentowy) i ani razu mi nie spadła, więc zwalam na słabą jakość. Przez to łamanie i kruszenie szybko się zużyła. Minusem jest również brak możliwości zatemperowana kredki. Za tę cenę mogli dołączyć chociaż mini temperówkę w skuwce, co czyni wiele marek, również tych dużo tańszych. Do smoky eyes nadawała się jak najbardziej, do precyzyjnych kresek już nie. Trwałość mizerna. Miała tendencję do ścierania się w ciągu dnia i odbijania powyżej załamania powieki. To nie to, nie polecam.
  • 23 lutego 2022 o 0:27
    Nie polecam
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Kredka ma grubą końcówkę przez co ciężko narysować ładną kreskę. Szybko się rozmazuje, już po krótkiej chwili trzeba poprawiać makijaż. W tej cenie spodziewałam się lepszego produktu, niestety jestem nim bardzo zawiedziona. Użyłam tej kredki kilka razy i więcej nie zamierzam, bo za bardzo się rozmazuje.
    Zalety:
    • Intensywny kolor
    Wady:
    • Szybko się rozmazuje
    • Ciężko zrobić precyzyjną kreskę
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • 29 listopada 2015 o 17:31
    kolor raisinette
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Bardzo fajny kolor - bardzo ciemny, chłodny brąz, wpadający w czarny - ale jednak nie czarny. Długo szukałam brązowego, który nie będzie ciepły (nadaje moim oczom zmęczony, czerwony wygląd) - a zarazem nie będzie smolistą czernia, w której wyglądam po prostu upiornie. A wiec - kolor trafiony. Niby drobiazg - a jak cieszy :) Kredka jest jedwabista, łatwo się rozciera, nie spływa, wytrzymuje cały wieczór bez poprawek, nie podrażnia. Lepsza do smoky eyes - nie jest to precyzyjny eyeliner w pisaku. Na plus: wysuwana. Bardzo nie lubię kredek do temperowania. Minus: wysoka cena. Kredka nie jest aż tak wyjątkowa. Szukałam też brudnego, ciemnego fioletu - ale Mac, który niby ma wszystkie kolory świata w ofercie - takiego koloru nie ma :) szukam dalej. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • konto usunięte
    31 grudnia 2011 o 19:45
    kredka, jak kredka
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Kredka jak kredka, żeby jakaś specjalnie super była, to nie powiem, bo bym skłamała. Ot normalna kredka i tyle. Na linii wodnej spisuje się tak sobie, to już Feline trzyma mi się dłużej. Z rysowaniem kreski na górnej powiecie tez tak sobie jest, za sprawą niezbyt cienkiej końcówki. Dla mnie jest za toporna, aby oku nadać ładną linię. Owszem, mogłabym ją w temperówce podostrzyć, ale skoro to kredka wysuwana to mija się to z celem. Najbardziej to spodobał mi się kolor, a mam Browborder. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 maja 2011 o 18:58
    miękka i wspaniała
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Mięciutka, bez problemu można nią zrobić idealną kreskę, bardzo ładne kolory, ja mam grafitową czerń. Długo się trzyma i cieszy oko ;) To zdecydowanie moja ulubiona kredka, bo większość naturalnych nie dorównuje jej trwałością, która w kredkach jest bardzo ważna. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie

szukaj