Tusze do rzęs

Max Factor Lash Extension Effect Wydłużający tusz do rzęs

Max Factor Mascara Lash Extension Effect Wydłużający tusz do rzęs 6 5 ml Black

Nasi użytkownicy zostawili 117 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 listopada 2024 o 14:13
    Abominacja, przepaść
    Opakowanie tuszu zwężające się ku dołowi o matowym wykończeniu z charakterystycznym dla marki połyskującym znakiem X. Szczoteczka z bardzo miękkimi, drobnymi włoskami nie pozwalała mi na podkreślenie rzęs, ledwo przeczesywała rzęsy, a po 7 tygodniach przy próbie delikatnego rozdzielenia tych włosków szczoteczki, które strasznie posklejały się i przykleiły do swojej podstawy, złamała się - serio rozpadła się przy lekkim dotknięciu. Formuła bardzo gęsta i sucha, nie pogrubiała chociaż minimalnie, nie wydłużała rzęs, a pozostawiała jedynie ledwo widoczny ślad i trochę grudek. Próba zmywania kończyła się rozmazywaniem po skórze i zbijaniem w szorujące po powierzchni grudki, a całkowite usunięcie tego kosmetyku wiązało się z użyciem kilku produktów do demakijażu, bo było to jeszcze przed rozpowszechnieniem płynów micelarnych. Za każdym razem malując nią rzęsy musiałam wspomagać się innymi tuszami, które w porównaniu do tej mascary dawały wręcz spektakularny efekt. Zostawiłam sobie to opakowanie, żeby przypominało mi, że w każdej szanowanej i lubianej marce może zdarzyć się bazarowy bubel.
  • 6 lutego 2020 o 13:12
    Jeden zgorszych
    Tusz dostałam jako gratis w internetowej drogerii. Całe szczęście, bo tusz nie wart złotówki. Prze-gigantyczna szczoteczka,trudna w użyciu. Trzeba bardzo się natrudzić, żeby na rzęsach pojawił się chociaż ślad malowania. Po godzinie to co udało się na rzęsy dołożyć kruszy się... W rezultacie po dwóch użyciach tusz wylądował w koszu.Nie polecam.
    Wady:
    • gigantyczna, niepraktyczna szczoteczka,
    • trzeba kilkukrotnie przeczesać rzęsy szczoteczką, żeby był jakikolwiek efekt
    • nietrwały, kruszy się.
  • 7 października 2019 o 19:33
    Najgorszy!
    Witam, chciałabym podzielić się z Wami opinia na temat tego tuszu. Kupiłam go, bo byłam ciekawa tuszu z firmy Max Factor. Wcześniej czytałam opinie na jego temat bardzo pozytywne i stwierdziłam, że muszę spróbować. Bardzo, ale to bardzo się na nim zawiodłam. Tusz w ogóle nic nie zrobił z moimi rzesami, nie wydłużyl, nie pogrubil, nie podkrecil. Może trochę pokolorowal na czarno i to wszystko. Kosmetyk nie wart swojej ceny.
    Zalety:
    • ciężko coś dobrego napisać, może opakowanie klasyczne, wygodne w uzyciu
    • bez zapachu
    Wady:
    • za słaby,
    • drogi
    • szczoteczka silikonowa bez włosia praktycznie (taki wałek)
    olaa09
    2 grudnia 2015 o 7:05
    wspaniały!
    Najlepszy tusz jaki kiedykolwiek miałam. Do moich rzęs nadawał się idealnie, dobrze rzęsy, były bardzo wydłużone, niestety trzeba dać dużo tuszu, dlatego dosyć szybko się kończy, bo po około 3 miesiącach. Czarny kolor jest intensywny, jednak dodam że naturalnie mam mega czarne rzęsy. Plusy: -precyzyjnie rozczesane rzęsy -maksymalne wydłużenie -intensywny kolor Minus: -wydajność -cena Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 9 września 2014 o 13:47
    beznadziejny
    Mam naturalnie długie, podkręcone rzęsy - kupując ten tusz chodziło mi jedynie o podkreślenie koloru. Niestety produkt nie nadaje się do niczego: rozmazuje się, kruszy się, - prawie nie widać go na rzęsach, trzeba nałożyć kilka lub kilkanaście warstw, żeby był widoczny.