Kredki do oczu

Avon SuperShock, Gel Eyeliner Pencil Żelowa kredka do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 322 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 lutego 2025 o 7:59
    super
    Ostatnio testowałam tą żelową kredkę i muszę przyznać, że zrobiła na mnie dobre wrażenie Jest bardzo kremowa i miękka, dzięki czemu łatwo sunie po powiece. Nie ciągnie skóry i nie sprawia problemów przy aplikacji.Po zastygnięciu kredka nie rozmazuje się i trzyma się na oku przez cały dzień. Nawet na linii wodnej radzi sobie całkiem dobrze. Mimo dobrej trwałości można ją łatwo zmyć płynem micelarnym.Jedyny mały minus to fakt, że przez swoją miękką formułę kredka może się szybko zużywać.
  • 23 listopada 2024 o 13:35
    Jeśli nie zależy na trwałości i lubi się czyścić temperówkę po każdym ostrzeniu to jest ok
    Czarna kredka z oznaczeniem koloru na końcu, ze srebrnymi napisami opakowana była czarnym kartonikiem z niezbędnymi opisami to zakup od znajomej będącej konsultantką Avonu. Wybrałam odcień ‘Khaki’ ale trochę odbiegał w rzeczywistości od oczekiwanego - gnijąca zieleń połączona z khaki z odbijającymi światło drobinami. Temperowanie kredki było czasami problematyczne, ponieważ wkład kolorystyczny potrafił się złamać i zapchać temperówkę przyklejając się w najwęższym punkcie.. Formuła kredki pozwalała na szybkie podkreślenie linii wodnej, a po kilku godzinach lekko przemieszczała się 2 milimetry niżej, ale nie rozmazywała się; jako kredka na górną powiekę dawała ładny akcent kolorystyczny bez prześwitów, ale po kilku godzinach zauważyłam, że nie utrzymywała trwałości i lekko rozpływała się zbierając się w załamaniu powieki. Podczas zmywania trochę mazała się, ale większego problemu z całkowitym jej usunięciem końcowo nie miałam. Tego odcienia więcej nie kupię, ale skusiłabym się na coś z gamy fioletu, czerwieni albo fioletu.
    W perfumerii
    Medea05
    16 listopada 2024 o 21:57
    Nadzwyczaj fajna, choć polujcie na promocję
    To nie jest najłatwiej dostępna kredka do oczu na świecie (choć może pojawiła się na rossmanowych standach?) Ale jak ona sunie po oku! Ja mam wersję srebrną, której używałam do rozjaśnienia oka na dolnej linii wodnej. Rysowało się super lekko, mięciutko i bez żadnych podrażnień oka Kolor się trzymał dość długo mimo że to jednak linia wodna. Kolor w sumie można budować, lekkie naciśnięcie kredka ładnie sunie i daje lekki efekt, drugi i trzeci raz pogłębiają kolor. Bardzo mi się podobała i wyrzucam tylko z powodu PAO :)
  • 6 września 2024 o 13:33
    od lat ze mną...
    kupuję ją już od kilku dobrych lat ! Fajnie występuje w kilku kolorach - za wsze mam czarną bo używam jej codziennie do kreski pod okiem. Lubię też zaszaleć w kolorach miałam niebieską, turkusową, srebrną, zieloną i brązową. Dawniej kupić mogłam ją za niecałe 20 zł teraz poprawili jej szatę i jakość i już prawie 30 zł kosztuje ale warta swojej ceny. Rysik jest miękki i bardzo ładnie się nia maluje - fajnie się rozprowadza. Ładnie się prezentuje ale nie jest wodoodporna i łatwo ją ścierać można jak się zapomni, że się ją ma. Jak dla mnie rewelacja!
    Zalety:
    • ładne kolory, ładnie się nią maluje, piękne kolory
    U konsultantki
  • 5 sierpnia 2024 o 11:15
    Dla mnie bardzo dobra
    Kredkę z Avon używałam od kilku miesięcy i dla mnie jest bardzo dobra. Kredka jest dość miękka, plastyczna. Precyzyjnie można nią stworzyć makijaż. Kolor czarny, głęboki. Dobrze się sprawdza w kontakcie z innymi kosmetykami typu puder czy cienie. Kredka jest trwała, nie szarzeje.