|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam w kwietniu - Biała Perła, akcesoria do paznokci, farby akrylowe i inne
Witam,
do zaoferowania w zamian mam to co w wątkach, w wyjątkowych przypadkach poszukam poza ![]() MAKIJAŻ podkład Bourjois Healthy Mix lub 123 Perfect Foundation (na zapas), KOREKTOR mac - jakikolwiek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...concealer.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er-spf-35.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...concealer.html Max Factor Lipfinity (błyszczyk+sztyft) eyeliner z dobrym aplikatorem ew. tusz Bourjois Twist Up PIELĘGNACJA kwas kojowy, Bioliq, krem na trądzik regenerujący na noc, Iwostin Rosacin, SYLVECO - lekki krem nagietkowy, krem brzozowo-nagietkowy z betuliną - chętnie próbki płyny micelarne, żele pod prysznic na zapas (np. TBS moringa, Adidas zielony), antyperspiranty nowe (chętnie Bioderma Sensibio), mydło Aleppo 8-20%, lakier do włosów Syoss (jak najmocniejsze; nowy bo nie dla mnie, na zapas) suchy szampon Batiste PAZNOKCIE LAKIERY orly - tylko żelowe, essence gel nails at home - lakiery nawierzchniowe, TOP COAT nadający efekt lakieru żelowego, PERFUMY (najchętniej w oryginalnych flakonach, z drugiej części listy mogą być odlewki/końcówki we flakonach po 10-15 ml) - np. Balenciaga EDP Calvin Klein Sheer Beauty essence EDT Britney Spears Cosmic Radiance Estee Lauder Pleasures Intense Elizabeth Arden 5th Avenue Nights JPG Classique Intense Chanel Coco Mademoiselle AVON Incandessence mgiełka United Colors of Benetton, B-United Jeans W EDT Roberto Cavalli EDP Burberry London EDP Chanel Coco Mademoiselle Clinique Happy Heart Elie Saab EDP Kenzo Flower Kenzo Jeu d'Amour Versace Yellow Diamond Chanel No 5 - próbka UBRANIA marynarka o ładnym kroju - biała granatowy sweter nierozpinany (chętnie kaszmirowy...), porządne jeansy, kostium kąpielowy jednoczęściowy, bikini, brązowe treki, spódnica do kolan, sukienka maxi, zwykłe topy w neutralnych kolorach, białe spodnie rurki złota bransoletka (sama jeszcze nie wiem jaka dokładnie ![]() zegarek na szerszym pasku (poluję na Fossil albo Burberry) biżuteria Swarovski torebki małe i duże baleriny, sandałki, koszulka z krótkim rękawem lub top do biegania, DOM/INNE świece YC (plumeria, fresh mint, fireside), zapachy z kolekcji My Favorite Things Illuma na średnią świecę, mata do makaroników, porządne pudełko na biżuterię (coś jak w załączniku), OBCIĄŻNIKI 1 kg na nogi/ręce, zestaw do sutasz (chciałabym się w to pobawić, więc przygarnę zestaw, który pozwoli mi zacząć ![]() wełna czesankowa, igła do filcowania wieszak na apaszki, nowe komplety POŚCIELI 240x220 (+2 poduszki) dysk zewnętrzny gra planszowa "Kolejka" "Monopoly" tematyczne inne ciekawe gry planszowe dla dorosłych książka "Wszystkie smaki Skandynawii" Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2018-05-12 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam w kwietniu - Biała Perła, akcesoria do paznokci, farby akrylowe i inne
ZNALEZIONE:
jasny korektor pod oczy, dobry BRONZER (może "czekoladka" Bourjois?) PODKŁAD Revlon Colorstay puder sypki Effaclar Duo, krem brzozowy z betuliną, glinka zielona, emulsja do opalania SPF 50 (np. ziajka, ale także inne) emulsja z mniejszym filtrem SPF 15-20 z długim terminem ważności (nowa) Juicy Couture Couture Couture Dior J'adore EDP YR Moment de Bonheur Calvin Klein Euphoria Coco Chanel - tylko próbka Versace Bright Cristal atomizery na perfumy STEMPELKI do paznokci - zestaw płytka + stempel + zdrapka dobry pilnik do paznokci (nowy), pędzel do nakładania maseczek, grzebień z szeroko rozstawionymi zębami, np. TBS drewniany pojemniki plastikowe o różnych pojemnościach, np. na krem (chętnie przezroczyste) TANGLE TEEZER - wersja klasyczna plecak sportowy plecak na co dzień sportowa kurtka trampki białe, rozmiar 37,5-38 stanik sportowy, pończochy, pas do pończoch, rajstopy - w stylu a'la pończochy, spodnie chinos, kapelusz na lato, sportowe buty do biegania krótkie spodenki do biegania, SPODNIE DRESOWE - szare, rozmiar M, preparaty wybielające zęby, chętnie BIAŁA PERŁA 10 dni, ale także pasty do zębów, buty do fitness końcówki do szczoteczki Oral B - oryginalne, na zapas metalowa forma na muffinki, naczynia do zapiekania / kokilki (chętnie 4) - takie jak w załączniku HULA HOP z wypustkami, YC honey blossom, samplery Yankee Candle (blue summer sky, mango peach salsa i inne) organizer z przegródkami do szuflady, organizer na buty, lunch boxy (z przegródkami), lunch box na zupę, ramka cyfrowa Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2018-05-12 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam w kwietniu - Biała Perła, akcesoria do paznokci, farby akrylowe i inne
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam paletke z Kobo o revlon colorstay 150 Buff
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mam colorstay
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: w kwietniu - Biała Perła
mam róż/bronzer z Inglota
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
z Twojej wish mampoza wątkiem miniaturki lancaster 2x15ml filtr 15 , nie otwierany. Nie widzę na nim daty, ale ma 6 miesięcy od otwarcia słoiczek.
Revlon colorstay ale w moussie, około 50% może troche więcej I mogę zrobić odlewkę(a raczej odkładkę) w taki mały słoiczek z rossmana kremu do rąk z lusha ( strasznie wydajnyyyy jest) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714264 mój nowy wątek, daj znać czy coś Cię interesuję może ![]() Edytowane przez poprostuewelinka Czas edycji: 2013-08-31 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej, podoba mi się trochę rzeczy u Ciebie, wypiszę co mam z Twojej wish i jeżeli coś Cię zainteresuje to może się jakoś dogadamy
![]() Mam: - Lush - dwa pudry w kremie (Jackie Oates i Light Yellow) - trochę glinek (muszę sprawdzić jakie), na pewno czarna i zielona - kawałek Aleppo 20%, ok. 1/6 - Dior J'adore oryginalny flakon - zwykłe topy - wysokie conversy czarne 37,5 - wieszak na apaszki IKEA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wieczne Kutango
|
Hej tak jeszcze na twoją wish patrze szukasz podgrzewacza do wosku mam ten z veeta razem z woskiem, wosk jest nowy a urządzonko jakieś 2 razy na nogi użyte. Mam paletkę do brwi jakąś z catrice czy tam essence, mam jeszcze filtr 50tkę z LRP ale ona nie nowa tylko ze 3 razy użyta przeze mnie
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Sprawa szczotki się rozstrzygnie jak otworzę wątek ciuszkowy, bo wolałabym wymienić ją w większej wymiance.
Za kilka dni powinnam znaleźć czas i otworzę wątek ciuszkowy. Może coś Ci wpadnie w oko z nowego wątku. ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
w jakim rozmiarze jeansy poszukujesz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.