![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wszystkowątek maj kosmetyki nowe, ubrania
Zapraszam do nowego wątku majowego.
![]() Podstawowe zasady: wysyłam zawsze przesyłką rejestrowana z reguły zwykła chyba, że ustalimy priorytet jeśli mam dużo mniej przekupek wyślę jako pierwsza, jeśli mamy podobną ilość przekupek proponuje równocześną wysyłkę. OD RAZU MÓWIE, ŻE W TYGODNIU MAM MAŁO CZASU NA WIZAŻ WIĘC MOŻLIWE, ŻE BĘDĘ ODPISYWAC DOPIERO W WEEKEND ALE POSTARANM SIE ROBIĆ TO JAK NJASZYBCIEJ Wish: ![]() Szukam: odżywek do włosów w sprayu- chętnie loreal suchych szamponów kosmetyków profesjonalnych tipsów, żeli do paznokci, pilniczków farbek do paznokci, pędzelków brokatów, cyrkoni itp podgrzewacza do wosku pasty cukrowej eyelinerów żelowe perfum- przyjmę nawet małe ilości Armani code kosmetyków dla dzieci żeli pod prysznic płynów soli do kąpieli ubrania rozmiar s/m buty rozmiar 36-37 W związku z przeprowadzką chętnie przyjmę rzeczy przydatne do domu: plastikowe pojemniki na żywność pojemniki na produkty sypkie pościel- tylko nowa ręczniki-tylko nowe akcesoria kuchenne olejki, woski, pogrzewacze, świeczki chłopięce ubrania rozmiar 128 i większe książki kawa herbata Oto co mam na wymianę: lakiery do paznokci- część raz użyta część nowa, pytać o konkretne - leża mi w ogole nie używam lakierów do paznokci Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-05-03 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkowątek maj kosmetyki nowe, ubrania
1.urządzenie do peelingu kawitacyjnego- uszkodzona wtyczka ale wsyztsko działa
2. lokówka w 100% sprawna bez pudełka firma apollo 3. wielofunkcyjny minirobot kuchenny- raz użyty 4.używany żel do mycia twarzy z szałwią green pharmacy 5. używany blasam do ciała po depilacji venus 6.pianka do higieny intymnej skarb matki- użyty pare razy 7. kuracja do włosow przetłuszczajacych loton -zuzycie widoczne na zdjeciu 8. balsam do ciała brazujacy bielenda zuzycie widoczne na zdjęciu 9.suplement diety cera nowa z bratkiem 10. suplement diety vitabox 11. wyciag ze skrzypu polnego i pokrzywy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1.lakiery do paznokci pierre rene i eveline wszytskie nowe
2.balsam odświeżajacy gehwol nowy 3.eveline 3w1 wysuszacz, utwardzacz, nabłyszczacz nowy 4.kredka do ust vipera nowa 5. kredka do ustnowa 6. szminka paese nowa 7.tusz do rzęs revitalash nowy w środku napis tester nowy 8.kredka do oczu z gabeczką brązowa nowa 9.soraya podklad matujacy kolor 01 nowy 10.cien do powiek grashka nowy odcien śliwki nowy 11.kobo cien niebieski zuzycie widoczne na zdjeciu 12.cipera podwojne cienie nowe 13. virtual podklad dlugotrwale kryjacy nowy 14. puder virtual nowy nowy 15.vipera puder raz uzyty 16.puder brazujacy golden rose- mażniety 17.róż ingrid pare razy uzyty 18. cienie virtual odcienie szarosci 19. cienie virtual jasne 20.loton przeciw wypadaniu włosów subrima recept nowy 21.spray mocno utrwalajacy do stylizacji na ciepło wella nowy 22.love me green balasam wyszczuplajacynowy wymieniony 23.noni care żel do mycia twrazy nowy 24.krem do ciala naturel nowy 25.puder podnoszacy objetosc got2be uzyty raz 26.miracullum balsam brazujacy do ciala nowy 27. wodna mgiełka do twrazy put&rub nowa Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-05-18 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1. kremowe body rozmiar s- nigdy nie załozone
2.czarna sukienka na ramiączkach idealna na wesele itp nigdy nie załozona rozmiar s 3.czarna sukienka z jednym rekawkiem rozmiar s raz załozona 4.czarna bluska z przodu ozdobne falbany rozmiar s 5.fioletowa sukienka z kokarda z cekinów rozmiar s 6.szara tunika z paskiem rozmiar s 7.ciemnofioletowa sukienka z koronką odobną z przodu rozmiar s 8.czarna sukienka z odobnymi cykroniami z produ zakladana na szyję rozmiar s 9. tunika kremowo szara rozmiar xs 10.czarna bluzka z odobnym ramieniem z cekinów i pasem cekinowym z przodu rozmiar około m/l |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1. sukienka z motylkowymi rekawami i odbonym pasem z cekinow z przodu rozmiar s/m raz ubrana
2.czarna sukienka w talki wstawka z polprzezroczytego materialy rozmiar s raz ubrana 3.ciemnofioletowa tunika z rekawkami 3/4 i aplikacja z przodu raz ubrana 4.czarna bluzka z dlugimi rekawkami i odbobną wstawka z cekinów z przodu nie noszona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mozna pisać, jutro jeszcze coś dorzucę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
:)
|
coś u mnie' intrresuje mnie eysuszacz lakieru, kilka lakierów, bronzer
