Kredki do oczu

Urban Decay 24/7 Glide - On, Eye Pencil Wodoodporna kredka do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 marca 2022 o 23:16
    Posiadam odcień Alkaline
    Kredka swoje kosztuje, ale jest naprawdę dobra. Cieszę się z zakupu. Potrzebowałam odcieniu oberżynowego z bordo i wbrew pozorom nie tak łatwo było taką znaleźć. I tak padło na markę Urban Decay. W ogóle nie żałuję wyboru. Odcień jest przepiękny, idealny. Właśnie o taki mi chodziło. Kredka łatwo się struga i przy tym się nien łamie, jak niektóre, Jest miękka. Łatwo się nią maluje. Ma wyrazisty kolor za jednym pociągnięciem. Dobrze się ją rozciera, ale tak jak tu producent mówi, trzeba szybko, bo po 30 sekundach zasycha. I to się zgadza. Kredka trzyma się cały dzień. Nie rozmazuje się. Nie podrażnia oczu. Podczas demakijażu schodzi bez problemu. Jest idealna. Na pewno będę ją długo miała, bo jest wydajna. Polecam. Warto wydać więcej, ale mieć komfort makijażu. Odcień piękny, mocno nasycony. Rewelacja!
  • 9 marca 2020 o 20:37
    całkiem fajnie
    Kredka jest całkiem fajna. W prosty i szybki sposób można nią namalować ładną, prostą kreskę. Ta kreska nie rozmazuje się w ciągu dnia, jedyne co to po kilku godzinach jej kolor nie jest to tak intensywny kolor. Kredka jest bardzo wydajna i nie łamie się, choć kilka razy już mi upadła. Minusem jest to, że trzeba ją temperować, lepsza by była wersja wysuwana. Podczas temperowania kredka również się nie łamie. Cena kredki jest bardzo wysoka. Dostępna jest w wielu różnych odcieniach.
    Zalety:
    • łatwo i szybko maluje kreskę
    • kreska się nie rozmazuje
    • wydajna
    • nie łamie się
    • duży wybór kolorów
    Wady:
    • trzeba temperować
  • 16 stycznia 2020 o 18:37
    Bardzo dobra kredka
    Na zakup tej kredki skusiły mnie pochlebne opinie kobiet głównie z zagranicznego serwisu wideo. Od początku się z nią polubiłam. Bardzo sprawnie i szybko można nią malować linie wodną oka jak i linię rzęs. Cudowie trzyma się na oku nie rozmazując brzydko w ciągu dnia. Oczywiście pomalowana nią linia wodna oka po ok 5 godzinach nie jest już tak intensywna ale to żadna kredka tego nie zapewni. Jest bardzo wydajna, nie kończy się szybko. Mam ją już dwa lata i jestem dopiero w połowie kredki. Posiadam odcień Perversion, jest to klasyczna czerń bez drobinek. Opakowanie ma bardzo trwałe, podczas temperowania kredka się nie łamie co jest ogromnym plusem. Bardzo żałuję, że nie mam jej w wersji wysuwanej, byłaby wtedy prostsza w obsłudze. Cena jak na kredkę wysoka, ale to przecież Urban Decay a produkt jest bardzo dobry. Myślę, że gdy się skończy kupię ją ponownie.
    Zalety:
    • wygodnie się nią maluje
    • trwała
    Wady:
    • trzeba temperować
    Sohniye
    4 grudnia 2017 o 14:20
    najlepsza kredka
    Według mnie zdecydowanie najlepsza kredka (i khol!) jaką kiedykolwiek stosowałam (aczkolwiek nadal tęsknię za kredką nieodżałowanej przeze mnie firmy Pout). Jak to określił malujący mnie makijażysta, "w ciągu 30 sekund zmienia swoje właściwości z wodoopornych na wodoodporne". Rzeczywiście, o ile przez pierwsze sekundy po aplikacji można mieć jakikolwiek wpływ na namalowany przez nią kształt, potem staje się prawie nie do ruszenia. Super trwała i bardzo wygodna w aplikacji. Niestety jest bardzo droga, a przy tym wyjątkowo mało wydajna.
    Zalety:
    • trwałość
    • łatwość aplikacji
    • napigmentowanie
    • mała wydajność
  • 15 lipca 2017 o 19:15
    Przereklamowana
    Kredka ma faktycznie intensywny, głęboki kolor i przyjemnie się nią pracuje, jednak na tym zalety się kończą :/ po wodoodpornym produkcie za taką cenę oczekiwałam super trwałości, natomiast ta kredka po kilku godzinach rozmazuje się i odciska na powiece. Do najwydajniejszych też nie należy ;(