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za 4.używany żel do mycia twarzy z szałwią green pharmacy 8. balsam do ciała brazujacy bielenda zuzycie widoczne na zdjęciu 1.lakiery do paznokci pierre rene i eveline wszytskie nowe 3.eveline 3w1 wysuszacz, utwardzacz, nabłyszczacz 22.love me green balasam wyszczuplajacy 23.noni care żel do mycia twrazy 24.krem do ciala naturel 25.puder podnoszacy objetosc got2be uzyty raz 26.miracullum balsam brazujacy do ciala zapraszam na oba watki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś za lakiery Catrice, Rimmel, lokówkę, piankę do higieny intymnej i puder Got 2 be?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
używany żel do mycia twarzy z szałwią green pharmacy noni care face wash gel eveline 3w1 wysuszacz, utwardzacz, nabłyszczacz 7. kuracja do włosow przetłuszczajacych loton -zuzycie widoczne na zdjeciu
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Hej, spodobały mi się:
1sze zdj pierwszy z prawej (to jest odzywka czy biały lakier?) 3cie zdj niebieski Rimmel, czerwony Rimmel i coś za nim 4te zdj szary Paese, miętowy Rimmel w ogóle mogę przyjąć lakiery z 1go albo 3go zdjęcia. Właściwie to mi się wszystkie lakiery podobają ale by mi się kolory dublowały. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ja po revitalash
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za lokówkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
a no to nie będzie mi pasowal, ale podoba mi się jeszcze tusz revitalash
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- o ja slepa, jest napisane, ze nowy ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie (zapraszam głównie do ciuchowego, bo w kosmetycznym i książkowym mam na tą chwilę niewiele
![]() 4.używany żel do mycia twarzy z szałwią green pharmacy 6.pianka do higieny intymnej skarb matki- użyty pare razy 7. kuracja do włosow przetłuszczajacych loton -zuzycie widoczne na zdjeciu 9.suplement diety cera nowa z bratkiem 2.balsam odświeżajacy gehwol 7.tusz do rzęs revitalash nowy w środku napis tester 20.loton przeciw wypadaniu włosów subrima recept 22.love me green balasam wyszczuplajacy ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Chętnie oddam te trzy rzeczy, najbardziej zależy mi na żelu do mycia twarzy green pharmacy i balsamie wyszczuplającym love me green, tusz z tego co widzę jest drogi bardzo, więc go chyba sobie odpuszczę, bo wolę inne rzeczy, z tych co masz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Ok, sprawdziłam cenę balsamu, szukam teraz bardzo pielęgnacji wyszczuplającej, ale nie przypuszczałam, że tyle kosztuje ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
chciałabyś wymienić te rzeczy za tusz?
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kochana poza spodenkami różowmi i czarnymi H&M i sukienką Orsay wybierzesz coś jeszcze za balsam love me green, mam jeszcze 1/3 odzywki w sprayu gliss kur z plynnym jedwabiem i zel pod prysznic jardins du monde YR pomaranczowy nowy
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej, chciałabym
22.love me green balasam wyszczuplajacynowy Długość sukienki: 94,5 cm Szerokośc od pachy do pachy: 45 cm Sukienka nie będzie się za bardzo rozciągać, myślę, że jeśli masz w biuście do 90/90 kilku cm to będzie ok, ja mam teraz 104 i nie ma szans na zapięcie się jakiekolwiek ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ok Kochana to chętnie oddam sukienkę, spodenki czarne i różowe, dobrałabyś sobie coś jeszcze za balsam
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
witaj znajdziesz coś u mnie za:
zajrzyj proszę ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ok a więc sukienka "egzaminiacyjna", spodenki H&M różowe i czarne , żel pod prysznic Yves Rocher Jardins du Monde pomarańczowy 200 ml nowy- tylko taki mam za balsam love me green nowy? Jeśli Ci pasuje zapraszam na priv
![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-05-08 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Daj mi proszę znać czy lecimy na priv czy rezygnujesz z wymiay
![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hej coś za;
20.loton przeciw wypadaniu włosów subrima recept nowy 21.spray mocno utrwalajacy do stylizacji na ciepło wella nowy 22.love me green balasam wyszczuplajacy nowy 23.noni care żel do mycia twarzy nowy 24.krem do ciala naturel nowy 26.miracullum balsam brazujacy do ciala nowy 8. balsam do ciała brazujacy bielenda zuzycie widoczne na zdjęciu 3. wielofunkcyjny minirobot kuchenny- raz użyty 2. lokówka w 100% sprawna bez pudełka firma apollo edit; pierwszy, trzeci i piąty od lewej z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1399154011 piąty i szósty od lewej z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1399154011 pierwszy od prawej shine https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1399154011 z tego zdjęcia trzy lakiery w odcieniach czerwieni https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1399155480
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-11 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.